Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

menü süperr bende ton balıgı yeidm aylar sonra ada,
yarına ne yesem diye düşünmeye başladım ahahah
Ben bugünü resmen aç geçirdim tartı güzel bir rakam göstermezse fururum o tartıyı yarın da menüm aynı üstelik

şeri ben bu boyutunu bilmiyordum cnm
gurur kırıcı birşey heleki kv yanında olması
sen haksız bile olsan , şu hareketten sonra haklısın cnm
al çocugunu otur evde beslesin sizi

Ben cook yemem canim 2 ayda 1 anca yerim )

Bence yakışır her kadına :)
Altına topuklu ile harika :))))
Kilonuzu varsa belki yakıştıramıyorsunuz bende öyleydim ((
Cnm senin şimdi boy kilo ne?? Bide hani geöen hafta hızlı verdiğin kiloyu geri aldın mı??

Evet canım detoks. İnşallah işe yarar ama bu son detoksum bundan sonra bir o bir bu demeden düzenli menü olacak.

son zmanlarda yaptıgım hiç bir detoksta başarılı olamadım eflal
yarış, detoks beni geriyor sakin ve emin adımlarla ilerlemek en iyisi
geliyor bana artık

Canım çok çok haklısın dik dur asla geri adım atma asla ve kesinlikle o kadını gönder kendin bal lütfen. Esin düşünsün evin geçimini. Burnunu iyi sürt pişman olsun.

Cnm senin şimdi boy kilo ne?? Bide hani geöen hafta hızlı verdiğin kiloyu geri aldın mı??

168 boyum var benim uzun yani çok deil orta:)
Kilo 55 ile 56 arası tarti değişiyor sabitim ama .
Yok almadım çok kacirmamakla beraber yiyorum
Ama spor tama gaz devam bırakırsam alırım ben

son zmanlarda yaptıgım hiç bir detoksta başarılı olamadım eflal
yarış, detoks beni geriyor sakin ve emin adımlarla ilerlemek en iyisi
geliyor bana artık
Aynen canım detoks beni de çok geriyor o yüzden bu son artık . Düzenli sakin sakin ilerliycem inşallah. Nerdeyse her hafta bir günü detoksla geçirdim.

OFFFF şu gazdan bide bana ver nolur

Şimdi nette gördüm tatlı krizi için Trabzon hurması Hindistan cevizi rendesi ve yer fıstığı karıştır ye oh missss

şeri ben bu boyutunu bilmiyordum cnm
gurur kırıcı birşey heleki kv yanında olması
sen haksız bile olsan , şu hareketten sonra haklısın cnm
al çocugunu otur evde beslesin sizi
akşam konuşacakmışız. ne konuşacağız ki? ben asla özür dilemem cünkü yanlış birşey yapmadım. eşim tırstı orta yolu bulacağını sanıyor. ama asla annesine laf söyletmez. ben de alttan almam. bakalım ne olacak

Bence yakışır her kadına :)
Altına topuklu ile harika :))))
Kilonuzu varsa belki yakıştıramıyorsunuz bende öyleydim ((
evet kilodan canım kilo verince bile bacaklarım çok kalın benim hiç yakıştıramıyorum birşeyi
Canım çok çok haklısın dik dur asla geri adım atma asla ve kesinlikle o kadını gönder kendin bal lütfen. Esin düşünsün evin geçimini. Burnunu iyi sürt pişman olsun.

valla aynen öyle eflalcim. geri adım atacak birileri varsa onlar. ben evi geçindirmek zorunda değilim. bunu kv kendisi söyledi şu anlamda. o eviminizin diregi karnımızı doyuran adam ! o yüzden ona evde iş yaptırmazmış. madem öyle işte böyle. siz de evinizden uzak kalmayın dicem, biletinizi alalım madem kafa dinleyin dicem. bi yolunu bulacağız artık ya işten çıkacağım ya kreşe vereceğim kuzumu.

Hic deme valla bence yakışır hele ki boyda varsa söyle siyah uzun elbise açık bayanlar için elbiseler daha hoşuma gidiyor . :)

Gitsin erisin o kilolar ins:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…