Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

cuma iş çıkışı aldım bende fasulye iki çeşitti ayrı ayrı pişirdim attım buzluğa 5 kilo şeftali attım domates kavanozlara hazırladım ama az oldu tekrar yaparım bu hafta sonu bamya bulamadım taze deildi baktıklarım yeşil biber dolmalık ouyp kurutucam patlıcanı hazır alıcam sipariş ettim salçamıda... kırmızı biber çok pahalıydı almadım bakalım biraz düşsünde dondurucuya atıcam bide limonları doğrayıp koydum dün yeşil çay içerken bi tane alıp attım içine )) sırf böyle çaya bitki çayına atmak için yaptım bi poşet

Hiiiii dibim düştü..bu ne aman allahım..
En sevdiğim ikili biliyormusun...SÜtlünescafe ve yanında pasta yahut browni..

eline sağlık güzel ve hamarat kadın..

sabah sabah bayaa uğraştırdı ama canın sağolsun ..afiyet olsuuun...........kızlar sizde alın çekinmeyiin...:87:

Hiiiii dibim düştü..bu ne aman allahım..
En sevdiğim ikili biliyormusun...SÜtlünescafe ve yanında pasta yahut browni..

eline sağlık güzel ve hamarat kadın..

neyyyy yok kız onlardan zaten onların yüzünden buralardayız:)))

doğaa büyle iti biber salçası ne kdar kilosu ..sen yaptırıyormusun hazırmı alıyorsun...

doğaa büyle iti biber salçası ne kdar kilosu ..sen yaptırıyormusun hazırmı alıyorsun...

iyisinin kilosu 15 lira canım ben yaptırıyorum arkadaşın personelinin eşi yapıyor biberi alıp veriyoruz evide müsait 4-5 senedir alıştık temiz yapıyor kadın

kızlar az önce şu leslieyle yürüyüşü yaptım 30 dk.süper bişiymiş ya.çok güzel ter attırdı.duşa gireyim hemen.sonrada hazırlanıcaz,ablama gidecez.hepiniz öpüyorum akşama görüşmek üzere

atağı 3-4 gün yapıp sonrada sebze proteinle devam edebilirsin canım...insan alışıyor hiç merak etme ..vereceğin kilo o kadar az ki anlamadan inersin zaten emiin ol......

1 ay falan yaparım ama daha sonra sıkılıp normal diyetme dönersem fazlasıyla almaktan korkuyorum,meyve yok değil mi dukanda.....

kizlarr sesime gelin...2ye kadar buradayim sonra kadin gelir giremem..azcik sohbet edelim..dunde yoktum ozledim hepiciniziiiii
Biz de seni çok özledik Gülümmmmmmmmmm

gündüz kimseler uğramıyor ki ben de bakıyorum kimse yok...niloş da çalışıyor artık yokluğu hissediliyor yanii.sen de yoğunsun ...yeni yere geçicekmisin...
Anıldığını duydum geldim Şu anda bilgisayar dersindeyim son ders,eve ancak akşam geçerim canlarım

protein+sebze....

sabah menüüüm......

peynir kaşar

yarım kase dukan muhallebi

domates salatalık

biber(yandıııım çok acıymış haşladı beni)

süt
Dukandaşım yine menün çok güzel

Canım Dukan ya hep ya hiçtir.4 evreyi de öngörülen süre olarak yapmazsan ve 1 meyve bile kaçamak yapsan verdiğin kiloları hoppp geri alırsın.4 evreyi de tamamlayan kalıcı kilo almama olayına erişiyor.%100 yapmayan hiç başlamasın diyor Dukan,o şekilde yapanların hepsi verdiği kiloyu katıyla almış.

sabah
2 bardak limonlu ılık su
1 dilim çavdar ekmeği
2 tatlı kaşığı reçel
1 yumurta
2 zeytin
yarım kk peynir
yeşil çay

ara
çay bardağıyla nescafe
10 fındık

form çay

Afiyet olsun bitanem,ayrıca geçmiş olsun ve söyleyim,sende nazar var,sadaka ver bitanem.

Bugün Dukan diyetimin protein+sebze günüydü.Menüm şöyleydi:
SABAH:
*Ton balıklı yağsız omlet
*1 kibrit kutusu light peynir
*1 büyük bardak yulaf kepeği ile karıştırılmış light süt
*Domates-salatalık
ARA ÖĞÜN-1:
*1 kase light yoğurt
*1 salatalık-1 domates
ÖĞLE YEMEĞİ:
*1 tabak haşlanmış fasulye
*
Light yoğurt
ARA ÖĞÜN-2
*1 fincan light sütle yapılmış nescafe
AKŞAM YEMEĞİ:
*Yağsız alinazik
*
Light yoğurt

Kızlar Hülya izinden dönmedi demi hala,ne zamana kadar demişti?Özledimmmmm

biz eve geldik oğlanın karnını doyurdum yatırdım filmi izledik beraber yoruldu kuzum ara öğünü olarak 200 gr.meyvam vardı ama benim midemde zil çaldığı için ince 1 dilim ekmeğin üzerine sütaşın süzme peynir ve çok az salça sürüp yedim açım ben açççç

canlarım geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler evet bir sadaka bin belayı önlermiş gerçekten
şimdi aklıma geldikçe gülüyorum kendi kendimi parçaladım resmen diye

Canım büyük geçmiş olsun.Gerçekten Allah korumuş.Benim en çok korktuğum şeydir.İşim bitince hemen fişten çekerim.Tam kontrol etmeden fişe takmam.

safisim sorma canim, dun tum gun disaridaydim, telide evde unutunca size haber veremedim.
mobilya lari degistirecegiz ev birde boya olacak onun icin kosturdum valla..sen nasilsin canim,, masallah super gidiyor dukanin

Ya hu şu hatunların hamaratlığına bakın.Biri kış hazırlığı yapıyor biri ev yeniliyor.Bende evden dışarı çıkmaya üşeniyorum.İyi mi?

Kızlar acayiip canım sıkkın.Reglim gecikti 5 gün.Sürekli sancı çekiyorum ama gelen giden yok.Bütün olumsuz özelliklerini yaşıyorum şu an.Çok fena depresif durumdayım.Eşim gelsede çıkıp biraz gezsek belki rahatlarım.Ama 2-3 gün içinde ancak döner.Ne yapacağımı şaştım anlayacağınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…