bana hiç yakışmıyor.Bende elbise çok severim ..
Kadını zarif gosteriyor
Ben bugünü resmen aç geçirdimmenü süperr bende ton balıgı yeidm aylar sonra ada,
yarına ne yesem diye düşünmeye başladım ahahah
ben de sevmeye başlamıştım. ben istemedi ogluyla evlenmeme musade etmedi. ona ragmen üstünde durmadım, cünkü bundan sonrasına bakalım geçmişe takılmamalı demiştim.
cocuguma bakıyor diye minnetim vardı çok hissettirmişim bunu ki şimdi eşim de kendisi de cocuga bakmasını bana yapılan büyük iyilik sanıyor! bi iyilik varsa bu eşimedir. ben çalışıyorsam kendime çalışmıyorum kv nin dediği gibi. kızım ve ailem için çalışıyorum. deli miyim özlem çekeyim yavru kokusu hasreti çekeyim boşu boşuna? bundan sonra bende merhaba merhaba. anne filanda demem. haketmiyor..
evet canım en güzel ve çekici vücut tipi
imkanın varsa asla bulaşma canım. ilk minik sürtüşmede alevleniyor herşey. eşimin takıldığı da benim ona sinirlendiğimde gerizekalı dememmiş. onun bana attığı tokat hiç sayılmıyor. bu adam hep böyleydi. ben önemsemedim. aşk işte gözüm görmedi. bile bile lades' ama asla el kaldıracak biri değildi. çok şaşkın ve üzgünüm.. olmicak dediğin şeyler oluyor işte kv işin içine girince..
bende etek sevmiyorum. açığım aslında maksiler çok tatlı oluyor ama ayaklarıma dolanıyorlar.
benim kocamla sorunum yoktu ki. bana el kaldıracak son kişiydi o. hayal kırıklığına ugradım. gururum incindi. kaldıramıyorum banu. başka bişi olsa tamam da beni cocugumla tehdit etmesi ve tokat yiyen benken suçlu beni ilan etmelerini kaldıramam. şimdi bişi olmamış gibi davranırsam arkadası gelir bunun. öteki ile de kopuş noktası burdan başlamıştı. anasının yanında şiddet. 1,5 yıl sonra da filmi kopardım.
asla eskisi ile kıyaslanamaz ama ister istemez korkuyor insan aynılarını yaşamaktan.. biz böyle değildik ya, olmazdıkta..
bu kadın eşimi demek ki ben yokken dolduruyormuş. akşam bi yere ugrayamıyorum. hemen tepki ! nefret ediyorum evdeki ortamdan. o kadın gitmeli..
maalesef çıkarsam geri dönemem. dış satış sorumlusuyum. y dışına sık gidiyorum. uzun kalmıyorum ama sık gidiyorum.
gerekirse işten çıkarım, madem evin paşası o geçindirsin bizi. bıktım artık !
rusya geçenlerde tonlarca tavugu iade etmiş. izin verilen sınır üstünde antibiyotik varmış tavuklarda.
o haberden sonra bir daha tavuk yemedim. kızım da çok sever. ona da yedirmedim.
Ben bugünü resmen aç geçirdimtartı güzel bir rakam göstermezse fururum o tartıyı yarın da menüm aynı üstelik
bana hiç yakışmıyor.
Evet canım detoks. İnşallah işe yarar ama bu son detoksum bundan sonra bir o bir bu demeden düzenli menü olacak.detoks mu yaptın ?
çok istikrarlı gidiyorsun eflal tebrikler
Ben cook yemem canim 2 ayda 1 anca yerimtavuk yemeyin
tavuk yemeyin
tavuk yemeyin
ne olduğu belirsiz antibiyotikleri vücudumuzda biriktiriyoruz,ilerde bunlar hep sorun yaratacak bizebugünden geleceğe yatırım yapmalıyız,tabiki her şey takdiri ilahi ama her konuda bilinçli olmalıyız
Cnm senin şimdi boy kilo ne?? Bide hani geöen hafta hızlı verdiğin kiloyu geri aldın mı??Bence yakışır her kadına :)
Altına topuklu ile harika :))))
Kilonuzu varsa belki yakıştıramıyorsunuz bende öyleydim((
Evet canım detoks. İnşallah işe yarar ama bu son detoksum bundan sonra bir o bir bu demeden düzenli menü olacak.
ben de sevmeye başlamıştım. ben istemedi ogluyla evlenmeme musade etmedi. ona ragmen üstünde durmadım, cünkü bundan sonrasına bakalım geçmişe takılmamalı demiştim.
cocuguma bakıyor diye minnetim vardı çok hissettirmişim bunu ki şimdi eşim de kendisi de cocuga bakmasını bana yapılan büyük iyilik sanıyor! bi iyilik varsa bu eşimedir. ben çalışıyorsam kendime çalışmıyorum kv nin dediği gibi. kızım ve ailem için çalışıyorum. deli miyim özlem çekeyim yavru kokusu hasreti çekeyim boşu boşuna? bundan sonra bende merhaba merhaba. anne filanda demem. haketmiyor..
evet canım en güzel ve çekici vücut tipi
imkanın varsa asla bulaşma canım. ilk minik sürtüşmede alevleniyor herşey. eşimin takıldığı da benim ona sinirlendiğimde gerizekalı dememmiş. onun bana attığı tokat hiç sayılmıyor. bu adam hep böyleydi. ben önemsemedim. aşk işte gözüm görmedi. bile bile lades' ama asla el kaldıracak biri değildi. çok şaşkın ve üzgünüm.. olmicak dediğin şeyler oluyor işte kv işin içine girince..
bende etek sevmiyorum. açığım aslında maksiler çok tatlı oluyor ama ayaklarıma dolanıyorlar.
benim kocamla sorunum yoktu ki. bana el kaldıracak son kişiydi o. hayal kırıklığına ugradım. gururum incindi. kaldıramıyorum banu. başka bişi olsa tamam da beni cocugumla tehdit etmesi ve tokat yiyen benken suçlu beni ilan etmelerini kaldıramam. şimdi bişi olmamış gibi davranırsam arkadası gelir bunun. öteki ile de kopuş noktası burdan başlamıştı. anasının yanında şiddet. 1,5 yıl sonra da filmi kopardım.
asla eskisi ile kıyaslanamaz ama ister istemez korkuyor insan aynılarını yaşamaktan.. biz böyle değildik ya, olmazdıkta..
bu kadın eşimi demek ki ben yokken dolduruyormuş. akşam bi yere ugrayamıyorum. hemen tepki ! nefret ediyorum evdeki ortamdan. o kadın gitmeli..
maalesef çıkarsam geri dönemem. dış satış sorumlusuyum. y dışına sık gidiyorum. uzun kalmıyorum ama sık gidiyorum.
gerekirse işten çıkarım, madem evin paşası o geçindirsin bizi. bıktım artık !
rusya geçenlerde tonlarca tavugu iade etmiş. izin verilen sınır üstünde antibiyotik varmış tavuklarda.
o haberden sonra bir daha tavuk yemedim. kızım da çok sever. ona da yedirmedim.
Cnm senin şimdi boy kilo ne?? Bide hani geöen hafta hızlı verdiğin kiloyu geri aldın mı??
Aynen canım detoks beni de çok geriyor o yüzden bu son artık . Düzenli sakin sakin ilerliycem inşallah. Nerdeyse her hafta bir günü detoksla geçirdim.son zmanlarda yaptıgım hiç bir detoksta başarılı olamadım eflal
yarış, detoks beni geriyor sakin ve emin adımlarla ilerlemek en iyisi
geliyor bana artık
OFFFF şu gazdan bide bana ver nolurgel bize çat canım
sabah kalkınca suratına bile bakmadım. yokmuş gibi yaptım.
sinirlenmiş hanımefendi. beni aradı işe gelince. akşam geç gelme !.. - bir de emrediyor - ben evime gidiyorum cocuguna da kendin bakarsın .. diyor.
sen bilirsin gidersen git dedim. evinde yüzüne bakmayan insanın evinde kalmazmış. evi varmış gidicekmiş. susmuyor. şimdi bunları telefonda konuşamam dedim. evde konuşuruz madem dedi ok dedim kapadım.
bana sanki çoook büyük bişi yapıyor. benim dünya iyisi melek gibi olan ben desem sesi çıkmayan eşim tam bir çılgına döndü. bu kadın aramızı bozdu. beş ayda kopma noktasına geldik evdeki resimleri ndirdim durvardan. çıkarttım yırttım fotoları. çopte bulmuş eşim sabah.
kimse beni ezemez, çalışıyorsan kendine diyemez. durmadan ama bende çalışıyorum diyor muşum. demesem unutuyorlar! anlamıyorlar insan gibi davranmıyorlar. sanırım eşimin gücüne gidiyor bu. işine gelmiyorsa kendi bilir. gram geri adım atmam ! kreş kaynıyor ortalık. geri adım atması gereken varsa kendileri. bu saaten sonra kendi bilir. buyursun aha kapı orda. akşam da dicem bunu. yetti '! artık iyi olmicam !
Şimdi nette gördüm tatlı krizi için Trabzon hurması Hindistan cevizi rendesi ve yer fıstığı karıştır ye oh missss
akşam konuşacakmışız. ne konuşacağız ki? ben asla özür dilemem cünkü yanlış birşey yapmadım. eşim tırstı orta yolu bulacağını sanıyor. ama asla annesine laf söyletmez. ben de alttan almam. bakalım ne olacakşeri ben bu boyutunu bilmiyordum cnm
gurur kırıcı birşey heleki kv yanında olması
sen haksız bile olsan , şu hareketten sonra haklısın cnm
al çocugunu otur evde beslesin sizi
evet kilodan canım kilo verince bile bacaklarım çok kalın benim hiç yakıştıramıyorum birşeyiBence yakışır her kadına :)
Altına topuklu ile harika :))))
Kilonuzu varsa belki yakıştıramıyorsunuz bende öyleydim((
Canım çok çok haklısın dik dur asla geri adım atma asla ve kesinlikle o kadını gönder kendin bal lütfen. Esin düşünsün evin geçimini. Burnunu iyi sürt pişman olsun.
OFFFF şu gazdan bide bana ver nolur
akşam konuşacakmışız. ne konuşacağız ki? ben asla özür dilemem cünkü yanlış birşey yapmadım. eşim tırstı orta yolu bulacağını sanıyor. ama asla annesine laf söyletmez. ben de alttan almam. bakalım ne olacak
evet kilodan canım kilo verince bile bacaklarım çok kalın benim hiç yakıştıramıyorum birşeyi
valla aynen öyle eflalcim. geri adım atacak birileri varsa onlar. ben evi geçindirmek zorunda değilim. bunu kv kendisi söyledi şu anlamda. o eviminizin diregi karnımızı doyuran adam ! o yüzden ona evde iş yaptırmazmış. madem öyle işte böyle. siz de evinizden uzak kalmayın dicem, biletinizi alalım madem kafa dinleyin dicem. bi yolunu bulacağız artık ya işten çıkacağım ya kreşe vereceğim kuzumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?