Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hadi canımmmm

Vay vay çoo sevindim şimdi heee... sen o sporu yaparken izleme şansım olaydı

Ne de güZel olmuşsundr

İyi hafif menü bernam.. sarmayı yemişsin iyi olmuş karbon da lazım günü de uygun
Menum sonra lessli yapım zor mu ki

Sabah 11 de 1 kepekli Kaşarlı tost yanına çay salata

Saat 15.00 1 tane muz 2 tane ceviz

Saat 18 de 1 tencere sebze çorbası yanına beyazpeynir 3 tane galeta
1 tencere kaç kase ediyor çakılım kız.. nasıl 1 tencere:)

Leslie kolay zevkli yap bak görürsün
Bide ders calisayim biraz geleyim

ecemavi yedin içtin sesin çıkmıyor heee ohhh sefan olsun kız cumaya cook var verirsin ayol
Kolay gelsin ada iyi çalışmalar canım
Cok canim sıkılıyor beeee
Niye hayırdır coco? Oturmaktan mı sıkıldın?
Oooooo ece harika menü.. böyle menülerden bizi mahrum etmesene balımsenin canın sıkkın az öpeyim mi?

Tamam öpeyim

Oh çok şükür misafirlerimi agirladim
Kalabalık ailede büyümenin faydaları
Yorgunum ama çok güzel gecti
Misafirden sonra ev tekrardan temizlenecek
Sevindim güzel geçmesine :)
Kızlar şöyle soslu moslu cok lezzetli salata tarifleri biliyor musunuz ? :) varsa bi anlatir misiniz bana salatayi sevdirin nolir hic aram yok
@daydream- vermişti sanırım bana güzel salata seçenekleri

Canım nasılsın tekrar geçmiş olsun. Ben salatayı her türlü severim yaa bol limonlu isotlu peynirli çörek otlu tavuklu ton balıklı lor peynirli mor lahana beyaz lahana ayyyy salataya acıktım şu an
Ay sence enn lezzetlisi hangisi portakalim bende deneyeyim benim salatadan anladığım marul domates sogan salatalık hepsi bu

Mesela yarın ve sonrasında da mis gibi menüler gelecek değil mi fatma? Konuştuk anlaştık..

Yarın detoks var unutma..
Sporsuz geçirme kirleri temizleyelim banu..

Hem oturmaktan hem aç oturmaktan sıkıldım mium canim birseyler yemek istiyo belki bi ceviz ve armut yerim

Ay sence enn lezzetlisi hangisi portakalim bende deneyeyim benim salatadan anladığım marul domates sogan salatalık hepsi bu
Ben tavuklu salatayı çok doyurucu buluyorum. Ton balıklı bi yerden sonra sıkıyor:) ha bide salata kasesi önemli ben en sevdiğim kaseye yapıp tv karşısında yada bişeyler okurken yemeği çok seviyorum :) çörek otlu da güzel böyle ağızda çıtır çıtır:) keten tohumlu da yapabilirsin. Yani zaten ana madde evde ne varsa ondan salatayı doğrayıp marul domates nane maydonoz sonra bunların üstüne küp küp peynir:) yada diğerleri:)

Anladim bebitom tesekkur ederim ay nasil canim çekti yaaa yarin esime malzeme aldirip yaptirayim bari :))))

Menum sonra lessli yapım zor mu ki

Sabah 11 de 1 kepekli Kaşarlı tost yanına çay salata

Saat 15.00 1 tane muz 2 tane ceviz

Saat 18 de 1 tencere sebze çorbası yanına beyazpeynir 3 tane galeta
Şimdi bende kaptan gibi tencerenin boyutunu merak ettim

Cok canim sıkılıyor beeee

Sana rahmetli anamın sözünü diyeyim , sıkı can iyidir çabuk çıkmaz :))

Salatana peynir , ceviz ekle .. limon ..isot ... kırmızı biber doğra içine .... oyyyyyyyyyy ben yedim akşam bol peynirli.

cano daha da önemlisi bugün azıcık kirlendin diye günün devamında battı balık dememek ........

Hadi canımmmm

Vay vay çoo sevindim şimdi heee... sen o sporu yaparken izleme şansım olaydı

Ne de güZel olmuşsundr

ya çok güzel videolar var ..

hele bir de mirella diye bi hatunun videosu vardı ki

4 kase çıktı ortaboy tencere suyunu çok kacirmisim ilk yapisim bi daha az koycam denemelikti. Gerçi güzel olmadı 4 kase içtim güzel olsa ne yapardım bilemedim. Leslie yi 1 mil yaptım yarın sabah 2 mil öğlen 3 mil yaparak arttiracagim utuden belim ağrıdı

Cakilim benim sporumu gordum mu acaba sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…