sen niye yoksun akşamCumartesi az kirlendim ama
Dün akşam hele canım bir şey istemedi hiç beni yeşil elma ve büyük bir kase yoğurt mideme oturuyor sanki
Ben akşamları yokum ya ondan sende yoksun gibi algılıyorum
ıspanak bittimi masumm
Ben dogum yaptigimda 25 gun annem 20 gun de kv kaldi yanimda 40im cikinca gittiler.gerci annem atlar ucaga gelir cani sıkılınca arada da geldi.Dogum iznim bitince ucretsiz izin aldim donemi kapattim.Bu sene goreve baslicaktim 3 hafta kv 1 ay annem gelecekti bakmaya ben o arada bakici ayarlicaktim.2.il disindan tayinim cikti.ben zaten gitmicektim de esim de yollamak istemedi yine ucretsiz izin aldim.Bakalim ara tatilde esimin tayini cikarsa gitcez..bibyabim ciksin diyo bi yanim cikmasin.cikmazsa bütün yaz stresli gececek.nereye tasinacagin belli olmadan cikarsa da dönem ortasi düzen degistirmek zor kışın ortasi..Ne bileyim yaa dusunmekten kafayi yicem bu aralar.Sagol canim
Benim sadece kv degil anamda yardim etmez .. kv cagirsam gelirdi ama ben istemedim.. annemde zaten bebeğim 13 gunluktu bir suru sorun cikardi esimle gitti.. anam yardim etmeyince kv normal geliyor bana artik
ayy çok güzel bi öğün oldu masumm
yok var aslında ama canım istemedi sanırımda
mecbur yiycem hem sulu yemek iyi olur
yanınada peynirli salata yaparım(bugün cnm istedi)
birazda yogurt oh mis
tavuk yemeyinAciktim yaaa 16 olsada yesem yemekkkk
Firindatavuk ve közlenmiş sogan
Salata
Yoğurt yiyecemmmm
Zaten simdiye kadar verdigim 10 kg dogumdan kalandi yerlesmemisti.Bundan sonrasi öncesine gore daha zor olacak
Kendime vakit bulamıyorum kisen niye yoksun akşamvakit buldukça gelsene gelsene
Bende balık istiyorum gelelim size gidip balıkçıdan alacağız şimdi sen daha güzel kızartırsınkızlar ben çıkıyorum,hepinize iyi akşamlar
önce pazara sonraakşama balık kızartmaca
kaptanımda yok ortalarda haber vermişmiydi? gözümden kaçırdım galiba, merak ettim ama yaa,gerçi bugün dersi vardı ondan gelemedi sanırım
dur bi öpiyimde hissetsin beni
begüşü ona kıyamazdı,o zaman gelmesindi,minnoş minnoş kitabını bitirsindi,kuzusu onu öperdiKendime vakit bulamıyorum kiDün akşam yemek yedik çukur dizisine 1 saat baktım sonra 2 saat kitap okudum uyumuşum Bu akşam biliyorsun dışarıdayım eve yetişirsem spor yapacağım kalan kitabımı bitireceğim duş alıp uyurum yani günler böyle gidiyordu Nil yorgundu
Ahahahha öp benibegüşü ona kıyamazdı,o zaman gelmesindi,minnoş minnoş kitabını bitirsindi,kuzusu onu öperdi
Bencede elbise candırpantolon uzun yıllar giydim tunikle ama keskin bir kararla hepsini dağıtıp elbise aldım
söylemesi ayıp yiyenler beğenirBende balık istiyorum gelelim size gidip balıkçıdan alacağız şimdi sen daha güzel kızartırsın
Valla listeye basladigimda 55tim ilk senenin sonunda 65.Yani bi 14 15 senesi var :)Kaç yıllık kilo inşallah verirsin :)
Aciktim yaaa 16 olsada yesem yemekkkk
Firindatavuk ve közlenmiş sogan
Salata
Yoğurt yiyecemmmm
Valla listeye basladigimda 55tim ilk senenin sonunda 65.Yani bi 14 15 senesi var :)
Ya şeri benim annemde aynen yapmaz öyle ki 7 sene abimler beraber oturdu , annem hep bize susun derdi gelinimize bir kere demedi.
Çok iyi anlıyorum seni. Kv nin o an ki tavrını çok iyi anlıyorum birebir yaşadım kuzum. Ki çok severdim, nefret ettim. Şimdi zaten aynı binadayız çocukları sevmeye arada gelir ki ben yüz vermediğim için ayda bir anca gelebiliyor. Yüzüne asla bakmam çocuklarla ilgili konuşmam gerekirse el gibi konuşurum. Küçüğü bazen bırakmam gerekiyor, yüzüne bakmıyorum, bırak diyen eşim çünkü.
Eşim bana dedi ki yeni sayılır, sevmeyebilirsin ama saygı duy konuş. Senin annenin yaptığından sonra yüzüne baktığıma evime geldiğine şükretsin. Yettiği kadar saygı gösteriyorum zaten. Hiç bir şey olmamış gibi davranmaya devam ederse bende yokmuş gibi davranmaya devam ederim o kadar.
evet canım en güzel ve çekici vücut tipiKum saati oluyo sanırım bizim vücut tip di mi
Ya kv konularını okuyunca korkularim iyice artiyor.Esimin haklı sebepleri vardi bu yüzden kv ye yaklasik 1 saat uzakta bi yere tayin istedik benimki cikti es durumu bekliyoruz hala istanbuldayiz.kv gelirseniz cocuga ben bakarim yakin olunca diyodu.ne kadar az ders alsam da en azindan 4 gun bizde kalip diger 3 gun.kendi evine gidecek.Simdilik ucretsiz izindeyim ben bakiyorum. Kv iyidir bi kotulugunu gormedim esimle en ufak tartisma gibi durumlarimizda bile hep beni korumuştur ogluna kizmistir hatta bu yaz esim evlilik yildonumumuzukutlamadi diye 3 gun konuşmadı onla kadının panikatagi azdi.ama yakina gelince beraber olunca tersi olur diye fazlasiyla korkmaktayim.Ben de karsimdaki susmazsa susamam çünkü. Rabbim hakkimizda hayirlisini versin inşallah.
bende etek sevmiyorum. açığım aslında maksiler çok tatlı oluyor ama ayaklarıma dolanıyorlar.Etek konusu dönüyor ortalikta ben etekten nefret ederim yuruyemiyorum çünkü etekle ayağım altına dolaniyormus gibi geliyor nedense pantolon candır can
Kedibochi
canım öncelikle gerçekten sakin ol
haklısın ama sakin ol, bi kreş bul eşinde sorumluluk almayı kabule tsin kv siz yola devam et
sanırım biraz fazla gerginlikl olmuş aranızda
bu çok kötü
yol ver gitsin , herkes yoluna baksın
eşinle orta yolu bulursun canım zamanla
Allah yardımcın olsun canım. Sen ne iş yapıyosun işi bıraksan bi kaç sene sonra dönebileceğin bi iş mi?
Ben hasta doğmuşum babannem de aynı şeyi yapmış anneannemler falan şehir dışındaymış bakıcı da hastalığıma dikkat etmeyip iyice ilerleyince annem işi bırakmak zorunda kalmış. Çok iyi anlıyorum seni. Gerekirse eşin ek iş yapsın madem kıymet bilmiyo çık gitsin işten
rusya geçenlerde tonlarca tavugu iade etmiş. izin verilen sınır üstünde antibiyotik varmış tavuklarda.tavuk yemeyin
tavuk yemeyin
tavuk yemeyin
ne olduğu belirsiz antibiyotikleri vücudumuzda biriktiriyoruz,ilerde bunlar hep sorun yaratacak bizebugünden geleceğe yatırım yapmalıyız,tabiki her şey takdiri ilahi ama her konuda bilinçli olmalıyız
Oyy kuzum keşke sende gelsensöylemesi ayıp yiyenler beğeniryıllardır alıştım artık
ayy hemen gelin kuzum seve seve yaparım,ne istersen pişiririm
Kesinlikle onceden konus canim...Ben dogum yaptigimda 25 gun annem 20 gun de kv kaldi yanimda 40im cikinca gittiler.gerci annem atlar ucaga gelir cani sıkılınca arada da geldi.Dogum iznim bitince ucretsiz izin aldim donemi kapattim.Bu sene goreve baslicaktim 3 hafta kv 1 ay annem gelecekti bakmaya ben o arada bakici ayarlicaktim.2.il disindan tayinim cikti.ben zaten gitmicektim de esim de yollamak istemedi yine ucretsiz izin aldim.Bakalim ara tatilde esimin tayini cikarsa gitcez..bibyabim ciksin diyo bi yanim cikmasin.cikmazsa bütün yaz stresli gececek.nereye tasinacagin belli olmadan cikarsa da dönem ortasi düzen degistirmek zor kışın ortasi..Ne bileyim yaa dusunmekten kafayi yicem bu aralar.
Sadece şunu diyorum oraya gitmeden esimle mutlaka konuscam.nelerden korktugumu neler gordugumu hepsini..Sonra oraya gidip konusunca buraya geldin de istemiyosun ondan konusuyosun der..
kızlar ben çıkıyorum,hepinize iyi akşamlar
önce pazara sonraakşama balık kızartmaca
kaptanımda yok ortalarda haber vermişmiydi? gözümden kaçırdım galiba, merak ettim ama yaa,gerçi bugün dersi vardı ondan gelemedi sanırım
dur bi öpiyimde hissetsin beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?