merabalarrrrr naber kızlarrrr
İpek hamilelik filan olasılığı olabilir mi canım?Kızlar acayiip canım sıkkın.Reglim gecikti 5 gün.Sürekli sancı çekiyorum ama gelen giden yok.Bütün olumsuz özelliklerini yaşıyorum şu an.Çok fena depresif durumdayım.Eşim gelsede çıkıp biraz gezsek belki rahatlarım.Ama 2-3 gün içinde ancak döner.Ne yapacağımı şaştım anlayacağınız
Ben iyiyim canım,görevli olduğum bir tören var ona koşturuyorum bugünlerde,sen nasılsın?merabalarrrrr naber kızlarrrr
Kızlar Hülya izinden dönmedi demi hala,ne zamana kadar demişti?Özledimmmmm
İpek hamilelik filan olasılığı olabilir mi canım?
Gülüm,Püsküüte rica edip bildirim günü anşaamızın yanına not düşüp,hedefi çektirelim 65'e eğer 70 ise.Bir de Gülüm Ayşemiz polis biliyorsun,zamanı olduğunda da maximum paylaşım yapar,takımda da her zaman üzerine düşen sorumluluğu fazlası ile yapmıştır biliyorsun.Bence mesaj konusunda Ayşe tolere edilmeli,polisler bugünlerde olağanüstü yoğun canım.nilosum hulya bu hafta donecekti, bir hafta icin izin istemisti..dunde girmedi bugunde gormedim onu. yarinda girmezse ona gore bir karar veririz..ama engec persembede girmezse diskalifiye olur malasef
ansaacim sikintini anliyorum bitanem...seni idare etmeye msjlarda saymamaya calisiriz ama bize bir sure verebilirmisin yani birr ay paylasimda dogru duzgun bulunamicam felan diye..eger hic girmem dersen izinlide sayabiliriz cannnim..ama hedef kilo kacti bilmiyorum..kaydettigim listeyide bulamadim..nilosum sende varmi kopyasi??
Evet canım,hava değişimi etkilemiş olabilir dediğin gibi.Hakkında ne hayırlı ise o olsun inşallah,bu arada menülerin çok güzel,eritir seni o menülerNevcim aslında şimdiye kadar öyle bir olasılık aklımın ucundan dahi geçmedi ama bugünden itibaren şüpheleniyorum.Ocaktada 10-15 gün gecikmişti mahvolmuştum o zaman kızımda küçüktü.Test yaptığım gün regl oldum.Şimdide hava değişimine bağlıyorum.Çünkü Tr ye gittiğimde de erken olmuştum.Artık hafta sonuna kadar bekleyip sonra test yapacam.Eşimde cuma gecesi gelecek nasip olursa
Cezalar:27/09/2011 salı mesaj sayımı........
kirmizigul06= 11
doga3= 6
ganfed= 0
nev81= 6
aysen_34= 9
roseberry= 8
Saphira=5
saferan=16
ansaaa= 2
ipekyol= 7
pabya= 0
hülyaeyüp=0
Cezalar:
hulyaeyup= 4
kirmizigul06= 4
ansaaa= 3
saphira= 4
pabya= 2
kırmızım bu ceza listesinde bu hesaplama yok hatırlatma olarak koydum sen eklemeni yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?