Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kizlar ben kalkip uyuyacagim cunku yarin buyuk gun yusufun yarin ameliyati var sabah 7.30 da.biraz stresliyim yaful narkoz verecekler yavruma insallah kolay gecer.bize dua edin kizlar.
kaptanimm yarin gelemeyebilirim haberiniz olsun diye yazdim .eger cocuk cok huysuzlanmazsa ugrarim ama buyuk ihtimal tum gun onunla ugrasacam.obur gunu bilemiyecem gelmezssem bilinki yusuf rahatsiz ondan tamammi tatlim

kıyamam ne ameliyatı olacak yusufcuk? allah yardımcınız olsun inşallah,sıkma canını bebekler ve çocuklar büyüklerden daha dayanıklı dularım yusufcukla.....

kıyamam ne ameliyatı olacak yusufcuk? allah yardımcınız olsun inşallah,sıkma canını bebekler ve çocuklar büyüklerden daha dayanıklı dularım yusufcukla.....

kulaginda dogumdan beri et parcasi vardi 1 yasindan sonra getirin alalim demislerdi bende onun icin goturdum ful narkoz verecekler ya ondan korkuyorum ben yoksa kucuk bir ameliyat .:18:

kulaginda dogumdan beri et parcasi vardi 1 yasindan sonra getirin alalim demislerdi bende onun icin goturdum ful narkoz verecekler ya ondan korkuyorum ben yoksa kucuk bir ameliyat .:18:

aman iyi çok önemli bişey değil,neden genel anestezi yapıyorlar anestezi iyi bişey değil ki belki dozu düşük olur çocuklar için...

aman iyi çok önemli bişey değil,neden genel anestezi yapıyorlar anestezi iyi bişey değil ki belki dozu düşük olur çocuklar için...
lokal olmuyor cocuk rahat durmaz diye o yuzden oyle verecekler ama isin en iyisiymis insallah cabuk atlatiriz
canım sana iyi geceler inşallah operasyonunuz çok güzel geçer

sagol tatlim sana da iyi gecelerallah rahatlik versin

kaptanim ,ipek yol nobeti size devredip biz roseberryle cikiyoruz topigi bos birakmayin ha sizden sonrakilere devredin sonra cikin

saol bitanem...Allah bizide senide tez zamanda kurtarsin bu boya badana isinden..resmen tekrar tasiniyormusuz gibi kaldirilacak heryer boya olacak..duvarlari turkce nasil deniyor bilmiyorum ama tirtildi olacak uzerinede siim atilacak..aksamlari lamba acikken cok hos gorunuyor..
erkek kiz evlat konusunda sukur ben sanliyim ganfedim..babam bu yasima kadar hicmi hic ayrim yapmadi ki annemin/babamin tarafi olsun hep erkekci dedigin gibisonradan anliyorlar neyin ne oldugunu ama is isten geciyor iste.
koltuklar cok guzel bende pahali diye ilk turk mobilyaciya gitmistim..begendigim koltuk bitmis ki hakiki deride degildi..cok uzuldum sonra hemen bu koltuga baktim ve almaya karar verdim..iki tane 3lu alacagiz salona, salon baya genis cunku..tanesii 930 euro ama chesterfield hakiki italyan derisinden..yani insallah annemlere yillarca gider..tabi akilli torunlari olursa
lokmana gelirsekte iki haftadir konusmuyor ganfedim sikildi artik beklemekten herhalde. o yazmadikca bende yazmiyorum msne mal mal bakiyorum..ama icim kan agliyor malesefyani enson anlattigimdan farkli birsey olmadi birde sizi sikmim lokman askimla dedimama hayal olarak kalacak galiiba..kaybettim onu

kaptancım bu koltuğun vişne çürüğü var bende 3 kişilik olurya 5 kişi rahat oturuyor oturma yerleride çok geniş benimkinin orta sehpasında çok taş var ben beğendim güzel bir takım ....

gule gule kullan canim...bende annemlerle yarin aksam bakmaya gidicem..siparisi verecegiz ve insallah kurban bayramina gelmis olur..ev bitince fotolar yukler gosteeririm size..sade beyaz tasli mobilyalar..duvari acik gri yapacagim...yer kirli beyaz fanyas laminat zaten onu degistirmicem..sirf beyaz olmasin heryer salon masasinin altina gri/beyaz/siyah hali dusunuyorumtabi simli birde

aysenim gecmis olsun canim...Allah korumus..dikkat et kendine bitanem

benim kardesimde narkozla sunnet olmustu..cocuk hatirlayip korkmasin diye biz tercih etmistik..sukur bir yan etkisini felan gormedik..insallah yusufumda cabucak iyilesir..sorunsuz gecer..hemen iyilesir

2011-09-26 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Ülker Kelloggs K Bar 2 PAKET 180
[2] Yoğurt (tam yağlı) 120 GRAM 81.6
[3] Kabak Yemeği 1 TABAK 240
[4] Armut 0.6 ADET 42
[5] Bulgur Pilavı 0.5 PORSİYON 145.5
[6] Etli Taze Fasulye 0.4 PORSİYON 100
[7] siyah zeytin 5 adet (3gr) 40
[8] yumurta 1 adet 80
[9] Labne Peyniri 40 GRAM 80
[10] Domates 2 ADET 28
[11] Salatalık (hıyar) 2 ADET 22
Toplam : 1039.1 kal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…