Ablacım,çok teşekkür ederim canım benim.Ablam Dukan'ın kitabını okudğumda başlamadan önce,diyetin tam anlamıyla yağ parçalayacağını;bu sebeple nerede yağ varsa oradan gideceğini söylüyordu.Yani zayıf bölgelerin erimeyeceğini,problemli bölgelerin gideceğini.Okumuştum ama insan yaşamadan inanmıyor.Benim göğüs ile kalça arası çok problemliydi ve erimiyordu.Ama ne zaman ki Dukan'a başladım,karnım dümdüz oldu ve belirgin bir bel oyuntusu çıktı.Tabiri caizse resmen dişi bir görünüm veriyor Dukan diyeti,gerçekten inanılmaz.İnsan kendisini dışardan görenler kadar bilemiyor.Sabah okula gitmek için evden çıkarken,hem üst kat komşum hem de mahalle bakkalımız olan amca gördü beni.Aylardır görmemişti tatilden döndüğümden beri.-Hoca Hanım sen ne yaptın dedi.Kızım sakın 1 kg bile verme resmen erimişsin dedi-İnsan öyle mutlu oluyor ki,Dukan beni bambaşka bir fiziğe götürüyor.Büyük kilolar için değil ama son 10-15 kilosu kalanlar için Dukan'ı gerçekten tavsiye ediyorum.Olduğun kilonun en az 10 kg altını gösteriyorsun çünkü.Şu an gören herkes 67-68 kg sın heralde diyorlar,65 tE Dukan'ı bırakıp korumaya geçicem o yüzden.Ablam böbrek,karaciğer ve kolestrol sorunun yoksa gerçekten sana da tavsiye ederim.Bugün giydiğin yarın bol geliyor o derece.nevim resmini dün gördüm cevap yazamadım hemen çıktımhiiiç fazlalık yok çıkıntı falan karın dümdüz maşallah
herkese güzel bir hafta başı diliyorum,oğlanın kahvaltısı hafta sonun birikmiş işleri derken bu saat oldu uzandım bi bakayım dedim,inşallah cuma günü güzel sonuçlar alacağımız bir hafta olur,ben yusufu biraz dışarı çıkarıcam sonra eşimin ve kendi yemeğimi yapacağım bugün sebze günüm kendime mantar bizimklerede yeşil mercimek yapıcam tavuk ve pilav var yeter onlara.....
eski oturduğum apt daki üst kat komşum bi teyze vardı o vefat etmiş üzüldüm 7 yıl oturdum orada tuz ekmeğimiz var 1 hafta hasta yatmış duymadım son defa bi görmek helalleşmek isterdim sabah duydum öğlende kaldırıldı cenaze eşime ulaşamadım gitsin diye olmadı
eski oturduğum apt daki üst kat komşum bi teyze vardı o vefat etmiş üzüldüm 7 yıl oturdum orada tuz ekmeğimiz var 1 hafta hasta yatmış duymadım son defa bi görmek helalleşmek isterdim sabah duydum öğlende kaldırıldı cenaze eşime ulaşamadım gitsin diye olmadı
başınız sağolsun canım rabbim kabrini geniş etsin inşlh
sonradan duymak gidememekte insanı çok üzüyo
geçende annemlerin bi komşusu vardı eşi kanserdi ama iyileşmişti
geçen annem gelince yolda kadını gördük annem eşin nasıl iyileşti iyice demi diye sordu kadın dediki duymadınız galiba eşimi kaybettik 4 ay önce
o kadar üzüldükki kadın öyle söyleyince annem gün boyu ağladı daha en büyük çocuğu 16 yaşında
bu arada ben bu haftanın ilk kaçamağını yaptım
hemen menümü yazayım akşama cezalandırıcam kendimi
sabah
2 bardak limonlu ılık su
1 dilim çavdar ekmeği
1 zeytin
1 domatex
1 kk peynir
yeşil çay
ara
10 fındık
yarım bardak nescafe
form çay
öğle
6 7 kaşık kabaklı patates yemeği
3dilim çavdar ekmeği
5 küçük sosis
1 kase cacık
şu an midem bulanıyo midem alışmış hafif yemeğe
akşama sadece 3 kaşık yoğurt ve yulaf yiycem
Selam hanımlar :)
Herkese mutlu haftalar diliyorum.Kızın wc eğitmiyle uğraşıyorum.çok zorluyor beni ya çok inatçı (anası kılıklı) bakalım ne zaman bitecek bu iş.havalarda serinledi işim zorlaştı iyice
Allah yardımcın olsun canım kzın kaç yaşında.Aslında keşke birkaç ay önce başlasaydın.Allah muhafaza soğuk hava etkilemez inş
sabah beri temizlik yapıyorum sabah 1,5 saat ütü yaptım
banyomun fayanslarını sildim biraz stil dğeişikliği yaptım :89:
ikindiden sonra eşimi işe gönderincede mutfaga giricem
yarına iş bırakmak istemiyorum pazara felan giderim diye çrşmbada misafirlerim gelecek galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?