Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

nevvvvvvvv 77 kilo oldun haaa canım benim ne çok seviniyorum senin adına.ben artık gramlarla uğraşıyorum malesef
cANIMMMMMM,teşekkür ederim.Çok özledim seniiiiii

akşam yemeğinde kocamın mantı yemeye gidelim teklifine hayırrrrrrr dedimmmm
nasılımmm ammmaaaa
varım gidim salatamı çorbamı yapımmm
Maşallah canım,azmin ve iraden muhteşem

İnşallah faydasını görürsün canım

Canlarım yarın hazırlamakla ve akışla görevli olduğum bir törenim var,o yüzden ara ara girebiliyorum.Dua edin güzel geçsin inşallah.Slaytları düzenleyip anca yatma saatini bulurum.Hepinizi seviyorum.Ayrıntılı yazamıyorum ama Safişim canını sıkma,telafi edeceğine eminim.Fırsat bulursam yine gelirim.

yemeklerimi yaptım jet hızıyla yani eşim ve oğlumun yemeklerini,taze fasulye,sulu köfte,erişte,dünden çorbam vardı çok az da mercimek yemeği yanına bir salata yapıcam,benim mantar yemeğimde pişiyor oğlan uyanmadan yemeyi düşünüyorum....

afiyet olsun ayşenim....

farkında değiliz ama uzun zamandır görmeyenlerin tepkisi çok güzel manken olcaz manken

ayşem hasta olma mı yoksa kilo alma mı ben anlayamadım...

afiyet olsun şekerim...

akşam yemeğinde kocamın mantı yemeye gidelim teklifine hayırrrrrrr dedimmmm
nasılımmm ammmaaaa
varım gidim salatamı çorbamı yapımmm

tek kelimeyle harikasın...

Canlarım yazılanları okudum ama şu anda okulda olduğum için tek tek cevap yazamıyorum.Akşam tek tek yazıcam inşallah.Herşeyi okudummmmm,duydummmmm

canım benim ya o kadar işinin içinde bile gelebiliyorsun sensiz bu takımı düşenemiyorum...

neyse yaaa bu yazıyı zaten kimse görmediii. :) ben sizde kopamayacam :)

kopma zaten bacım çık çık gel...

sinirden kendimi uykuya vurdum ya yeni kalktım şimdi....

hayırdır safişcim hayırdır inşallah...

aynı ben resmen kişilik değiştiriyorum eşim korkuyor o dönem benden

off canım sıkkın.....sabah ipin ucunu kaçırdım moral bozukluğuyla diyeti bozdum yaaa.....şimdi sinam eki içicem cumaya kadar toparlamam lazım......

canın sağolsun bıraktığın yerden devam edersin telafi edersin sen bacııımmmm

Allah yardımcın olsun.İnş bi sıkıntı yaşamazsın

Afiyet olsun canım.Bizim yemek soframız savaş alanı gibi oluyor.Bi kızıma bi bana.Otur gel ye demekten ne yediğimi bile bilmiyorum.O yüzden kızımında benimde tabaklarımız ölçülü,yoksa kaçıyor ölçüsü

dualarımmm seninle güzel bacımmm....

Bugünkü menüm:

kahvaltı:
maydanoz-limon kürü
2 rafadan yumurta
40 gr kadar tuzsuz lor+küçük bir parça kaşar
1 domates
10 ad. tuzu alınmış zeytin
1 çay bardağı badem-antep-fındık karışık
2 bardak şekersiz çay

öğlen:biraz geç yemek zorunda kaldım,misafirim vardı.sanırım 4.5-5 gibiydi.buyüzden akşam yemeği yemeyeceğim.çünkü hala çok tokum

kıymalı patlıcan kavurması
1 kase sarımsaklı yoğurt

öğlen yemeğim gecikince çok acıkmıştım ve koca bir tabak yedim yemekten.

su:2.4 Lt şimdilik (sarmısaklı yoğurt çok susatıyor) + 1 fincan tarçınlı yeşil çay + kiraz saplı form çay

spor:30 dk leslie yle yürüyüş

safişim ben evdeyim bugün sayabilirimmmmm mesajlarııı
canım dünkünü sabahtan doğa yaptı sayımı yarın yapılacak bugünkü sayım senin sıraya daha var yarın ganfedde gelirse oğlu ameliyat oldu inş. iyidir gelmezse telafi ederiz...........
Kim senin canını sıktı safişim yaaa.Ya bize ya suya anlatta rahatla biraz.Ya da daha güzel bi fikir canını sıkanın yüzüne anlat.İçinde hiçbişey kalmaz :26:
biri değilde genel sıkıntılar canım atlatırım yarına inş...
çok üzüldüm canım yaa biz seni idare ederiz kesinlikle fikrim bu çalışan insanlar helede senin gibiler ne yapsın suistimal olmadığı sürece anlayışı hakediyorsunuz tabiiki...yavrucak geç vakit uyansa ne yapıcak ki yaa inş..çalıştığınız yer yakındır....allaha emanet olsun canım yavrucak....

inş. canım......atlatırım....başarılar canım.....

selam juliiiii............

kızlar ben yusufla oynuyorum acaip ilgi istiyor kitap merakımız çok fazla çnem ağrıdı anlatmaktan allah bütün öğretmenlerimize sabır ve güç versin...

ben önce oğlumu doyuruyorum yoksa ben ne yediğimi anlamıyorum ve yediklerim karnımı doyurmuyor ve bundan sonrada böyle yapmayı düşünüyorum canım,senin kızın kaç yaşında benim oğlum 2,5 yaşında

kızlar ben yusufla oynuyorum acaip ilgi istiyor kitap merakımız çok fazla çnem ağrıdı anlatmaktan allah bütün öğretmenlerimize sabır ve güç versin...

benimki çok sıkılıyor kitap okumamdan,dinlemiyor zaten.ya gidiyor yanımdan ya da elimden kitabı alıp,resimlerini göstere göstere kendince o anlatıyor

benimki çok sıkılıyor kitap okumamdan,dinlemiyor zaten.ya gidiyor yanımdan ya da elimden kitabı alıp,resimlerini göstere göstere kendince o anlatıyor

yusufta elinde kitaplarla gelip beraber yorum yapmamızı istiyor bende başlıyorum anlatmaya,oyuncak sevmiyor benim ki...

bugün yediklerimi yazayım unutmadan

sabah

1 dilim ekmek
30 gr.peynir,domates,salatalık

ara
yok

öğlen
1 su bardağı yoğurt
5 tane eti form

ara
yok

akşam
1 tabak mantar
1 dilim ekmek

ara
yok

ve booool su içtim açlığımı bu şekilde bastırdım....

Benim kzım bu ay 1 yaşını bitirdi canım.Ama ben sofra adabına alışsın istiyorum o yüzden bizimle beraber o da sofraya oturuyor.Öteki türlüsünüde denedim ama uzmanlar bu şekilde kendini aileden bir birey olarak hissedermiş diyor.

2011-09-28 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Nar 1 adet 105
[2] Armut 1 ADET 70
[3] Elma 1 ADET 60
[4] Pirinç Pilavı 1 PORSİYON 326
[5] Etli Bamya 1 PORSİYON 250
[6] Üzüm 200 gr 146
[7] siyah zeytin 5 adet (3gr) 40
[8] yumurta 1 adet 80
[9] Labne Peyniri 40 GRAM 80
[10] Domates 2 ADET 28
[11] Salatalık (hıyar) 2 ADET 22
Toplam : 1207 kal.

gunaydin kizlar...

sabah sabah isyerinin demirleri acilmadi..deli gibi ceke ceke actik sonunda ben ve iki adam daha sabah sabah iyi spor oldu

dun isten sonra giremedim kizlar...cunku eve gittigimde boya icin adamlar geldi..dunyanin parasini istediler ya..ama adamlar islerinde ustalar..cumartesi baslayip en gec sali butun evi bitirmeyi dusunuyorlar..
hayirlisi artik soyunduk bir ise :18:

dunku menum:

sabah: 3 dilim ekmek..kahvaltilik ne varsa hepsinden yedim...resmen hasret kaliyorum cunku
ogle: 300 gr yogurt
aksam: 300 gr yogurt

mesaj sayım sırası...............

kırmızıgül x

saferan x

doga3 x

ganfed

nev81

aysen_34

roseberry

saphira

ansaaa

ipekyol

hulya eyup

pabya

kizlar Ganfed dun giremedi malum..oyuzden dunun msj sayimi ben yaptim..bugununkunu gelirse bugun yarin ganfed yapar..gelmezse nilos yapacak

mesaj sayım sırası.....28-9-11..........

kırmızıgül = 7

saferan= 9

doga3 = 7

ganfed= 0

nev81= 6

aysen_34= 6

roseberry= 9

saphira= 6

ansaaa= 10

ipekyol= 15

hulya eyup= 6

pabya= 0

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…