Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sagol canim
Benim sadece kv degil anamda yardim etmez .. kv cagirsam gelirdi ama ben istemedim.. annemde zaten bebeğim 13 gunluktu bir suru sorun cikardi esimle gitti.. anam yardim etmeyince kv normal geliyor bana artik
Ben dogum yaptigimda 25 gun annem 20 gun de kv kaldi yanimda 40im cikinca gittiler.gerci annem atlar ucaga gelir cani sıkılınca arada da geldi.Dogum iznim bitince ucretsiz izin aldim donemi kapattim.Bu sene goreve baslicaktim 3 hafta kv 1 ay annem gelecekti bakmaya ben o arada bakici ayarlicaktim.2.il disindan tayinim cikti.ben zaten gitmicektim de esim de yollamak istemedi yine ucretsiz izin aldim.Bakalim ara tatilde esimin tayini cikarsa gitcez..bibyabim ciksin diyo bi yanim cikmasin.cikmazsa bütün yaz stresli gececek.nereye tasinacagin belli olmadan cikarsa da dönem ortasi düzen degistirmek zor kışın ortasi..Ne bileyim yaa dusunmekten kafayi yicem bu aralar.

Sadece şunu diyorum oraya gitmeden esimle mutlaka konuscam.nelerden korktugumu neler gordugumu hepsini..Sonra oraya gidip konusunca buraya geldin de istemiyosun ondan konusuyosun der..

Aciktim yaaa 16 olsada yesem yemekkkk
Firindatavuk ve közlenmiş sogan
Salata
Yoğurt yiyecemmmm
tavuk yemeyin
tavuk yemeyin
tavuk yemeyin

ne olduğu belirsiz antibiyotikleri vücudumuzda biriktiriyoruz,ilerde bunlar hep sorun yaratacak bize bugünden geleceğe yatırım yapmalıyız,tabiki her şey takdiri ilahi ama her konuda bilinçli olmalıyız

sen niye yoksun akşam vakit buldukça gelsene gelsene
Kendime vakit bulamıyorum ki Dün akşam yemek yedik çukur dizisine 1 saat baktım sonra 2 saat kitap okudum uyumuşumBu akşam biliyorsun dışarıdayım eve yetişirsem spor yapacağım kalan kitabımı bitireceğim duş alıp uyurum yani günler böyle gidiyordu Nil yorgundu

Bende balık istiyorum gelelim size gidip balıkçıdan alacağız şimdi sen daha güzel kızartırsın

begüşü ona kıyamazdı,o zaman gelmesindi,minnoş minnoş kitabını bitirsindi,kuzusu onu öperdi

ben de sevmeye başlamıştım. ben istemedi ogluyla evlenmeme musade etmedi. ona ragmen üstünde durmadım, cünkü bundan sonrasına bakalım geçmişe takılmamalı demiştim.
cocuguma bakıyor diye minnetim vardı çok hissettirmişim bunu ki şimdi eşim de kendisi de cocuga bakmasını bana yapılan büyük iyilik sanıyor! bi iyilik varsa bu eşimedir. ben çalışıyorsam kendime çalışmıyorum kv nin dediği gibi. kızım ve ailem için çalışıyorum. deli miyim özlem çekeyim yavru kokusu hasreti çekeyim boşu boşuna? bundan sonra bende merhaba merhaba. anne filanda demem. haketmiyor..

Kum saati oluyo sanırım bizim vücut tip di mi
evet canım en güzel ve çekici vücut tipi

imkanın varsa asla bulaşma canım. ilk minik sürtüşmede alevleniyor herşey. eşimin takıldığı da benim ona sinirlendiğimde gerizekalı dememmiş. onun bana attığı tokat hiç sayılmıyor. bu adam hep böyleydi. ben önemsemedim. aşk işte gözüm görmedi. bile bile lades' ama asla el kaldıracak biri değildi. çok şaşkın ve üzgünüm.. olmicak dediğin şeyler oluyor işte kv işin içine girince..

Etek konusu dönüyor ortalikta ben etekten nefret ederim yuruyemiyorum çünkü etekle ayağım altına dolaniyormus gibi geliyor nedense pantolon candır can
bende etek sevmiyorum. açığım aslında maksiler çok tatlı oluyor ama ayaklarıma dolanıyorlar.

benim kocamla sorunum yoktu ki. bana el kaldıracak son kişiydi o. hayal kırıklığına ugradım. gururum incindi. kaldıramıyorum banu. başka bişi olsa tamam da beni cocugumla tehdit etmesi ve tokat yiyen benken suçlu beni ilan etmelerini kaldıramam. şimdi bişi olmamış gibi davranırsam arkadası gelir bunun. öteki ile de kopuş noktası burdan başlamıştı. anasının yanında şiddet. 1,5 yıl sonra da filmi kopardım.
asla eskisi ile kıyaslanamaz ama ister istemez korkuyor insan aynılarını yaşamaktan.. biz böyle değildik ya, olmazdıkta..
bu kadın eşimi demek ki ben yokken dolduruyormuş. akşam bi yere ugrayamıyorum. hemen tepki ! nefret ediyorum evdeki ortamdan. o kadın gitmeli..

maalesef çıkarsam geri dönemem. dış satış sorumlusuyum. y dışına sık gidiyorum. uzun kalmıyorum ama sık gidiyorum.
gerekirse işten çıkarım, madem evin paşası o geçindirsin bizi. bıktım artık !
rusya geçenlerde tonlarca tavugu iade etmiş. izin verilen sınır üstünde antibiyotik varmış tavuklarda.
o haberden sonra bir daha tavuk yemedim. kızım da çok sever. ona da yedirmedim.

Kesinlikle onceden konus canim...

Hissettim begüşüm oyyyy

13:30 dan beri aralıksız dersteyim
Çıldırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…