Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)yok yok ziyaretciler olurr..yalniz kalmazsin ipegimmm
selamlar popomu yere anca oturttum birde kaza atlattımki sormayın
eşim bana süpriz yapmış akşam üstü adam getirdi blender seti almış benimki bozulmuştu neyse bende kutudan çıkardım heyecanla deniyim bi dedim bi aparatı taltım tamam diğerini takamadım bastırdım felan oturmadı yerine o arada prizede takılı tabi çalıştı parçalayıcı benim tshirtümü kaptı ve karnımı çizdi elimide kesti
resmen kendi kendimi doğradım yaa verilmiş sadakam vardı yine çok daha derin kesebilirdi
şimdi karnımda elimde çok acıyo
iyi aksamlar fistiklar ben geldim...kusura bakmayin daha bu saatte anca gelebildim..aksilik gibi telefonumuda evde unutunca sizlerede haber veremedim
Allah izin verirse ev tekrardan boyanacak ve salondaki mobilyalari yenileyecegiz..
daha iki yil once yaptirmistik herseyi ama kotu ustaya denk geldik ve bastan savma boya olmus...aldigimiz mobilyalarda kullanisli cikmadi..
bizlerde evlenip gitmeden yenileyelim annemler ileride mobilya boya felan dusunmesin dedik ablamla..Allah altindan kalkmayi nasib etsin insallah
ev bitsin fotosunu ceker sizlerlede paylasirim
allah yardım etsin kaptanım ne güzel hayırlı evlatları var anne ve babacığının,kız evlat gibisi yok erkekler maalesef kız evladı gibi olmuyor, yarabbim banada hayırlı bir kız çocuğu ver....
canıım çok geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış sen yinede sadaka ver .....
safişcim açlık hissediyormusun karbonhidratsız esasında ben gün içinde 3 dilim ekmek tüketiyorum,mesela yarın 2 dilim olacak,niloşumun dediği gibi kilo gidiyor ama bariz bir incelme olmuyor gibi geliyor bana yaptığım diyetlerde o kadar heveslendiim ki şu pierre dukan amcamın diyetine,cuma gününden sonra 1 randevum daha kalıyor biraz ara vericem kendi kendime yapıcam o zamana kadar dukan için sizden güzel haberler alayım iyice hevesleniyim
kizlar bakin eve almak istedigim koltuk..bol tasli cafcafli olsun istiyorum evDe Plek om Nieuwe en Tweedehands spullen te kopen en verkopen
babası oynuyor yusufla şimdi saklambaç oynuyorlar çocuk aklı yanıma geliyor sımsıkı sokuluyor bana allahım ne komik bu çocuklar....
safisim,saphiracim, zamana birakin bucurleri..benim kardesimde cok gec aisti..bir yil sabahlari temiz aksamlari yatarken kicini bagliyorduk..cocuktan cocuga degisiyor elbet ama hepsinin belirli ogrenme zamanlari varmis..o zaman gelmedigi surece ne yaparsaniiz yapin ogrenmezmis..bizde kendi haline biraktik..birgece cisini hissetti sonra hergece kalkti cisine...bizimkinin birde cok saglik problemi vardi oyuzden fazla uzerinede gitmek istememistik..gec alisti ama sukur alisti..insallah sizin bucurlerde en kisa zamanda alisirlar cislerine
kizlar ben kalkip uyuyacagim cunku yarin buyuk gun yusufun yarin ameliyati var sabah 7.30 da.biraz stresliyim yaful narkoz verecekler yavruma insallah kolay gecer.bize dua edin kizlar.
kaptanimm yarin gelemeyebilirim haberiniz olsun diye yazdim .eger cocuk cok huysuzlanmazsa ugrarim ama buyuk ihtimal tum gun onunla ugrasacam.obur gunu bilemiyecem gelmezssem bilinki yusuf rahatsiz ondan tamammi tatlim
2011-09-26 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Ülker Kelloggs K Bar 2 PAKET 180
[2] Yoğurt (tam yağlı) 120 GRAM 81.6
[3] Kabak Yemeği 1 TABAK 240
[4] Armut 0.6 ADET 42
[5] Bulgur Pilavı 0.5 PORSİYON 145.5
[6] Etli Taze Fasulye 0.4 PORSİYON 100
[7] siyah zeytin 5 adet (3gr) 40
[8] yumurta 1 adet 80
[9] Labne Peyniri 40 GRAM 80
[10] Domates 2 ADET 28
[11] Salatalık (hıyar) 2 ADET 22
Toplam : 1039.1 kal.
Günaydın takımım,gününüz aydınlık olsun canlarım.Allah kazalardan,nazarlardan uzak eylesin hepimizi.Dualarınızı eksik etmeyin,akşam görüşmek üzere
Günaydın takımım,gününüz aydınlık olsun canlarım.Allah kazalardan,nazarlardan uzak eylesin hepimizi.Dualarınızı eksik etmeyin,akşam görüşmek üzere
26/09/2011 p.tesi mesaj sayımı........
bu hafta sırayla mesaj sayımı yapılacaktı ama at,landı dünü ben yaptım kaptanım yoğun olduğundan ayrından sonra yukardaki listeye göre yaoalııım...doğaa bugünkü sayımı yarın sen yapıyorsuun unutma............[/COLOR][/COLOR][/I]
kizlar ben kalkip uyuyacagim cunku yarin buyuk gun yusufun yarin ameliyati var sabah 7.30 da.biraz stresliyim yaful narkoz verecekler yavruma insallah kolay gecer.bize dua edin kizlar.
kaptanimm yarin gelemeyebilirim haberiniz olsun diye yazdim .eger cocuk cok huysuzlanmazsa ugrarim ama buyuk ihtimal tum gun onunla ugrasacam.obur gunu bilemiyecem gelmezssem bilinki yusuf rahatsiz ondan tamammi tatlim
lokal olmuyor cocuk rahat durmaz diye o yuzden oyle verecekler ama isin en iyisiymis insallah cabuk atlatiriz
sagol tatlim sana da iyi gecelerallah rahatlik versin
26/09/2011 p.tesi mesaj sayımı........
kirmizigul06= 8
doga3= 5
ganfed= 12
nev81= 8
aysen_34= 8
roseberry= 19
saphira=7
saferan= 7
ansaaa= 3
ipekyol= 7
pabya= 0
Cezalar:
hulyaeyup= 4
kirmizigul06= 4
ansaaa= 4
saphira= 4
pabya= 3
anşaaa=4
anşaaa ve pabya 1 er ceza puanı aldınız...izinlimiydiniz emin değilim öyleyse sileriz...........
bu hafta sırayla mesaj sayımı yapılacaktı ama at,landı dünü ben yaptım kaptanım yoğun olduğundan ayrından sonra yukardaki listeye göre yaoalııım...doğaa bugünkü sayımı yarın sen yapıyorsuun unutma............
gülüm koltuğu beğendim yawwsss parıl parıl kendi evim olsa bende böle bişiler düşünüştüm ama kiracı olunca hele birde tayinci olunca çok zor
güle güle kullanın şimdiden ohh ev mis gibi olacakannecinde çok sevinir gerçekten
kırmızım günaydın canım nasılsın
ben şu mutfagımı topliyim gidip koca bebeğimide yatıriyim gelirim yine
gunaydin nilosum,,sanada hayirli dersler..bol eglenceli neseli bir gun gecirmen dilagiyleGünaydın takımım,gününüz aydınlık olsun canlarım.Allah kazalardan,nazarlardan uzak eylesin hepimizi.Dualarınızı eksik etmeyin,akşam görüşmek üzere
günaydın kızlarrrrr tamam safişim yaparım
canlarım geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler evet bir sadaka bin belayı önlermiş gerçekten
şimdi aklıma geldikçe gülüyorum kendi kendimi parçaladım resmen diye
saglik olsun aysenim, bazen insan can sikintisindan yapiyor boyle seyler saka bir yana Allah korusun birdaha boyle seylerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?