Senin gibileri biz burda ateşli oklarla vuruyozhoşbuldum
yeap burdayımama almıyom,nasıl olcak o iş
Kız hahahah
Gene başın agrımış nevo
Senin gibileri biz burda ateşli oklarla vuruyoz
Kız hahahah
4. Takımda o
Git de kaptanına şikayet et
İyi menü olmuş canısı ben beğendim.. spor?
Olacaksın nevom tabi ki
Kola aşırı derecede yag yapıyor canim birdaha asla icme ben onun yaptigi yaglari eritcem diye öldüm gobekteki yaglarim cok zor eridiBenim de günde 3 veya 4 litre içiyordum 35 günden fazla oldu bırakalı ama birseyler siparis ederken bazen istemsiz söyleyip sonra degistiriyorum. Ben 40 kilo aldım
Börek yiyin gibi şeyler mi okudum ben sen mi yazdın naptıneyvah Miu geldi
Ona da şaşırmadım kiGeri kalanı da benim kii
Gördüm gördüm@MiuLego canom öperim seni ... sen alıntılarla geçmişle boğuş .. deynebin menüyü görme :))
Hatice?Helal be. Afiyet bal şeker olsun. Darisi başımıza inşallah. Mezuniyet Şöleniben bi gün listeye girebilir de mezun olabilirsem. .. ...kendime pasta yaptırıp yiyecem. Cips kola partisi yapicam vurucam kirbaci vurucam kirbaci
evet ben yazdım ama börek yemeyelim diye dedim yiyelim diye değilBörek yiyin gibi şeyler mi okudum ben sen mi yazdın naptın
Heee tamamevet ben yazdım ama börek yemeyelim diye dedim yiyelim diye değil
Benim de göbeğimde sanki 9 aylık hamileyimKola aşırı derecede yag yapıyor canim birdaha asla icme ben onun yaptigi yaglari eritcem diye öldüm gobekteki yaglarim cok zor eridi
10 yıl gibi bi süreden sonra.. iradeyle bırakmak..Hemen soyleyeyim kuzum,ben 10 yıllık iciciydim cok aktif bi sekilde hemde,gunde 1 paketi buluyordu hemen hemen,hic bırakmaya calismamistim.derkeeeeennn 4 ay oncesinde cildimde aşırı degisiklikler farketmeye basladim,yas ilerledikce sigaranin etkileri daha da çoğalıyor.göz kapaklarimin hafif dusmeye başladığını,cildimin aşırı kurudugunu,ve ciddi derecede kaz ayaklari olusumu..hepsi sigaradan.ek olarak esim nefesimden cok kötü bi koku geldigini söylüyordu.dislerimden hic sıkıntım yoktu şükür cigerlerimden geliyordu.bütün bunlari keşfedince ben bunu artik birakiyorum dedim kesin olarak ve biraktim.keske daha once biraksaymisim..ama iste insanin basina bisey gelmedikce anlamiyor.cok aradim tabii,kahvalto yapamazdim sonra canim sigara istiycek diye,cekirdek yedim durdum.biseylerle oyalandim.ilerde dogacak olan cocuklarimi düşündüm oyle boyle derken sonunda 3 bucuk ayı devirdim.ve cigerlerim pisliğini yeni atiyor daha.nefes alislarim bile muazzam.herseyin tadıni tam aliyorum.degisiklikler hemen farkediliyor zaten
Hahhahahahah deme kız
o ne ara 4 e geçti yahu
üf bir yiyor bir yiyor sürekli
Spora vakit ayrılacak ama.. yarın yap canısıEv misafirlerden çok kalabalıktı baya geç gittiler ortalığı topla et bittimama sabah 7 den beri de oturmadım diyebilirim :)
Ooooooo çook iyi@MiuLego mium adet oldum dün aksam,az once tartiya ciktigimda 56.1 falandim.tok karnina hemde.demekkicac karnina baya inmis olacak tartilayim bakalim bi
Peki kaptancmmm yaptım sporumu zatenn toplamda 118 puanÇantana çiğ kuruyemiş koyarsan zeytinim mısır patlağına ihtiyaç kalmaz..
Onu çıkarınca menü gayet iyi..
Bak @hatice901217 de etiketlememiş spor kaptanını sen de..
Nasıl hesaplanacak puanlarınıx kuzular? Takibini siz yapacaksınız etiketlemeyi unutmayın yahu
Çakılım 1 ay sonra zor dediğin leslie ile ilgili bir daha konuşalım :))))[/QUO8TE]
Iste aşırı seker yuklenmesinden.gobekte aşırı yag yapiyor bende oyleydim.Benim de göbeğimde sanki 9 aylık hamileyim
insallah birakirsin mium,ben sana inaniyorum,sen irade sahibi bi insansin❤❤❤10 yıl gibi bi süreden sonra.. iradeyle bırakmak..
Helal olsun cocom.. valla özendim.. ben düşününce bile geriliyorum. Nasıl bırakıcam hiçbir fikrim yok
Hahhahahahah deme kız
Yok ya bir gün yese 5 gün yemez o
Spora vakit ayrılacak ama.. yarın yap canısı
evet Allahima şükürler olsun 2 aydır tam vaktinde geliyor mium.10 kilo verdim duzene girmistir artik bence.ve tam tarihnde geliyor cok mutluyum aglayabilirim hatta bu mutluluktanOoooooo çook iyi
Regl şişkinliği gidecek 2 güne tamamen
Güzel eksi gelecek demektir.. sabah bekliyorum haber :)
Düzene girdi mi olması gereken zamanda mı oluyor cocom regl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?