Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

oyy 200 kişil toplantı mı Allah kolaylık versin
inşallah dediğin gibi olur ama ben normalde de regliyken,çizgifilmlere bile ağlarım,çok mutsuz olurum,evde terör estiririm ve sürekli tatlı isterim.hatta çikolata bile kesmez.inşallah öyle olmaz.benim diyette 1-2 kibrit kutusu tahin helvası yenebiliyor.pek sevmem ama mecbur kalırsam ondan yiyeceğim.sütle ezip,ceviz vs.. fırınlarım,belki daha çok severim öyle diyorum

BEnde genelde öyle olurum regl döneminde Saphiracım.Tatlında müthiş.Canım çekti ya hu

çalışmaaaa iyi olllll
olmuyor ablam yaa olmuyor hersey düzeliyor derken yine karısıyor..

gülüm konusalım tabi ben senin basını uzun uzadıya ağrıtayım...
kız eniştemi kaldı karıstı ortalık neler neler oldu 1 aydır ailemin yanındayım dönmüyorum savcılığa suc duyrusunda bulundum polis ifademi almak için iş yerine gelip duruyormus döncem pazar günü mevlam hakkımda hayırlısını versin..

BEnde genelde öyle olurum regl döneminde Saphiracım.Tatlında müthiş.Canım çekti ya hu

tv de yemek programında,fırına vermedn önce bir de çikolata parçaları koydular.fırından çıkınca hafif karıştırdılar.görüntüyü anlatmama imkan yok,ölmüştüm resmen.ben de çikolatasız olanını deneyeceğim.sen de dene hayatım

günaydın canlarım

günaydın canıımn ellerine sağlıık..........benim kupam nerde amaaaaaaaaaaaa.............

kırmızım paylaşımı okudunmu yanlızca 3 takım listesini kontrol ettiriyor gibi konuşulmuş hasretim sağolsun yazmış.. biz hep 4, takımla kordineli ekliyoruz

eveet ne olmuş ki....

çok güzel canım ...dönüşün muhteşem olacak desene..............

off canım sıkkın.....sabah ipin ucunu kaçırdım moral bozukluğuyla diyeti bozdum yaaa.....şimdi sinam eki içicem cumaya kadar toparlamam lazım......

günaydın canıımn ellerine sağlıık..........benim kupam nerde amaaaaaaaaaaaa.............

eveet ne olmuş ki....

:92::92:istediğin kupa olsun al daha fazlasıı

Oyyy canım yaa.Ben yapamam öyle tatlı falan.Kalorisi bayağı vardır onun.Zaten yapacak takatim bile yok.Sana afiyet olsun gülüm

off canım sıkkın.....sabah ipin ucunu kaçırdım moral bozukluğuyla diyeti bozdum yaaa.....şimdi sinam eki içicem cumaya kadar toparlamam lazım......

İnş muhteşem olur be safişim
Niye bozdun yaa.Ben size çok güveniyorumm amaaaa.Dukan bildiğim kadarıyla kaçamak kabul etmiyor.İnş hemencecik toparlarsın canım

Niye bozdun yaa.Ben size çok güveniyorumm amaaaa.Dukan bildiğim kadarıyla kaçamak kabul etmiyor.İnş hemencecik toparlarsın canım

bilmiyorum canım yaa nevim duymasın oldu bi kere.....canımın sııkınlığı krize dönüştü....

Canlarım yazılanları okudum ama şu anda okulda olduğum için tek tek cevap yazamıyorum.Akşam tek tek yazıcam inşallah.Herşeyi okudummmmm,duydummmmm

neyse yaaa bu yazıyı zaten kimse görmediii. :) ben sizde kopamayacam :)

Canlarım yazılanları okudum ama şu anda okulda olduğum için tek tek cevap yazamıyorum.Akşam tek tek yazıcam inşallah.Herşeyi okudummmmm,duydummmmm

nevvvvvvvv 77 kilo oldun haaa canım benim ne çok seviniyorum senin adına.ben artık gramlarla uğraşıyorum malesef

evet dukan kaçamak kabul etmiyor hatta diyet yarıda bırakıldığı taktirde verilen kilolar fazlasıyla alınacak diyorr.

benim hiç bir zaman reglimde canım tatlı felan istemedi.canı tatlı isteyenleri okudukça psikolojik herhalde canım çikolata istedi ben hayatımda çikolatayı sevmem mesela. kesinlikle psikolojik.

ganfedim bu gün hiç girmedi yusufun ameliyatı nasıl oldu acaba...............merak ettim........inş.ıyıdir....

hiçbi işyapmadım adam beni kovucak geliyomuş.....yemek bile yooook...................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…