kız gülüm sen nerelerdesim bakeeem...görüşemiyoz hiç ama...
safisim sorma canim, dun tum gun disaridaydim, telide evde unutunca size haber veremedim.
mobilya lari degistirecegiz ev birde boya olacak onun icin kosturdum valla..sen nasilsin canim,, masallah super gidiyor dukanin
çok pis kışlık hazırlığı yapasım vaar...birazdan markete gidip kırmızı biber domates alıcam ..kırmızı biber turşusu yapıcam..dayamnamıyoruum..biirazda patlıcan salatası koyucam kavanoza....
ohh ohhh masallah hamarat safisim benimmmmm...biber deyince demin nette ender saracin aci biberli cay tarifini verdigini gordum ama isyerinde oldugum icin videoyu acip dinleyemedim tabiki..ama hizli kilo verdirmeye yardimci oluyormus..aci biberden nefret ederim ama merak ettim..buarada patlicana bayilirim ben yaaaaa...
selamlar kızlar telefonun sesiyle uyandım annemlerin mahallesinden arkadaşımız meme kanseriydi 3 gün önce göğsünü aldılar dün beyin ölümü gerçekleşmiş daha 31 yaşındaydı çoookkk üzüldüm 6 yaşında yavrucuğu vardı allahım hayat ne kısa bir varmışsın bir yokmuşsun....
iyi gidiyor tatlımhoşgeldin saphıraaa......nasıl gidiyor diyeet.....dukanla benziyor aslında karatay ekmek yok ikisindede sende kuruyemiş var...kader arkadaşıyız veselaaam....
ben konserve domateslerimi hazırladım.biraz da dondurucuya atarım.kırmızı biberlerim ve patlıcanlarım beni bekliyor közlenmek için.bugün bir şey yapamam artık.ablam 10 ağustosta doğum yaptı,bebişimizin mevlüdü var bugün.öğlen ablama gidicem.hadi toplaşın sizde gelin kızlar.ikramların hiç birine dokunmayacağım,Allahım bana dayanma gücü ver amin
evi yenilede resimlerini görelim canım..bizim de bi çocuk odası kaldı gelicek bu hafta....dukanla aramız iyi allah ayırmasın hedefi bulana kadar inş...
selamlar kızlar telefonun sesiyle uyandım annemlerin mahallesinden arkadaşımız meme kanseriydi 3 gün önce göğsünü aldılar dün beyin ölümü gerçekleşmiş daha 31 yaşındaydı çoookkk üzüldüm 6 yaşında yavrucuğu vardı allahım hayat ne kısa bir varmışsın bir yokmuşsun....
acı hafifledi ama elim suya girince yine acıyo yara bandı taktım rahatladımSaol bitanem, daha iyileri sizin olsun insallah..annemde begendi bugun aksam bakmaya gidecegiz, insallah kurban bayramindan once gelecek..hayirlisi bakalim...salondaki mobilyalarida satarsam rahatlicam
ohh resimleri dört gözle bekliyorum
bende yeni bir şala başladım bitsin resim eklerim
inşlh iyi bir fiyata satarsın canım
gunaydin aysenim, ben dunun kostuurmasindan biraz yorgunum sen nasilsin? elinle karnin nasil oldu?
saglik olsun aysenim, bazen insan can sikintisindan yapiyor boyle seyler saka bir yana Allah korusun birdaha boyle seylerden
Günaydın güzeller
kızlar ben şimdi az etrafı toparlayıp markete gidiim kışlıkları kapıp geliim..bakalım sebzeler ne alemdee....
safişcim ben dukanın sitesinde hesaplamıştım 2 gün atak bilmem kaç gün seyir şimdi ben 2 gün saf protein diyeti yapsam sonra 1-2 hafta sebze ve protein yapsam bi fayası olurmu? ordaki rakamlar beni korkutmuştu yani o kadar zaman hiç kaçamak yapamamk ve meyve yiyemek beni gerer.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?