kırmızım paylaşımı okudunmu yanlızca 3 takım listesini kontrol ettiriyor gibi konuşulmuş hasretim sağolsun yazmış.. biz hep 4, takımla kordineli ekliyoruz
Haklisin canim allah herkesin esini colugunu cocugunu korusun..benim enistemde diyarbakirda emniyet amiri..ki onlarda cok huzursuz..bir sonu gelseydi su lanet terorun..Allah belalarini versinbu arada anşam rabbim korusun hepinizi
kızlar gerçekten emniyet teşkilatı çok yoğun bugünlerde anşanın girememesi çok normal ben eşimin yüzünü unutucam nerdeyse adam sadece yatmak için kullanır oldu yemek bile yemeden sızıyo garibim
bugünlerde geçecek bu lanet terör elbet bitecek
gunaydin mevisimmmmm
tamam aysenim sana kolay gelsin..iyi eglenceler ama yaptiklarindan kacirma haaaagünaydın fıstıklı lokumlarım
sabahın 8 den beri mutfakdayım bugün 12 kadın gelecek öğlene akşamda teyzem gelecek kalmaya
gülüm ben bugün izin istiyorum her ihtimale karşı belki daha giremem diye :78:
Haklisin canim allah herkesin esini colugunu cocugunu korusun..benim enistemde diyarbakirda emniyet amiri..ki onlarda cok huzursuz..bir sonu gelseydi su lanet terorun..Allah belalarini versin
gunaydin mevisimmmmmbalimm sekerimmm nasilsinnnn
tamam aysenim sana kolay gelsin..iyi eglenceler ama yaptiklarindan kacirma haaaa
haklisin nilosum,Allah butun polislerin yardimcisi olsun onlari korusun butun belalardan.msj konusu icinde onu sayima dahil etmeyiz..anlastikmi ansaacim..eve gittigimde gecmise bakip hedef kilonu bulmaya calisicam canim, eger 70se 65 indirtiriz puskuutumeGülüm,Püsküüte rica edip bildirim günü anşaamızın yanına not düşüp,hedefi çektirelim 65'e eğer 70 ise.Bir de Gülüm Ayşemiz polis biliyorsun,zamanı olduğunda da maximum paylaşım yapar,takımda da her zaman üzerine düşen sorumluluğu fazlası ile yapmıştır biliyorsun.Bence mesaj konusunda Ayşe tolere edilmeli,polisler bugünlerde olağanüstü yoğun canım.
Evet canım,hava değişimi etkilemiş olabilir dediğin gibi.Hakkında ne hayırlı ise o olsun inşallah,bu arada menülerin çok güzel,eritir seni o menüler
gunaydin nilosummmmmmmmmmmmmmmm
gunaydin ablacim,
paylasimda yazilanlari okudum ki biz 4takimla kontrol ettirip ekliyoruz listeleri..2.takimlada kardes takimiz ama onlar hic liste sunmuyor..4.takimi bulamayinca 2 takima soruyorum zaten ama 2.takiminda 3 kardes takimi var..biz kurallara uyuyoruz oyuzden bizlik birsey yok ablacim..
ama sende patlat bir iki laf diyorsan hemen patlatam bende
günaydın gülüm iyi olmaya calısıyorum sen nasılsın
bu arada anşam rabbim korusun hepinizi
kızlar gerçekten emniyet teşkilatı çok yoğun bugünlerde anşanın girememesi çok normal ben eşimin yüzünü unutucam nerdeyse adam sadece yatmak için kullanır oldu yemek bile yemeden sızıyo garibim
günaydın gülüm iyi olmaya calısıyorum sen nasılsın
gunaydin canim, dikkat et ama kendine bukadar dusuk kalorili diyet yapinca cok dayanamiyor insan sonra fazla yiyip kilo aliyor.bende cok yaptim..vicudun belirli bir zaman sonra alarm veriyor resmen..sen hafta dedigin gibi biraz daha fazla ye gunlukgünaydın kızlar,ben her zamanki gibi sabah 1 dilim çavdar ekmeğimi ve 30 gr.peynirimi yedim yanında küçük bir domates yedim 2 bardakta şekersiz çay içtim bugün ara öğünüm yok hatta dün fazladan yemişim ara öğünleri,eşim artık kızıyor böyle diyet mi olur diye kızıyor ama ben hedefime kadar diyete devam edicem cumadan sonra 1 hafta daha gidicem sonra normal bir diyete geçicem 1000 kalorilik bir diyete şuan yaptım 600-700 kalori
günaydın yavru kuşlar
gunaydin canim, dikkat et ama kendine bukadar dusuk kalorili diyet yapinca cok dayanamiyor insan sonra fazla yiyip kilo aliyor.bende cok yaptim..vicudun belirli bir zaman sonra alarm veriyor resmen..sen hafta dedigin gibi biraz daha fazla ye gunluk
kaptancım diyetimi diyetisyen veriyor ama 1 hafta daha gidicem sonra 1000 kalori civarı yapıcam acelem yok bundan sonra ayda 2 kilo versem yeter....
iyiyim kırmızıgülcüm,çok şükür,sen nasılsın :)
merakla reglimi bekliyorum.bakalım tartıya nasıl yansıyacak,tatlı krizlerim nasıl olcak.diyete başladığımdan beri ilk reglim olacak da,beklemedeyim
Evet canım,hava değişimi etkilemiş olabilir dediğin gibi.Hakkında ne hayırlı ise o olsun inşallah,bu arada menülerin çok güzel,eritir seni o menüler
bu arada anşam rabbim korusun hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?