cANIMMMMMM,teşekkür ederim.Çok özledim seniiiiiinevvvvvvvv 77 kilo oldun haaa canım benim ne çok seviniyorum senin adına.ben artık gramlarla uğraşıyorum malesef
Maşallah canım,azmin ve iraden muhteşemakşam yemeğinde kocamın mantı yemeye gidelim teklifine hayırrrrrrr dedimmmm
nasılımmm ammmaaaa
varım gidim salatamı çorbamı yapımmm
misafirlerim şoklar içinde baktı bana nazar değecek kızlar valla kendimi okuycam akşam çünkü yıldızım çok düşük benim
yeter daha verme manken gibi olmuşsun diyolar ben 10 daha vericem diyince ayyyyyyyyy diye ağızları açık kaldı
birini gaza getirdim diyete başlıycak 98 kilo
İnşallah faydasını görürsün canımselam hatunlar bugün itibariyle 3 aylık b fit üyeliğimi başlattım,yusuf ta spor yaptı 30 dakikalık istasyon çalışması inşallah bi sıkılaşma olur....yarım saat önce geldik yusuf yattı bende yemek yapıcam
selamlar kızlar kadınlar şimdi gitti bende mutfaga girmeden bi bakayım hemde yediklerimi yazam dedim
sabah
2 bardak limonlu ılık su
2 galete
1 bardak light süt
öteberi yapmaktan canım bişey istemedi
misafirlerle beraber saat 4 gibide
7 8 kaşık kısır
1 zeytinyağlı biber dolması
birde alman pastamdan aldım 2 çatal o kadar
akşamada bişey yemem herhalde çok acıkırsam belki yoğurt ve yulaf yerim
birde eşimle kahve içeriz
şimdi gidip yeşil çayımı yapayım
misafirlerim şoklar içinde baktı bana nazar değecek kızlar valla kendimi okuycam akşam çünkü yıldızım çok düşük benim
yeter daha verme manken gibi olmuşsun diyolar ben 10 daha vericem diyince ayyyyyyyyy diye ağızları açık kaldı
birini gaza getirdim diyete başlıycak 98 kilo
kızlar bu aralar tam kilo alma mevsimi aman dikkat edin biraz sıcak biraz soğuk hırkalar yelekler çıktı meydana sağımız solumuz kapanınca farketmiyo olabiliyoruzzz amaaannn diyelimm...küçük bi tavsiye evde tayt veya dar bişeyler giymeyi alışkanlık edinmeli...daha kontrollü olabilirsiniz böleceeee
akşam menümmm(yasasın evde ev yemeği yiyorumm bugünnn)
boooolll yeşil salata tarhana çorbası 1,5 kapçe ve yoğurttt...
kocamın menüsü
çorba mantı rus salatası kola
kızımın menüsü
çorba mantı sıkma nar suyu
herkes farklı bişiiler yiyo bizde 5 den beri mutfaktayım kimseyi yakalayamadım gelin de muhabbet edelim kızlarrr....
akşam yemeğinde kocamın mantı yemeye gidelim teklifine hayırrrrrrr dedimmmm
nasılımmm ammmaaaa
varım gidim salatamı çorbamı yapımmm
Canlarım yazılanları okudum ama şu anda okulda olduğum için tek tek cevap yazamıyorum.Akşam tek tek yazıcam inşallah.Herşeyi okudummmmm,duydummmmm
neyse yaaa bu yazıyı zaten kimse görmediii. :) ben sizde kopamayacam :)
sinirden kendimi uykuya vurdum ya yeni kalktım şimdi....
oyy 200 kişil toplantı mıAllah kolaylık versin
inşallah dediğin gibi olur ama ben normalde de regliyken,çizgifilmlere bile ağlarım,çok mutsuz olurum,evde terör estiririm ve sürekli tatlı isterim.hatta çikolata bile kesmez.inşallah öyle olmaz.benim diyette 1-2 kibrit kutusu tahin helvası yenebiliyor.pek sevmem ama mecbur kalırsam ondan yiyeceğim.sütle ezip,ceviz vs.. fırınlarım,belki daha çok severim öyle diyorum
off canım sıkkın.....sabah ipin ucunu kaçırdım moral bozukluğuyla diyeti bozdum yaaa.....şimdi sinam eki içicem cumaya kadar toparlamam lazım......
Canlarım yarın hazırlamakla ve akışla görevli olduğum bir törenim var,o yüzden ara ara girebiliyorum.Dua edin güzel geçsin inşallah.Slaytları düzenleyip anca yatma saatini bulurum.Hepinizi seviyorum.Ayrıntılı yazamıyorum ama Safişim canını sıkma,telafi edeceğine eminim.Fırsat bulursam yine gelirim.
yemeklerimi yaptım jet hızıyla yani eşim ve oğlumun yemeklerini,taze fasulye,sulu köfte,erişte,dünden çorbam vardı çok az da mercimek yemeği yanına bir salata yapıcam,benim mantar yemeğimde pişiyor oğlan uyanmadan yemeyi düşünüyorum....
Canımsınnnnnn,ben de sizler olmadan kendimi eksik hissediyorum hepcanım benim ya o kadar işinin içinde bile gelebiliyorsun sensiz bu takımı düşenemiyorum...
Amin canım benim,inşallahAllah yardımcın olsun.İnş bi sıkıntı yaşamazsın
Canlarım yarın hazırlamakla ve akışla görevli olduğum bir törenim var,o yüzden ara ara girebiliyorum.Dua edin güzel geçsin inşallah.Slaytları düzenleyip anca yatma saatini bulurum.Hepinizi seviyorum.Ayrıntılı yazamıyorum ama Safişim canını sıkma,telafi edeceğine eminim.Fırsat bulursam yine gelirim.
canım dünkünü sabahtan doğa yaptı sayımı yarın yapılacak bugünkü sayım senin sıraya daha var yarın ganfedde gelirse oğlu ameliyat oldu inş. iyidir gelmezse telafi ederiz...........safişim ben evdeyim bugün sayabilirimmmmm mesajlarııı
biri değilde genel sıkıntılar canım atlatırım yarına inş...Kim senin canını sıktı safişim yaaa.Ya bize ya suya anlatta rahatla biraz.Ya da daha güzel bi fikir canını sıkanın yüzüne anlat.İçinde hiçbişey kalmaz :26:
çok üzüldüm canım yaa biz seni idare ederiz kesinlikle fikrim bu çalışan insanlar helede senin gibiler ne yapsın suistimal olmadığı sürece anlayışı hakediyorsunuz tabiiki...yavrucak geç vakit uyansa ne yapıcak ki yaa inş..çalıştığınız yer yakındır....allaha emanet olsun canım yavrucak....atladım direkt konuya ama bir haftadır ilk defa 5 te işten çıktım....
kaptanım vee takımım anlayışınız için saolun ben elimden gelenin fazlasını yapıcam inanın ama dün gece eve geldiğimde saat 2.10 du
yavrum babası saat 10 da uyutup o da işe gitti evde yalnız başına uyudu garibim...şimdi nasıl annesin sen çocuğu evde tek bırakabiliyosun diyo olabilirsiniz ama şarktayız malum dost yok arkadaş yok anaya uzak babaya uzak böle oluyo bazen ne yazıkki eve bi telefon bırakıyoruz uynırsa arıyo bizi...
öle işte amaaaa çok şükür evdeyim bugünnn....
slm kızlar
Afiyet olsun canım.Bizim yemek soframız savaş alanı gibi oluyor.Bi kızıma bi bana.Otur gel ye demekten ne yediğimi bile bilmiyorum.O yüzden kızımında benimde tabaklarımız ölçülü,yoksa kaçıyor ölçüsü
kızlar ben yusufla oynuyorum acaip ilgi istiyor kitap merakımız çok fazla çnem ağrıdı anlatmaktan allah bütün öğretmenlerimize sabır ve güç versin...
benimki çok sıkılıyor kitap okumamdan,dinlemiyor zaten.ya gidiyor yanımdan ya da elimden kitabı alıp,resimlerini göstere göstere kendince o anlatıyor
ben önce oğlumu doyuruyorum yoksa ben ne yediğimi anlamıyorum ve yediklerim karnımı doyurmuyor ve bundan sonrada böyle yapmayı düşünüyorum canım,senin kızın kaç yaşında benim oğlum 2,5 yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?