- 29 Temmuz 2013
- 3.507
- 5.134
- 398
- 30
Tebrikler canım7lerin yarisindan çoğu bitti.Bugün itibariyle 2.hedefim olan 3 aralikta 75 kg hedefime ulasmis ve 10.3 kg yi hayatimdan defetmis bulunmaktayim.
Destekleriniz için cok teşekkür ederim benim minnoş (@nar_cicegim bu da senden bulasti) takımım. Tek başıma yapamazdim
7lerin yarisindan çoğu bitti.Bugün itibariyle 2.hedefim olan 3 aralikta 75 kg hedefime ulasmis ve 10.3 kg yi hayatimdan defetmis bulunmaktayim.
Destekleriniz için cok teşekkür ederim benim minnoş (@nar_cicegim bu da senden bulasti) takımım. Tek başıma yapamazdim
Kız ben zaten zeytin çok severim yerim seni heeeeeeeeeYeterki sen işte kaptancmmm ponponlar sana feda olsun
O zamanlar ben sizi dışardan takip ediyordum anam demiştim bu kız kafayı yemis 45 kilo nedir be demiştim he he o günler aklıma geldi şimdi kesin bir ileride bana diyordur
Ne çektik be wc den
@eflalim de wc siz ve gördün mü eksisiniiii
Dün benle bi de pazarlık yapıyoizin diye yapamıyomuş çünkü diye bi de eksisine bak hele
Sen bernaya mı yürüyonTebrikler canımne güzel benimde ilk hedefim 75
Acaba kimO zamanlar ben sizi dışardan takip ediyordum anam demiştim bu kız kafayı yemis 45 kilo nedir be demiştim he he o günler aklıma geldi şimdi kesin bir ileride bana diyordur
Olursun canım burayi birakma olursun.seninle baslangic kilolarimiz da yakin.Tebrikler canımne güzel benimde ilk hedefim 75
Yok çıktı o psikolojidenkesin canım .. white hala veriyor mu diye gelip bakanlarda vardır ?
Onu görmeyi koydun bi kere kafana .. bende 51 leri koymuştum .. gördüm de ..memnun kalmadım 55 lere çıktım ..sende bi gör 48 leri seversen senindir , sevmezsen 1 hafta yemeğe bakar
Aaaa aaaa üstüme iyilik sağlık ... @eflalim huuuuuuu yokluğumda hangi psikolojiklere :) girdin sen hele ... harika gidiyorsun yahu ... bak sabah inan 66 yı görünce içim bi tuhaf oldu
Öpsene beni aşırı duygusalım
Hem fakir hem duygusal
Başlarda alışmak zor oluyor diyet moduna girmek falan.. ama çok şükür alıştım ve dengeli beslenmeyi öğrendim çok şükür.. benim 1 ayin doldu 20 sinde 5 gitti çok şükür haftaya hedefim 77 yi ucundan kıyısından görmek inşallahAcaba kim
Olursun canım burayi birakma olursun.seninle baslangic kilolarimiz da yakin.
Yarin diyete baslayali 2 ay olacak ama ilk 3 hafta asiri kacamak yaptigimi hep söyledim. 16 ekimden 24 kasima kadar gitti 7 kilosu foruma sonra da takima girmem sayesinde
Laz uşağını boşa beni alsenin kalbin zengin bee gerisi hikaye bi var bi yok para Allah kalp fakirliği göstermesin
Sen bernaya mı yürüyon
Ortak yönlerimşz var falan ayağına
Bernaaaaamatematik61
Kaç kurtar kendini bebeğim
Bi ineyim içime dert oldu sevmezsem gelirim bu rakamlara yine iyi duruyor bu rakamlar ama taktım çok pis kafayakesin canım .. white hala veriyor mu diye gelip bakanlarda vardır ?
Onu görmeyi koydun bi kere kafana .. bende 51 leri koymuştum .. gördüm de ..memnun kalmadım 55 lere çıktım ..sende bi gör 48 leri seversen senindir , sevmezsen 1 hafta yemeğe bakar
Aaaa aaaa üstüme iyilik sağlık ... @eflalim huuuuuuu yokluğumda hangi psikolojiklere :) girdin sen hele ... harika gidiyorsun yahu ... bak sabah inan 66 yı görünce içim bi tuhaf oldu
Senide gorecegim bi gel hedefe yetmedi ay olmadı biraz daha mı versem diyeceksinAcaba kim
Olursun canım burayi birakma olursun.seninle baslangic kilolarimiz da yakin.
Yarin diyete baslayali 2 ay olacak ama ilk 3 hafta asiri kacamak yaptigimi hep söyledim. 16 ekimden 24 kasima kadar gitti 7 kilosu foruma sonra da takima girmem sayesinde
Bi ineyim içime dert oldu sevmezsem gelirim bu rakamlara yine iyi duruyor bu rakamlar ama taktım çok pis kafaya
OlurrrrLaz uşağını boşa beni al
Ay inşallah. O zaman birileri de bana desinSenide gorecegim bi gel hedefe yetmedi ay olmadı biraz daha mı versem diyeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?