Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Okuldayım,ilk 2 dersim boştu,geliyim hemen dedim.Baktım Hülyam altta,Hülyam nasılsın bitanem

ayy canım napim yaa millet çay içmeye gitti bende size bakmaya :)
işlere başlamadan bir bakayım meleklerm napıyor dedim :)

nevim iyiyim canım sen nasılsın.haftasonum baya yogun geçti misafirlerim vardı.bizim ünv yi kazanan 3 yakın tanıdık öğrenci var hepsi bizdeydi onların yemekleri çamaşırları c.teside temizlik felan yorucu geçti yani haftasonum. sen nasılsın enler yapıyorsun.1 günde sen gel buralara yakınız zaten

Canımsınnnn,öyle istiyorum ki hepinizi görmeyi,kucak dolusu sarılmayı İnşallah nasip olur birgün bir yerlerde toplanmak

hülyaa safişş nevimm günaydın çıtırlarr
Günaydınnnnnn canım ablam benim.Nasılsın?

günaydınlar kızlar
gece yürüyüş yapmıştım koşu bandında sabah kalktım resmen tutulmuşum çok fena :84:
yaaa ben spor yapmak istiyorum ama bu omurgam beni deli edecek bu hafta randevu alıp gideyim bari sorayım doktor beye ben spor yapamıycammı diye :95:

hülyaa safişş nevimm günaydın çıtırlarr

günaydın canımm

Canımsınnnn,öyle istiyorum ki hepinizi görmeyi,kucak dolusu sarılmayı İnşallah nasip olur birgün bir yerlerde toplanmak

Günaydınnnnnn canım ablam benim.Nasılsın?

inş olur canım bizde görüşürüz elbet birgün hayırlısı olsun

Son düzenleme:
hala regl olmadım sinir kat sayım yavan yapmış durumda ve içimde bi balonun şiştiğini hissediyorum
dün doğadanın 7 si bi arada özel günler çayını aldım başladım içmeye bakalım inşlh söker beni

Koşu bandına binmeden ısınıp,hafif tempo ile 10 dakika yürüdükten sonra aşama aşama arttrıp,aşama aşama da azaltarak bitiriyorsun değil mi canım?Bitirdikten sonra tümden duşa girmeye üşensen bile;bacak ve kollarını ılık suya;incelme hedefinde isen soğuk suya tutup finali yapıyorsun ve daha sonra bedenini nazikçe kremliyorsun bitanem,o zaman ağrı en aza indirgeniyor.

Bugün 2 defa adaçayı,yatmadan da tok karnına coraspirin içersen sökecektir bitanem.Başka bir olasılık olamaz mı peki AYŞEN'İM gecikti ya,sen yine de adaçayı harici bişey içme istersen balım

ayyy nasılda makale gibi yazmış yine yawww
koşu bandında aşama aşama artırıyorum canım zaten belime yüklenmemek için en son 5 e kadar çıkarıyorum
duş almadanda duramam zaten ama soğuk suya tutamıyorum bacım bacakları tamamda üst tarafa soğuk değdimi çarpılmış gibi oluyorum

İşte o çarpılma hissi baldırları ne hale getiriyor biliyor musun;taşşş taşşşş Bi de canlarım sünnettir duştan sonra belden aşağıyı soğuk suya tutmak

Son düzenleme:
Bugün 2 defa adaçayı,yatmadan da tok karnına coraspirin içersen sökecektir bitanem.Başka bir olasılık olamaz mı peki AYŞEN'İM gecikti ya,sen yine de adaçayı harici bişey içme istersen balım

adaçyım bitti unuttum almayı bugün aliyim bari
ama bu 7 si bir aradanın içinde var sanırım biberiye civanperçemi felan var
coraspinde içeyim kuzum akşam
yok canım 3 senedir olmadıda şimdimi olacak 2 aydır şaştı düzenim benim ne olduysa
regl olayım soğan suyuna başlamayı düşünüyorum canım hem zayıflatıyo hemde iltihabı felan söküyo hemde düzene koyuyo

İşte o çarpılma hissi baldırları ne hale getiriyor biliyor musun;taşşş taşşşş Bi de canlarım sünnettir duştan sonra belden aşağıyı soğuk suya tutmak

ayy havada soğudu kız nasıl tutarım şimcik ben
ama bende taş olmak istiyom yumuşadım oyun hamuru gibi

5 bile fazlamı ne 4,5 yeter bence hızlı olunca tutulursun böyle.. geçmiş olsun canım zorr benim eşimde de disk kayması fıtık ne ararsan var bir ara koşu bandına çıktı daha kötü oldu geri bıraktıı ordan hatırlıyorum

günaydın fıstıklar
çok zor bir regl dönmei geçiriyorum.acaba maydanoz-limon kürü mü etkiledi diyorum.maydanozun söktürücü etkisi varmış.bana en fazla zararı olacak şeydir herhalde.benim zaten reglm 10 sürer,çok yoğun geçer,her ay 2 pk orkid kullanırım..bakalım şimdi nasıl olacak.bugün 3. gün karnım çok ağrıyor.yatıp dinlenemiyorum,kuzu yok su ister,yok mama ister,yok oyun ister

bundan sonra öle yapıcam canım
bendede omurgamda disk sıkışması var işte doktor gün aşırı orta tempo yarım saat yürüyebilirsin demişti aslında bakayım gideyimde sorayım

fıtıkda çok kötü yaa annemdede iki taraflı bel fıtıgı var

allah şifa versin tüm hastalara eşinede ablacım

enemmmm bende öle sökülmek istiyom
spiral felanmı var canım yoksa 10 gün sürmezde
geçmiş olsun

Dünkü menüm:

kahvaltı + öğlen yemeği (h.sonları geç kahvaltı yapılıyor genelde)

maydanoz-limon kürü
2 rafadan yumurta
yarım tabak çingene salatası
10 ad zeytin
1.5-2 kk peynir
2 lokma kızarmış kepek ekmeği
1 çay bardağı fındık-badem-antep
2 fincan çay

akşam:

4 ad kanat
patlıcan-biber kızartması +5 ad. parmak patates (actifry da 1 kaşık zeytinyağ ile)
1 kase yoğurt
1 bardak şekersiz limonata

su:1.8-2 LT bir fincan kiraz saplı form çay
spor:yok çok halsizdim ve karnım ağrıyordu)

bi bitki çayı içiym dedim kusacaktım resmen bademciğim şişmiş limon atıym dedim ikisi birleşince iğrenç koktu acaiili form çayıydı zaten kötü limon sıkıncada daha bi güzel oldu:86: neyse üstüne su içtim birazdan da yemege çıkıcam zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…