Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yok yok ziyaretciler olurr..yalniz kalmazsin ipegimmm
Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)

ipekyol51,

Bu saate ziyaretçide kalmamış be kaptanım.Perilere devrettim nöbeti haberiniz ola.Saabh ilk gelen onlardan devralsın tamam mı

Son düzenleme:
Günaydın takımım,gününüz aydınlık olsun canlarım.Allah kazalardan,nazarlardan uzak eylesin hepimizi.Dualarınızı eksik etmeyin,akşam görüşmek üzere

çok geçmiş olsun canım allah korumuş ya çok tehlikeli ....

kolay gelsin canıım..yenilenmiş ev gibisi yook.....

kesinlikle açlık yok canım..protein çok tok tutuyor emin ol..............

kizlar bakin eve almak istedigim koltuk..bol tasli cafcafli olsun istiyorum ev De Plek om Nieuwe en Tweedehands spullen te kopen en verkopen

koltuğa baktım çok şık ..hem de deriymiş daha güzel....

babası oynuyor yusufla şimdi saklambaç oynuyorlar çocuk aklı yanıma geliyor sımsıkı sokuluyor bana allahım ne komik bu çocuklar....

ben de zamana bırakıcam artık ortanca da böyleydi..

allah şifa versin inş...kolayca geçsin ameliyatı......

çok iyi gidiyorsun canım..cumaya fark atacaksın bu listelerle...........afiyet olsuun....

Günaydın takımım,gününüz aydınlık olsun canlarım.Allah kazalardan,nazarlardan uzak eylesin hepimizi.Dualarınızı eksik etmeyin,akşam görüşmek üzere

günaydın canım...

26/09/2011 p.tesi mesaj sayımı........

kirmizigul06= 8

doga3= 5

ganfed= 12

nev81= 8

aysen_34= 8

roseberry= 19

saphira=7

saferan= 7

ansaaa= 3

ipekyol= 7

pabya= 0

Cezalar:
hulyaeyup= 4
kirmizigul06= 4
ansaaa= 4
saphira= 4
pabya= 3
anşaaa=4

anşaaa ve pabya 1 er ceza puanı aldınız...izinlimiydiniz emin değilim öyleyse sileriz...........

bu hafta sırayla mesaj sayımı yapılacaktı ama at,landı dünü ben yaptım kaptanım yoğun olduğundan ayrından sonra yukardaki listeye göre yaoalııım...doğaa bugünkü sayımı yarın sen yapıyorsuun unutma............

Son düzenleme:

günaydın kızlarrrrr tamam safişim yaparım

geçmiş olsun sorunsuz atlatırsınız inşallah

ayşen sanada geçmiş olsun iyi kurtulmuşsun sadaka verirsen iyi olur

canlarım geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler evet bir sadaka bin belayı önlermiş gerçekten
şimdi aklıma geldikçe gülüyorum kendi kendimi parçaladım resmen diye

gülüm koltuğu beğendim yawwsss parıl parıl kendi evim olsa bende böle bişiler düşünüştüm ama kiracı olunca hele birde tayinci olunca çok zor
güle güle kullanın şimdiden ohh ev mis gibi olacak annecinde çok sevinir gerçekten

Ellerine saglik safisim..bende simdi sirayi yazim diyordum sen benden once davranmissin...

Cezalar:

hulyaeyup= 4
kirmizigul06= 4
ansaaa= 3
saphira= 4
Pabya= 4

Saol bitanem, daha iyileri sizin olsun insallah..annemde begendi bugun aksam bakmaya gidecegiz, insallah kurban bayramindan once gelecek..hayirlisi bakalim...salondaki mobilyalarida satarsam rahatlicam
kırmızım günaydın canım nasılsın
ben şu mutfagımı topliyim gidip koca bebeğimide yatıriyim gelirim yine

gunaydin aysenim, ben dunun kostuurmasindan biraz yorgunum sen nasilsin? elinle karnin nasil oldu?

gunaydin nilosum,,sanada hayirli dersler..bol eglenceli neseli bir gun gecirmen dilagiyle
günaydın kızlarrrrr tamam safişim yaparım

gunaydin ablacim, nasilsin?

canlarım geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler evet bir sadaka bin belayı önlermiş gerçekten
şimdi aklıma geldikçe gülüyorum kendi kendimi parçaladım resmen diye

saglik olsun aysenim, bazen insan can sikintisindan yapiyor boyle seyler saka bir yana Allah korusun birdaha boyle seylerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…