Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tamam kaptancim hemen sporu etiketliyorum. Sütü da çok bol içiyorum ben her mutfağa gidişle yani 4u bile geciyordur. Sayamiyorum. O yüzden yazmadım.

Berna yolculuk hava değişimi yaramadı oğluna.. eve gidince düzelir inşallah..
Ben de emziriyorum kendime beni motive edecek rakip arıyorum. @YaKaMoZz-z @MiuLego
Not ettim :)

300 gr giden haftanın devamına hem 3 dolmalı karbonlu öğle hem de tırt böreği
Napıcaz çiçeaaamyarın detoks yap temizle vücudu
Muz süt yap kolay olur
Menum
Sabah
1 dilim tb ekmegine sürülmüş krem peynir üstüne pulbiber
1 domat
Zeytin
1 yumurta

Ara nescafe badem 1 küçük kuş lokumu

Aksam
1 kucuk kase mercimek corbasi
Armut
Ceviz
Hafif menü olmuşşş
Yarın bi tartıl bakalım tartı ne durumda.. bana da bildir..

Nasıl bıraktın coco anlatsana birazkendi kendine mi? İlaçla mı
Hemen soyleyeyim kuzum,ben 10 yıllık iciciydim cok aktif bi sekilde hemde,gunde 1 paketi buluyordu hemen hemen,hic bırakmaya calismamistim.derkeeeeennn 4 ay oncesinde cildimde aşırı degisiklikler farketmeye basladim,yas ilerledikce sigaranin etkileri daha da çoğalıyor.göz kapaklarimin hafif dusmeye başladığını,cildimin aşırı kurudugunu,ve ciddi derecede kaz ayaklari olusumu..hepsi sigaradan.ek olarak esim nefesimden cok kötü bi koku geldigini söylüyordu.dislerimden hic sıkıntım yoktu şükür cigerlerimden geliyordu.bütün bunlari keşfedince ben bunu artik birakiyorum dedim kesin olarak ve biraktim.keske daha once biraksaymisim..ama iste insanin basina bisey gelmedikce anlamiyor.cok aradim tabii,kahvalto yapamazdim sonra canim sigara istiycek diye,cekirdek yedim durdum.biseylerle oyalandim.ilerde dogacak olan cocuklarimi düşündüm oyle boyle derken sonunda 3 bucuk ayı devirdim.ve cigerlerim pisliğini yeni atiyor daha.nefes alislarim bile muazzam.herseyin tadıni tam aliyorum.degisiklikler hemen farkediliyor zaten

helal sana kız

Beni de yiyeydin.. bi ben eksiğim menüde.. miu istemiş.. biricik kaptan rica etmiş.. miuyu mu kıraydın.. üzülüp gözyaşı mı dökeydi.. yedim..

Yazardın
ay ilahi iyi güldüm Deynep :)

Miuuu salçacı başın geldi

herkese kolaylıklar dilerim :)
Gel gel hoşgeldin

Beni de yiyeydin.. bi ben eksiğim menüde.. miu istemiş.. biricik kaptan rica etmiş.. miuyu mu kıraydın.. üzülüp gözyaşı mı dökeydi.. yedim..

Yazardın

Gel gel hoşgeldin

Sen hala burda mısın gızzzzzz

Gel seni de zayıflatam
Yiyip yiyip kilo almıyom diyen holdmeee
hoşbuldum
yeap burdayım ama almıyom,nasıl olcak o iş

İyi menü olmuş canısı ben beğendim.. spor?
Ayyy ben de 58 olmak isityorum
Olacaksın nevom tabi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…