Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ay sorma benim oğlanda maalesef altına yapıyor ve hiç rahatsız olmuyor,sabah kakasını tuvalete yaptırıyorm sorun yok yapıyor ama altına yapmış olsa bile hiç gık yok altı pişiyor geçen gün yapmış farkedemedim popsu kanamış ama bizimki pek rahat,2,5 yaşında benim ki nasıl olacak bilemyorum,allah yardımcımız olsun

günaydın manken adaylarım
kaçamaksız eksilerle dolu bir hafta olsun
Aminnnnnnnnnn,inşallah Ayşen'im

Sen kaçamağı çoktan hakettin azim ve irade abidesi arkadaşım benim Bazen iyidir beyne pozitif haz mesajı yollamak,toparlarsın çiçeğim

Canım benim,senin de haftan huzurla geçsin inşallah.

yusufu gezdirdim alışveriş yaptım,2 tane komşuma uğradım yemeklerimi yaptım birde banyo yaptım yusuf yatıyor bende 1 bardak suyla 200 gr.mürdüm eriğimi yiyorum.....
Afiyet şeker olsun,şifa olsun bitanem

kızlar ben elma sirkesine başladım sabahları 1 bardak ılık suya 1 yemek kaşığı ilave edip içiyorum birde gece yatarken iştahımı frenledi,kendi elma sirkemi kendim yapmayı düşünüyorum netten tariflerine baktım organik üretim ypacağım nasıl fikir ?

çok zor canım ya,dediğin gibi Allah yardımcımız olsun
kendime çok güzel mantar yemeği yaptım 1 dilim çavdar ekemği ile yicem yarın 100 gr.tavuğumvar bol salatayla.......
oy oy oyy mantar çok sevmememe rağmen,canım çekti yahu afiyet olsun şeker

canım elma sirkesi gerçketen faydalıymış ben de içsem mi acaba diye düşünüyorum.yalnız tatlışım 1 yemek kaşığı içipde midenizi delmeyin diyordu geçenlerde taylan kümeli.1 çay kaşığı koyun suya diyordu.sirkeni kendin yapma fikri harika.sen yapta bana da denenmiş tarifini ver,ben de yapayım,hazıra konayım

canım, benim elma sirkem ballı midemi yakmıyor ve iştahı frenliyor tavsiye ederim....

Harika fikir bence de bitanem.

Bitanem ben çok faydasını gördüm kilo vermede,ve içtiğim dönemde hiç grip olmadım,mucize birşey elma sirkesi.

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz bakalim .hafta sonum cok yogundu gelemedim sizleri ozledim ya
Biz de seni özledim ciğerim,iyiyiz sen nasılsın?

mekanı cennetolsun teyzemizin..allah kabir azabı çektirmesin......

benimki de nisan da doldurruyor 3 ü..2 kere denedim asla söylemiyor tuvaletini..o kadar diili halbuki bilmediği şey yok...biraz daha beklicez mecbur......

herkes aynı dertteymiş yaaaa..........

eve yenni geldim hemöen kendime dukan muhallebisi yaptım...bide göğüs haşlıyorum çorba yapıcam...biraz açım ama dişarda çaydan başka bişey içmedim ve de yemediim.....onlar pişene kadarda kurtarıcım ayran..hemen yapıp içtim açlığımı kesti........

Allah rahmet eylesin.Mekanını cennet eylesin inşaallah..:2:

amennnnneeeennn bacımm harika gözüküyosun helal olsun valaaa maşşşallah süphanalaah kolların harika toplanmışşş devammm devamm 2 aya kalmaz manken gibisin inşallaahh...

kızlar iyi akşamlaarrr
haftasonumu anlatıp içinizi karartmıycamm çok fenaydı...
kaptanım ben hedef kilo olarak ne belirtmiştim 70 miydi 65 mi hatırlayamıyorumm...
kendimi çöp gibi hissettim iki gündür açlıktan midem sırtıma yapıştı sanki bi araa...
hedefime sanırsam çok yak yaklaşmış olmam lazım....

Ohhhhh,afiyet olsun DUKANDAŞIMA

Yaaaaaa,65'e çek,ben seni çok özlerimmmmmmm

yemeemi yedim geldim.....kaptanım nrde acep merak ettim yaaa....gülüüüüm sesime geel............

selamlar popomu yere anca oturttum birde kaza atlattımki sormayın
eşim bana süpriz yapmış akşam üstü adam getirdi blender seti almış benimki bozulmuştu neyse bende kutudan çıkardım heyecanla deniyim bi dedim bi aparatı taltım tamam diğerini takamadım bastırdım felan oturmadı yerine o arada prizede takılı tabi çalıştı parçalayıcı benim tshirtümü kaptı ve karnımı çizdi elimide kesti
resmen kendi kendimi doğradım yaa verilmiş sadakam vardı yine çok daha derin kesebilirdi
şimdi karnımda elimde çok acıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…