Bak gor banum akşam menude karbonlu gelecek dediydi dersin
Amannn ne olsun çalış çalış yine çalış
evde çalış işde çalış
bıktım vallahi
yok ya valla ben ben değilim sanki sinir oluyorum kendime.
Annem de kayınvalide de tut tut eve gel tutama kendininapıyorum ben ya noluyor böyle Ağladım ya dayanamadım artık o kadar sinirliyim ki kendime. Ne diyete ne spora adapte olamıyorum tekrardan
Kendimi tanıyamıyorum.
Bile isteye mi veriyorlar, sütleri olmadığı için mi? Bu fark çok önemli.
Yaa onu ağzına sürünce 10 tane gömsen yetmezNego
ayyyy dün kasa kasa trabzon huırması vardı çok severim amaaa çok yerim diye almadım
cuma günü yemek istiyorum ama kahvaltıda
AllahhhhhhhKuzum sabahin seherinde baktim 64.8 cikti. Simdi eve gidince tekrar bi bakicam. Bugun kiraz sapi falan yapiyim.
nasıl eminsem artık eksi geleceğineBenim artı da sen beni önemsemiyor Sun ki
nilişkom dünkü menüyü beğenmedim artı getirir az da olsa beyaz ekmek var köftelerde kızartma.. gelir..Bugün ki menüm belliDünü de yazayım hadi sabah ama artı çıktım bilemedim lavaboya çıkmadım ondan mı ama neyse cumaya daha var @MiuLego @begum75
Dün ki menüm
Sabah+öğle; 13:00 - 1 ad.batırmalı yumurta + 1 parça beyaz peynir + 2 siyah zeytin + 1 parça beyaz ekmek + 1 fincan şekersiz çay
Ara; 3 ad.ceviz
Akşam; 19:30- 4 ad.kızartma köfte + 1 ymk kaşığı pirinç pilavı - tadına tuzuna baktım
Hiç bir şey yememişim yalnız atlamadım da bir şey o yüzden sabah midem ağrıdı ama nasıl artı çıktım bu sabah kiDün 30 dakika pilates yaptım sadece
Bugün ki menüm
Sabah; 100 ml süt + yarım avuç kuru üzüm
Ara; 09:00 - 1 kupa yeşil çay demleme
Öğle; 12:10 - 1 porsiyon bezelye yemeği + 1 kase salata + 5 ymk kaşığı yoğurt
Ara; 13:00 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Ara; 15:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe + 2 ad.ceviz
Akşam; 19:00 - 1 ad.yeşil elma + 1 kase yoğurt
evet ediyom ben merakAma sen hemen merak ediosun beni mium. Nobetciydim bugun yogundu baya. Simdi de kuzuyu doktora getirdim sira bekliyorum. @MiuLego
la mmortilik mortiliktir alla alla illa eksilere mi düşmesi lazım mortiyken.. o sana her türlü mortilikte yeterVayt diyelimki morti olduk.... benim verecek dünya kadar kilom var...
Sen ne verecen onun merakindayim.
Neyini koyucan ortaya bu önemli anliyomusun
batırmalı yumurta mı nereye batırdın kız yumurtayıbiz ona ban ban yumurta deriz
bu arada ekmek gördüm menündeafiyet olsun hafta sonu 1 dilimde olsa yemek güzel oluyo demi
bu sabahki artı cumartesi günkü gezmelerde yediğin kurabiyeden bende kuzum,cumaya kadar spora asılırsan yollarsın artılarını
bugünkü menünü hem beğendim hem beğenmedim,bezelyeyi hiç sevmem ama hafif bir öğlen olmuş
akşam neden o kadar az ki korumada bu kadar kısma bence,tamam artın var ama bu kadarda kısma bence,1 kase çorba yada sebze yemeği yiyebilirsin ama artım çok temizlemek için yapıyorum diyosan bişey diyemem
Ortayı bulup dengeleyeceğiz herhaldeAllahhhhhhh
çiçeaaammmm
o yediğin karbonlar mı yaptı böyleeee
ay kesin vicdan yapıyoruz ya kesin bi detoks yapıyoruz
nasıl eminsem artık eksi geleceğine
nilişkom dünkü menüyü beğenmedim artı getirir az da olsa beyaz ekmek var köftelerde kızartma.. gelir..
bugünkü menün de çoook güzel bu da eksi getirir :):):)
evet ediyom ben merak
nesi var kuzunun bakıyım?
la mmortilik mortiliktir alla alla illa eksilere mi düşmesi lazım mortiyken.. o sana her türlü mortilikte yeter
Ballı çörekim bu Nil korumada kalabilse akşamları da yer de korumada kalamıyor ki hep artı hep artıÖğle işkembe çorbasıyla erişte vardı işkembe çorbası sevmem ağır gelir sarımsaklıydı bir de içemedim erişteyi çok severim ama yiyemedim Artım çok gibi gene niye anlamadım ama cumaya kadar vereceğim bugün biraz hafif olsun yarın belki balık yerim Cumartesi kurabiyeden geldi herhalde sporda yapmaya zaman bulamıyorum o yüzden hep
hadi yaaaaa cakıl lütfen haklı çıkartma waytııııııı lütfennnnnn
cnm hep öyle yaaaa
bende bugün ütü yapacaktım kv taş koydu
senin kv yardımı olmuyor mu hande ?
megimmmm üzme kendini cnm diyete adepte olmak zor
hiç birşey olammış gibi devam et cnm
bende haziranda bi bıraktım bak kasım sonu anca toparladım
üzme kendini
Ben kacamak yaptimsa kesin kremali makarna yemisimdir zaten onu yiyince 2 saaten fazla tok tutmadigi ve nasilsa diyet gitti dusuncesi oldugu icin tatli arkasindan eslik ediyor geneldeBak şimdi de makarna cekiyo canim ayyyyyy millet tatli krizine girer ben karbon
Nare83 bana kayınvalide demesin kimse
onlar yardımı bırak içine edip bırakırlar
belim ortadan ikiye ayrılacak gibi ağrıyor
beraber oturuyoruz canım biz
2+1 evde daha doğrusu k.ç kadar evde kaynana kayınbaba ben koca kişisi bide kızım
artık ne derece temiz olur ev düşün
hayatımdan bezdim o derece yani
bugün acayip bir sinir var üzerimde faturasını kesicem birinede kime bakalım
Ben kacamak yaptimsa kesin kremali makarna yemisimdir zaten onu yiyince 2 saaten fazla tok tutmadigi ve nasilsa diyet gitti dusuncesi oldugu icin tatli arkasindan eslik ediyor genelde
Halbuki emzirmek çok daha kolay rahat pratik.Yok vermiyorlardi 1 tanesiyle nurdan çok pişman oldu mama hazırlamak daha zor geldi diğeride emziriyordU evine gittiğimizde hani yardım edelim dedik mırın kırın yaptı.
Mama daha kolaya geliyor ama sonra pişman oldular o ayri
Ben annemlerle yasiyorum kendi annem bile daginik ve pis geliyor bazen bana inan seni dusuemedim allah yardimcin olsun canim kimse kimsenin duzenine uyamiyor ya annen bile olsaNare83 bana kayınvalide demesin kimse
onlar yardımı bırak içine edip bırakırlar
belim ortadan ikiye ayrılacak gibi ağrıyor
beraber oturuyoruz canım biz
2+1 evde daha doğrusu k.ç kadar evde kaynana kayınbaba ben koca kişisi bide kızım
artık ne derece temiz olur ev düşün
hayatımdan bezdim o derece yani
bugün acayip bir sinir var üzerimde faturasını kesicem birinede kime bakalım
öğretmen yüzünden bizi hep ihmal ittin iyi oldu sanaYaaa çeneniz yordu beni saat. Kaç gündür geçmişi bitiremiyorum, ben takıntılı kadınım, okuyamayınca da geriliyorum
ya yemekkkk yedim çay içiyorummm
çok zevk alıyorum şuan
karbon yokBak şimdi de makarna cekiyo canim ayyyyyy millet tatli krizine girer ben karbon
beni öp bi deHic moralim bozuk degilki benim ne guzel videolar dinledim guldum bogrumde okuz oglu okuz yokki
Mp3 te üzünçlü sarkilar cikinca degisiyorum nolmuski kocaman beyaz kulaklik takiyorum.
Hem ev islerinden cok zevk aliyorum daha ne isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?