melek.......çok çok çok hoşuma gittiiiii....
ayy canım napim yaa millet çay içmeye gitti bende size bakmaya :)
işlere başlamadan bir bakayım meleklerm napıyor dedim :)
bi bitki çayı içiym dedim kusacaktım resmen bademciğim şişmiş limon atıym dedim ikisi birleşince iğrenç koktu acaiili form çayıydı zaten kötü limon sıkıncada daha bi güzel oldu:86: neyse üstüne su içtim birazdan da yemege çıkıcam zaten
Dünkü menüm:
yarım tabak çingene salatası
ben severim o çayıı...her zamanda içerim allah allahh niye öle oldu ki...
yok tatlım benim genç kızlığımdan beri böyle.böyle olduğu için de spral taktıramıyorum.Bir de o olsa demekki,kan kaybından ölücemenemmmm bende öle sökülmek istiyom
spiral felanmı var canım yoksa 10 gün sürmezde
geçmiş olsun
demekki neymiş,acaili form çay alınmayacak.zaten bitki çayı sevmem.Bu ara yeşil çaya ara verdim,onun yerine kiraz saplı form çay içiyorum,tavsiye ederimbi bitki çayı içiym dedim kusacaktım resmen bademciğim şişmiş limon atıym dedim ikisi birleşince iğrenç koktu acaiili form çayıydı zaten kötü limon sıkıncada daha bi güzel oldu:86: neyse üstüne su içtim birazdan da yemege çıkıcam zaten
çingene salatası nee? hayret ondan eksik kalmışım
demekki neymiş,acaili form çay alınmayacak.zaten bitki çayı sevmem.Bu ara yeşil çaya ara verdim,onun yerine kiraz saplı form çay içiyorum,tavsiye ederim
canım İzmire özgü bir salata.Kahvaltıda yenir çoğunluklar.Domates,salatalık,biber,maydonoz,taze soğan,bolca lor,tuz,limon,zeytinyağ,hepsi karıştırılır.Ben t. soğan kymuyorum sabah sabah tabi.annemde koymazdı hiç görmedim ama nette bir çok tarifte var.ben kekik de ekliyorum,seviyorum baharatları.tavsiye ederim,çok lezzetli olur,çok da doyurucu
Bende çok merak etmiştim.Allah razı olsunçingene salatası nee? hayret ondan eksik kalmışım
canım İzmire özgü bir salata.Kahvaltıda yenir çoğunluklar.Domates,salatalık,biber,maydonoz,taze soğan,bolca lor,tuz,limon,zeytinyağ,hepsi karıştırılır.Ben t. soğan kymuyorum sabah sabah tabi.annemde koymazdı hiç görmedim ama nette bir çok tarifte var.ben kekik de ekliyorum,seviyorum baharatları.tavsiye ederim,çok lezzetli olur,çok da doyurucu
şekerler bir şey soracağım size.bu kas,yağ,su,kemik ölçümü yapan basküllerden almıştım diyete ilk başladığımda.çok ilginç bir şey var.benim oranlarım bir yükseliyor bir düşüyor.bu yüzden yağdan mı gidiyor sudan mı kastan mı anlayamıyorum bu konuda bilgisi olan var mı?tartım arzum fitnesense
evet ipektoşgoogle a yazın çingene saltası diye çıkar zaten yavruşlar
yok canım siyah camlı değil.benim tartının aynısından nevde var aslında.nev gelince o bilgilendirir bizigaliba benim tartıda ölçüyorda daha nasıl kullanıcamı çözemedim lb falan yazıyor benimkide arzum şu cam siyah olandan
yok ölçmüyormuş başka bişeymiş şimdi baktım
İpektoşÇok güldüm ya hu
Ayyy fenalık geldi.Akşama ne yemek yapacağımı bulamadım.Galiba makarnaya Kaldık bugün.Kaloriside bayağı varmış.Napcam ben yaaa...Öğlen yemeyeyim bari
canım kepekli makarna tercih edersen ve uzun makarnayı 7-8 dk kadar pişirip,al dente kıvamında bırakırsan,o zaman çok da kalorili değildir.üzerine de çok yağlı,çok kalorili bir sos yapmazsan tamamdır.
bu arada akşama ne yemek yapacağımı ben de bilmiyorum.bir de bu halsizlik yok mu,hiç bir şey yapmam istmiyorum poff
selam kızlar,dün akşamda söylemiştim annemdeyim annemde net yok erkek kardeşimin dükkanından giriyorum,annemi hastaneye götürdüm kızlar bu akşam saat 9 dan sonra girebilirsem size büyük bir süpriz haberim var
selam kızlar,dün akşamda söylemiştim annemdeyim annemde net yok erkek kardeşimin dükkanından giriyorum,annemi hastaneye götürdüm kızlar bu akşam saat 9 dan sonra girebilirsem size büyük bir süpriz haberim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?