- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Hadi yaatamamdır sorun bulundu ... o zaman kontrol zamanı
Aynen aynennnnnn nefret ediyorum
Misafir mi var türkanım?
Ablamla kız :) olmayan manitayla nasıl gidecuuuk
Harikasınn be begüşüm yaaaa
Haftaya da güzel eksi gelecek
Temiz misin?
Hahahahha deme öyle demem na kadan minnoşum
Eki Görüntüle 2071658
Harikasın ya valla bakkkkk
Anammm ben anlamam ki işte ne bilşyim sınavsa erkendir kafası bendeki
Ördeğim nasılsın? Ağrı var mı? İyi misin
miu görünce türkanı oyup içine turşu dolduracak .... haberi yok türkanın
Kaptanim 50 atlıyorum 5 adım atıyorum ileri geri sonra 50 tane daha böyle böyle yarım saat mola vermeden o terle vücut çok sicakken egzersiz yapıyordum yarım saat dinlenmeden 1 saatte tamamlıyordum o sporuAbooo çok yorucu bu da ama yaaben 100 er 200 er en fazla 300 er atlıyorum
Beylik laflar ediyorsun türkan. Hastalık vs olabilir belki. Bünyene çok güvenme.
Jillian level 1 yap canım ağır bir spor çok yorucu dikkat et yaparken kaslara çok yükleniyorMerhaba hanımlar. Geçmiş gene almış başını gitmiş. Evimi toparladim.yarin abla gelip dip kose temizleyecek.bir de spor yaptim.Spor bildirimimi yapayim:
Yarım saat eliptik yarım saat jillian in rasgele bi videosunu yaptım.BlackWhiteLife @MiuLego nehirnil111
Şimdi geçmişi biraz okuycam.
Candy bi sakın olsana bu tk diğer takımlardan da okuyor o kişi senin mesajını okuyup alınabilir kırılabilir evet biz seni tanıyoruz ama o seni tanımıyor buna değinmek istedi arkadaşlar o kişi yerine lütfen kendini koymayı dene seni tanimiyor espri yaptığı anlayamazBende kulum beylik laflar benim haddim deil benimki işin esprisi. Her dediğimi ciddiye almayın. Ben öyle ukala kendini beğenmiş kendini bi b.k sanan insan değilim.
Menüyü mium dahi iyi yorumlar hafta sonu bulgurda sıkıntı yok canım sağlıklı karbon sadece bazı bunyelerde odem yapıyor diye çarşamba perşembe tercih etmiyoruz yoksa bulgur Miss gibi diyet yemegiBeybiler dünyaları yazışmışsınız hiç gelemedim inşallah önemli bir gündem başlığı kaçırmamışımdır
Bugün oğlanı oyala o uyuyunca eve giriş pasta börek yap üstüne misafirliğe git derken gün öldü yeni gelebildim eve hemen menümü yazayım
Sabah 09:00
1 kupa soğan suyu
10:00
2 yumurtadan omlet
2 dilim peynir
Bi kaç zeytin
3 dilim çavdar ekmeği
Ara 13:00 (arkadaşım aniden kahvaltı yapalım diye gelince böyle bi ara oldu)
1 yumurtadan menemen yapıp 2 kaşık falan yedim
1 parça zeytin peynir
1 tatlı kaşığı tahin pekmez
1 dilim çavdar ekmeği
Akşam 17:00
1 kepçe mercimek çorbası
1 kepçe nohut yemeği
3 yk bulgur pilavı
Su 2 lt
Tam zamanında miumBEN geldimmmmm
Sonunda eve girdim yahuuu
Söz verdim yapıcam ödev muhabbeti beni mahfetti vaytımYa ama ben 5 gundeyim yarın 6 gün olacak sen benle sözde karın kası da calisacaktin hep yatış hep yatış
Harika menü handecimmBu nasil bir gecmis aman Yarabbim
Misafirim vardi menu yazamadim canlar
Sabah 10.00
2 yumurta ile yapilmis yumurta salatasi
Domates biber kozlemesi
8 zeytin 3 ceviz 2 gunkurusu kayisi 1 yk tuzsuz lor
Elma cayi kendim yaptim.Elma limon karanfil biberiye top karabiberle
Aksam 17.00
2 adet zeytinyagli kiymali bulgurla yapilmis dolmabiber
2 bardak ayran
1.5 kase salata
1.2 lt su
1.5 litre bitki cayi
Yarim saat hafuf tempo yuruyus
Su an hizli tempo yapmayim cok nefesim kesiliyor gogsum agri yapiyo canlar
Vallaha mıTam zamanında mium
Aynen.Sguat girls başkaları hakkında konuşmak incitici yorum yapmak takım sayfasında sakınnnn
Ne derdi var sıkıntısı var bilemeyiz.. bizi de ilgilendirmez.. aynı yolda birlik olmuşuz biz
Fena sopalıcam heeeBende kulum beylik laflar benim haddim deil benimki işin esprisi. Her dediğimi ciddiye almayın. Ben öyle ukala kendini beğenmiş kendini bi b.k sanan insan değilim.
Biz seni biliriz.. başkası bilmez.. görür kırılır ya da takım hakkında ters düşünürse en çok sen üzülürsün yine balımKırmak hiç istemem.
Art niyetle yazmadım. ..
Fena sopalıcam heee
Aynen yamuldum şu anJillian level 1 yap canım ağır bir spor çok yorucu dikkat et yaparken kaslara çok yükleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?