Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

mesaj sayım sırası...............

kırmızıgül x

doga3 x

ganfed

nev81

aysen_34

roseberry

saphira

saferan

ansaaa

ipekyol

hulya eyup

pabya

Yemeğimizi yedik.Şimdi hazırlanıp kızımla yürüyüşe çıkacaz.Arabada bazen krize giriyor.İnmek yürümek istiyor.Neyse gidip geleyimde uyutayım fıstığı

atladım direkt konuya ama bir haftadır ilk defa 5 te işten çıktım....
kaptanım vee takımım anlayışınız için saolun ben elimden gelenin fazlasını yapıcam inanın ama dün gece eve geldiğimde saat 2.10 du
yavrum babası saat 10 da uyutup o da işe gitti evde yalnız başına uyudu garibim...şimdi nasıl annesin sen çocuğu evde tek bırakabiliyosun diyo olabilirsiniz ama şarktayız malum dost yok arkadaş yok anaya uzak babaya uzak böle oluyo bazen ne yazıkki eve bi telefon bırakıyoruz uynırsa arıyo bizi...
öle işte amaaaa çok şükür evdeyim bugünnn....

27/09/2011 mesajları mı sayılcak ben sayıyıymmm mı kaptannn....evdeyim hem bugün bi işe yarıyım yaaa...

akşam yemeğinde kocamın mantı yemeye gidelim teklifine hayırrrrrrr dedimmmm
nasılımmm ammmaaaa
varım gidim salatamı çorbamı yapımmm

selamlar kızlar kadınlar şimdi gitti bende mutfaga girmeden bi bakayım hemde yediklerimi yazam dedim

sabah
2 bardak limonlu ılık su
2 galete
1 bardak light süt

öteberi yapmaktan canım bişey istemedi

misafirlerle beraber saat 4 gibide

7 8 kaşık kısır
1 zeytinyağlı biber dolması
birde alman pastamdan aldım 2 çatal o kadar

akşamada bişey yemem herhalde çok acıkırsam belki yoğurt ve yulaf yerim

birde eşimle kahve içeriz

şimdi gidip yeşil çayımı yapayım

misafirlerim şoklar içinde baktı bana nazar değecek kızlar valla kendimi okuycam akşam çünkü yıldızım çok düşük benim

yeter daha verme manken gibi olmuşsun diyolar ben 10 daha vericem diyince ayyyyyyyyy diye ağızları açık kaldı
birini gaza getirdim diyete başlıycak 98 kilo

regl olmam lazım olmadım inşlh fazla gecikmez acayip şişlik var eteklerim sıkıyo yawww:95:
akşam kiraz sapı kaynatayım içeyim bari

selam hatunlar bugün itibariyle 3 aylık b fit üyeliğimi başlattım,yusuf ta spor yaptı 30 dakikalık istasyon çalışması inşallah bi sıkılaşma olur....yarım saat önce geldik yusuf yattı bende yemek yapıcam

helallll olsun sana bacım bende okudum sana şimdi 3 gulfu bi elham....

kızlar bu aralar tam kilo alma mevsimi aman dikkat edin biraz sıcak biraz soğuk hırkalar yelekler çıktı meydana sağımız solumuz kapanınca farketmiyo olabiliyoruzzz amaaannn diyelimm...küçük bi tavsiye evde tayt veya dar bişeyler giymeyi alışkanlık edinmeli...daha kontrollü olabilirsiniz böleceeee

akşam menümmm(yasasın evde ev yemeği yiyorumm bugünnn)
boooolll yeşil salata tarhana çorbası 1,5 kapçe ve yoğurttt...
kocamın menüsü
çorba mantı rus salatası kola
kızımın menüsü
çorba mantı sıkma nar suyu

herkes farklı bişiiler yiyo bizde 5 den beri mutfaktayım kimseyi yakalayamadım gelin de muhabbet edelim kızlarrr....

vallaaa ne diyim süpersin kurtarmıssınn az hasarlaa....

Aferin kız sana
Azmin elinden hiçbişey kurtulmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…