Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Afiyet olsun hani karbon hic olmamis bas bas karbonlari mideye bidaha mi gelecen dünyaya bu sarkiyi senin icin bestelemistim

iyiyiz canom , sen nasılsın de hele ?

jillian var yahu ... gerisini görmesem de ... taş olursun ... hatta burada fazla kilo vermeye yönelik kardiyo da var ... sadece sıkılaşmak değil sanki henüz mevzu
Çok şükür canım. Epey yoruldum daha doğrusu çocuklarım çok huysuzluk yaptı bugün beni yıprattılar. Onun dışında güzel geçti gün :)

jillian var yahu ... gerisini görmesem de ... taş olursun ... hatta burada fazla kilo vermeye yönelik kardiyo da var ... sadece sıkılaşmak değil sanki henüz mevzu
Hem sıkılasma hem biraz daha verme ikisi bi arada olur mu deniyorum ama

Spor bildirimi yapayım
Jillian level 1 :108 point
Lessie 1 mil :45 point
1 saat tempolu yürüyüş:150point
30 dk normal yürüyüş:30 point
500 tane ip atlama:100 point
Toplam:433 point
@MiuLego nehirnil111
Spor için de mi puan alıyoruz ooo unutmayın benim de 1 miyim var gerçi senin listeye bakınca yazmasam daha mı iyiydi dedim icimden

Bide ausum alt karın da hafif sarkma var jillian artı karın kası plank yapıyorum başka önerin varsa hemen yapayim

Spor için de mi puan alıyoruz ooo unutmayın benim de 1 miyim var gerçi senin listeye bakınca yazmasam daha mı iyiydi dedim icimden
Cakilim ballı lokmam spor zamanla sendede çoğalacak ama sarkma istemiyorsan hayatına başlangıç olarak yuruyus ekle lessie çok kolay onu ekle tabi bu benim fikrim 80 aşağı düşünce kesinlikle ip atla çok zevkli ve çok kolay bi spor

Bide ausum alt karın da hafif sarkma var jillian artı karın kası plank yapıyorum başka önerin varsa hemen yapayim

plankı hiç bırakma .... ben karnımı onunla toparladım hep 3+2+2 yapardım genelde .. tabii alışmıştım çok .... toplam 7 dk

Sen neler yaptın bugün

plankı hiç bırakma .... ben karnımı onunla toparladım hep 3+2+2 yapardım genelde .. tabii alışmıştım çok .... toplam 7 dk
Ayaktan dolayı o kadar uzun yapamıyorum ama 30 sn 8 set yapıyorum 4 dk yapıyor ama artiririm gün içinde aklıma geldikçe yapsam ise yarar mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…