aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnAyy Allahım şu mahsumu taşıyan güzel annenin yazdıgı 1.5 kg bana yaşat
Dirilis superbide beni cukur sardi onuda izliyommmm
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ooo bende çukurdayım ada ... fena sardı ...
İcmekte cok zorlaniyorum vallaçok beğendim .... dolu menü ama sağlıklı ...
su miktarı bitki çayı ile desteklense de az .
Aynen oyle kuzumCanim belli bi donem yavas tempoda yap kalbini zorlama
AminnnnnnnnAyy Allahım şu mahsumu taşıyan güzel annenin yazdıgı 1.5 kg bana yaşat
İyi geceler ausum tatlis ruyalarhadi ben gider ... bu sefer gelmem herhalde :))
şimdiden keyifli hafta sonları , her birimize
Ben tek onu izliyorum oda denk gelirse ama çizgi film sor hepsini söyleyeyim
Ufak tefek cinayetlerde güzelpolisiye
Günaydın hayırlı cumalar
Salı günü ani bir kararla memlekete gittik, dün gece geldik. Tabiki benden beklendiği üzere diyete uygun davranmadım. Simit görünce, köy ekmeği görünce vs vs vs görünce dayanabilecek irade neden yok bende! Cuma olacak kilo bildiricez diye korkuyorum her hafta. Bir arpa boyu yol alamadım. Yok yok yok olmuyor ya karar verdiğim hiçbirşeyde sebat edemiyorum. Ne desem ne yapsam bilemiyorum. Devam etmiyorum deyip kaç defa bozdum, devam ediyorum deyip kaldım hep aynı...hiç ilerleme olmuyor.
Kilom sabit
Kaç haftadır 79dan aşağı gr inemedim. Tiroid dengesizliği de etkliyor bir yandan. Her hafta mahçup olmak istemiyorum artık. Kk'ya da giresin kalmıyor böyle oldukça. KaptanımAusencia hep hoşgörülü davrandın teşekkür ederim sana canı gönülden. @Antepia27 fatma ablam sana da hiç iyi orti olamadım maalesef
Bence de ama oructa yapmış olabilir senin metana canimKitlenen meta kafa yaptı sanırım
Yedigim sopalar beyne geldi zaar ondan
Kaç yapıyosun her günOdem mi yaptı desem o kadar mümkün değil kaptanim yani ben 4 5 aydır atlıyorum kilo vermedigim hafta yok
Bi göz attımda herkes süper maşallah..Ausencia be terbiye olmadım ama çokkk kişiye yaşam sevinci oldun kuzum.. Rabbim inancını, sağlığını, umudunu, enerjini daim etsin patroniçelerin patroniçesi
Iııı şeyyyarada bi gelip menülere bakmalı ... illa ki yakılandan kat be kat fazlası yeniyor demek
Şuan çok yapmıyorum kaptanim sıkılasma ya çalışıyorum ama önceden günde en az 1500 atliyordun yarım saatte sadece iki 3 sn dinlenme molalarim vardı son zamanlarda yarım saatte 2500 kadar cikmistim ipten sonra hemen yarım saatte egzersiz yapiyordumKaç yapıyosun her gün
Iııı şeyyyo olabilir işte
Aynen canım.. vereceğiz o kiloları sen hep buralarda ol yeter..
İtiraz olunca bidaha sopaHem de daha çok
O HAL HAFTASI İLAN ETTİM
Anaaaa yandınızzzz
MİU MİUUUUU
FURMA MİUUUU
Kızlaaaarrrrrrrrrr
Bişey diceeeemmmmmmmmmm
NABIYONUZ BEYAAAAAAA
Kafa gitti hunim nerde la
Abooo çok yorucu bu da ama yaaŞuan çok yapmıyorum kaptanim sıkılasma ya çalışıyorum ama önceden günde en az 1500 atliyordun yarım saatte sadece iki 3 sn dinlenme molalarim vardı son zamanlarda yarım saatte 2500 kadar cikmistim ipten sonra hemen yarım saatte egzersiz yapiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?