Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aşkolsun bebişim bana tebrik yokmu ya.....ilk 30 dayım ama en çok kilo veren 8. kişi falanım....kilom fazla diye hep arkalarda kalıyom ya..........

Safişim hemn seni kutlayayım az değil ki anacım 15 kilo
Benim senin verdiğin kadar daha vermem lazım..Bugün değişik bi siteden ideal kilomu hesapladım 66 dedi.Allahım çok merak ediyorum 6 lı rakamlarda nasıl görüneceğimi.Çünkü bugün 42 beden eteklerimi denedim hepsine çok rahat girdim.Hemen ütüleyip dolabıma astım.Yanlız ben o etekleri 62 kiloyken yani evlenince almıştım.Acaba 62 kilo olunca kaç beden olacam

Vallahi bende tebrik ediyorum.Göğsüm kabardı ya hu
Gerçekten ben de çok duygulandım canım.İlk liste martta yayınlanmıştı,o zaman sanıyorum kilo veriş oranına göre sıralamam 90'lardaydı.Şimdi ise 2. sırada adımı görünce gözlerim doldu.Emeğin meyvelerini toplamak kadar keyifli ve güzel bir duygu yokmuş.Ve gerçekten sabır acı ama meyvesi çok tatlıymış

bravoooooooo.......tebrikleeeeeeeer.................7. takım çooooooook yaşaaaaaaaaaaaa.................
Takımımızla gurur duyuyorummmmmm

Mantar,diyetlerde çok önerilen bir gıda.Menün yine harika canım

Canım sen gerçekten kusursuz bir düzen oturttun.Haftasonları beynine telkin edici mesajlar göndermiş oluyorsun kaçamaklarla.Bu sayede beynin korkmuyor ve sana itaat ediyor.Harikasın canım

İpeğim bu olay çok ilginç ve güzel gerçekten.Dikkat ediyorum ben de eskiden 76 kiloyken giyemediğim şeyleri şimdi giyebiliyorum.Bu sporun sıkılaştırıcı etkisinden,spor gibi yok gerçekten O eteklerin içinde çekilmiş fotolarını görmek istiyorummmmmmmmm

günaydın kızlarr.....
Günaydın canım

30 eylül cuma tarihli 7. Takım PAYLAŞIM listesidir.
KIRMIZIGÜL=5
SAFERAN=24
DOĞA3=17
NEV81=9
GANFED=13
AYŞEN34=9
İPEKYOL51=13
ANŞAA=(İş yoğunluğundan dolayı mesaj sayısından muaftır)
SAPHİRA=6
HULYAEYUP=5
ROSEBERRY=7

Bu liste ne kadar zaman arayla yayınlanıyor bilmiyorum ama ben aralıktaki listede adımın nerde olacağını merak ediyorum geçekten.Nev gerçekten çok büyük bir başarı hem seninle hemde kaptanımla gurur duydum.Dün kaptanın fotolarını gördüm albümünden.Şimdiki halini çok merak ediyorum gerçekten.Bu değişim müthiş bişey.Aynaya bakmak istemiyordum eskiden.Şimdi gelip gidip aynaya bakıyorum.Ben 10 kiloda bunu hissediyorsam sizin mutluluğunuzu düşünemiyorum.Dediğin gibi canım sabır acı ama meyvesi tatlıymış
Bu beden meselesi kafamı çok kurcalıyor gerçekten.Çok ilginç.Benimde aklımda canım foto çekmek.İnş bu hafta

Ben de aynalarla,kendimle,yaşamımla barıştım.Kilo ne büyük bir karanlıkmış.Canım ayda bir yayınlanıyor bu liste.Bedenimiz spordan dolayı bambaşka bir görünüme kavuşuyor gerçekten

selam canlarım

nevim anşam kırmızım hepicinizi tebrik ediyorum kuzular takımın ilk 3 de olması harikaaaaa
bende 14 sıradaymışım ama ben ilk diyete başladığımda girmediğim için takıma böle gerideyim yoksam bende sizinle yan yana olurdum belkim

bugünki yediklerimi yazayım birazdan yengemle dışarı çıkıcaz inşlh kendimi engel olurumda bişeyler almam

sabah
bir dilim çavdar ekmeği
2 zeytin
1 domates
1 kk peynir
2 çay kaşığı reçel
yeşil çay

öğle
3 kaşık yoğurt
3 kaşık yulaf ezmesi

birazdanda kocişle sütlü kahve içeriz
spelana ile yapıyorum artık çayda olduğu gibi kahvede hiç anlaşılmıyo

bu arada tartı gramda olsa oynamaya başladı gerçekten artık eskisi gibi gitmiyo bu kilolar çok direniyo :18:
Demek ki finale yaklaşmışız anlamına geliyor bu direnme

Canım aslında ben de aynı durumdayım,diyete 105 ile başlamıştım ama +90 topiğindeydim,takımlardan pek haberim yoktu.100.5 la girmiştim takıma.

Canım splenda çayda da hiç belli olmuyor bence,fazla geliyorsa yarım at bitanem.Menün yine harika

ne desen bilemedimmmmmhayatımız değişti yaaaa....
aaaa anşaa damı sizdeydi unutmusum ben onu..
anşaayıda cok tebrik ediyorum..
teşekkürler ederimm efenimmm...

beni muaf tuttuğunuz için teşekkürler ederim kızlarr....

kızlar selamlar yeni eve geldim elazığdaydım perşembe akşamdan beri evimi kızımı nasıl özledim anlatamammmmm...

beni dahil edin paylaşım listesinee...normale döndüm eğer bi değişiklik olursa haber veririrmmm...
geldim yemek yedim ama ayakta duracak dermanım yok yaaa....

Hoşgeldin bitanem

nilom face gelir misin
Facedeyim canım,yeni gördüm yazdığını,açtım.

kızlar bugün çok misafirim vardı birazdan gidecekler ben anneme gidiyorum yarın annemi hastaneye götürcem....
Allah şifa versin inşallah.

2011-10-02 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Nar 0.5 adet 52.5
[2] Portakal 0.5 ADET 25
[3] Pirinç Pilavı 0.5 PORSİYON 163
[4] Kırmızı Mercimek Çorbası 1 PORSİYON 183
[5] Mandalina 0.5 ADET 25
[6] Portakal 1 ADET 50
[7] Kırmızı Mercimek Çorbası 1 PORSİYON 183
[8] Karnıyarık 1 PORSİYON 270
[9] siyah zeytin 5 adet (3gr) 40
[10] yumurta 1 adet 80
[11] Labne Peyniri 40 GRAM 80
[12] Domates 2 ADET 28
[13] Salatalık (hıyar) 2 ADET 22
Toplam : 1201.5 kal.

oooooh.............kupayı kapmışım beee.................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…