- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
dün yazdıklarımı okudunmu şeri
canımdan bezdirdiler beni bi kızıma bakılıyo ya ben kendi başıma yaptım sanki çocuğu
Benimki de oyleydi. Kilotlu corap giydir ugrassin dursun
S Sguat girls kiz senin enerjikliginden versene bana da biraz
ben işten çıkmak istemiyrum canım eşim de istemez çok borç var altından kalkamaz.Canim bence sen tam olarak ne istedigine karar ver. Ve kimseye laf birakma. Huzur mu istiyorsun? Ben artik cok yoruluyorum ve cocugumu ozluyorum, calismayacagim . De ve bitir bu olayi. Calismak mi istiyorsun? O zaman bir bakici veya kres bul. Kac yil daha boyle devam edebilirsin ki zaten? Psikolojin bunu kaldirmaz bi sure sonra. Esinle arana girmis artik , gorevini asmis yani. Boyle mi iyilik yapiliyor?
Haklisin kuzum evde minnos olmasa spor salonuna atmak istiyorum kendimi. Ki cok da seviyorum ama yetisemiyorum su an is ev cocuk es kendi bakimim.... ve spor... ve demir eksikligi....hastaliklar...
Yorgunum
kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın kafam çok karışık menü paylaşmıyım ama dikkat ediyorum bunu bilin.
her ne kadar bu hafta en iyi sabit beklesem de. hem reglim yakın hem de stres beni şişiriyor.
Aynenben işten çıkmak istemiyrum canım eşim de istemez çok borç var altından kalkamaz.
ama illa anam kalacak derse resti de çekerim. ben o işi kafamda bitirdim. resmen kocamdan ayıracak bu kadın beni ..
Dersteymis miuuu kaptan
Kendimden nefret ediyorum artık ya bi kuru söze bi ozure hemen tav oluyor yok bu huyum değişmeyecek koca kisiside bunu cosmus artık ne diyeyim kendime bilmiyorum
vayt hayrolsun balım ne olduKendimden nefret ediyorum artık ya bi kuru söze bi ozure hemen tav oluyor yok bu huyum değişmeyecek koca kisiside bunu cosmus artık ne diyeyim kendime bilmiyorum
Selvi boylum al yazmalım
Herkes gibi ben de daha farklı hayal etmiştim seni
Serrry çok üzüldüm balım kiyamam asla ve asla o koca olacak herife boyun eğme devamı gelir egersen boyun s... Gitsin çok istiyorsa kıymetli anasıyla aha kapı orada....ne olur kusura bakma ama sinirden elim ayağım boşaldıben de sevmeye başlamıştım. ben istemedi ogluyla evlenmeme musade etmedi. ona ragmen üstünde durmadım, cünkü bundan sonrasına bakalım geçmişe takılmamalı demiştim.
cocuguma bakıyor diye minnetim vardı çok hissettirmişim bunu ki şimdi eşim de kendisi de cocuga bakmasını bana yapılan büyük iyilik sanıyor! bi iyilik varsa bu eşimedir. ben çalışıyorsam kendime çalışmıyorum kv nin dediği gibi. kızım ve ailem için çalışıyorum. deli miyim özlem çekeyim yavru kokusu hasreti çekeyim boşu boşuna? bundan sonra bende merhaba merhaba. anne filanda demem. haketmiyor..
evet canım en güzel ve çekici vücut tipi
imkanın varsa asla bulaşma canım. ilk minik sürtüşmede alevleniyor herşey. eşimin takıldığı da benim ona sinirlendiğimde gerizekalı dememmiş. onun bana attığı tokat hiç sayılmıyor. bu adam hep böyleydi. ben önemsemedim. aşk işte gözüm görmedi. bile bile lades' ama asla el kaldıracak biri değildi. çok şaşkın ve üzgünüm.. olmicak dediğin şeyler oluyor işte kv işin içine girince..
bende etek sevmiyorum. açığım aslında maksiler çok tatlı oluyor ama ayaklarıma dolanıyorlar.
benim kocamla sorunum yoktu ki. bana el kaldıracak son kişiydi o. hayal kırıklığına ugradım. gururum incindi. kaldıramıyorum banu. başka bişi olsa tamam da beni cocugumla tehdit etmesi ve tokat yiyen benken suçlu beni ilan etmelerini kaldıramam. şimdi bişi olmamış gibi davranırsam arkadası gelir bunun. öteki ile de kopuş noktası burdan başlamıştı. anasının yanında şiddet. 1,5 yıl sonra da filmi kopardım.
asla eskisi ile kıyaslanamaz ama ister istemez korkuyor insan aynılarını yaşamaktan.. biz böyle değildik ya, olmazdıkta..
bu kadın eşimi demek ki ben yokken dolduruyormuş. akşam bi yere ugrayamıyorum. hemen tepki ! nefret ediyorum evdeki ortamdan. o kadın gitmeli..
maalesef çıkarsam geri dönemem. dış satış sorumlusuyum. y dışına sık gidiyorum. uzun kalmıyorum ama sık gidiyorum.
gerekirse işten çıkarım, madem evin paşası o geçindirsin bizi. bıktım artık !
rusya geçenlerde tonlarca tavugu iade etmiş. izin verilen sınır üstünde antibiyotik varmış tavuklarda.
o haberden sonra bir daha tavuk yemedim. kızım da çok sever. ona da yedirmedim.
Görüşmem bir bayan öğretmen olunca rahattım yoksa çok dar kiyafetler kapalılara yakışmıyorSelvi boylum al yazmalım
Ben eteğin üstüe koyuyorum tişört gömlek falan ,göbek müsade etmiyor diğer türlü
Herkes gibi ben de daha farklı hayal etmiştim seni
Göstermiyorsun kilonu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?