bende isteyim canim 200 kisilik toplanti var..arada cikip geri giriyorum topige..
normaldede regl oldugunde tatli istegin olurmuydu? ben diyet yapmakta zorlandigim zaman regli hep mazeret olarak kullaniyordum..kim sorarsa regl oldum ondan canim tatli istedi diyordum..ama adam gibi diyete baslayinca..bunun sadece bir dusunce oldugunu anladim...simdi regl olsamda farkt etmiyor..insallah sende hissetmezsin
oyy 200 kişil toplantı mıAllah kolaylık versin
inşallah dediğin gibi olur ama ben normalde de regliyken,çizgifilmlere bile ağlarım,çok mutsuz olurum,evde terör estiririm ve sürekli tatlı isterim.hatta çikolata bile kesmez.inşallah öyle olmaz.benim diyette 1-2 kibrit kutusu tahin helvası yenebiliyor.pek sevmem ama mecbur kalırsam ondan yiyeceğim.sütle ezip,ceviz vs.. fırınlarım,belki daha çok severim öyle diyorum
olmuyor ablam yaa olmuyor hersey düzeliyor derken yine karısıyor..çalışmaaaa iyi olllll
insallah en kisa zamanda duzelirsin meyvisim..ama ben hala neyin seni bukadar uzdugunu bilmiyorum...msn ekleyince yada face konusuruz nasil olsa..eniste nasil varmi bir hareket?
ben hala biraktigin yerdeyin, is ev ev is ha birde spor varbuarada yeni mobilya alma telasindayiz yani hala kosusturmaya devam, durmak yok bana
BEnde genelde öyle olurum regl döneminde Saphiracım.Tatlında müthiş.Canım çekti ya hu
27/09/2011 salı mesaj sayımı........
kirmizigul06= 11
doga3= 6
ganfed= 0
nev81= 6
aysen_34= 9
roseberry= 8
Saphira=5
saferan=16
ansaaa= 2
ipekyol= 7
pabya= 0
hülyaeyüp=0
Cezalar:
hulyaeyup= 4
kirmizigul06= 4
ansaaa= 3
saphira= 4
pabya= 3
kırmızım bu ceza listesinde bu hesaplama yok hatırlatma olarak koydum sen eklemeni yaparsın
günaydın canlarım
kırmızım paylaşımı okudunmu yanlızca 3 takım listesini kontrol ettiriyor gibi konuşulmuş hasretim sağolsun yazmış.. biz hep 4, takımla kordineli ekliyoruz
Saol canım.Hayırlısı ne ise o olsun.Bugün sabah tartıldım ve çok şaşırdım.Eğer böyle devam ederse müthiş bi sonuç alacağım.Normalde kızım uyanıkken laptobumu açmıyorum ama sırf sizinle paylaşmak için açtım.Dünkü karamsarlığımın yerini sevinç aldı şimdi
günaydın canıımn ellerine sağlıık..........benim kupam nerde amaaaaaaaaaaaa.............
eveet ne olmuş ki....
çok güzel canım ...dönüşün muhteşem olacak desene..............
tv de yemek programında,fırına vermedn önce bir de çikolata parçaları koydular.fırından çıkınca hafif karıştırdılar.görüntüyü anlatmama imkan yok,ölmüştüm resmen.ben de çikolatasız olanını deneyeceğim.sen de dene hayatım
çok güzel canım ...dönüşün muhteşem olacak desene..............
off canım sıkkın.....sabah ipin ucunu kaçırdım moral bozukluğuyla diyeti bozdum yaaa.....şimdi sinam eki içicem cumaya kadar toparlamam lazım......
İnş muhteşem olur be safişim
Niye bozdun yaa.Ben size çok güveniyorumm amaaaa.Dukan bildiğim kadarıyla kaçamak kabul etmiyor.İnş hemencecik toparlarsın canım
selam arkadaşlar hatırlarsanız ben tatilden önce muhasebeye geçmiştim.muhasebenin işleri çok yogun.birde işleri bilmediğim için öğrenme aşamasında daha bir zor oluyor.şimdi sizden ricam beni bu öğrenme aşamasında izinli saymanız olacak.yani 1 ay müsade istiyorum.yazdıklarınızı bile zor okuyorum bu 1 ay içinde takipte olcam.faceden felanda zaten takipteyim. ne dersiniz beni 1 ay izinli sayın veyada yerime başkasını alın olmazmı.
Canlarım yazılanları okudum ama şu anda okulda olduğum için tek tek cevap yazamıyorum.Akşam tek tek yazıcam inşallah.Herşeyi okudummmmm,duydummmmm
İnş muhteşem olur be safişim
Niye bozdun yaa.Ben size çok güveniyorumm amaaaa.Dukan bildiğim kadarıyla kaçamak kabul etmiyor.İnş hemencecik toparlarsın canım
bende isteyim canim 200 kisilik toplanti var..arada cikip geri giriyorum topige..
normaldede regl oldugunde tatli istegin olurmuydu? ben diyet yapmakta zorlandigim zaman regli hep mazeret olarak kullaniyordum..kim sorarsa regl oldum ondan canim tatli istedi diyordum..ama adam gibi diyete baslayinca..bunun sadece bir dusunce oldugunu anladim...simdi regl olsamda farkt etmiyor..insallah sende hissetmezsin
günaydın fıstıklı lokumlarım
sabahın 8 den beri mutfakdayım bugün 12 kadın gelecek öğlene akşamda teyzem gelecek kalmaya
gülüm ben bugün izin istiyorum her ihtimale karşı belki daha giremem diye :78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?