Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Benim de günde 3 veya 4 litre içiyordum 35 günden fazla oldu bırakalı ama birseyler siparis ederken bazen istemsiz söyleyip sonra degistiriyorum. Ben 40 kilo aldım
Kola aşırı derecede yag yapıyor canim birdaha asla icme ben onun yaptigi yaglari eritcem diye öldüm gobekteki yaglarim cok zor eridi

Hatice?
Konuşalım senle biraz?
Bunları kuzenin yazdı kesin he mi kuzum?
Yok senin parmakların yazdıysa... hangi parmakların yazdı????? O bilgileri alayım?!??

Yok yaaaa küçük çaplı bir deney demesi yapıcam sadece..

Korkma kormabilgileri alayım!!!!!!!

10 yıl gibi bi süreden sonra.. iradeyle bırakmak..

Helal olsun cocom.. valla özendim.. ben düşününce bile geriliyorum. Nasıl bırakıcam hiçbir fikrim yok

o ne ara 4 e geçti yahu
üf bir yiyor bir yiyor sürekli
Hahhahahahah deme kız
Yok ya bir gün yese 5 gün yemez o
Ev misafirlerden çok kalabalıktı baya geç gittiler ortalığı topla et bittim ama sabah 7 den beri de oturmadım diyebilirim :)
Spora vakit ayrılacak ama.. yarın yap canısı

@MiuLego mium adet oldum dün aksam,az once tartiya ciktigimda 56.1 falandim.tok karnina hemde.demekkicac karnina baya inmis olacak tartilayim bakalim bi
Ooooooo çook iyi
Regl şişkinliği gidecek 2 güne tamamen
Güzel eksi gelecek demektir.. sabah bekliyorum haber :)

Düzene girdi mi olması gereken zamanda mı oluyor cocom regl?

Peki kaptancmmm yaptım sporumu zatenn toplamda 118 puan nehirnil111

Benim de göbeğimde sanki 9 aylık hamileyim
Iste aşırı seker yuklenmesinden.gobekte aşırı yag yapiyor bende oyleydim.
insallah birakirsin mium,ben sana inaniyorum,sen irade sahibi bi insansin❤❤❤

Ooooooo çook iyi
Regl şişkinliği gidecek 2 güne tamamen
Güzel eksi gelecek demektir.. sabah bekliyorum haber :)

Düzene girdi mi olması gereken zamanda mı oluyor cocom regl?
evet Allahima şükürler olsun 2 aydır tam vaktinde geliyor mium.10 kilo verdim duzene girmistir artik bence.ve tam tarihnde geliyor cok mutluyum aglayabilirim hatta bu mutluluktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…