Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

anaa harbimi kız 2+1 ve kv ile oturmak kızın sizinlemi kalıyor ?
ayyy sakin ol cnaım ya inş kısa zamanda kendi evine çıkarsın
ben yardımcı oluyordur akşama kadar evde diye düşünmüştüm
evet kızım benimle aynı odada yatıyor
bundan daha ala rezillik olamaz heralde
koca kişisi de öyle yayılsın yatsın(dün sabahın köründe tekmeyi yedi benden az daha konuşsa gebertecektim o moda soktu beni)
7 sene oldu masum
7 sene bende kalp şeker tiroid bide ağır depresyon olarak yatırım yaptı
birkaç ay önce koca babasıyla tartıştı
tabi bizimkide gaza geldi yaza ayırıcaz evi diye
madem zoruna gitti hemen ayır dedim tık yok
şimdide herkesin ateşi söndü tabi bakalım yaza kadar son sabrımı kullanıyorum
zaten yaza ev ayrılmazsa ben yolumu ayırıcam
bu kadar da netim
yeter bıktım artık canımdan edecekler beni

ay çok severimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

salyalı sümüklü öpmelerrr

Eki Görüntüle 2072421

kız miu seni böle görünce benim oglanlar ve ben geliyorum aklıma
özel öpme seanslarımız var
az görmüşlerse beni ama biz bugün hiç öpmedik birbirmizi derler

küsmedigimizin kanıtıda hunharca öpmektir birbirimizi

Ben de bir yerde okumuştum hani tiksindirmeden azaltarak verin sadece meme süt diyoruz ama bebek için uyku ya dalma sakinleşme ve en güvendiği yer . O yüzden ben 1 2 ay öncesinden hissetmeden Azalticam o günlerde görürüm ins

Susam yagi ise yaramisti bende kizlar tahinin ustune cikan yag yikamak falan da gerekmiyor aklinjzda olsun S Sguat girls

Ya çok çektim ya çığlık ata ata emziriyorum inş 2. Yaşamamam
Ben emzirirken siyah çayımı içtim, hamileyken de. O kadar zararlı olduğunu düşünmüyorum.
BEn doğumdan sonra canım çok istiyordu anlatamam çok açık ve az şekerle içiyordüm. Çok açık içiyordum :)
Daha yeni demli çaya döndüm :)
Oyy çok zor meme yarası. Tahin yağı da iyi geliyor canım.

Hem de çok kötü hele kanayinca
Bu dedikleriniziaklimda bulundurdum inş 2 .ye yaşamam çünkü acısı çok kötü
Aynen canım doğrusu bu yavaş yavaş azaltmak. Oyy bizde daha bez bırakıcaz

Bende öyle düşünüyorum :)
Halbuki emzirmek çok daha kolay rahat pratik.
İşte. Hani olmayanı anlarım yoktur ama olupta vermeyen e kızıyorum nette okuyordum hep insanlar nasıl uğraşıyor sütü olsun diye Rabbim nasip ediyor inşallah 2. Çocuğumda olur emzirrirm. .

benim bebeler olaydı aynı seninkiler gibi olurdu

Ben annemlerle yasiyorum kendi annem bile daginik ve pis geliyor bazen bana inan seni dusuemedim allah yardimcin olsun canim kimse kimsenin duzenine uyamiyor ya annen bile olsa
ne istiyorum biliyomusun alıyım kızımıda kimsenin olmadığı sessiz sakin biyere gideyim
anca öyle huzur bulucam

kızlar harikaaaaa
doğadan marka bu yeşilçay.. markette bulamadım ben bergamotlu aldım ama evde var enfes tadı

regl mi yakın vaytım,?
Ananaslı nin tadına bakmadım hiç.
Elmalı ballı hiç sevmedim bergomot da idare eder azade severim ben limonda bir parça oh mis

Cnim benimde cok kotuydu ikinci de basladim dogum olmadan obce susam yagina 2 hafta onceden falan gunde iki kere guzelce yagladim sonra da her emzirmeden sonra hafif atlattim sukur ama ilki felaketti dedigin gibi

ay çok zor hande ne desem bilemedim
ama bencede artık ayrılman gerek zor ya aynı ev Cutemom007 inde dedigi gibi
annen dahai olsa belli bir yaştan sonra zor
kışın sık dişini cnm inş yaza bir yolu bulunur

Cnim benimde cok kotuydu ikinci de basladim dogum olmadan obce susam yagina 2 hafta onceden falan gunde iki kere guzelce yagladim sonra da her emzirmeden sonra hafif atlattim sukur ama ilki felaketti dedigin gibi

Peki 2. Neden yara oldu benim tek korktuğum şey göğüs yarası benim üçüm hiç yoktu . 2.de üç gidiyormu kaliyormu peki birde çok ara var mı çocuklar arasında o yüzden mi

ne istiyorum biliyomusun alıyım kızımıda kimsenin olmadığı sessiz sakin biyere gideyim
anca öyle huzur bulucam
Canim brnim cok uzuldum yukarida yazdigini da gorunce insallah tez zamanda ayirirsin evleri gercekten cok zor allah yardimcin olsun ama unutma kimse senden degerli degil kendini yipratmamaya calis degmeyecek kisiler icin

ay çok zor hande ne desem bilemedim
ama bencede artık ayrılman gerek zor ya aynı ev Cutemom007 inde dedigi gibi
annen dahai olsa belli bir yaştan sonra zor
kışın sık dişini cnm inş yaza bir yolu bulunur
insallah canım ya inşallah

Canim brnim cok uzuldum yukarida yazdigini da gorunce insallah tez zamanda ayirirsin evleri gercekten cok zor allah yardimcin olsun ama unutma kimse senden degerli degil kendini yipratmamaya calis degmeyecek kisiler icin
valla kuzum sus hande boşver diyorum ama yok olmuyor
tahammulüm sıfır oldu artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…