Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

He vallahi misafir hazırladım sabah akşam pişirmesi kaldı.
Bi gün inşallah kocanla gider ıngtegramda ra kocisle sinema keyfisi dersin

Abooo çok yorucu bu da ama yaaben 100 er 200 er en fazla 300 er atlıyorum
Kaptanim 50 atlıyorum 5 adım atıyorum ileri geri sonra 50 tane daha böyle böyle yarım saat mola vermeden o terle vücut çok sicakken egzersiz yapıyordum yarım saat dinlenmeden 1 saatte tamamlıyordum o sporu

Merhaba hanımlar. Geçmiş gene almış başını gitmiş. Evimi toparladim.yarin abla gelip dip kose temizleyecek.bir de spor yaptim.Spor bildirimimi yapayim:
Yarım saat eliptik yarım saat jillian in rasgele bi videosunu yaptım. BlackWhiteLife @MiuLego nehirnil111
Şimdi geçmişi biraz okuycam.

Beybiler dünyaları yazışmışsınız hiç gelemedim inşallah önemli bir gündem başlığı kaçırmamışımdır

Bugün oğlanı oyala o uyuyunca eve giriş pasta börek yap üstüne misafirliğe git derken gün öldü yeni gelebildim eve hemen menümü yazayım

Sabah 09:00
1 kupa soğan suyu

10:00
2 yumurtadan omlet
2 dilim peynir
Bi kaç zeytin
3 dilim çavdar ekmeği

Ara 13:00 (arkadaşım aniden kahvaltı yapalım diye gelince böyle bi ara oldu)
1 yumurtadan menemen yapıp 2 kaşık falan yedim
1 parça zeytin peynir
1 tatlı kaşığı tahin pekmez
1 dilim çavdar ekmeği

Akşam 17:00
1 kepçe mercimek çorbası
1 kepçe nohut yemeği
3 yk bulgur pilavı

Su 2 lt

Jillian level 1 yap canım ağır bir spor çok yorucu dikkat et yaparken kaslara çok yükleniyor

Bende kulum beylik laflar benim haddim deil benimki işin esprisi. Her dediğimi ciddiye almayın. Ben öyle ukala kendini beğenmiş kendini bi b.k sanan insan değilim.
Candy bi sakın olsana bu tk diğer takımlardan da okuyor o kişi senin mesajını okuyup alınabilir kırılabilir evet biz seni tanıyoruz ama o seni tanımıyor buna değinmek istedi arkadaşlar o kişi yerine lütfen kendini koymayı dene seni tanimiyor espri yaptığı anlayamaz

Menüyü mium dahi iyi yorumlar hafta sonu bulgurda sıkıntı yok canım sağlıklı karbon sadece bazı bunyelerde odem yapıyor diye çarşamba perşembe tercih etmiyoruz yoksa bulgur Miss gibi diyet yemegi

Ya ama ben 5 gundeyim yarın 6 gün olacak sen benle sözde karın kası da calisacaktin hep yatış hep yatış
Söz verdim yapıcam ödev muhabbeti beni mahfetti vaytım
Harika menü handecimm
Yarım saat yürüyüş az değil mi kuzucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…