yok ya valla ben ben değilim sanki sinir oluyorum kendime.
Annem de kayınvalide de tut tut eve gel tutama kendininapıyorum ben ya noluyor böyle Ağladım ya dayanamadım artık o kadar sinirliyim ki kendime. Ne diyete ne spora adapte olamıyorum tekrardan
Kendimi tanıyamıyorum.
ya yemekkkk yedim çay içiyorummm
çok zevk alıyorum şuan
Nare83 bana kayınvalide demesin kimse
onlar yardımı bırak içine edip bırakırlar
belim ortadan ikiye ayrılacak gibi ağrıyor
beraber oturuyoruz canım biz
2+1 evde daha doğrusu k.ç kadar evde kaynana kayınbaba ben koca kişisi bide kızım
artık ne derece temiz olur ev düşün
hayatımdan bezdim o derece yani
bugün acayip bir sinir var üzerimde faturasını kesicem birinede kime bakalım
Ayy ağzın bal yesin ama kilo yapmasın
Canim benim gogus ucu problemim yok ama iste ucunda hassasiyet oluyor valla birinciyi 4 ay hamile iken emzirdim yani emzirmedigim donem sadece 5 ay ama yine de hassasiyet oldu yara olmadan gecirdim ama duzenli susam yagi kullanimi ile dedigim gibi 9.ayimda basladim susam yaginaPeki 2. Neden yara oldu benim tek korktuğum şey göğüs yarası benim üçüm hiç yoktu . 2.de üç gidiyormu kaliyormu peki birde çok ara var mı çocuklar arasında o yüzden mi
amin canım teşekkür ederimmegi,diyete başlamak zordur ama sen çok güzel kilo veriyosun bunu unutma,hazır kış aylarındayız bahara kalmadan at kiloları,kendini negatif cümlelerle değil pozitif cümlelerle telkin etki daha kolay adapte olasın
bide buraya daha sık uğra
afiyet olsun
ayy Allah kolaylık versin,inşallah en kısa zamanda ayrı eve çıkarsın
bazen bende çok doluyorum birine patlayınca sonrasındada vicdan yapıyorum,arada kalmak etrafındakilerin seni anlamaması kötü bişey
amin teşekkür ederim
Benim gorumcem 9 sene bir kaldı üstüne görümce ki ne görümce benim içim gider ona hala çeker kız o kadar baktı etti 3 çocuk e yardım eden kimse yok kız artık psikoloji si bozuldu o hale gelmişti. En son öğretmen devreye girmiş evi ayırın çocuk için bile kötü etkilenmiş çocuk. Yoksa durum vahim kız nasıl üzülüyordu ayırdilar ama istemezdi rahat etsin biz gideriz gorumceme surat yaparlar o derecene istiyorum biliyomusun alıyım kızımıda kimsenin olmadığı sessiz sakin biyere gideyim
anca öyle huzur bulucam
Canim benim gogus ucu problemim yok ama iste ucunda hassasiyet oluyor valla birinciyi 4 ay hamile iken emzirdim yani emzirmedigim donem sadece 5 ay ama yine de hassasiyet oldu yara olmadan gecirdim ama duzenli susam yagi kullanimi ile dedigim gibi 9.ayimda basladim susam yagina
Allah yardimcin olsun canim ama boyle durumlarda esle kavga ederek degilde aksine adamin kendisinin bazi seyleri gormesini saglayarak ve sen onu kendine daha cok baglayarak ikna edebilirsin esini benimde gorumcemle bazi problemlerim vardi en son gormezden gelmeye daha dogrusu mis gibi yapmaya basladim esime diyordum bos ver o da oyle takmiyorum falan destek oluyordum tabi icimde firtinalar kopuyor zamanla kendisi anladi uzak su an onlardan bana da daha yakinvalla kuzum sus hande boşver diyorum ama yok olmuyor
tahammulüm sıfır oldu artık
Allah gönlüne ferahlık versin canım.ne istiyorum biliyomusun alıyım kızımıda kimsenin olmadığı sessiz sakin biyere gideyim
anca öyle huzur bulucam
ne istiyorum biliyomusun alıyım kızımıda kimsenin olmadığı sessiz sakin biyere gideyim
anca öyle huzur bulucam
Öğretmen yüzünden değil kuzum misafir yüzündenöğretmen yüzünden bizi hep ihmal ittin iyi oldu sana
ben de yeşilçay içiyorum çok zevk alıyorum şuan harikaaaaaaaaaaaa
karbon yok
cuma günü ponpon sallayacağız
miu geçen cuma ağladı üzüntüden
onu güldüreceğizzzzzzz
hangi karbon bundan daha tatlı la
beni öp bi de
eksik kalmış
eflalim keyif yapıyooorrrr
Menü
Sabah 9.00
Bir yumurta omlet
Yeşillik
Bir kase yoğurt
Öğle
Lahana salatası
2 haşlanmış yumurta
Yarım dlm börek
Akşam
Bir kase yoğurt yiyeceğim.
@MiuLego
yaaaaaa@MiuLego öğretmen gerçekten çok inceymis. Fotoğraf attı şimdi, o da çocuklara taş pasta getirtmis iki tane. Bu da benim yavrularıma süprizim diye
inşallah akşama sulu yemek yersin donnacım..Menum
Sabah -bir bardak tarcinli sutle 8 kuru uzum, 2 y.k oglumun cevizli tereyagli yulafli porridge.nden
Oglen- 2 yumurtali, tereyagli, peynirli,bol yesillikli omlet, 1 kase yogurt, 2 kucuk parca tavuk but
Su simdilik 1 lt
Hafif seyler yerim yesem de bu saatden sonra ve yazarim yeyince
Sporu aksam bildiririm
@MiuLego
wc yollarını eskittim ha
Yok balim adam arsiz arsiz yagada yatirsam balada batirsam arsiz anlama skintisi varAllah yardimcin olsun canim ama boyle durumlarda esle kavga ederek degilde aksine adamin kendisinin bazi seyleri gormesini saglayarak ve sen onu kendine daha cok baglayarak ikna edebilirsin esini benimde gorumcemle bazi problemlerim vardi en son gormezden gelmeye daha dogrusu mis gibi yapmaya basladim esime diyordum bos ver o da oyle takmiyorum falan destek oluyordum tabi icimde firtinalar kopuyor zamanla kendisi anladi uzak su an onlardan bana da daha yakin
Onu ben iyi bilirim. Yazdım ya küçük emmedi 25 gün. Hüngür hüngür ağlardım beni istemiyor beni reddediyor diye. Süt satma makinem vardı zaten, onunla sagdım sagdım enjektörle verdim, o kadar yıprandım yoruldum ki. Sürekli süt sağma modundaydım, neler yiyordum ki zaten emmiyor sağıyorum azalmasın diye. Sezeryanlı halimle hopluyor zıplıyordum emsin diye. Hatta yere koyup afedersin inek gibi bile durdum belki böyle tutar diye. Eşim de odun Hollanda ineği gibi bir veriyoruz beş alıyoruz demişti, sütüm boldu çok şükür. Tam yeter dedim emmeyecek demek ki böyle sağarak beslenecek dediğim gün tutmuştuBen de bir yerde okumuştum hani tiksindirmeden azaltarak verin sadece meme süt diyoruz ama bebek için uyku ya dalma sakinleşme ve en güvendiği yer . O yüzden ben 1 2 ay öncesinden hissetmeden Azalticam o günlerde görürüm ins
Ya çok çektim ya çığlık ata ata emziriyorum inş 2. Yaşamamam
BEn doğumdan sonra canım çok istiyordu anlatamam çok açık ve az şekerle içiyordüm. Çok açık içiyordum :)
Daha yeni demli çaya döndüm :)
Hem de çok kötü hele kanayinca
Bu dedikleriniziaklimda bulundurdum inş 2 .ye yaşamam çünkü acısı çok kötü
Bende öyle düşünüyorum :)
İşte. Hani olmayanı anlarım yoktur ama olupta vermeyen e kızıyorum nette okuyordum hep insanlar nasıl uğraşıyor sütü olsun diye Rabbim nasip ediyor inşallah 2. Çocuğumda olur emzirrirm. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?