Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

nevim resmini dün gördüm cevap yazamadım hemen çıktım hiiiç fazlalık yok çıkıntı falan karın dümdüz maşallah
Ablacım,çok teşekkür ederim canım benim.Ablam Dukan'ın kitabını okudğumda başlamadan önce,diyetin tam anlamıyla yağ parçalayacağını;bu sebeple nerede yağ varsa oradan gideceğini söylüyordu.Yani zayıf bölgelerin erimeyeceğini,problemli bölgelerin gideceğini.Okumuştum ama insan yaşamadan inanmıyor.Benim göğüs ile kalça arası çok problemliydi ve erimiyordu.Ama ne zaman ki Dukan'a başladım,karnım dümdüz oldu ve belirgin bir bel oyuntusu çıktı.Tabiri caizse resmen dişi bir görünüm veriyor Dukan diyeti,gerçekten inanılmaz.İnsan kendisini dışardan görenler kadar bilemiyor.Sabah okula gitmek için evden çıkarken,hem üst kat komşum hem de mahalle bakkalımız olan amca gördü beni.Aylardır görmemişti tatilden döndüğümden beri.-Hoca Hanım sen ne yaptın dedi.Kızım sakın 1 kg bile verme resmen erimişsin dedi-İnsan öyle mutlu oluyor ki,Dukan beni bambaşka bir fiziğe götürüyor.Büyük kilolar için değil ama son 10-15 kilosu kalanlar için Dukan'ı gerçekten tavsiye ediyorum.Olduğun kilonun en az 10 kg altını gösteriyorsun çünkü.Şu an gören herkes 67-68 kg sın heralde diyorlar,65 tE Dukan'ı bırakıp korumaya geçicem o yüzden.Ablam böbrek,karaciğer ve kolestrol sorunun yoksa gerçekten sana da tavsiye ederim.Bugün giydiğin yarın bol geliyor o derece.

sabah......................

buğ.yul.kepekli krep
1 yum
peynir
süt
..........

herkese güzel bir hafta başı diliyorum,oğlanın kahvaltısı hafta sonun birikmiş işleri derken bu saat oldu uzandım bi bakayım dedim,inşallah cuma günü güzel sonuçlar alacağımız bir hafta olur,ben yusufu biraz dışarı çıkarıcam sonra eşimin ve kendi yemeğimi yapacağım bugün sebze günüm kendime mantar bizimklerede yeşil mercimek yapıcam tavuk ve pilav var yeter onlara.....

afiyet olsuun..ben de dışarı çıkıyorum kızımın okuluna ordanda esski evdeki komşulara bi uğrıcaaam...kimsecikler yok bugüün...nerdesiniz kızlar.............

eski oturduğum apt daki üst kat komşum bi teyze vardı o vefat etmiş üzüldüm 7 yıl oturdum orada tuz ekmeğimiz var 1 hafta hasta yatmış duymadım son defa bi görmek helalleşmek isterdim sabah duydum öğlende kaldırıldı cenaze eşime ulaşamadım gitsin diye olmadı

sabah beri temizlik yapıyorum sabah 1,5 saat ütü yaptım
banyomun fayanslarını sildim biraz stil dğeişikliği yaptım :89:
ikindiden sonra eşimi işe gönderincede mutfaga giricem
yarına iş bırakmak istemiyorum pazara felan giderim diye çrşmbada misafirlerim gelecek galiba

başınız sağolsun canım rabbim kabrini geniş etsin inşlh
sonradan duymak gidememekte insanı çok üzüyo
geçende annemlerin bi komşusu vardı eşi kanserdi ama iyileşmişti
geçen annem gelince yolda kadını gördük annem eşin nasıl iyileşti iyice demi diye sordu kadın dediki duymadınız galiba eşimi kaybettik 4 ay önce
o kadar üzüldükki kadın öyle söyleyince annem gün boyu ağladı daha en büyük çocuğu 16 yaşında

bu arada ben bu haftanın ilk kaçamağını yaptım
hemen menümü yazayım akşama cezalandırıcam kendimi
sabah
2 bardak limonlu ılık su
1 dilim çavdar ekmeği
1 zeytin
1 domatex
1 kk peynir
yeşil çay

ara
10 fındık
yarım bardak nescafe

form çay

öğle
6 7 kaşık kabaklı patates yemeği
3dilim çavdar ekmeği
5 küçük sosis
1 kase cacık

şu an midem bulanıyo midem alışmış hafif yemeğe

akşama sadece 3 kaşık yoğurt ve yulaf yiycem

Son düzenleme:

Başınız saolsun canım.İnsan uzun komşuluk yapınca başka oluyor.
Biz tr de iken osmaniyeye uğramıştık.Gitmişken komşularımı ziyaret ettim kızımı görsünler istedim.Dünya hali belli olmuyor helalleşmek lazım

Dünya ahli canım işte Allah rahmet eylesin.İnsan herşeye hazırlıklı olmalı

Selam hanımlar :)
Herkese mutlu haftalar diliyorum.Kızın wc eğitmiyle uğraşıyorum.çok zorluyor beni ya çok inatçı (anası kılıklı ) bakalım ne zaman bitecek bu iş.havalarda serinledi işim zorlaştı iyice

Afiyet olsun canım.Kaçamağını telafi edersin.Sen hangi diyeti yapıyorsun canım

Allah yardımcın olsun canım kzın kaç yaşında.Aslında keşke birkaç ay önce başlasaydın.Allah muhafaza soğuk hava etkilemez inş

canım başınız sağolsun,mekanı cennet olsun.ben de bizim Türkan teyzeciği hatırladım.Allah rahmet eylesin hepsini

Allah yardımcın olsun canım kzın kaç yaşında.Aslında keşke birkaç ay önce başlasaydın.Allah muhafaza soğuk hava etkilemez inş

canım çok sağol.6 kasımda 3 ü doldurucak.bu yaz haziran başında denedim ilk o zaman başarısız olduk,bıraktık.bir de havalar çok ısınmamıştı faranjit oldu çocuk.sonra cesaretimi tekrar toplayıp bayramdan 10 gün nce tekrar başladım.bu kez çabucak öğrendi ama müthiş bir dengesizlik yaşıyoruz.altı giyinik olduğu sürece bez varmış gibi yapıyor altına.altını çıplak bırakırsam,bazen bana bile söylemeden kendi kendine wc ye gidip yapıyor,sifonu çekiyor,kapağı kapatıyor.ellerini yıkayıp çıkıyor.e artık havalar serinledi,alını çıplak bırakamıyorum..off yani anlayacağın offf!!!

Hamarat hatunun halide başka oluyor canım

yusufu gezdirdim alışveriş yaptım,2 tane komşuma uğradım yemeklerimi yaptım birde banyo yaptım yusuf yatıyor bende 1 bardak suyla 200 gr.mürdüm eriğimi yiyorum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…