dün yazdıklarımı okudunmu şeriah be canım insanın gözü dönünce böyle oluyor, yetti yetti yemin ederim burnumdan geldi ya.. allah aşkına insan var karşılarında. kadınsak biz de insanız be!
canımdan bezdirdiler beni bi kızıma bakılıyo ya ben kendi başıma yaptım sanki çocuğuah be canım insanın gözü dönünce böyle oluyor, yetti yetti yemin ederim burnumdan geldi ya.. allah aşkına insan var karşılarında. kadınsak biz de insanız be!
ada canım olur arada kirlenmek mühim olan hemen toparlamak.Canim ben dun kirlendim sadece bugun tekrar toparladim galiba insallahsaraycam biraz rahat birak kendini burada ol sık sık sohbete katıl birden zorlama kendine inan bi anda gaza geleceksin... ama birden yemegi kesmek zorluyor insani..
inanmam senin kirli olacağınaCumartesi az kirlendim ama
Dün akşam hele canım bir şey istemedi hiç beni yeşil elma ve büyük bir kase yoğurt mideme oturuyor sanki
Ben akşamları yokum ya ondan sende yoksun gibi algılıyorum
Iyiyiz kuzum sagolasin. Sakin sakin oturuyoruz. Oyun oynuyoruz yemek yiyoruz, ayran iciyoruz=)
efser boy uzun maşallahçok az bişey kalmış onuda verdiğinde tamamdır bu iş
Efser bacım boyun kac.Ben de kapaliyim ama su tarz hic giyinemedim yahu etek.hic yakistirmiyorum kendime.Istiyorum azicik şık olayim ama yok.Hatuna bak fistik gibi giyinmis maaşallah
Maşallah boya fiziğe tütütütü smiley
Toplu cevap vereyimHarikasın efsercimm
Iyiyiz kuzum sagolasin. Sakin sakin oturuyoruz. Oyun oynuyoruz yemek yiyoruz, ayran iciyoruz=)
Minnos da iyi gibi tabi belirtileri devam ediyor.
Sen nasilsin nasil gidiyor.
Keske kalan 4 kilomu senin gibi verebilsem bi haftada. Artik surunuyorum gercekten. Belki de 65 te mezun olmaliydim diye duaunmeye basladim.
Ne saadetKv deyim
Toplu cevap vereyimeve geldim kvnin agına düştüm
Çok sagolun kızlar boyum 1.68 kilom halen 67 de dans ediyorum halen fazlalıklarım var 2 3 kilodan sonra metayı tatile yollayacagım
İnan inan kirlendiminanmam senin kirli olacağına
Toplu cevap vereyimeve geldim kvnin agına düştüm
Çok sagolun kızlar boyum 1.68 kilom halen 67 de dans ediyorum halen fazlalıklarım var 2 3 kilodan sonra metayı tatile yollayacagım
Benim ikisi de öyleKızımda çorap çıkarma hastalığı varr 20 kere giydirsem çıkarır
Hakkınızda hayırlısı olsun canımakşam konuşacakmışız. ne konuşacağız ki? ben asla özür dilemem cünkü yanlış birşey yapmadım. eşim tırstı orta yolu bulacağını sanıyor. ama asla annesine laf söyletmez. ben de alttan almam. bakalım ne olacak
evet kilodan canım kilo verince bile bacaklarım çok kalın benim hiç yakıştıramıyorum birşeyi
valla aynen öyle eflalcim. geri adım atacak birileri varsa onlar. ben evi geçindirmek zorunda değilim. bunu kv kendisi söyledi şu anlamda. o eviminizin diregi karnımızı doyuran adam ! o yüzden ona evde iş yaptırmazmış. madem öyle işte böyle. siz de evinizden uzak kalmayın dicem, biletinizi alalım madem kafa dinleyin dicem. bi yolunu bulacağız artık ya işten çıkacağım ya kreşe vereceğim kuzumu.
Canim bence sen tam olarak ne istedigine karar ver. Ve kimseye laf birakma. Huzur mu istiyorsun? Ben artik cok yoruluyorum ve cocugumu ozluyorum, calismayacagim . De ve bitir bu olayi. Calismak mi istiyorsun? O zaman bir bakici veya kres bul. Kac yil daha boyle devam edebilirsin ki zaten? Psikolojin bunu kaldirmaz bi sure sonra. Esinle arana girmis artik , gorevini asmis yani. Boyle mi iyilik yapiliyor?akşam konuşacakmışız. ne konuşacağız ki? ben asla özür dilemem cünkü yanlış birşey yapmadım. eşim tırstı orta yolu bulacağını sanıyor. ama asla annesine laf söyletmez. ben de alttan almam. bakalım ne olacak
evet kilodan canım kilo verince bile bacaklarım çok kalın benim hiç yakıştıramıyorum birşeyi
valla aynen öyle eflalcim. geri adım atacak birileri varsa onlar. ben evi geçindirmek zorunda değilim. bunu kv kendisi söyledi şu anlamda. o eviminizin diregi karnımızı doyuran adam ! o yüzden ona evde iş yaptırmazmış. madem öyle işte böyle. siz de evinizden uzak kalmayın dicem, biletinizi alalım madem kafa dinleyin dicem. bi yolunu bulacağız artık ya işten çıkacağım ya kreşe vereceğim kuzumu.
Haklisin kuzum evde minnos olmasa spor salonuna atmak istiyorum kendimi. Ki cok da seviyorum ama yetisemiyorum su an is ev cocuk es kendi bakimim.... ve spor... ve demir eksikligi....hastaliklar...Bende iyiyim çok şükür benim kinin 2 gün önce ateşi var diye azı dış yüzünden
Çok şükür geçti ben çok korkuyorum hasta falan olacak
Bence bekle 61 de mezun olmak istiyorsa spora yüklen derim ben
İnanki sporun faydası çok
Benimki de oyleydi. Kilotlu corap giydir ugrassin dursunKızımda çorap çıkarma hastalığı varr 20 kere giydirsem çıkarır
Saolasin masumum umarim temiz cikar haftaya cigerlerinar_cicegim canım kızın daha iyimiş sevindim
Saolasin masumum umarim temiz cikar haftaya cigerleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?