Selam hanımlar :)
Herkese mutlu haftalar diliyorum.Kızın wc eğitmiyle uğraşıyorum.çok zorluyor beni ya çok inatçı (anası kılıklı) bakalım ne zaman bitecek bu iş.havalarda serinledi işim zorlaştı iyice
Aminnnnnnnnnn,inşallah Ayşen'imgünaydın manken adaylarım
kaçamaksız eksilerle dolu bir hafta olsun
Sen kaçamağı çoktan hakettin azim ve irade abidesi arkadaşım benimbu arada ben bu haftanın ilk kaçamağını yaptım
hemen menümü yazayım akşama cezalandırıcam kendimi
sabah
2 bardak limonlu ılık su
1 dilim çavdar ekmeği
1 zeytin
1 domatex
1 kk peynir
yeşil çay
ara
10 fındık
yarım bardak nescafe
form çay
öğle
6 7 kaşık kabaklı patates yemeği
3dilim çavdar ekmeği
5 küçük sosis
1 kase cacık
şu an midem bulanıyo midem alışmış hafif yemeğe
akşama sadece 3 kaşık yoğurt ve yulaf yiycem
Canım benim,senin de haftan huzurla geçsin inşallah.Selam hanımlar :)
Herkese mutlu haftalar diliyorum.Kızın wc eğitmiyle uğraşıyorum.çok zorluyor beni ya çok inatçı (anası kılıklı) bakalım ne zaman bitecek bu iş.havalarda serinledi işim zorlaştı iyice
Afiyet şeker olsun,şifa olsun bitanemyusufu gezdirdim alışveriş yaptım,2 tane komşuma uğradım yemeklerimi yaptım birde banyo yaptım yusuf yatıyor bende 1 bardak suyla 200 gr.mürdüm eriğimi yiyorum.....
çok zor canım ya,dediğin gibi Allah yardımcımız olsunay sorma benim oğlanda maalesef altına yapıyor ve hiç rahatsız olmuyor,sabah kakasını tuvalete yaptırıyorm sorun yok yapıyor ama altına yapmış olsa bile hiç gık yok altı pişiyor geçen gün yapmış farkedemedim popsu kanamış ama bizimki pek rahat,2,5 yaşında benim ki nasıl olacak bilemyorum,allah yardımcımız olsun
oy oy oyy mantar çok sevmememe rağmen,canım çekti yahukendime çok güzel mantar yemeği yaptım 1 dilim çavdar ekemği ile yicem yarın 100 gr.tavuğumvar bol salatayla.......
kızlar ben elma sirkesine başladım sabahları 1 bardak ılık suya 1 yemek kaşığı ilave edip içiyorum birde gece yatarken iştahımı frenledi,kendi elma sirkemi kendim yapmayı düşünüyorum netten tariflerine baktım organik üretim ypacağım nasıl fikir ?
çok zor canım ya,dediğin gibi Allah yardımcımız olsun
oy oy oyy mantar çok sevmememe rağmen,canım çekti yahuafiyet olsun şeker
canım elma sirkesi gerçketen faydalıymış ben de içsem mi acaba diye düşünüyorum.yalnız tatlışım 1 yemek kaşığı içipde midenizi delmeyin diyordu geçenlerde taylan kümeli.1 çay kaşığı koyun suya diyordu.sirkeni kendin yapma fikri harika.sen yapta bana da denenmiş tarifini ver,ben de yapayım,hazıra konayım
Harika fikir bence de bitanem.kızlar ben elma sirkesine başladım sabahları 1 bardak ılık suya 1 yemek kaşığı ilave edip içiyorum birde gece yatarken iştahımı frenledi,kendi elma sirkemi kendim yapmayı düşünüyorum netten tariflerine baktım organik üretim ypacağım nasıl fikir ?
Bitanem ben çok faydasını gördüm kilo vermede,ve içtiğim dönemde hiç grip olmadım,mucize birşey elma sirkesi.çok zor canım ya,dediğin gibi Allah yardımcımız olsun
oy oy oyy mantar çok sevmememe rağmen,canım çekti yahuafiyet olsun şeker
canım elma sirkesi gerçketen faydalıymış ben de içsem mi acaba diye düşünüyorum.yalnız tatlışım 1 yemek kaşığı içipde midenizi delmeyin diyordu geçenlerde taylan kümeli.1 çay kaşığı koyun suya diyordu.sirkeni kendin yapma fikri harika.sen yapta bana da denenmiş tarifini ver,ben de yapayım,hazıra konayım
Biz de seni özledim ciğerim,iyiyiz sen nasılsın?iyi aksamlar kizlar nasilsiniz bakalim .hafta sonum cok yogundu gelemedim sizleri ozledim ya
eski oturduğum apt daki üst kat komşum bi teyze vardı o vefat etmiş üzüldüm 7 yıl oturdum orada tuz ekmeğimiz var 1 hafta hasta yatmış duymadım son defa bi görmek helalleşmek isterdim sabah duydum öğlende kaldırıldı cenaze eşime ulaşamadım gitsin diye olmadı
canım çok sağol.6 kasımda 3 ü doldurucak.bu yaz haziran başında denedim ilk o zaman başarısız olduk,bıraktık.bir de havalar çok ısınmamıştı faranjit oldu çocuk.sonra cesaretimi tekrar toplayıp bayramdan 10 gün nce tekrar başladım.bu kez çabucak öğrendi ama müthiş bir dengesizlik yaşıyoruz.altı giyinik olduğu sürece bez varmış gibi yapıyor altına.altını çıplak bırakırsam,bazen bana bile söylemeden kendi kendine wc ye gidip yapıyor,sifonu çekiyor,kapağı kapatıyor.ellerini yıkayıp çıkıyor.e artık havalar serinledi,alını çıplak bırakamıyorum..off yani anlayacağın offf!!!
ay sorma benim oğlanda maalesef altına yapıyor ve hiç rahatsız olmuyor,sabah kakasını tuvalete yaptırıyorm sorun yok yapıyor ama altına yapmış olsa bile hiç gık yok altı pişiyor geçen gün yapmış farkedemedim popsu kanamış ama bizimki pek rahat,2,5 yaşında benim ki nasıl olacak bilemyorum,allah yardımcımız olsun
eski oturduğum apt daki üst kat komşum bi teyze vardı o vefat etmiş üzüldüm 7 yıl oturdum orada tuz ekmeğimiz var 1 hafta hasta yatmış duymadım son defa bi görmek helalleşmek isterdim sabah duydum öğlende kaldırıldı cenaze eşime ulaşamadım gitsin diye olmadı
amennnnneeeennn bacımm harika gözüküyosun helal olsun valaaa maşşşallah süphanalaah kolların harika toplanmışşş devammm devamm 2 aya kalmaz manken gibisin inşallaahh...Anşaa'm,foto istemiştin,az önce çektim koyuyorum hemen.Yine ilk halimle son halimi yanyana koyucam fark belli olsun diye
Eki Görüntüle 262400 =105 kilo
Eki Görüntüle 262401 Eki Görüntüle 262402 =77 kilo
Kızlar altta pantolon etek olduğu için bacakların değişimi belli olmuyor ama,üstten anlaşılacak sanırım,yorumlarınızı bekliyorumBu arada en son eklediğim fotoya göre kollar biraz daha incelmiş demi kızlar?
Ohhhhh,afiyet olsun DUKANDAŞIMAeve yenni geldim hemöen kendime dukan muhallebisi yaptım...bide göğüs haşlıyorum çorba yapıcam...biraz açım ama dişarda çaydan başka bişey içmedim ve de yemediim.....onlar pişene kadarda kurtarıcım ayran..hemen yapıp içtim açlığımı kesti........
Yaaaaaa,65'e çek,ben seni çok özlerimmmmmmmkızlar iyi akşamlaarrr
haftasonumu anlatıp içinizi karartmıycamm çok fenaydı...
kaptanım ben hedef kilo olarak ne belirtmiştim 70 miydi 65 mi hatırlayamıyorumm...
kendimi çöp gibi hissettim iki gündür açlıktan midem sırtıma yapıştı sanki bi araa...
hedefime sanırsam çok yak yaklaşmış olmam lazım....
Canımsın,çok teşekkür ederim bitanemmmmmamennnnneeeennn bacımm harika gözüküyosun helal olsun valaaa maşşşallah süphanalaah kolların harika toplanmışşş devammm devamm 2 aya kalmaz manken gibisin inşallaahh...
Gülüm'ü ben de göremedim bugün,merak ettim.yemeemi yedim geldim.....kaptanım nrde acep merak ettim yaaa....gülüüüüm sesime geel............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?