Canımsınnnn,öyle istiyorum ki hepinizi görmeyi,kucak dolusu sarılmayınevim iyiyim canım sen nasılsın.haftasonum baya yogun geçti misafirlerim vardı.bizim ünv yi kazanan 3 yakın tanıdık öğrenci var hepsi bizdeydi onların yemekleri çamaşırları c.teside temizlik felan yorucu geçti yani haftasonum. sen nasılsın enler yapıyorsun.1 günde sen gel buralara yakınız zaten
Günaydınnnnnn canım ablam benim.Nasılsın?hülyaa safişş nevimm günaydın çıtırlarr
hülyaa safişş nevimm günaydın çıtırlarr
Canımsınnnn,öyle istiyorum ki hepinizi görmeyi,kucak dolusu sarılmayıİnşallah nasip olur birgün bir yerlerde toplanmak
Günaydınnnnnn canım ablam benim.Nasılsın?
Koşu bandına binmeden ısınıp,hafif tempo ile 10 dakika yürüdükten sonra aşama aşama arttrıp,aşama aşama da azaltarak bitiriyorsun değil mi canım?Bitirdikten sonra tümden duşa girmeye üşensen bile;bacak ve kollarını ılık suya;incelme hedefinde isen soğuk suya tutup finali yapıyorsun ve daha sonra bedenini nazikçe kremliyorsun bitanem,o zaman ağrı en aza indirgeniyor.günaydınlar kızlar
gece yürüyüş yapmıştım koşu bandında sabah kalktım resmen tutulmuşum çok fena :84:
yaaa ben spor yapmak istiyorum ama bu omurgam beni deli edecek bu hafta randevu alıp gideyim bari sorayım doktor beye ben spor yapamıycammı diye :95:
Bugün 2 defa adaçayı,yatmadan da tok karnına coraspirin içersen sökecektir bitanem.Başka bir olasılık olamaz mı peki AYŞEN'İM gecikti ya,sen yine de adaçayı harici bişey içme istersen balımhala regl olmadım sinir kat sayım yavan yapmış durumda ve içimde bi balonun şiştiğini hissediyorum
dün doğadanın 7 si bi arada özel günler çayını aldım başladım içmeye bakalım inşlh söker beni
Koşu bandına binmeden ısınıp,hafif tempo ile 10 dakika yürüdükten sonra aşama aşama arttrıp,aşama aşama da azaltarak bitiriyorsun değil mi canım?Bitirdikten sonra tümden duşa girmeye üşensen bile;bacak ve kollarını ılık suya;incelme hedefinde isen soğuk suya tutup finali yapıyorsun ve daha sonra bedenini nazikçe kremliyorsun bitanem,o zaman ağrı en aza indirgeniyor.
İşte o çarpılma hissi baldırları ne hale getiriyor biliyor musun;taşşş taşşşşayyy nasılda makale gibi yazmış yine yawww
koşu bandında aşama aşama artırıyorum canım zaten belime yüklenmemek için en son 5 e kadar çıkarıyorum
duş almadanda duramam zaten ama soğuk suya tutamıyorum bacım bacakları tamamda üst tarafa soğuk değdimi çarpılmış gibi oluyorum
Bugün 2 defa adaçayı,yatmadan da tok karnına coraspirin içersen sökecektir bitanem.Başka bir olasılık olamaz mı peki AYŞEN'İM gecikti ya,sen yine de adaçayı harici bişey içme istersen balım
İşte o çarpılma hissi baldırları ne hale getiriyor biliyor musun;taşşş taşşşşBi de canlarım sünnettir duştan sonra belden aşağıyı soğuk suya tutmak
ayyy nasılda makale gibi yazmış yine yawww
koşu bandında aşama aşama artırıyorum canım zaten belime yüklenmemek için en son 5 e kadar çıkarıyorum
duş almadanda duramam zaten ama soğuk suya tutamıyorum bacım bacakları tamamda üst tarafa soğuk değdimi çarpılmış gibi oluyorum
5 bile fazlamı ne 4,5 yeter bence hızlı olunca tutulursun böyle.. geçmiş olsun canım zorr benim eşimde de disk kayması fıtık ne ararsan var bir ara koşu bandına çıktı daha kötü oldu geri bıraktıı ordan hatırlıyorum
günaydın fıstıklar
çok zor bir regl dönmei geçiriyorum.acaba maydanoz-limon kürü mü etkiledi diyorum.maydanozun söktürücü etkisi varmış.bana en fazla zararı olacak şeydir herhalde.benim zaten reglm 10 sürer,çok yoğun geçer,her ay 2 pk orkid kullanırım..bakalım şimdi nasıl olacak.bugün 3. gün karnım çok ağrıyor.yatıp dinlenemiyorum,kuzu yok su ister,yok mama ister,yok oyun ister
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?