Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar ben bu aralar paylaşım konusunda sıkıntılıyım
şuan evdeyim yemek yiyip uygulgmgya gidicem

kırmızım hedef kilomu sormuştum ama görmedin heralde

eğer paylaşım konusunda sıkıntılar olucaksa ki bu aralar ben
gerçekten sıkıntılıyım internete giremiyorumm
bu hafta 70 e epey yaklaştım mezuniyetimi istiycem...

elde olmayan sebeplerden ötürü giremiyorum ne yazıkki
dünde batman karıştı biliyosunuz sıkıntıdayız

eğer paylaşım konusunda beni bikaç gün daha idare edebilirseniz 65
i beklemek istiyorum yok derseniz kırmızım kaptanımmm bu hafta mezun
olmak istiyorummm

Geliyorum gidiyorum kimsecikler yok yaaaa..
Benim canım sıkkın bugün pek bişeyde yemedim.Canım istemiyor.Akşam yemek bile yapmadım.

iyi akşamlar kızlar

ablamın mevlüdü çok güzel geçti,Allah kabul etsin inşallah..ne lohosa şerbetinden ne diğer ikramlardan yedim ancak kokulardan dolayı perişan oldum,hele ki o kıymalı pidenin kokusu yok mu,dedim bir yerim kesin şişer ama ablam tıkıverdi bir lokma pideyi ağzıma.sevabına yarım yudum da şerbetten tattım o kadar.Şimdi bugün yediklerimi yazayım

bugünkü menüm:

kahvaltı:

maydanoz-limon kürü
2 yumurtadan kaşarlı omlet
1 domates
10 ad. zeytin tuzu alınmış
1 çay bardağı kuru taze yemiş
2 fincan şekersiz açık çay

öğlen:

1 lokma kıymalı pide
1 ayran (200 ml)
yarım avuç badem

akşam:

koca bir tabak zeytinyağlı taze fasulye
2 bardak ayran
1 tatlı kaşığı keten tohumu

su:1.5 Lt oldu ama tamamlarım yatana kadar.liptonun kiraz saplı form çayını aldımbirazdan deneyeceğim bakalım nasılmış

spor:30 dk leslie

Son düzenleme:
İpek hamilelik filan olasılığı olabilir mi canım?

merabalarrrrr naber kızlarrrr
Ben iyiyim canım,görevli olduğum bir tören var ona koşturuyorum bugünlerde,sen nasılsın?

selam kızlar,biz akşam yemeği faslımızı bitirdik bugün canım bizimkilere yaptığım lezzetli yemeklerden istedi ama ben 100 gr.tavuk göğsü haşladım kendime yanınada kıvırcık salatası tatsız tuzsuz yedim onları,biz ailecek lezzet hastasıyız oğlumun yemiyeceği yemek yok lezztli olduktan sonra,az önce oğlana dondurma çıkardım yemedi tahminen 1 top kadardı yedm meyvemi 100 gram yerim artık....

oğlana eğitim seti araştırdım güzel setler var karar veremdim daha yusuf artık ona daha fazla zaman ayırmamı istiyor benim içinde oğlumdan öncelikli bşey yok ...

dukancılar kaptan nerdesiniz? ayşecim allah yardımcınız olsun,allah güç kuvvet versin canım...

Kızlar Hülya izinden dönmedi demi hala,ne zamana kadar demişti?Özledimmmmm

nilosum hulya bu hafta donecekti, bir hafta icin izin istemisti..dunde girmedi bugunde gormedim onu. yarinda girmezse ona gore bir karar veririz..ama engec persembede girmezse diskalifiye olur malasef

ansaacim sikintini anliyorum bitanem...seni idare etmeye msjlarda saymamaya calisiriz ama bize bir sure verebilirmisin yani birr ay paylasimda dogru duzgun bulunamicam felan diye..eger hic girmem dersen izinlide sayabiliriz cannnim..ama hedef kilo kacti bilmiyorum..kaydettigim listeyide bulamadim..nilosum sende varmi kopyasi??

İpek hamilelik filan olasılığı olabilir mi canım?

Nevcim aslında şimdiye kadar öyle bir olasılık aklımın ucundan dahi geçmedi ama bugünden itibaren şüpheleniyorum.Ocaktada 10-15 gün gecikmişti mahvolmuştum o zaman kızımda küçüktü.Test yaptığım gün regl oldum.Şimdide hava değişimine bağlıyorum.Çünkü Tr ye gittiğimde de erken olmuştum.Artık hafta sonuna kadar bekleyip sonra test yapacam.Eşimde cuma gecesi gelecek nasip olursa

2011-09-27 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Zeytinyağı 1 Y.KAŞIK 125
[2] Salça 1 YEMEK KAŞIĞI 29.4
[3] yumurta 2 adet 160
[4] Üzüm 160 gr 116.8
[5] Elma 2 ADET 120
[6] Armut 1 ADET 70
[7] siyah zeytin 5 adet (3gr) 40
[8] yumurta 1 adet 80
[9] Labne Peyniri 40 GRAM 80
[10] Domates 2 ADET 28
[11] Salatalık (hıyar) 2 ADET 22
Toplam : 871.2 kal.

Gülüm,Püsküüte rica edip bildirim günü anşaamızın yanına not düşüp,hedefi çektirelim 65'e eğer 70 ise.Bir de Gülüm Ayşemiz polis biliyorsun,zamanı olduğunda da maximum paylaşım yapar,takımda da her zaman üzerine düşen sorumluluğu fazlası ile yapmıştır biliyorsun.Bence mesaj konusunda Ayşe tolere edilmeli,polisler bugünlerde olağanüstü yoğun canım.

Evet canım,hava değişimi etkilemiş olabilir dediğin gibi.Hakkında ne hayırlı ise o olsun inşallah,bu arada menülerin çok güzel,eritir seni o menüler

27/09/2011 salı mesaj sayımı........

kirmizigul06= 11
doga3= 6
ganfed= 0
nev81= 6
aysen_34= 9
roseberry= 8
Saphira=5
saferan=16
ansaaa= 2
ipekyol= 7
pabya= 0
hülyaeyüp=0

Cezalar:
hulyaeyup= 4
kirmizigul06= 4
ansaaa= 3
saphira= 4
pabya= 3

kırmızım bu ceza listesinde bu hesaplama yok hatırlatma olarak koydum sen eklemeni yaparsın

Son düzenleme:
kırmızım paylaşımı okudunmu yanlızca 3 takım listesini kontrol ettiriyor gibi konuşulmuş hasretim sağolsun yazmış.. biz hep 4, takımla kordineli ekliyoruz

Cezalar:
hulyaeyup= 2, dun ceza vermeyi unutmustum oyuzden 2 oldu.
kirmizigul06= 4
ansaaa= 3 (girmekte zorlandigini soylemisti dun..daha bir karar almadigimiz icin ceza vermiyorum.
saphira= 4
pabya= 1 (halbuki izin al istersen demistim,hayir dedi ama takimada ugramiyor,yarinda girmezse diskalifiye olacak)

günaydın fıstıklı lokumlarım

sabahın 8 den beri mutfakdayım bugün 12 kadın gelecek öğlene akşamda teyzem gelecek kalmaya

gülüm ben bugün izin istiyorum her ihtimale karşı belki daha giremem diye :78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…