Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ah be canım insanın gözü dönünce böyle oluyor, yetti yetti yemin ederim burnumdan geldi ya.. allah aşkına insan var karşılarında. kadınsak biz de insanız be!
canımdan bezdirdiler beni bi kızıma bakılıyo ya ben kendi başıma yaptım sanki çocuğu

Canim ben dun kirlendim sadece bugun tekrar toparladim galiba insallah saraycam biraz rahat birak kendini burada ol sık sık sohbete katıl birden zorlama kendine inan bi anda gaza geleceksin... ama birden yemegi kesmek zorluyor insani..
ada canım olur arada kirlenmek mühim olan hemen toparlamak.

nar_cicegim ortmenim:))
Kızın nasıl oldu sen nasilsin
Iyiyiz kuzum sagolasin. Sakin sakin oturuyoruz. Oyun oynuyoruz yemek yiyoruz, ayran iciyoruz=)
Minnos da iyi gibi tabi belirtileri devam ediyor.
Sen nasilsin nasil gidiyor.
Keske kalan 4 kilomu senin gibi verebilsem bi haftada. Artik surunuyorum gercekten. Belki de 65 te mezun olmaliydim diye duaunmeye basladim.

efser boy uzun maşallahçok az bişey kalmış onuda verdiğinde tamamdır bu iş

Efser bacım boyun kac.Ben de kapaliyim ama su tarz hic giyinemedim yahu etek.hic yakistirmiyorum kendime.Istiyorum azicik şık olayim ama yok.Hatuna bak fistik gibi giyinmis maaşallah

Maşallah boya fiziğe tütütütü smiley

Harikasın efsercimm
Toplu cevap vereyim eve geldim kvnin agına düştüm
Çok sagolun kızlar boyum 1.68 kilom halen 67 de dans ediyorum halen fazlalıklarım var 2 3 kilodan sonra metayı tatile yollayacagım

Bende iyiyim çok şükür benim kinin 2 gün önce ateşi var diye azı dış yüzünden
Çok şükür geçti ben çok korkuyorum hasta falan olacak
Bence bekle 61 de mezun olmak istiyorsa spora yüklen derim ben
İnanki sporun faydası çok

inanmam senin kirli olacağına
İnan inan kirlendim Ben az malın gözü değilim
Toplu cevap vereyim eve geldim kvnin agına düştüm
Çok sagolun kızlar boyum 1.68 kilom halen 67 de dans ediyorum halen fazlalıklarım var 2 3 kilodan sonra metayı tatile yollayacagım

Bir kaç kilon var yok zaten maşallah

Hakkınızda hayırlısı olsun canım

Canim bence sen tam olarak ne istedigine karar ver. Ve kimseye laf birakma. Huzur mu istiyorsun? Ben artik cok yoruluyorum ve cocugumu ozluyorum, calismayacagim . De ve bitir bu olayi. Calismak mi istiyorsun? O zaman bir bakici veya kres bul. Kac yil daha boyle devam edebilirsin ki zaten? Psikolojin bunu kaldirmaz bi sure sonra. Esinle arana girmis artik , gorevini asmis yani. Boyle mi iyilik yapiliyor?

Haklisin kuzum evde minnos olmasa spor salonuna atmak istiyorum kendimi. Ki cok da seviyorum ama yetisemiyorum su an is ev cocuk es kendi bakimim.... ve spor... ve demir eksikligi....hastaliklar...
Yorgunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…