Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hee öteki gruptan alışkanlık haftalık toplam spor dakkasını yazdıydım.Daha alışamadım 7. takımın spor şeysine

Merhaba hanımlar ben 2 yıl önce bu takımda yarışıyordum fakat bazı sebeplerden dolayı ayrıldım o günden sonra ilk defa geliyorum kk ya.beni kabul edebilir misiniz yeniden başlamak istiyorum diyete
@MiuLego canım kaptanimiz donus yapacaktır birazdan bugün cuma yoğun günümüz

Kızlar cok sagolun Allah razi olsun hepinizden tek tek alintilayamadim.karakola gittik hastaneden ifade verdik sikayetci olmadim adam hastAneye götürdü ilgilendi ilac aldi falan.pismandi.cok hızlı gecti araba ayagimdan cok ağırdı araba neyse ki kırık yok ama kötü bi incinme var ayagimin üstü komple sıyrılmış.Allah beterinden korudu vardir bunda da bi hayir diyorum.kaza da Allahtan.cok sagolun

ayağımı sardilar buz koy dediler merhem verdiler 2 tane.bide agri kesici

Ayyy balım bi ayak zede daha Allahım beterinden korusun çok geçmiş olsun canım bu durumda denmez ama listede son kilo bildirimi yapmayı unutma emi balim

60kiloyum Cancazım naptın kilo bildirdinmi bakamadım ortim mortim

Bu hafta hayatımın en zor haftalarından biriydi ... ilk 5 e aday yane
Rabbım kimseyi sıkıntıda darda koymasın . Aminn ...

Kiloma gelince , diyet yapmadım o havaya girecek ne kafam nede vaktım vardı, bu hafta sadece fulya için girip baktım takıma ...
İnşallah oda toparlamış kilo vermiştir

Geçen hafta :69,4 düm sanırım
Bu hafta sabah tartılmayı unutmuşum kahvaltı sonrası tartıldım 69,6 geldim .
Büyük ihtimal aç karna 69 olmuşumdur ..

Oy coco geçmiş olsun .
Aynı kız kardeşiminde başına gelmişti .

Cok gecmis olsun canim ciddi bisey yoktur umarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…