Hatika menü canım..
Su olmadan diyet olmaz.. vücudun en çok ihtiyacı olan besini su.. 1 lt asla kabul edilemez
ÇAKILCIYIZZZZZZ
Ay banu ne zor..
Bu ara o kadar çok duyuyorum ki bunu.. nikah yapıp düğün olmadan boşanan.. Allah korusun ya
Oooo ben bildigin kola sigara kola sigara hayatım bunlar uzerindeydi cakilimSen de mi kolaciydin ben de bıraktım arada zorluyor ama vazgecmeyecegim
Tamam kaptancim hemen sporu etiketliyorum. Sütü da çok bol içiyorum ben her mutfağa gidişle yani 4u bile geciyordur. Sayamiyorum. O yüzden yazmadım.Biz kuru lafa yenilmeyiz vaytım
Cumaya bakalım
Gayet iyi canım afiyet olsun
Su içildi mi?
Spor gruplarındasın sen.. etiketlerine baktın mı?
Spor kaptanın kimse onu etiketlemelisin..
Kimin gözü kaldı da sana nazar etti hülya
Berna yolculuk hava değişimi yaramadı oğluna.. eve gidince düzelir inşallah..Y oğlumun bütün dengesi şaştı bugün. Gunduz disardaydik gittigimiz yerde uyumadi aksam uyudu 1 saat so.ra uyandi 2 saati geckin geri uyutmaya ugrastim.bi de kucagimda uyutuyorum kollarim bacaklarim tutmuyo.
Akşam yedigim elma da biraz büyüktü midemi bi fena yapti epeydir aksam meyve yememistim.bi de bas agrisi aldı. Goz kapaklarimi tutamiyorum resmen.
Not ettim :)Ben de emziriyorum kendime beni motive edecek rakip arıyorum. @YaKaMoZz-z @MiuLego
Sigara mıOooo ben bildigin kola sigara kola sigara hayatım bunlar uzerindeydi cakilim
3 buçuk aydır ağzıma surmuyorum miumm biraktim tamamenSigara mı
Kız çakılın başı bağlıYaa ben seni çok sevdim.kilolarimiz da yakın .isterseniz bir ara bana da rakip olma serefini bahseder misiniz efendim? Mortilige tallibim
3 buçuk aydır ağzıma surmuyorum miumm biraktim tamamen
Biliyorum hem de benim waytimla. Zaten şimdi cesareti yok buyuklerle kapismaya yürek yemedimKız çakılın başı bağlı
Benim de günde 3 veya 4 litre içiyordum 35 günden fazla oldu bırakalı ama birseyler siparis ederken bazen istemsiz söyleyip sonra degistiriyorum. Ben 40 kilo aldımOooo ben bildigin kola sigara kola sigara hayatım bunlar uzerindeydi cakilim
Gecenin menusu
Sabah birer catal yumurta, peynir, salatalik ve beyaz cay
Hic istahim yoktu
Ara biraz fistik, 3-4 findik
Oglen
Bulgurlu biber dolmasi 3 kucuk, ayran
Ara yarim yesil elma
Aksam kucuk bir dilim su boregi yedim dugunde. Cok acikmistim artik dayanamadim
Pasta kurabiye yemedim hic kola fanta icmedim su ictim
@MiuLego
Seni cok coook seven ciceaaaann
Hafif menü olmuşşşMenum
Sabah
1 dilim tb ekmegine sürülmüş krem peynir üstüne pulbiber
1 domat
Zeytin
1 yumurta
Ara nescafe badem 1 küçük kuş lokumu
Aksam
1 kucuk kase mercimek corbasi
Armut
Ceviz
Hemen soyleyeyim kuzum,ben 10 yıllık iciciydim cok aktif bi sekilde hemde,gunde 1 paketi buluyordu hemen hemen,hic bırakmaya calismamistim.derkeeeeennn 4 ay oncesinde cildimde aşırı degisiklikler farketmeye basladim,yas ilerledikce sigaranin etkileri daha da çoğalıyor.göz kapaklarimin hafif dusmeye başladığını,cildimin aşırı kurudugunu,ve ciddi derecede kaz ayaklari olusumu..hepsi sigaradan.ek olarak esim nefesimden cok kötü bi koku geldigini söylüyordu.dislerimden hic sıkıntım yoktu şükür cigerlerimden geliyordu.bütün bunlari keşfedince ben bunu artik birakiyorum dedim kesin olarak ve biraktim.keske daha once biraksaymisim..ama iste insanin basina bisey gelmedikce anlamiyor.cok aradim tabii,kahvalto yapamazdim sonra canim sigara istiycek diye,cekirdek yedim durdum.biseylerle oyalandim.ilerde dogacak olan cocuklarimi düşündüm oyle boyle derken sonunda 3 bucuk ayı devirdim.ve cigerlerim pisliğini yeni atiyor daha.nefes alislarim bile muazzam.herseyin tadıni tam aliyorum.degisiklikler hemen farkediliyor zatenNasıl bıraktın coco anlatsana biraz kendi kendine mi? İlaçla mı
helal sana kızAy insallah bitanem benim ❤❤❤ tabikidee biraktim kolayı da kuzum birakmasam bu kadar kilo verebilir miydim hic,onun yaptigi yağları eriticem diye afedersin kıç.m çıktıhayatta agzima surmem onu da.asitli sekerli icecekler icmiyom artikin:))
Beni de yiyeydin.. bi ben eksiğim menüde.. miu istemiş.. biricik kaptan rica etmiş.. miuyu mu kıraydın.. üzülüp gözyaşı mı dökeydi.. yedim..Öhö öhö öhö
Sabah temiz
Menemen ,birkaç zeytin ,az peynir,1 dl tb ekmek,çay
Öğle:1 kıymalı pide,1 bardak ayran (cenaze evine gittim ,ölmüş kişinin canı için dedilerKızımın bitiremediğ çeyrek poğaça(çöpe mi gitsin )
Akşam :3 çiğköfte (6 marula sarılmış)Abim seviyorum diye almış,yemeyeyim mi,abime ayıp olmaz mı,bacıma çiğköfte aldım da yemedi diye üzülmez mi?birkaç kaşık tavuk memeli mantar sote,çay,domates,dalgınlıkla 1 dl ekmek,oğlum sen bu ekmekten yemiyordun ya deyince bıraktım
Bir daha akşam :1 tabak zeytinyağlı barbunya,1 domates ,1 salatalık ,çay
Gel gel hoşgeldinay ilahi iyi güldüm Deynep :)
Miuuu salçacı başın geldi
herkese kolaylıklar dilerim :)
Sen hala burda mısın gızzzzzzhelal sana kız
Beni de yiyeydin.. bi ben eksiğim menüde.. miu istemiş.. biricik kaptan rica etmiş.. miuyu mu kıraydın.. üzülüp gözyaşı mı dökeydi.. yedim..
Yazardın
Gel gel hoşgeldin
hoşbuldumSen hala burda mısın gızzzzzz
Gel seni de zayıflatam
Yiyip yiyip kilo almıyom diyen holdmeee
İyi menü olmuş canısı ben beğendim.. spor?Beybiler öldüm bugün yorgunluktan ama sıkıntım yok pek temiz sayılırım :)
Sabah 10:00
yumurta
Peynir
Zeytin
1 dilim çavdar ekmeği atıştırdım
Öğlen 15:00
3 minik biber dolması
3-4 kaşık yoğurtlu köz patlican biber salatası
1 sıkım mercimekli köfte
Su 2 lt
Anca bu kadar tutabildim kek börek poğaça kurabiyeden uzak durdum Ana diyetteyim ya illa kombo yapacaklar bana yarın da arkadaşımın bebeğinin kırk mevlütü var. 3 gün üstü üste bu nedir arkadaş yaa.. çok yazığım valla
Olacaksın nevom tabi kiAyyy ben de 58 olmak isityorum
Sagol cicegeeemm darisi sanahelal sana kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?