yena cığım misafir mi gelmiiş kahve içmeden bırakmaaam azcıkda pastaa....
Eki Görüntüle 263809 Eki Görüntüle 263810 Eki Görüntüle 263809 Eki Görüntüle 263810
çok pis kışlık hazırlığı yapasım vaar...birazdan markete gidip kırmızı biber domates alıcam ..kırmızı biber turşusu yapıcam..dayamnamıyoruum..biirazda patlıcan salatası koyucam kavanoza....
Hiiiii dibim düştü..bu ne aman allahım..
En sevdiğim ikili biliyormusun...SÜtlünescafe ve yanında pasta yahut browni..
eline sağlık güzel ve hamarat kadın..
Hiiiii dibim düştü..bu ne aman allahım..
En sevdiğim ikili biliyormusun...SÜtlünescafe ve yanında pasta yahut browni..
eline sağlık güzel ve hamarat kadın..
cuma iş çıkışı aldım bende fasulye iki çeşitti ayrı ayrı pişirdim attım buzluğa 5 kilo şeftali attım domates kavanozlara hazırladım ama az oldu tekrar yaparım bu hafta sonu bamya bulamadım taze deildi baktıklarım yeşil biber dolmalık ouyp kurutucam patlıcanı hazır alıcam sipariş ettim salçamıda... kırmızı biber çok pahalıydı almadım bakalım biraz düşsünde dondurucuya atıcam bide limonları doğrayıp koydum dün yeşil çay içerken bi tane alıp attım içine )) sırf böyle çaya bitki çayına atmak için yaptım bi poşet
doğaa büyle iti biber salçası ne kdar kilosu ..sen yaptırıyormusun hazırmı alıyorsun...
Eki Görüntüle 263809 Eki Görüntüle 263810 Eki Görüntüle 263809 Eki Görüntüle 263810
atağı 3-4 gün yapıp sonrada sebze proteinle devam edebilirsin canım...insan alışıyor hiç merak etme ..vereceğin kilo o kadar az ki anlamadan inersin zaten emiin ol......
Canım çok güzel görünüyorlar.4 gibi güzel giderdi
Biz de seni çok özledik Gülümmmmmmmmmmkizlarr sesime gelin...2ye kadar buradayim sonra kadin gelir giremem..azcik sohbet edelim..dunde yoktum ozledim hepiciniziiiii
Anıldığını duydum geldimgündüz kimseler uğramıyor ki ben de bakıyorum kimse yok...niloş da çalışıyor artık yokluğu hissediliyor yanii.sen de yoğunsun ...yeni yere geçicekmisin...
Dukandaşım yine menün çok güzelprotein+sebze....
sabah menüüüm......
peynir kaşar
yarım kase dukan muhallebi
domates salatalık
biber(yandıııım çok acıymış haşladı beni)
süt
Canım Dukan ya hep ya hiçtir.4 evreyi de öngörülen süre olarak yapmazsan ve 1 meyve bile kaçamak yapsan verdiğin kiloları hoppp geri alırsın.4 evreyi de tamamlayan kalıcı kilo almama olayına erişiyor.%100 yapmayan hiç başlamasın diyor Dukan,o şekilde yapanların hepsi verdiği kiloyu katıyla almış.safişcim ben dukanın sitesinde hesaplamıştım 2 gün atak bilmem kaç gün seyir şimdi ben 2 gün saf protein diyeti yapsam sonra 1-2 hafta sebze ve protein yapsam bi fayası olurmu? ordaki rakamlar beni korkutmuştu yani o kadar zaman hiç kaçamak yapamamk ve meyve yiyemek beni gerer.....
sabah
2 bardak limonlu ılık su
1 dilim çavdar ekmeği
2 tatlı kaşığı reçel
1 yumurta
2 zeytin
yarım kk peynir
yeşil çay
ara
çay bardağıyla nescafe
10 fındık
form çay
çok iyi gidiyorsun canım..cumaya fark atacaksın bu listelerle...........afiyet olsuun....[/COLOR][/I][/B]
canlarım geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler evet bir sadaka bin belayı önlermiş gerçekten
şimdi aklıma geldikçe gülüyorum kendi kendimi parçaladım resmen diye
safisim sorma canim, dun tum gun disaridaydim, telide evde unutunca size haber veremedim.
mobilya lari degistirecegiz ev birde boya olacak onun icin kosturdum valla..sen nasilsin canim,, masallah super gidiyor dukanin
çok pis kışlık hazırlığı yapasım vaar...birazdan markete gidip kırmızı biber domates alıcam ..kırmızı biber turşusu yapıcam..dayamnamıyoruum..biirazda patlıcan salatası koyucam kavanoza....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?