rosberyy kiz seni asagida gordum alintilari yapip gelene kadar gitmissin.off ya iki sohbet etseydik keske
kizlar ben kalkip uyuyacagim cunku yarin buyuk gun yusufun yarin ameliyati var sabah 7.30 da.biraz stresliyim yaful narkoz verecekler yavruma insallah kolay gecer.bize dua edin kizlar.
kaptanimm yarin gelemeyebilirim haberiniz olsun diye yazdim .eger cocuk cok huysuzlanmazsa ugrarim ama buyuk ihtimal tum gun onunla ugrasacam.obur gunu bilemiyecem gelmezssem bilinki yusuf rahatsiz ondan tamammi tatlim
geldim canım,yusufu babasının yanına postaladım uyuyorlar bende kendime bitki çayı yaptım onu içiyordum birazdan bende yatıcam uykum geldi...
rosebery kiz ben senin adini surekli yanlis yaziyorum ya .kusura bakma ben kara cahil
kıyamam ne ameliyatı olacak yusufcuk? allah yardımcınız olsun inşallah,sıkma canını bebekler ve çocuklar büyüklerden daha dayanıklı dularım yusufcukla.....
hg canim .valla bende cok yorgunum .bugun dinlenmeye hic vaktim olmadi
kulaginda dogumdan beri et parcasi vardi 1 yasindan sonra getirin alalim demislerdi bende onun icin goturdum ful narkoz verecekler ya ondan korkuyorum ben yoksa kucuk bir ameliyat .:18:
lokal olmuyor cocuk rahat durmaz diye o yuzden oyle verecekler ama isin en iyisiymis insallah cabuk atlatirizaman iyi çok önemli bişey değil,neden genel anestezi yapıyorlar anestezi iyi bişey değil ki belki dozu düşük olur çocuklar için...
canım sana iyi geceler inşallah operasyonunuz çok güzel geçer
saol bitanem...Allah bizide senide tez zamanda kurtarsin bu boya badana isinden..resmen tekrar tasiniyormusuz gibi kaldirilacak heryer boya olacak..duvarlari turkce nasil deniyor bilmiyorum ama tirtildi olacak uzerinede siim atilacak..aksamlari lamba acikken cok hos gorunuyor..hayirli olsun tatlim simdiden kolay gelsin size bende evimi boyatacam salonumu saten boya yaptirmak istiyorum duvar kagidiyla ugrasmaktan sikildim artik ama ilk bahara boyatmayi dusunuyorum eger koku yaparsa havalarda isinacagi icin kapi pencereyi bol bol acik koyabilirim diye sonrasinda benim bodrum katta 4 odam var onlari birlestirip iki buyuk oda yaptirmak istiyorum kizlar icin yukaridaki kizlarin odasinida yusuf icin hazirlayacagiz insallah rabbim nasip ederse buyuk insaat var evde anlayacaginiz
evet kizlar gercekten anne babasini dusunuyor ya ama nedense anne babada surekli erkek evladini dusunuyorne garip demi
cok guzelmis koltuk tatlim . bunlar cok pahali degilmi bende istedim ama su an maddiyatimiz el verisli degil .ben parayi insaat icin hazirliyorum simdilik
amiin c anim amiiin .lokmanla seninde bebisleriniz olur -artik lokmandan hic bahsetmiyorsun .gelismelerden ne haber ya
kaptancım bu koltuğun vişne çürüğü var bende 3 kişilik olurya 5 kişi rahat oturuyor oturma yerleride çok geniş benimkinin orta sehpasında çok taş var ben beğendim güzel bir takım ....
herkese iyi geceler tatli ruyalar .guzel haberlerde bulusmak dilegiyle hoscavede dostcakalin
aman iyi çok önemli bişey değil,neden genel anestezi yapıyorlar anestezi iyi bişey değil ki belki dozu düşük olur çocuklar için...
kaptanim ,ipek yol nobeti size devredip biz roseberryle cikiyoruz topigi bos birakmayin ha sizden sonrakilere devredin sonra cikin
Emdersiniz komutanım.İçtima yapıp öyle giderim bende.Artıkın cinler mi olur periler mi bilemem :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?