Hadi canımmmm@MiuLego canom benim gözetmenim olarak , bugün toplamda 25 dk sporum varne çoooooooook di mi
ama dur daha ısınıyorum ... ne var içinde , bir kaç gebelik pilates ve egzersiz videoları seyrettim ... ordan yola çıkıp ... 25 dk egzersiz+pilates yaptım
iyi geldi
İyi hafif menü bernam.. sarmayı yemişsin iyi olmuş karbon da lazım günü de uygunKizlar menü vereyim.İnternet var ama pek giremiyorum yine de.
Sabah 11.00
Tost
12 zeytin
Ogle-aksam 15.30
1 kase corba
2 kucuk bulgurlu lahana sarmasi(keske yemeseydim begenmedim de)
Salata
Ara 18.00
15 kadar cig badem
1 elma
Suyu olcemiyorum burada
Spor da yok maalesef
@MiuLego
1 tencere kaç kase ediyor çakılım kız.. nasıl 1 tencere:)Menum sonra lessli yapım zor mu ki
Sabah 11 de 1 kepekli Kaşarlı tost yanına çay salata
Saat 15.00 1 tane muz 2 tane ceviz
Saat 18 de 1 tencere sebze çorbası yanına beyazpeynir 3 tane galeta
Kolay gelsin ada iyi çalışmalar canımBide ders calisayim biraz geleyim
ecemavi yedin içtin sesin çıkmıyor heee ohhh sefan olsun kız cumaya cook var verirsin ayol
Niye hayırdır coco? Oturmaktan mı sıkıldın?Cok canim sıkılıyor beeee
Oooooo ece harika menü.. böyle menülerden bizi mahrum etmesene balımHahay gözün menü görsün
Kalkinca sade kahve 1gün kurusu
Sabah
Azıcık sucuklu yumurta ceri domates peynir ıhlamur zeytin hepsi makul miktardı
Öğlen
1kase yogurt
Aksam
Kurufasulye salata yoğurt azıcık yaptığım tursudan
Dun cok yoruldum bugün spor yok ama yarın var İnşaAllah
Sevindim güzel geçmesine :)Oh çok şükür misafirlerimi agirladim
Kalabalık ailede büyümenin faydaları
Yorgunum ama çok güzel gecti
Misafirden sonra ev tekrardan temizlenecek
@daydream- vermişti sanırım bana güzel salata seçenekleriKızlar şöyle soslu moslu cok lezzetli salata tarifleri biliyor musunuz ? :) varsa bi anlatir misiniz bana salatayi sevdirin nolir hic aram yok
Ay sence enn lezzetlisi hangisi portakalim bende deneyeyim benim salatadan anladığım marul domates sogan salatalık hepsi buCanım nasılsın tekrar geçmiş olsun. Ben salatayı her türlü severim yaa bol limonlu isotlu peynirli çörek otlu tavuklu ton balıklı lor peynirli mor lahana beyaz lahana ayyyy salataya acıktım şu an
Mesela yarın ve sonrasında da mis gibi menüler gelecek değil mi fatma? Konuştuk anlaştık..Kaptanınım ısrarı üzere karbonluda olsa menumu yazayım
Sabah
2 dlm t.bugday ekmek
Çeyrekten az simit
1 hs yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Ceviz
Öğle
Peynir
Ekmek
Domates
Az tereyağı
Ara
Çekirdek
Akşam
Yoğurt
Salata
Hayır li akşam lar sevgili takı mim
Sporsuz geçirme kirleri temizleyelim banu..eve yeni girdim
geçmiş yapmıyorum misafirim var
kızlar azcık kirendim
çeyrekten biraz fazla bazlama yedim
(
ama napıyoruz
takılmıyorum birgun değil
hergün temiz kalmak amacımiz
yarından itibaren temiz günler göreceğiz
güneşli günler
Hem oturmaktan hem aç oturmaktan sıkıldım miumİyi hafif menü bernam.. sarmayı yemişsin iyi olmuş karbon da lazım günü de uygun
1 tencere kaç kase ediyor çakılım kız.. nasıl 1 tencere:)
Leslie kolay zevkli yap bak görürsün
Kolay gelsin ada iyi çalışmalar canım
Niye hayırdır coco? Oturmaktan mı sıkıldın?
Oooooo ece harika menü.. böyle menülerden bizi mahrum etmesene balımsenin canın sıkkın az öpeyim mi?
Tamam öpeyim
Sevindim güzel geçmesine :)
@daydream- vermişti sanırım bana güzel salata seçenekleri
Mesela yarın ve sonrasında da mis gibi menüler gelecek değil mi fatma? Konuştuk anlaştık..
Yarın detoks var unutma..
Sporsuz geçirme kirleri temizleyelim banu..
Ben tavuklu salatayı çok doyurucu buluyorum. Ton balıklı bi yerden sonra sıkıyor:) ha bide salata kasesi önemli ben en sevdiğim kaseye yapıp tv karşısında yada bişeyler okurken yemeği çok seviyorum :) çörek otlu da güzel böyle ağızda çıtır çıtır:) keten tohumlu da yapabilirsin. Yani zaten ana madde evde ne varsa ondan salatayı doğrayıp marul domates nane maydonoz sonra bunların üstüne küp küp peynir:) yada diğerleri:)Ay sence enn lezzetlisi hangisi portakalim bende deneyeyim benim salatadan anladığım marul domates sogan salatalık hepsi bu
Anladim bebitom tesekkur ederim ay nasil canim çekti yaaa yarin esime malzeme aldirip yaptirayim bari :))))Ben tavuklu salatayı çok doyurucu buluyorum. Ton balıklı bi yerden sonra sıkıyor:) ha bide salata kasesi önemli ben en sevdiğim kaseye yapıp tv karşısında yada bişeyler okurken yemeği çok seviyorum :) çörek otlu da güzel böyle ağızda çıtır çıtır:) keten tohumlu da yapabilirsin. Yani zaten ana madde evde ne varsa ondan salatayı doğrayıp marul domates nane maydonoz sonra bunların üstüne küp küp peynir:) yada diğerleri:)
Şimdi bende kaptan gibi tencerenin boyutunu merak ettimMenum sonra lessli yapım zor mu ki
Sabah 11 de 1 kepekli Kaşarlı tost yanına çay salata
Saat 15.00 1 tane muz 2 tane ceviz
Saat 18 de 1 tencere sebze çorbası yanına beyazpeynir 3 tane galeta
İyi hafif menü bernam.. sarmayı yemişsin iyi olmuş karbon da lazım günü de uygun
Oooooo ece harika menü.. böyle menülerden bizi mahrum etmesene balımsenin canın sıkkın az öpeyim mi?
Tamam öpeyim
Ben de bulursam foto atarım ben de bu hafta salata yiyeceğimKızlar şöyle soslu moslu cok lezzetli salata tarifleri biliyor musunuz ? :) varsa bi anlatir misiniz bana salatayi sevdirin nolir hic aram yok
Cok canim sıkılıyor beeee
eve yeni girdim
geçmiş yapmıyorum misafirim var
kızlar azcık kirendim
çeyrekten biraz fazla bazlama yedim
(
ama napıyoruz
takılmıyorum birgun değil
hergün temiz kalmak amacımiz
yarından itibaren temiz günler göreceğiz
güneşli günler
Hadi canımmmm
Vay vay çoo sevindim şimdi heee... sen o sporu yaparken izleme şansım olaydı
Ne de güZel olmuşsundr
4 kase çıktı ortaboy tencere suyunu çok kacirmisim ilk yapisim bi daha az koycam denemelikti. Gerçi güzel olmadı 4 kase içtim güzel olsa ne yapardım bilemedim. Leslie yi 1 mil yaptım yarın sabah 2 mil öğlen 3 mil yaparak arttiracagim utuden belim ağrıdıİyi hafif menü bernam.. sarmayı yemişsin iyi olmuş karbon da lazım günü de uygun
Tamam öpeyim
Ancak geliyor bizim köy tayfası ... yemek yemeden yollamış sevgili babaannesi oğlumu :))
neyse bende yemiştim zaten
Cakilim benim sporumu gordum mu acaba sen4 kase çıktı ortaboy tencere suyunu çok kacirmisim ilk yapisim bi daha az koycam denemelikti. Gerçi güzel olmadı 4 kase içtim güzel olsa ne yapardım bilemedim. Leslie yi 1 mil yaptım yarın sabah 2 mil öğlen 3 mil yaparak arttiracagim utuden belim ağrıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?