Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bu arada anşam rabbim korusun hepinizi

kızlar gerçekten emniyet teşkilatı çok yoğun bugünlerde anşanın girememesi çok normal ben eşimin yüzünü unutucam nerdeyse adam sadece yatmak için kullanır oldu yemek bile yemeden sızıyo garibim
bugünlerde geçecek bu lanet terör elbet bitecek

motoru takayım işlere devam edeyim...bir sürü çeşit var ama ben sadece zeytinyağlı dolma ve kısır yemeyi düşünüyorum

kırmızım paylaşımı okudunmu yanlızca 3 takım listesini kontrol ettiriyor gibi konuşulmuş hasretim sağolsun yazmış.. biz hep 4, takımla kordineli ekliyoruz

gunaydin ablacim,

paylasimda yazilanlari okudum ki biz 4takimla kontrol ettirip ekliyoruz listeleri..2.takimlada kardes takimiz ama onlar hic liste sunmuyor..4.takimi bulamayinca 2 takima soruyorum zaten ama 2.takiminda 3 kardes takimi var..biz kurallara uyuyoruz oyuzden bizlik birsey yok ablacim..
ama sende patlat bir iki laf diyorsan hemen patlatam bende

Haklisin canim allah herkesin esini colugunu cocugunu korusun..benim enistemde diyarbakirda emniyet amiri..ki onlarda cok huzursuz..bir sonu gelseydi su lanet terorun..Allah belalarini versin
gunaydin mevisimmmmm balimm sekerimmm nasilsinnnn tamam aysenim sana kolay gelsin..iyi eglenceler ama yaptiklarindan kacirma haaaa

günaydın gülüm iyi olmaya calısıyorum sen nasılsın

haklisin nilosum,Allah butun polislerin yardimcisi olsun onlari korusun butun belalardan.msj konusu icinde onu sayima dahil etmeyiz..anlastikmi ansaacim..eve gittigimde gecmise bakip hedef kilonu bulmaya calisicam canim, eger 70se 65 indirtiriz puskuutume
gunaydin nilosummmmmmmmmmmmmmmm

buarada herkese gunaydin..ben gunaydin demedin daldim sohbete hemen

bizimde kardeş takımımız yaa üstüme alındım

allahım esirgesin emniyetimizi askerimizi kökünü kurutsunlar artık terörün öfff susuym çok konuşulucak şey var ama

günaydın gülüm iyi olmaya calısıyorum sen nasılsın

insallah en kisa zamanda duzelirsin meyvisim..ama ben hala neyin seni bukadar uzdugunu bilmiyorum...msn ekleyince yada face konusuruz nasil olsa..eniste nasil varmi bir hareket?
ben hala biraktigin yerdeyin, is ev ev is ha birde spor var buarada yeni mobilya alma telasindayiz yani hala kosusturmaya devam, durmak yok bana

günaydın kızlar,ben her zamanki gibi sabah 1 dilim çavdar ekmeğimi ve 30 gr.peynirimi yedim yanında küçük bir domates yedim 2 bardakta şekersiz çay içtim bugün ara öğünüm yok hatta dün fazladan yemişim ara öğünleri,eşim artık kızıyor böyle diyet mi olur diye kızıyor ama ben hedefime kadar diyete devam edicem cumadan sonra 1 hafta daha gidicem sonra normal bir diyete geçicem 1000 kalorilik bir diyete şuan yaptım 600-700 kalori

gunaydin canim, dikkat et ama kendine bukadar dusuk kalorili diyet yapinca cok dayanamiyor insan sonra fazla yiyip kilo aliyor.bende cok yaptim..vicudun belirli bir zaman sonra alarm veriyor resmen..sen hafta dedigin gibi biraz daha fazla ye gunluk
günaydın yavru kuşlar

gunaydin saphiracim, nasilsin?

iyiyim kırmızıgülcüm,çok şükür,sen nasılsın :)
merakla reglimi bekliyorum.bakalım tartıya nasıl yansıyacak,tatlı krizlerim nasıl olcak.diyete başladığımdan beri ilk reglim olacak da,beklemedeyim

bende isteyim canim 200 kisilik toplanti var..arada cikip geri giriyorum topige..
normaldede regl oldugunde tatli istegin olurmuydu? ben diyet yapmakta zorlandigim zaman regli hep mazeret olarak kullaniyordum..kim sorarsa regl oldum ondan canim tatli istedi diyordum..ama adam gibi diyete baslayinca..bunun sadece bir dusunce oldugunu anladim...simdi regl olsamda farkt etmiyor..insallah sende hissetmezsin

selam arkadaşlar hatırlarsanız ben tatilden önce muhasebeye geçmiştim.muhasebenin işleri çok yogun.birde işleri bilmediğim için öğrenme aşamasında daha bir zor oluyor.şimdi sizden ricam beni bu öğrenme aşamasında izinli saymanız olacak.yani 1 ay müsade istiyorum.yazdıklarınızı bile zor okuyorum bu 1 ay içinde takipte olcam.faceden felanda zaten takipteyim. ne dersiniz beni 1 ay izinli sayın veyada yerime başkasını alın olmazmı.

Evet canım,hava değişimi etkilemiş olabilir dediğin gibi.Hakkında ne hayırlı ise o olsun inşallah,bu arada menülerin çok güzel,eritir seni o menüler

Saol canım.Hayırlısı ne ise o olsun.Bugün sabah tartıldım ve çok şaşırdım.Eğer böyle devam ederse müthiş bi sonuç alacağım.Normalde kızım uyanıkken laptobumu açmıyorum ama sırf sizinle paylaşmak için açtım.Dünkü karamsarlığımın yerini sevinç aldı şimdi

İnş canım.Rahata erdiğimiz günleride görürüz.Çok üzülüyorum.Artık haber bile izleyemiyorum.Kalbim kaldırmıyor,her izlediğimde psikolojim bozuluyor.Allah işin içinde olanların yardımcısı olsun.Rabbim korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…