Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ayy canım napim yaa millet çay içmeye gitti bende size bakmaya :)
işlere başlamadan bir bakayım meleklerm napıyor dedim :)
melek.......çok çok çok hoşuma gittiiiii....

ben severim o çayıı...her zamanda içerim allah allahh niye öle oldu ki...

kızlar 8-5 calışmayı özlemişim yaaaa....eve geldim şimdi ton balıklı salata yaptım yedimmmm
akşama toplaşakda iki lafın belini kıralım yaww...

enemmmm bende öle sökülmek istiyom
spiral felanmı var canım yoksa 10 gün sürmezde
geçmiş olsun
yok tatlım benim genç kızlığımdan beri böyle.böyle olduğu için de spral taktıramıyorum.Bir de o olsa demekki,kan kaybından ölücem sağol canım
demekki neymiş,acaili form çay alınmayacak.zaten bitki çayı sevmem.Bu ara yeşil çaya ara verdim,onun yerine kiraz saplı form çay içiyorum,tavsiye ederim
çingene salatası nee? hayret ondan eksik kalmışım

canım İzmire özgü bir salata.Kahvaltıda yenir çoğunluklar.Domates,salatalık,biber,maydonoz,taze soğan,bolca lor,tuz,limon,zeytinyağ,hepsi karıştırılır.Ben t. soğan kymuyorum sabah sabah tabi.annemde koymazdı hiç görmedim ama nette bir çok tarifte var.ben kekik de ekliyorum,seviyorum baharatları.tavsiye ederim,çok lezzetli olur,çok da doyurucu

şekerler bir şey soracağım size.bu kas,yağ,su,kemik ölçümü yapan basküllerden almıştım diyete ilk başladığımda.çok ilginç bir şey var.benim oranlarım bir yükseliyor bir düşüyor.bu yüzden yağdan mı gidiyor sudan mı kastan mı anlayamıyorum bu konuda bilgisi olan var mı?tartım arzum fitnesense

evet bi daha aynısından almam zaten stokları kullanıyorum şimdi daha 1 ay yater banayeşil çayım...hımm denemedim hiç lorlu bu hafta hatta alacaktım mrk den börek yapmamak için geri vaz geçtim bidaha alırım denemelik

bizde kahvaltıda yeşilzeytin salatası yaparız birden o geldi aklıma yeşil zeytin(çekirdeğini çıkarıp saklarız)soğan limon kırmızı pul biber sıvıyağ maydanoz (istersen ceviz- domatesde koy) süper olur kış gelsede çıksa zeytinler
kahvaltıda yiyceksem yanlızca limon kbiber az yağ katarım bende diğer bazan akşam yemegi kahvaltı yaparız o zaman yaparım

Son düzenleme:
çingene salatası nee? hayret ondan eksik kalmışım
Bende çok merak etmiştim.Allah razı olsun

Bu sayede öğrenmiş oldum.Ama ben bunu yağsız ve soğansız her akşam yapıyorum.Adı bumuymuş

galiba benim tartıda ölçüyorda daha nasıl kullanıcamı çözemedim lb falan yazıyor benimkide arzum şu cam siyah olandan

yok ölçmüyormuş başka bişeymiş şimdi baktım

Son düzenleme:
galiba benim tartıda ölçüyorda daha nasıl kullanıcamı çözemedim lb falan yazıyor benimkide arzum şu cam siyah olandan

yok ölçmüyormuş başka bişeymiş şimdi baktım
yok canım siyah camlı değil.benim tartının aynısından nevde var aslında.nev gelince o bilgilendirir bizi
İpektoş Çok güldüm ya hu

Allah arttırsın canım,hep gül inşallah

Ayyy fenalık geldi.Akşama ne yemek yapacağımı bulamadım.Galiba makarnaya Kaldık bugün.Kaloriside bayağı varmış.Napcam ben yaaa...Öğlen yemeyeyim bari

Ayyy fenalık geldi.Akşama ne yemek yapacağımı bulamadım.Galiba makarnaya Kaldık bugün.Kaloriside bayağı varmış.Napcam ben yaaa...Öğlen yemeyeyim bari

canım kepekli makarna tercih edersen ve uzun makarnayı 7-8 dk kadar pişirip,al dente kıvamında bırakırsan,o zaman çok da kalorili değildir.üzerine de çok yağlı,çok kalorili bir sos yapmazsan tamamdır.

bu arada akşama ne yemek yapacağımı ben de bilmiyorum.bir de bu halsizlik yok mu,hiç bir şey yapmam istmiyorum poff

selam kızlar,dün akşamda söylemiştim annemdeyim annemde net yok erkek kardeşimin dükkanından giriyorum,annemi hastaneye götürdüm kızlar bu akşam saat 9 dan sonra girebilirsem size büyük bir süpriz haberim var

Benim ki halsizlik değil tembellik.Evde kala kala iyice depresif oldum çıktım.Halimi bi görseniz evde ne bulduysam taktım takıştırdım.Çingene gibi oldum valla.
Dün gece kızım uyutmadı saolsun.Sabahta ben geç kalktım.Zavallı eşim kahvaltı bile yapamadan gitti.Evde de pek fazla malzeme yok.Erken kalksam bi de kızım izin verse uğraşırım ama şimdi hiç yapasım yok.Gençlik enerjimi kayıp mı ediyorum ne!!!!!

Akşam olmaz akşam olmaz şimdi duymak istiyorum sürprizi...

aaaa hamilemisinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…