Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

dün yazdıklarımı okudunmu şeri

canımdan bezdirdiler beni bi kızıma bakılıyo ya ben kendi başıma yaptım sanki çocuğu

yok kuzum okuyamadım dün hiç kendimde değildim bi sürü de iş var kafamı toparlayıp bitiremedim de. yarın bakarım okurum senin yşaadıklarını da. sanırım benzer şeyler.

ben işten çıkmak istemiyrum canım eşim de istemez çok borç var altından kalkamaz.
ama illa anam kalacak derse resti de çekerim. ben o işi kafamda bitirdim. resmen kocamdan ayıracak bu kadın beni ..

sabah 2 tk z.yag
ılık su

kahvaltı 08:00
yarım haşlama yumurta(hepsini yiyemedim )
bol peynir
yeşillik limonlu
1 dlm denge ekmek kızarmış
10 zeytin

duble tk
yeşilçay
tarçınkaranfil çayı
1 kupa nescafe

öglen 15:00
ton balıklı salata (birazını yiyemedim )
300 ml ayran
1 dlm kaşar

yeşil çay
3 lt fazla su

Haklisin kuzum evde minnos olmasa spor salonuna atmak istiyorum kendimi. Ki cok da seviyorum ama yetisemiyorum su an is ev cocuk es kendi bakimim.... ve spor... ve demir eksikligi....hastaliklar...
Yorgunum

Cidden zor hele iki çocuklu kadınlar için daha zor benim senin 1 :)
Mekik çeksen ip atla san yada plates yada oryantal Zumba falan
Yada güzel bir türk kahvesi
Sende mi demir eksikliği var
Varsa pekmez dalak ciğer :)

kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın kafam çok karışık menü paylaşmıyım ama dikkat ediyorum bunu bilin.
her ne kadar bu hafta en iyi sabit beklesem de. hem reglim yakın hem de stres beni şişiriyor.

şerimmm cnm herşey yoluna girer inş üzme kendini sakin ol

ben işten çıkmak istemiyrum canım eşim de istemez çok borç var altından kalkamaz.
ama illa anam kalacak derse resti de çekerim. ben o işi kafamda bitirdim. resmen kocamdan ayıracak bu kadın beni ..
Aynen
Canim isten izin alabiliryor musun bir sure.
Hem o ara cocuguna bir cozum bulursun. Hem de kafa dinlemis olursun biraz

Serrry çok üzüldüm balım kiyamam asla ve asla o koca olacak herife boyun eğme devamı gelir egersen boyun s... Gitsin çok istiyorsa kıymetli anasıyla aha kapı orada....ne olur kusura bakma ama sinirden elim ayağım boşaldı

Selvi boylum al yazmalım
Ben eteğin üstüe koyuyorum tişört gömlek falan ,göbek müsade etmiyor diğer türlü

Herkes gibi ben de daha farklı hayal etmiştim seni
Göstermiyorsun kilonu.
Görüşmem bir bayan öğretmen olunca rahattım yoksa çok dar kiyafetler kapalılara yakışmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…