Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bak gor banum akşam menude karbonlu gelecek dediydi dersin

hadi yaaaaa cakıl lütfen haklı çıkartma waytııııııı lütfennnnnn

Amannn ne olsun çalış çalış yine çalış
evde çalış işde çalış
bıktım vallahi

cnm hep öyle yaaaa
bende bugün ütü yapacaktım kv taş koydu
senin kv yardımı olmuyor mu hande ?

megimmmm üzme kendini cnm diyete adepte olmak zor
hiç birşey olammış gibi devam et cnm
bende haziranda bi bıraktım bak kasım sonu anca toparladım
üzme kendini

Bile isteye mi veriyorlar, sütleri olmadığı için mi? Bu fark çok önemli.

Yok vermiyorlardi 1 tanesiyle nurdan çok pişman oldu mama hazırlamak daha zor geldi diğeride emziriyordU evine gittiğimizde hani yardım edelim dedik mırın kırın yaptı.
Mama daha kolaya geliyor ama sonra pişman oldular o ayri

Kuzum sabahin seherinde baktim 64.8 cikti. Simdi eve gidince tekrar bi bakicam. Bugun kiraz sapi falan yapiyim.
Allahhhhhhh
çiçeaaammmm
o yediğin karbonlar mı yaptı böyleeee
ay kesin vicdan yapıyoruz ya kesin bi detoks yapıyoruz
Benim artı da sen beni önemsemiyor Sun ki
nasıl eminsem artık eksi geleceğine
nilişkom dünkü menüyü beğenmedim artı getirir az da olsa beyaz ekmek var köftelerde kızartma.. gelir..

bugünkü menün de çoook güzel bu da eksi getirir :):):)
Ama sen hemen merak ediosun beni mium. Nobetciydim bugun yogundu baya. Simdi de kuzuyu doktora getirdim sira bekliyorum. @MiuLego
evet ediyom ben merak
nesi var kuzunun bakıyım?
Vayt diyelimki morti olduk.... benim verecek dünya kadar kilom var...
Sen ne verecen onun merakindayim.

Neyini koyucan ortaya bu önemli anliyomusun
la mmortilik mortiliktir alla alla illa eksilere mi düşmesi lazım mortiyken.. o sana her türlü mortilikte yeter

Ballı çörekim bu Nil korumada kalabilse akşamları da yer de korumada kalamıyor ki hep artı hep artı Öğle işkembe çorbasıyla erişte vardı işkembe çorbası sevmem ağır gelir sarımsaklıydı bir de içemedim erişteyi çok severim ama yiyemedimArtım çok gibi gene niye anlamadım ama cumaya kadar vereceğim bugün biraz hafif olsun yarın belki balık yerim Cumartesi kurabiyeden geldi herhalde sporda yapmaya zaman bulamıyorum anca yürüyüş var o yüzden hep

Ortayı bulup dengeleyeceğiz herhalde

Triplimelek Megi canim yeni farkettim mesajini valla birakinca toparlamak zor oluyor kacamak yapip kendini suclamak da kisir donguye sokuyor insani otur kendinle konus amacina odaklan ve basla kacamak kactigi yerde kalsin kendine cok acimasiz olma korbonlar yer etmis beynimizde geri donunce beyin hemen hatirlayip daha cok istiyor sakin sakin yeniden unutturacagiz unutmak istemiyor cunku zevk veriyor o yuzden zaten bu kadar zorlaniyoruz yeniden baslamakta ama vucudumuzun hakimk biziz kactiysa kacti bo sobraki ogunden devam et elbet duzelecek ama bi sefer omur boyu icin niyet al canim yoksa basa donmek cok kisa suruyor

minnakkımmm ptesileir artı çıkmak normal cnm
sen üzülme yarına çogu igmtiş olacak premsesssss

Nare83 bana kayınvalide demesin kimse
onlar yardımı bırak içine edip bırakırlar
belim ortadan ikiye ayrılacak gibi ağrıyor
beraber oturuyoruz canım biz
2+1 evde daha doğrusu k.ç kadar evde kaynana kayınbaba ben koca kişisi bide kızım
artık ne derece temiz olur ev düşün
hayatımdan bezdim o derece yani
bugün acayip bir sinir var üzerimde faturasını kesicem birinede kime bakalım

Bak şimdi de makarna cekiyo canim ayyyyyy millet tatli krizine girer ben karbon
Ben kacamak yaptimsa kesin kremali makarna yemisimdir zaten onu yiyince 2 saaten fazla tok tutmadigi ve nasilsa diyet gitti dusuncesi oldugu icin tatli arkasindan eslik ediyor genelde

anaa harbimi kız 2+1 ve kv ile oturmak kızın sizinlemi kalıyor ?
ayyy sakin ol cnaım ya inş kısa zamanda kendi evine çıkarsın
ben yardımcı oluyordur akşama kadar evde diye düşünmüştüm

Halbuki emzirmek çok daha kolay rahat pratik.

Ben annemlerle yasiyorum kendi annem bile daginik ve pis geliyor bazen bana inan seni dusuemedim allah yardimcin olsun canim kimse kimsenin duzenine uyamiyor ya annen bile olsa

Yaaa çeneniz yordu beni saat. Kaç gündür geçmişi bitiremiyorum, ben takıntılı kadınım, okuyamayınca da geriliyorum
öğretmen yüzünden bizi hep ihmal ittin iyi oldu sana
ya yemekkkk yedim çay içiyorummm
çok zevk alıyorum şuan
ben de yeşilçay içiyorum çok zevk alıyorum şuan harikaaaaaaaaaaaa
Bak şimdi de makarna cekiyo canim ayyyyyy millet tatli krizine girer ben karbon
karbon yok
cuma günü ponpon sallayacağız
miu geçen cuma ağladı üzüntüden
onu güldüreceğizzzzzzz
hangi karbon bundan daha tatlı la
beni öp bi de
eksik kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…