Cok dogru bir konuya parmak bastın ver elini öpüyüm deynep abla
Deynep dogru diyor ogretmen gibisiniz.
Ausencia senin sayende sicakliginla aeben ablamin guvenmesiyle buraya geldim.
@MiuLego senin sayende de hala burdayim gitmedim. Ve senin hepinizin yardimiyla yukumden kurtaricam insallah.
Sizinde ogretmenler gununuz kutlu olsun ♡
Abla mııı ,ne ablası bee
@MiuLego senin sayende de hala burdayim gitmedim. Ve senin hepinizin yardimiyla yukumden kurtaricam insallah.
Tebrik ederimBende kilo bildireyim
Gecen hafta :79.00
Bu hafta: 78.5
Fark : 0.5
Az oldu galiba bu hafta
Tebrik ederim maşallah.Kilo bidirimi
cuma tartılmamıştım
Ptesi 71.2
Cuma 68.6
Fark 2.6
Yüzde 3.65
Dört günlük diyet yaptım artı metabolik çay içtim.bide regl ve su içmeme şişliği vardı ödem gitti ama hala regl olmadım ne zamanki 67 leri rahat rahat sık sık görürüm ozaman derim kilo verdim yani haftaya devam ederse vermem ancak ozaman sevincem bu sahta banunun ki gibi.First in First Out..beden muhasebemde FİFO kullanıyorum
Benim eksik yokEki Görüntüle 2071358
kızlar sporları kontrol edebilirmisiniz? eksik varmı acaba?
HİPERSTARLAR
@igdedali
@Nevreste
@eflalim
SÜPERSTARLAR
@ada81
deynepnaz
matematik61
@ErSeSi
Tebrik ederim
Kızlar ayağımın ustunden araba geçti kırık yok ama fena incinmis ağrım cok acildeyim.adam hızlıydı pat diye ayagimdan geçti.sonra arabayi durdurdu beni hastaneye falan getirdi ugrasiyo.polislerde sikayetci misiniz falan diyip duruyo.adam da hatalıydı.biraz daha yürümüş olsaydim beni ezecekti napcam akil verin.hala acildeyim ayagim sargili
Ne kadar artı çıkacağım diye beklerkenflash flash flashkorumada deynep kilo vermiş
sen kaptın bu işi
Tebrik ederim canım
Tebriklergeçen hafta:58,8
bu hafta :57,8
@MiuLegoCutemom007 aynen dediğin gibi oldu önceki günlerin temizliği tartıya yansıdı,bundan sonrada temiz kalmak ümidiyle....
teşekkürler efenimTebrikler
Coco canım çok geçmiş olsun adamın trafik sigortası var mı ki hani alabileceğin bi para olabilir bi araştır bu tür kazalarda kazaya mağdur olanın lehine biliyler var gibi hatırlıyorumKızlar ayağımın ustunden araba geçti kırık yok ama fena incinmis ağrım cok acildeyim.adam hızlıydı pat diye ayagimdan geçti.sonra arabayi durdurdu beni hastaneye falan getirdi ugrasiyo.polislerde sikayetci misiniz falan diyip duruyo.adam da hatalıydı.biraz daha yürümüş olsaydim beni ezecekti napcam akil verin.hala acildeyim ayagim sargili
Hiç te zevk almadım bi kere eşeğimi kaybetip geri bulmuş gibi yada ıslık çalıp bismillah demek gibi gelgitli hislerim şu anTartıda bu rakamı görünce çok zevk aldın mı?
Tam bir haftalık ise , ne zaman başladığını anımsayamadım canım .. ilk hafta için az .
Yine de kocaman tebrikler ... her eksi ..moraldir ...motivedir ..candır
GÜÜÜ NAY DINNNNNN Kızçeler..
400 gram gitmiş benden..diyette yapmadım dikkat etmedim ama.gitmiş..
Bende kilo bildireyim
Gecen hafta :79.00
Bu hafta: 78.5
Fark : 0.5
Az oldu galiba bu hafta
Kilo bidirimi
cuma tartılmamıştım
Ptesi 71.2
Cuma 68.6
Fark 2.6
Yüzde 3.65
Dört günlük diyet yaptım artı metabolik çay içtim.bide regl ve su içmeme şişliği vardı ödem gitti ama hala regl olmadım ne zamanki 67 leri rahat rahat sık sık görürüm ozaman derim kilo verdim yani haftaya devam ederse vermem ancak ozaman sevincem bu sahta banunun ki gibi.First in First Out..beden muhasebemde FİFO kullanıyorum
Ben hastanedeyim kan verdim ama maalesef şeker şüphesinden dolayı tokluk kanda istediler böylece kahvaltı tabağı alıp kahvaltı yapmak zorunda kaldım ada canım benim tartı yalan oldu bugün maalesef seninde babam gelecek miş katya durumları zor haftaya mı ertelesek yoksa yarın mi tartılayım başlayalım karari sana bırakıyorum @ada81
Kilo bildirimim
Geçen hafta: 56
Bu hafta: 50
Fark:6
Beni de tebrik edin
Beni de alıntılayın
Bana da ponpon yapın
geçen hafta:58,8
@MiuLegoCutemom007 aynen dediğin gibi oldu önceki günlerin temizliği tartıya yansıdı,bundan sonrada temiz kalmak ümidiyle....
İnşallah kaptanım kalacağım
Ahh kuzu bu yemekten duyduğumuz zevk nedir1 paket cips yerim tatlı yerim üzerine börek bile yerim verseler dünyayı da yerim de işte Keyifi çok seviyoruz galiba tv karşısında ayaklarımı uzatarak verseler seni bile yerim
Çok yerim dedim başım döndü
kız ona döv onu kuzum, sen koru beni,erimezse yağlarım,yağ çözücü sık bana,lime lime kes onları
merak ettim
ahaaa tv karşısında insan transa geçiyo yanlışla elimizi uzatsak yicen demek ki
Ayyu müthiş sonuçgeçen hafta:58,8
Yok balım yata yata aldigimi dünya kadar spor la anca verdim bu hafta pazartesi itibariyle hergun spor yaptımWhiteblacklife yata yata kilo vermissin bacım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?