Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

iyi aksamlar fistiklar ben geldim...kusura bakmayin daha bu saatte anca gelebildim..aksilik gibi telefonumuda evde unutunca sizlerede haber veremedim
Allah izin verirse ev tekrardan boyanacak ve salondaki mobilyalari yenileyecegiz..
daha iki yil once yaptirmistik herseyi ama kotu ustaya denk geldik ve bastan savma boya olmus...aldigimiz mobilyalarda kullanisli cikmadi..
bizlerde evlenip gitmeden yenileyelim annemler ileride mobilya boya felan dusunmesin dedik ablamla..Allah altindan kalkmayi nasib etsin insallah
ev bitsin fotosunu ceker sizlerlede paylasirim

Yaaaaaa,65'e çek,ben seni çok özlerimmmmmmm
buralardayızz hayatım bi yere gitçek diilimm...hem mayısta kahve sigara keyfi yapcaz malatya sefalarında...

allahh korumuşş canımm geçmiş diyelim gecmiş olsunnn...

akşam yemeğimizi yedik daha sonra spor olsun diye dışarı çıktık siteyi turladık alışveriş yaptık geldik yusufla oyun hamuru oynucaz bu akşam kimse yok nerdesiniz kızlarrr?

allah yardım etsin kaptanım ne güzel hayırlı evlatları var anne ve babacığının,kız evlat gibisi yok erkekler maalesef kız evladı gibi olmuyor, yarabbim banada hayırlı bir kız çocuğu ver....

canıım çok geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış sen yinede sadaka ver .....

safişcim açlık hissediyormusun karbonhidratsız esasında ben gün içinde 3 dilim ekmek tüketiyorum,mesela yarın 2 dilim olacak,niloşumun dediği gibi kilo gidiyor ama bariz bir incelme olmuyor gibi geliyor bana yaptığım diyetlerde o kadar heveslendiim ki şu pierre dukan amcamın diyetine,cuma gününden sonra 1 randevum daha kalıyor biraz ara vericem kendi kendime yapıcam o zamana kadar dukan için sizden güzel haberler alayım iyice hevesleniyim

allah yardım etsin kaptanım ne güzel hayırlı evlatları var anne ve babacığının,kız evlat gibisi yok erkekler maalesef kız evladı gibi olmuyor, yarabbim banada hayırlı bir kız çocuğu ver....

oyle canim, kiz cocugu gibi olmuyor, benimde erkek kardesim var oda cabaliyor ama daha cok kendi icin...tam avrupa gencleri gibi.benle ablamda evimiz alemiz icin ugrasiyoruz...allahim herkese ve bizede hayirli evlatlar nasib etsin insallah...insallah cabucak fazlaliklarini verirsin sende melegini alirsin hayirlisiyla kolarina...

canım, benim elma sirkem ballı midemi yakmıyor ve iştahı frenliyor tavsiye ederim....
anladım canım,ballısı da olsa,1 çay kaşığı demişti taylan kümeli..neyse en iyisini sen bilirsin :79:
Bitanem ben çok faydasını gördüm kilo vermede,ve içtiğim dönemde hiç grip olmadım,mucize birşey elma sirkesi.
ben şimdi maydanoz-limon kürü yapıyorum ama yine de elma sirkeli su da içebilir miyim:44:
benimki de nisan da doldurruyor 3 ü..2 kere denedim asla söylemiyor tuvaletini..o kadar diili halbuki bilmediği şey yok...biraz daha beklicez mecbur......[/COLOR][/B].....[/COLOR][/I][/B]
benim sabrım hiç kalmadı artık canım.bir de düzeleceğine bozulyor sanki ne bileyim.bir de senelerden beri o kadar çok şey yaşadım ki,çocuğuma kadar yetiremedim tahammülümü maalesef

oovv çok geçmiş olsun tatlım,aman dikkat et bir dahakine,çok keskin oluyor bıçakları

bugünkü menüm:

kahvaltı:
maydanoz-limon kürü
2 rafadan yumurta
40 gr. tuzsuz lor
10 ad. tuzu alınmış zeytin
1 ad. domates
1 avuç badem-fındık-ceviz
2 fincan şekersiz çay

öğlen:

2 köfte
2 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt

akşam:

1 tatlı kaşığı keten tohumu
1 kase yoğurt
1 büyük salatalık

su:2.4 Lt 1 fincan yeşil çay

babası oynuyor yusufla şimdi saklambaç oynuyorlar çocuk aklı yanıma geliyor sımsıkı sokuluyor bana allahım ne komik bu çocuklar....

safisim,saphiracim, zamana birakin bucurleri..benim kardesimde cok gec aisti..bir yil sabahlari temiz aksamlari yatarken kicini bagliyorduk..cocuktan cocuga degisiyor elbet ama hepsinin belirli ogrenme zamanlari varmis..o zaman gelmedigi surece ne yaparsaniiz yapin ogrenmezmis..bizde kendi haline biraktik..birgece cisini hissetti sonra hergece kalkti cisine...bizimkinin birde cok saglik problemi vardi oyuzden fazla uzerinede gitmek istememistik..gec alisti ama sukur alisti..insallah sizin bucurlerde en kisa zamanda alisirlar cislerine

Harika fikir bence de bitanem.

Bitanem ben çok faydasını gördüm kilo vermede,ve içtiğim dönemde hiç grip olmadım,mucize birşey elma sirkesi.

Biz de seni özledim ciğerim,iyiyiz sen nasılsın?

sorma ya sabahtan beri kosusturmayla gecti gunum daha az once girdim eve.sabah yusufun emekleme gurubuna gittim .saat 12 ye kadar orda pasa oynadi ordan geldim disciye gittim isimi hallettim ordan kizimin gozlugu icin gozlukcuye gittik ordan geldim ebe buraya bir mesaj yazdim kizim elinde matematik kitabiyla geldi anne bana yardim edermisin anlamadim diye burayi birakip ona yardim ettim 1 saat o bitti kostura kostura okulda aile toplantisi vardi oraya yetistim oda az once bitti eve geldim cocuklara meyve dogradim bende burdayim ohh be bugunude kazasiz belasiz atlattim sukur

ohhh helal olsun tatlim super gidiyorsun .pes etmek yok devam mukemmelsin

sadaka cik canim gercekten ucuz atlatmissin .ya allam ya prizden cekip takaydin keske allah korusun .biz kadinlar hep tez canliyiz galiba hersey hemen olsun isteriz

hayirli olsun tatlim simdiden kolay gelsin size bende evimi boyatacam salonumu saten boya yaptirmak istiyorum duvar kagidiyla ugrasmaktan sikildim artik ama ilk bahara boyatmayi dusunuyorum eger koku yaparsa havalarda isinacagi icin kapi pencereyi bol bol acik koyabilirim diye sonrasinda benim bodrum katta 4 odam var onlari birlestirip iki buyuk oda yaptirmak istiyorum kizlar icin yukaridaki kizlarin odasinida yusuf icin hazirlayacagiz insallah rabbim nasip ederse buyuk insaat var evde anlayacaginiz
akşam yemeğimizi yedik daha sonra spor olsun diye dışarı çıktık siteyi turladık alışveriş yaptık geldik yusufla oyun hamuru oynucaz bu akşam kimse yok nerdesiniz kızlarrr?
ohh iyi etmissiniz canim valla benimm bugunum sabahtan aksama sporla gecti sayilir
evet kizlar gercekten anne babasini dusunuyor ya ama nedense anne babada surekli erkek evladini dusunuyor ne garip demi
kizlar bakin eve almak istedigim koltuk..bol tasli cafcafli olsun istiyorum ev De Plek om Nieuwe en Tweedehands spullen te kopen en verkopen
cok guzelmis koltuk tatlim . bunlar cok pahali degilmi bende istedim ama su an maddiyatimiz el verisli degil .ben parayi insaat icin hazirliyorum simdilik
amiin c anim amiiin .lokmanla seninde bebisleriniz olur -artik lokmandan hic bahsetmiyorsun .gelismelerden ne haber ya
babası oynuyor yusufla şimdi saklambaç oynuyorlar çocuk aklı yanıma geliyor sımsıkı sokuluyor bana allahım ne komik bu çocuklar....
ay ay ay ne sirindir simdi o o simdi oyle sokulunca baba bulamaz saniyor .pasa ya.

gercekten oyle cocuklarin yasi gelmeden ogrenemiyorlar malesef en erken 3 yasinda ogreniyorlar tuvalet aliskanliklarini.merak etmeyin ve cocuklari sakin zorlamayin bu aliskanlik suresini geciktirirsiniz yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…