Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

megi,diyete başlamak zordur ama sen çok güzel kilo veriyosun bunu unutma,hazır kış aylarındayız bahara kalmadan at kiloları,kendini negatif cümlelerle değil pozitif cümlelerle telkin etki daha kolay adapte olasın
bide buraya daha sık uğra

ya yemekkkk yedim çay içiyorummm
çok zevk alıyorum şuan

afiyet olsun

ayy Allah kolaylık versin,inşallah en kısa zamanda ayrı eve çıkarsın
bazen bende çok doluyorum birine patlayınca sonrasındada vicdan yapıyorum,arada kalmak etrafındakilerin seni anlamaması kötü bişey

Ayy ağzın bal yesin ama kilo yapmasın

amin teşekkür ederim

Peki 2. Neden yara oldu benim tek korktuğum şey göğüs yarası benim üçüm hiç yoktu . 2.de üç gidiyormu kaliyormu peki birde çok ara var mı çocuklar arasında o yüzden mi
Canim benim gogus ucu problemim yok ama iste ucunda hassasiyet oluyor valla birinciyi 4 ay hamile iken emzirdim yani emzirmedigim donem sadece 5 ay ama yine de hassasiyet oldu yara olmadan gecirdim ama duzenli susam yagi kullanimi ile dedigim gibi 9.ayimda basladim susam yagina

amin canım teşekkür ederim
Rabbim versin sabrımı

ne istiyorum biliyomusun alıyım kızımıda kimsenin olmadığı sessiz sakin biyere gideyim
anca öyle huzur bulucam
Benim gorumcem 9 sene bir kaldı üstüne görümce ki ne görümce benim içim gider ona hala çeker kız o kadar baktı etti 3 çocuk e yardım eden kimse yok kız artık psikoloji si bozuldu o hale gelmişti. En son öğretmen devreye girmiş evi ayırın çocuk için bile kötü etkilenmiş çocuk. Yoksa durum vahim kız nasıl üzülüyordu ayırdilar ama istemezdi rahat etsin biz gideriz gorumceme surat yaparlar o derece

He . Benimki hic üç yoktu birde yanlış emzirdim sonra yaraydi kanamaydi derken 1 2 aya geçti sonra emzirmenin tadına vardim

valla kuzum sus hande boşver diyorum ama yok olmuyor
tahammulüm sıfır oldu artık
Allah yardimcin olsun canim ama boyle durumlarda esle kavga ederek degilde aksine adamin kendisinin bazi seyleri gormesini saglayarak ve sen onu kendine daha cok baglayarak ikna edebilirsin esini benimde gorumcemle bazi problemlerim vardi en son gormezden gelmeye daha dogrusu mis gibi yapmaya basladim esime diyordum bos ver o da oyle takmiyorum falan destek oluyordum tabi icimde firtinalar kopuyor zamanla kendisi anladi uzak su an onlardan bana da daha yakin

ne istiyorum biliyomusun alıyım kızımıda kimsenin olmadığı sessiz sakin biyere gideyim
anca öyle huzur bulucam

kaç yaşındasın?şartların nedir bilmiyorum ama sabret ve bol bol dua et,inan bana kazanan sen olacaksın
bende öyle zor günler hatta yıllar geçirdimki ama duamı hiç eksik etmedim çok şükür rabbime sonunda bazı şeyler düze çıktı ama inan bana tam 10 yıl bekledim

Öğretmen yüzünden değil kuzum misafir yüzünden

Menum
Sabah -bir bardak tarcinli sutle 8 kuru uzum, 2 y.k oglumun cevizli tereyagli yulafli porridge.nden
Oglen- 2 yumurtali, tereyagli, peynirli,bol yesillikli omlet, 1 kase yogurt, 2 kucuk parca tavuk but
Su simdilik 1 lt
Hafif seyler yerim yesem de bu saatden sonra ve yazarim yeyince
Sporu aksam bildiririm
@MiuLego

Menü
Sabah 9.00
Bir yumurta omlet
Yeşillik
Bir kase yoğurt

Öğle
Lahana salatası
2 haşlanmış yumurta
Yarım dlm börek

Akşam
Bir kase yoğurt yiyeceğim.

@MiuLego
güzel menü ördeğimmmmm
eksi getirir sanaaa

@MiuLego öğretmen gerçekten çok inceymis. Fotoğraf attı şimdi, o da çocuklara taş pasta getirtmis iki tane. Bu da benim yavrularıma süprizim diye
yaaaaaa
ayyy canım
işini severek yapan birisi demek kş.. şanslısınız eflal.. ortalık çok kötü öğretmenlerle dolu..
inşallah akşama sulu yemek yersin donnacım..

Yok balim adam arsiz arsiz yagada yatirsam balada batirsam arsiz anlama skintisi var

Onu ben iyi bilirim. Yazdım ya küçük emmedi 25 gün. Hüngür hüngür ağlardım beni istemiyor beni reddediyor diye. Süt satma makinem vardı zaten, onunla sagdım sagdım enjektörle verdim, o kadar yıprandım yoruldum ki. Sürekli süt sağma modundaydım, neler yiyordum ki zaten emmiyor sağıyorum azalmasın diye. Sezeryanlı halimle hopluyor zıplıyordum emsin diye. Hatta yere koyup afedersin inek gibi bile durdum belki böyle tutar diye. Eşim de odun Hollanda ineği gibi bir veriyoruz beş alıyoruz demişti, sütüm boldu çok şükür. Tam yeter dedim emmeyecek demek ki böyle sağarak beslenecek dediğim gün tutmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…