- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Kaptanim bu sporla sıkılasim demiayyy hak yemeyeyim son mesajımı yanlış yazmışım :) yollaMAmış olacaktı orası .. canım kv'dem
Hafta sonu ya azıcık geçmiş var herkes iyiHerkes nasıl, asayiş berkemal mi?
Afiyet olsunHahay gözün menü görsün
Kalkinca sade kahve 1gün kurusu
Sabah
Azıcık sucuklu yumurta ceri domates peynir ıhlamur zeytin hepsi makul miktardı
Öğlen
1kase yogurt
Aksam
Kurufasulye salata yoğurt azıcık yaptığım tursudan
Dun cok yoruldum bugün spor yok ama yarın var İnşaAllah
Herkes nasıl, asayiş berkemal mi?
Kaptanim bu sporla sıkılasim demi
Çok şükür canım. Epey yoruldum daha doğrusu çocuklarım çok huysuzluk yaptı bugün beni yıprattılar. Onun dışında güzel geçti gün :)iyiyiz canom , sen nasılsın de hele ?
jillian var yahu ... gerisini görmesem de ... taş olursun ... hatta burada fazla kilo vermeye yönelik kardiyo da var ... sadece sıkılaşmak değil sanki henüz mevzu
Hem sıkılasma hem biraz daha verme ikisi bi arada olur mu deniyorum amaiyiyiz canom , sen nasılsın de hele ?
jillian var yahu ... gerisini görmesem de ... taş olursun ... hatta burada fazla kilo vermeye yönelik kardiyo da var ... sadece sıkılaşmak değil sanki henüz mevzu
Spor için de mi puan alıyoruz ooo unutmayın benim de 1 miyim var gerçi senin listeye bakınca yazmasam daha mı iyiydi dedim icimdenSpor bildirimi yapayım
Jillian level 1 :108 point
Lessie 1 mil :45 point
1 saat tempolu yürüyüş:150point
30 dk normal yürüyüş:30 point
500 tane ip atlama:100 point
Toplam:433 point
@MiuLegonehirnil111
Bide ausum alt karın da hafif sarkma var jillian artı karın kası plank yapıyorum başka önerin varsa hemen yapayimiyiyiz canom , sen nasılsın de hele ?
Gördüm görmez olaydım Ahhhh ah yarın ben de yapacağım ama 1 mil bile beni yorduCakilim benim sporumu gordum mu acaba sen
Cakilim ballı lokmam spor zamanla sendede çoğalacak ama sarkma istemiyorsan hayatına başlangıç olarak yuruyus ekle lessie çok kolay onu ekle tabi bu benim fikrim 80 aşağı düşünce kesinlikle ip atla çok zevkli ve çok kolay bi sporSpor için de mi puan alıyoruz ooo unutmayın benim de 1 miyim var gerçi senin listeye bakınca yazmasam daha mı iyiydi dedim icimden
Bide ausum alt karın da hafif sarkma var jillian artı karın kası plank yapıyorum başka önerin varsa hemen yapayim
İyi hafif menü bernam.. sarmayı yemişsin iyi olmuş karbon da lazım günü de uygun
1 tencere kaç kase ediyor çakılım kız.. nasıl 1 tencere:)
Leslie kolay zevkli yap bak görürsün
Kolay gelsin ada iyi çalışmalar canım
Niye hayırdır coco? Oturmaktan mı sıkıldın?
Oooooo ece harika menü.. böyle menülerden bizi mahrum etmesene balımsenin canın sıkkın az öpeyim mi?
Tamam öpeyim
Sevindim güzel geçmesine :)
@daydream- vermişti sanırım bana güzel salata seçenekleri
Alışacaksin balım bak bu hafta beni yenemezsen vayyy halineGördüm görmez olaydım Ahhhh ah yarın ben de yapacağım ama 1 mil bile beni yordu
Eki Görüntüle 2071872
Ona degmis buna degmemis oldu biraz bide evde başka yiyecek yok buzdolabıni fazla bosaltmisim. Aç kalacam sandım.Çakılım neden 4 kase çorba içtin
Ayaktan dolayı o kadar uzun yapamıyorum ama 30 sn 8 set yapıyorum 4 dk yapıyor ama artiririm gün içinde aklıma geldikçe yapsam ise yarar miplankı hiç bırakma .... ben karnımı onunla toparladım hep3+2+2 yapardım genelde .. tabii alışmıştım çok .... toplam 7 dk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?