Cezalar:
hulyaeyup= 2, dun ceza vermeyi unutmustum oyuzden 2 oldu.
kirmizigul06= 4
ansaaa= 3 (girmekte zorlandigini soylemisti dun..daha bir karar almadigimiz icin ceza vermiyorum.
saphira= 4
pabya= 1 (halbuki izin al istersen demistim,hayir dedi ama takimada ugramiyor,yarinda girmezse diskalifiye olacak)
mecbur olunca napıcaksın hep yaşadık böyle şeyler üzülme yanlız deilsin allaha emanet yavrularatladım direkt konuya ama bir haftadır ilk defa 5 te işten çıktım....
kaptanım vee takımım anlayışınız için saolun ben elimden gelenin fazlasını yapıcam inanın ama dün gece eve geldiğimde saat 2.10 du
yavrum babası saat 10 da uyutup o da işe gitti evde yalnız başına uyudu garibim...şimdi nasıl annesin sen çocuğu evde tek bırakabiliyosun diyo olabilirsiniz ama şarktayız malum dost yok arkadaş yok anaya uzak babaya uzak böle oluyo bazen ne yazıkki eve bi telefon bırakıyoruz uynırsa arıyo bizi...
öle işte amaaaa çok şükür evdeyim bugünnn....
misafirlerim şoklar içinde baktı bana nazar değecek kızlar valla kendimi okuycam akşam çünkü yıldızım çok düşük benim
yeter daha verme manken gibi olmuşsun diyolar ben 10 daha vericem diyince ayyyyyyyyy diye ağızları açık kaldı
birini gaza getirdim diyete başlıycak 98 kilo
maşallah canım memnun olursun inşallahselam hatunlar bugün itibariyle 3 aylık b fit üyeliğimi başlattım,yusuf ta spor yaptı 30 dakikalık istasyon çalışması inşallah bi sıkılaşma olur....yarım saat önce geldik yusuf yattı bende yemek yapıcam
gunaydin kizlar...
sabah sabah isyerinin demirleri acilmadi..deli gibi ceke ceke actik sonunda ben ve iki adam dahasabah sabah iyi spor oldu
dun isten sonra giremedim kizlar...cunku eve gittigimde boya icin adamlar geldi..dunyanin parasini istediler ya..ama adamlar islerinde ustalar..cumartesi baslayip en gec sali butun evi bitirmeyi dusunuyorlar..
hayirlisi artik soyunduk bir ise :18:
dunku menum:
sabah: 3 dilim ekmek..kahvaltilik ne varsa hepsinden yedim...resmen hasret kaliyorum cunku
ogle: 300 gr yogurt
aksam: 300 gr yogurt
Bugünkü menüm:
kahvaltı:
maydanoz-limon kürü
2 rafadan yumurta
40 gr kadar tuzsuz lor+küçük bir parça kaşar
1 domates
10 ad. tuzu alınmış zeytin
1 çay bardağı badem-antep-fındık karışık
2 bardak şekersiz çay
öğlen:biraz geç yemek zorunda kaldım,misafirim vardı.sanırım 4.5-5 gibiydi.buyüzden akşam yemeği yemeyeceğim.çünkü hala çok tokum
kıymalı patlıcan kavurması
1 kase sarımsaklı yoğurt
öğlen yemeğim gecikince çok acıkmıştım ve koca bir tabak yedim yemekten.
su:2.4 Lt şimdilik (sarmısaklı yoğurt çok susatıyor) + 1 fincan tarçınlı yeşil çay + kiraz saplı form çay
spor:30 dk leslie yle yürüyüş
günaydın fıstığım çıtırım boya yapılana kadar sıkıntılı oluyorda bitince ooohhhh deydi yaaa deniyor
açık ama anca yazabildim vıdır vıdır tepemde biri vardı
benimki çok sıkılıyor kitap okumamdan,dinlemiyor zaten.ya gidiyor yanımdan ya da elimden kitabı alıp,resimlerini göstere göstere kendince o anlatıyor
günaydın canım..gunaydin kizlar...
sabah sabah isyerinin demirleri acilmadi..deli gibi ceke ceke actik sonunda ben ve iki adam dahasabah sabah iyi spor oldu
dun isten sonra giremedim kizlar...cunku eve gittigimde boya icin adamlar geldi..dunyanin parasini istediler ya..ama adamlar islerinde ustalar..cumartesi baslayip en gec sali butun evi bitirmeyi dusunuyorlar..
hayirlisi artik soyunduk bir ise :18:
dunku menum:
sabah: 3 dilim ekmek..kahvaltilik ne varsa hepsinden yedim...resmen hasret kaliyorum cunku
ogle: 300 gr yogurt
aksam: 300 gr yogurt
ah ah işte menü paylaşmanın da kötü yanı bu,canı çekiyor insanın,çok fena çokkk..kıyamam yaa.bugün yapıver fırsatın olursa,yediğni de yaz da aklımda kamasınmenun cok guzel canim, masallah iyi gidiyorsun.ne guzel sporunuda yapmissin...ben evin kosturmasiyla gunlerdir sporada gidemiyorum valla.ama menunde birsey gordum oda kiymali patlican kavurmasii offff..canim cekti valla...patlican kiyma bir arada hastayim ben valla..karni yarik vazgecemedigim yemeklerden ama onuda ekmeksiz yiyemiyorum hic,,, nasil canim cekti valla. afiyet bal seker olsun canim ama yaramasin insallah
ahh bu cocuklar cok fena valla..eskiden ben zorla okurdum..dinlesin diye ugrasirdim ilgilenmez ceker giderdi..simdide yatarken kitap okumadan uyumak istemiyor..kim bana kitap okuyacak diye yatana kadar dolaniyo sonra bir kurban(beni) buluyorsimdide okuma hevesi var..sanki okuyormus gibi parmaklariyla satirlarin uzerinden geziyor..birseyler mirildaniyor
günaydın canım..
oo maşallah kuzuya,okumaya hevesli demekki annesi.aman hevesli olsunlarkaç yaşında seninki?
kız onun uşanın anası var da danası yok bulursa yapacak kırmızım kardeşinden bahsediyor
gunaydin canim, benim patlicanlar boyadan sonraya kaldi artik saphiracim..yarin evi toparlicaz hafta sonu boya olacak..insallah engec saliya bitirecekler bakalim...günaydın canım..
boyanız hayırlı olsun,zor valla.boya olsun,taşınma olsun,çok zor işler,allah kolaylık versin.çabucak olup bitsin inşallah :)
afiyet olsun canım
ah ah işte menü paylaşmanın da kötü yanı bu,canı çekiyor insanın,çok fena çokkk..kıyamam yaa.bugün yapıver fırsatın olursa,yediğni de yaz da aklımda kamasın
oo maşallah kuzuya,okumaya hevesli demekki annesi.aman hevesli olsunlarkaç yaşında seninki?
kız onun uşanın anası var da danası yok bulursa yapacak kırmızım kardeşinden bahsediyor
aman dikkat aysenim, yarin tartilma gunumuz..arti cikmak yogggg..ben bu hafta hic spor yapamadim..tartilmadimda ama yarin mucizeler beklemiyorum tabiki..bakalim kac cikicam :18:doğa ablam yazı süpermiş yaww
hormonların etkisiyle çok yiyosanız ada çayı diyo
regl olmam lazım ve iştahım açıldı doymuyorum son günlerde hemen bugün adaçayı içimine başlıycam
hadi yav ben de diyorum ki bu kız genç anne olmuş herhalde
Benim kzım bu ay 1 yaşını bitirdi canım.Ama ben sofra adabına alışsın istiyorum o yüzden bizimle beraber o da sofraya oturuyor.Öteki türlüsünüde denedim ama uzmanlar bu şekilde kendini aileden bir birey olarak hissedermiş diyor.
aman dikkat aysenim, yarin tartilma gunumuz..arti cikmak yogggg..ben bu hafta hic spor yapamadim..tartilmadimda ama yarin mucizeler beklemiyorum tabiki..bakalim kac cikicam :18:
ahh nerde canimmm...daha damadi bulamadik..ama genc yasta anne olmayi cok isterdim...cocuklari cok seviyorum cunku...
o bile ev boyanacak yeni mobilyalar gelecek diye heyecanlaniyor..annemler boyacilar cok istedi diye karar karar dususurlerken..o onlari guldurmuss...ablamm cokk calisiyor kazanir parayi demiscok para getirir demis..hatta duvarlar cok guzel olacak ben biliyorum..dolaplar icinde cok guzel taslarina baliliyorum demis bucur yaaa..annemlerde gulmus...benim tosunum yaa..Allah butun cocuklari kotuluklerden korusun..evin neseleri resmen yaa
Allah bağışlasın canım maşallah :) Alah sana da nasip etsin inşallah :)gunaydin canim, benim patlicanlar boyadan sonraya kaldi artik saphiracim..yarin evi toparlicaz hafta sonu boya olacak..insallah engec saliya bitirecekler bakalim...
yalniz bizim kucuk benim kardesim canim..7.5 yasinda dunyalar tatlisi.. lokmani ayarlaya bilirsek bizde bir kuzu yapariz insallah
saphiracim sen ne diyorsun ev icin...anlattigim kadariyla guzel olurmu salon?
dedigin gibi bulursam yapicamda..lokmandan hayir yok valla abla bekliyoruz kos kos sen ne diyorsun abla ev icin?
ahh nerde canimmm...daha damadi bulamadik..ama genc yasta anne olmayi cok isterdim...cocuklari cok seviyorum cunku...
o bile ev boyanacak yeni mobilyalar gelecek diye heyecanlaniyor..annemler boyacilar cok istedi diye karar karar dususurlerken..o onlari guldurmuss...ablamm cokk calisiyor kazanir parayi demiscok para getirir demis..hatta duvarlar cok guzel olacak ben biliyorum..dolaplar icinde cok guzel taslarina baliliyorum demis bucur yaaa..annemlerde gulmus...benim tosunum yaa..Allah butun cocuklari kotuluklerden korusun..evin neseleri resmen yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?