hee öteki gruptan alışkanlık haftalık toplam spor dakkasını yazdıydım.Daha alışamadım 7. takımın spor şeysineAhaaha aklıma direk bu geldi
Eki Görüntüle 2071425
Seni de yerim pikaçuzaten çok ballısın
İnanırım çünkü bende böyleyim hani ekmek yemem ama herşeyi yerimşu abur cubur çekmesini kilitleyeceğim eşim açsın sadece
Canım bu neyin toplamı hangi günKilon için tebrik ederim çok iyi
Kaptan ses vermiyor ki seni listeye almak için planlar yapıyor sus aramızda ha
Yani bizi beğenip takım için onay veren sen miydin :) Oğluna kız arayan annelere kız bulan olur ya onun gibi
Bende 2 tane var ondan bi de beni dusun ben çoktan taktım huni miAy vayt kizima soyledigim meshur lafimdir senin yuzunden huni takip lelelele diye gezicem diyirum
6 kilo nasil oldu bana da anlat sirrini ben de vermek istiyorum cok sikildim 500 gr 1 kilo arasi gitmekten.Kilo bildirimim
Geçen hafta: 56
Bu hafta: 50
Fark:6
Beni de tebrik edin
Beni de alıntılayın
Bana da ponpon yapın
@MiuLego canım kaptanimiz donus yapacaktır birazdan bugün cuma yoğun günümüzMerhaba hanımlar ben 2 yıl önce bu takımda yarışıyordum fakat bazı sebeplerden dolayı ayrıldım o günden sonra ilk defa geliyorum kk ya.beni kabul edebilir misiniz yeniden başlamak istiyorum diyete
Kız ilgi çekmek için yazdı ne 6 kilosu bildirimden kaçtı çaktırma sus bakayım haa bu arada hani beni yenecektin6 kilo nasil oldu bana da anlat sirrini ben de vermek istiyorum cok sikildim 500 gr 1 kilo arasi gitmekten.
Aynıydı burdan ayrıldığımda hatırlamadınmı abla beni ?zeynep benDaha önceki nicin neydi aceba?
Liste mi ? hiiii çok gerildim streç oldum şimdi benKaptan ses vermiyor ki seni listeye almak için planlar yapıyor sus aramızda ha
Ayyy balım bi ayak zede daha Allahım beterinden korusun çok geçmiş olsun canım bu durumda denmez ama listede son kilo bildirimi yapmayı unutma emi balimKızlar cok sagolun Allah razi olsun hepinizden tek tek alintilayamadim.karakola gittik hastaneden ifade verdik sikayetci olmadim adam hastAneye götürdü ilgilendi ilac aldi falan.cok hızlı gecti araba ayagimdan cok ağırdı arabaneyse ki kırık yok ama kötü bi incinme var ayagimin üstü komple sıyrılmış.Allah beterinden korudu vardir bunda da bi hayir diyorum.kaza da Allahtan.cok sagolun
Eki Görüntüle 2071434 ayağımı sardilar buz koy dediler merhem verdiler 2 tane.bide agri kesici
Tanıdık geldi ama emin olamadım ...Aynıydı burdan ayrıldığımda hatırlamadınmı abla beni ?zeynep ben
Anladım ablaTanıdık geldi ama emin olamadım ...
Bi rahatsızlık yaşıyordum ondan dolayı girmedim ayrıldım 2 yıldırda hiç girmedim çok uzun zaman olmuşTanıdık geldi ama emin olamadım ...
Oy coco geçmiş olsunKızlar cok sagolun Allah razi olsun hepinizden tek tek alintilayamadim.karakola gittik hastaneden ifade verdik sikayetci olmadim adam hastAneye götürdü ilgilendi ilac aldi falan.pismandi.cok hızlı gecti araba ayagimdan cok ağırdı arabaneyse ki kırık yok ama kötü bi incinme var ayagimin üstü komple sıyrılmış.Allah beterinden korudu vardir bunda da bi hayir diyorum.kaza da Allahtan.cok sagolun
Eki Görüntüle 2071434 ayağımı sardilar buz koy dediler merhem verdiler 2 tane.bide agri kesici
Geçmiş olsun nasıl oldun şimdi ?Bi rahatsızlık yaşıyordum ondan dolayı girmedim ayrıldım 2 yıldırda hiç girmedim çok uzun zaman olmuş
Sağol teşekkür ederim hamdolsun bugünüme .sen nasılsın ablaGeçmiş olsun nasıl oldun şimdi ?
Bıraktıgın gibiSağol teşekkür ederim hamdolsun bugünüme .sen nasılsın abla
Cok gecmis olsun canim ciddi bisey yoktur umarimKızlar ayağımın ustunden araba geçti kırık yok ama fena incinmis ağrım cok acildeyim.adam hızlıydı pat diye ayagimdan geçti.sonra arabayi durdurdu beni hastaneye falan getirdi ugrasiyo.polislerde sikayetci misiniz falan diyip duruyo.adam da hatalıydı.biraz daha yürümüş olsaydim beni ezecekti napcam akil verin.hala acildeyim ayagim sargili
Ayyy balım bi ayak zede daha Allahım beterinden korusun çok geçmiş olsun canım bu durumda denmez ama listede son kilo bildirimi yapmayı unutma emi balim
sagolun canim arkadaslarim hersey bir anda oldu bitti şok oldum anlamadimOy coco geçmiş olsun.
Aynı kız kardeşiminde başına gelmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?