Darısı banaAllahım 8 kişilik bir pastayı tek oturuşta yiyen ben iki lokma pasta yüzünden midem yanıyor buna da şükür
İşte bu mesaj beni çok mutlu ettiAkşamcılar
@masumm
ada81
@begum75
@Triplimelek Megi
@nehirnil111
@Makbule007
1. Gün temizim
Ausencia
@MiuLego
Akşamcılar
@masumm
ada81
@begum75
@Triplimelek Megi
@nehirnil111
@Makbule007
1. Gün temizim
Ausencia
@MiuLego
Ona degmis buna degmemis oldu biraz bide evde başka yiyecek yok buzdolabıni fazla bosaltmisim. Aç kalacam sandım.
Cakilim yeminle çıkarmamak için şuan kendimi zor tutuyorum öyle böyle bi mide yanması yaşamıyorum 5 ay oldu nerdeyse ağzıma surmeyeli bugünde kırmak istemedim minigi yoksa yemem artık bitti o gunlerDarısı bana
Ohhh misssss missssAkşamcılar
@masumm
ada81
@begum75
@Triplimelek Megi
@nehirnil111
@Makbule007
1. Gün temizim
Ausencia
@MiuLego
Ayaktan dolayı o kadar uzun yapamıyorum ama 30 sn 8 set yapıyorum 4 dk yapıyor ama artiririm gün içinde aklıma geldikçe yapsam ise yarar mi
Salataya hangi peynir daha çok yakışıyorSana rahmetli anamın sözünü diyeyim , sıkı can iyidir çabuk çıkmaz :))
Salatana peynir , ceviz ekle .. limon ..isot ... kırmızı biber doğra içine .... oyyyyyyyyyy ben yedim akşam bol peynirli.
cano daha da önemlisi bugün azıcık kirlendin diye günün devamında battı balık dememek ........
ya çok güzel videolar var ..
hele bir de mirella diye bi hatunun videosu vardı ki
Tatlı ye tatlı eksik kalmış
Cakilim ballı lokmam spor zamanla sendede çoğalacak ama sarkma istemiyorsan hayatına başlangıç olarak yuruyus ekle lessie çok kolay onu ekle tabi bu benim fikrim 80 aşağı düşünce kesinlikle ip atla çok zevkli ve çok kolay bi spor
Tırnak bi iyileşse sevgili beyimiz sporu yaza diyor o zamana kim öle kim kala bu karında bana dert oldu bi şekilde sekile girmesi lazımZorlanma .. sınır o .. yani tir tir titreyerek durduğumuz zamanlar oluyor o değil ... hangisinde o titreme hissi çok artıyorsa orda duracaksın ... bende 2 de iyiydi hep .. 3 ü abartıyordum biraz
Bu kadın kim çok cokguzelEki Görüntüle 2071873
Bu vucuttan istiyorum ne gerekiyorsa yaparım seni bile gecerim sporda
PışıķkkkkSalataya hangi peynir daha çok yakışıyor
Tatlı ye tatlı eksik kalmış
Ben de yapcamplankı hiç bırakma .... ben karnımı onunla toparladım hep3+2+2 yapardım genelde .. tabii alışmıştım çok .... toplam 7 dk
Hodri meydan o zaman diyorum hadi bakalım geç beni sporda da göreyim seniEki Görüntüle 2071873
Bu vucuttan istiyorum ne gerekiyorsa yaparım seni bile gecerim sporda
Benimkinin de iş yeri karışık, müdürler hep değişti. Bakalım bizimki ne olacakpfff değnek pek gerginnnn .. iş yerinde uzun bi toplantı vardı bugün ..genel müdürlükle ... işler saçma bi hal almış ... gık desem höööyt diyecek kıvamda şu an ...pıstım
Tanimiyom ama vucuduna hastayim bikini bakarken gördüm moralim bozulduBu kadın kim çok cokguzel
Tanimiyom ama vucuduna hastayim bikini bakarken gördüm moralim bozuldu
Yarın gör beni ozaman terleyene kadar ter burnumdan AksınHodri meydan o zaman diyorum hadi bakalım geç beni sporda da göreyim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?