Bu kafa yuzunddn bu haldeyim ama yok bitti omurluk karar aldim bu sefer bak yaziyorum olurda kaybolursam bozmusumdur cunku karar aldim yazmayacagim bi kez daha pis bogazlik edrsem burdan vazgecememaynı kafa işte
ay çok severimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmEki Görüntüle 2072418
@MiuLego optum sulusundan en igrencinden
Prenses yesin seniminnakkımmm ptesileir artı çıkmak normal cnm
sen üzülme yarına çogu igmtiş olacak premsesssss
Bende farkindayimda oyle denk geldi vallahi yaçok çok çok fazla karbon var
kv nin Bizans oyunlarına gelme banu
S Sguat girls plank kesinlikle inanılmaz faydalı türkan..
evet kızım benimle aynı odada yatıyor
anaa harbimi kız 2+1 ve kv ile oturmak kızın sizinlemi kalıyor ?
ayyy sakin ol cnaım ya inş kısa zamanda kendi evine çıkarsın
ben yardımcı oluyordur akşama kadar evde diye düşünmüştüm
Ayy ağzın bal yesin ama kilo yapmasındaha ne olsun gayet güzel gidiyosun
tartıda olaa laa demiş aynen devam et cumaya dahada güzel eksiler gelecek eminim
Ben de bir yerde okumuştum hani tiksindirmeden azaltarak verin sadece meme süt diyoruz ama bebek için uyku ya dalma sakinleşme ve en güvendiği yer . O yüzden ben 1 2 ay öncesinden hissetmeden Azalticam o günlerde görürüm insKuzum tam teeşi birden kesmek hem annenin hem çocuğun psikolojisi için iyi değil. Kademeli azaltarak keseceksin. Ben her gün emzirme sayılarını düşürdüm, günde üç günde iki günde bir derken kestim. O arada azaltırken isteyince de meme şimdi dinleniyor süt biriksin dedim. Öyle öyle alıştılararak yaptım ve benimki meme kolikti, bir gün falan sordu sonrada süt bitmiş demeye başladıama ben son bir kez emzirseydim dedim hep yine de
Susam yagi ise yaramisti bende kizlar tahinin ustune cikan yag yikamak falan da gerekmiyor aklinjzda olsun S Sguat girls
BEn doğumdan sonra canım çok istiyordu anlatamam çok açık ve az şekerle içiyordüm. Çok açık içiyordum :)Ben emzirirken siyah çayımı içtim, hamileyken de. O kadar zararlı olduğunu düşünmüyorum.
Oyy çok zor meme yarası. Tahin yağı da iyi geliyor canım.
Aynen canım doğrusu bu yavaş yavaş azaltmak. Oyy bizde daha bez bırakıcaz
İşte. Hani olmayanı anlarım yoktur ama olupta vermeyen e kızıyorum nette okuyordum hep insanlar nasıl uğraşıyor sütü olsun diye Rabbim nasip ediyor inşallah 2. Çocuğumda olur emzirrirm. .Halbuki emzirmek çok daha kolay rahat pratik.
kız miu seni böle görünce benim oglanlar ve ben geliyorum aklıma
özel öpme seanslarımız var
az görmüşlerse beni ama biz bugün hiç öpmedik birbirmizi derler
küsmedigimizin kanıtıda hunharca öpmektir birbirimizi
ne istiyorum biliyomusun alıyım kızımıda kimsenin olmadığı sessiz sakin biyere gideyimBen annemlerle yasiyorum kendi annem bile daginik ve pis geliyor bazen bana inan seni dusuemedim allah yardimcin olsun canim kimse kimsenin duzenine uyamiyor ya annen bile olsa
Ananaslı nin tadına bakmadım hiç.kızlar harikaaaaa
doğadan marka bu yeşilçay.. markette bulamadım benbergamotlu aldım ama evde var enfes tadı
regl mi yakın vaytım,?
Cnim benimde cok kotuydu ikinci de basladim dogum olmadan obce susam yagina 2 hafta onceden falan gunde iki kere guzelce yagladim sonra da her emzirmeden sonra hafif atlattim sukur ama ilki felaketti dedigin gibiBen de bir yerde okumuştum hani tiksindirmeden azaltarak verin sadece meme süt diyoruz ama bebek için uyku ya dalma sakinleşme ve en güvendiği yer . O yüzden ben 1 2 ay öncesinden hissetmeden Azalticam o günlerde görürüm ins
Ya çok çektim ya çığlık ata ata emziriyorum inş 2. Yaşamamam
BEn doğumdan sonra canım çok istiyordu anlatamam çok açık ve az şekerle içiyordüm. Çok açık içiyordum :)
Daha yeni demli çaya döndüm :)
Hem de çok kötü hele kanayinca
Bu dedikleriniziaklimda bulundurdum inş 2 .ye yaşamam çünkü acısı çok kötü
Bende öyle düşünüyorum :)
İşte. Hani olmayanı anlarım yoktur ama olupta vermeyen e kızıyorum nette okuyordum hep insanlar nasıl uğraşıyor sütü olsun diye Rabbim nasip ediyor inşallah 2. Çocuğumda olur emzirrirm. .
evet kızım benimle aynı odada yatıyor
bundan daha ala rezillik olamaz heralde
koca kişisi de öyle yayılsın yatsın(dün sabahın köründe tekmeyi yedi benden az daha konuşsa gebertecektim o moda soktu beni)
7 sene oldu masum
7 sene bende kalp şeker tiroid bide ağır depresyon olarak yatırım yaptı
birkaç ay önce koca babasıyla tartıştı
tabi bizimkide gaza geldi yaza ayırıcaz evi diye
madem zoruna gitti hemen ayır dedim tık yok
şimdide herkesin ateşi söndü tabi bakalım yaza kadar son sabrımı kullanıyorum
zaten yaza ev ayrılmazsa ben yolumu ayırıcam
bu kadar da netim
yeter bıktım artık canımdan edecekler beni
Cnim benimde cok kotuydu ikinci de basladim dogum olmadan obce susam yagina 2 hafta onceden falan gunde iki kere guzelce yagladim sonra da her emzirmeden sonra hafif atlattim sukur ama ilki felaketti dedigin gibi
Canim brnim cok uzuldum yukarida yazdigini da gorunce insallah tez zamanda ayirirsin evleri gercekten cok zor allah yardimcin olsun ama unutma kimse senden degerli degil kendini yipratmamaya calis degmeyecek kisiler icinne istiyorum biliyomusun alıyım kızımıda kimsenin olmadığı sessiz sakin biyere gideyim
anca öyle huzur bulucam
insallah canım ya inşallahay çok zor hande ne desem bilemedim
ama bencede artık ayrılman gerek zor ya aynı evCutemom007 inde dedigi gibi
annen dahai olsa belli bir yaştan sonra zor
kışın sık dişini cnm inş yaza bir yolu bulunur
valla kuzum sus hande boşver diyorum ama yok olmuyorCanim brnim cok uzuldum yukarida yazdigini da gorunce insallah tez zamanda ayirirsin evleri gercekten cok zor allah yardimcin olsun ama unutma kimse senden degerli degil kendini yipratmamaya calis degmeyecek kisiler icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?