Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

emin misin

Sağlık işte cocom.. kilo tüm metabolizmayı mahfediyor.. kendimize en büyük kötülüğü biz yapıyoruz şişman olarak ve kalmayı seçerek..

Denemeler yapın o zaman siz kokoooo olur belki heee
Burdaa :) beni mi özledin conimm
Ne özlicem lasen özle
Miucumm bana da morti ayarlar misin motive mm için masalla konuştum buraya giremeyecekmis
Tamam kuzum yarın ayarken bir bakayım

Ayyy ben senin koltuğunu sopalarini unutmuşum. evet bunları içimdeki pis canavar yazmış ben değil Ama affettireyim mi kendimi@cakil80 dan gaza geldim.canim çekti. 15 dakika tadimlik Leslie yaptım da geldim.

Ayyy ben senin koltuğunu sopalarini unutmuşum. evet bunları içimdeki pis canavar yazmış ben değil Ama affettireyim mi kendimi@cakil80 dan gaza geldim.canim çekti. 15 dakika tadimlik Leslie yaptım da geldim.
Bunlarla yumuşamam ben

Cuma tartısıyla anca
O zamana kadar sana hep bu var

Özle dedim

Yapcam mium yarin klomene basliycam sonra catlatma iğnesi falan bu ayi bos gecirmemeye caliscam insallah ay sonunda mujdeli haber verebilirim size ❤❤❤❤:)))

Bunlarla yumuşamam ben

Cuma tartısıyla anca
O zamana kadar sana hep bu var
Ayy. Sen de çok çetin cevizsin @MiuLego m kaptanim. Saka bir yana dün çok üzüldüm. Cok utandım. Yani sanki gerçek hayatta yüzyüzeymis gibi utandım. Kilo falan bir yana verdiğim sözü tutamamak , sizin tatlı dilinize güler yüzünüze emeginize layık olmamak çok üzdü beni. hafta sırf senin ve vayt in yüzüne bakabilmek için çabalıyor um bu hafta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…