Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

CocoChanelmademoiselle canım çok büyük bi rahatsızlığın var mınyok mu bilemiyorum ama yinede bunlar aklında bulunsun
Alıntı:
tedavş bıtıp özur oranını belırten bı raporun olması lazmı calışan veya çalışmayan farketmiyo asgari ucretten hesaplanıyo calısmıyosa eger bide rapor oranı cok cıkarsa aracın trfık sıgortası varsa sıgortada yazan lımıtın ustune cıkarsa para arac sahıbınden tahsıl edılır en sıgorta sırketıylede anlasabılırsın bunların hepsı ıcın tam tesekkullu hastaneden özurlu raporualman lazım onuda kazadan bıryıl gecmıs olması lazımm

rapor oranına gore tazmınat gelır aldıgın maasa gore ıs kaybına gore hesaplanır
Yani

hastaneden alıcağı sağlık kurulu heyet raporu sonucunda ve gerekli bilgiler:
Geliri (calışmıyorsa asgari ücret üzerinden hesaplanır)
Rapor oranı
Olay tarihi
Bu bilgiler sağlandıktan sonra tazminatınız hesaplanabilir.rapor oranı belli olmadan tazminat calışması yapılamaz.

Astin ama canım aynı beni tarif ediyorsun bu arada ne pis boğazım ya

Teşekkürler ausum inşallah yılbaşı na 4 rakamları görmek nasip olur

3 gün için çok iyi sonuç canım ..tebrikler .

Teşekkürler ausum inşallah yılbaşı na 4 rakamları görmek nasip olur

4 lü rakamlar neyse ki GunesinKizi35 dan alışık benim bünye bu isteğe

İlaç kullanımına bağlı aus günde altı ilaç alıyorum hiç bitki çayı vs de içemiyorum. Bu ara böyle oluyor kontrolsüz
Portim üzülme balım bak bana bi ayağı sakatladim geldi hemencecik artı 2 kilo 8 gunde ciss coss yedim mi hayır ama full yatış ayak devamlı sandalye de koltukta ama bak bi hafta dikkat aha gitti bile 1.2 üzme kendini bi iyiles önce sonra morti oluruz senle balım gider artilar

Geçen cuma :....101,200

Pzts ara kontrol :...100,700

Bu cuma :....100,200

Fark:.....-1

Spor:Toplam 329 dk
90'lar haftaya kaldı ama olsun

@MiuLego nehirnil111

Ayyyy çokta kıyısına gelmişsin canım .. tebrikler 1 kilo için ... haftaya 100 lere veda

Teşekkür ederim 69 u bi görsem bu 7 li rakamları hiç sevmedim ben ya
o geçiş kiloları en motive den şeydir zaten .. 80 den 70 ..70 den 60 a ..

cnm sen birlirisn işini

İnşallah banum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…