64. 65 inşallahİnan inan kirlendimBen az malın gözü değilim
Bir kaç kilon var yok zaten maşallah
Boyumuz aynı
Bence eşi de hatalı burada.Eşine laf söyledikçe annesini yumuşatsa ,laf söyletmese eşine ,anne akşama kadar işte çalışıyor ,borcumuz var ,benim için idare et dese belki Şeri de kv ye bu kadar kızmayacak.Serrry çok üzüldüm balım kiyamam asla ve asla o koca olacak herife boyun eğme devamı gelir egersen boyun s... Gitsin çok istiyorsa kıymetli anasıyla aha kapı orada....ne olur kusura bakma ama sinirden elim ayağım boşaldı
Duygu zehirlemesiNe saadet
Biktim banu yeminle biktim bir haftadır 7 gündür her gece balikta koca kisisi sabah 4 5 geliyor kaldırıyor beni hadi muhabbet edelim uykusuz tavan dün gece kavga ettik istemiyorum artık yeter dedim her gece her gece geldi biraz önce iki güzel söz iki özür bu son bu hafta falan aldı gitti oltalarini yine market banka ev alışveriş çocuğun dersleri banyoları ev herşey sirtimda bi akşam desem hadi dışarı çıkalım kırk bahane ama kendi zevkine sabahlara kadar balikta tamam gitsin ama 7 gündür ya 7 gün yeter bende insanım motor takılı değil bir taraflarimda bugün çocuk kucakta elimde abartısız 20 kilo market diğer oğlum kolunda soğuk hava diye koşa koşa wvw geldim market görüpNE OLDU WAYTIMMM
Biktim banu yeminle biktim bir haftadır 7 gündür her gece balikta koca kisisi sabah 4 5 geliyor kaldırıyor beni hadi muhabbet edelim uykusuz tavan dün gece kavga ettik istemiyorum artık yeter dedim her gece her gece geldi biraz önce iki güzel söz iki özür bu son bu hafta falan aldı gitti oltalarini yine market banka ev alışveriş çocuğun dersleri banyoları ev herşey sirtimda bi akşam desem hadi dışarı çıkalım kırk bahane ama kendi zevkine sabahlara kadar balikta tamam gitsin ama 7 gündür ya 7 gün yeter bende insanım motor takılı değil bir taraflarimda bugün çocuk kucakta elimde abartısız 20 kilo market diğer oğlum kolunda soğuk hava diye koşa koşa wvw geldim market görüp
Çalışıyor hemde haftanın 7 günü gündüz işte gece balikta 1 haftadır toplam goeuatugumuz saat 5 6 saat bir hafta boyunca oda uykuda oluyoruz ayakta oldumuz ise sabah kahvaltıları sadece
eşin çalışmıyor mu nasıl gidiyor ? zor cnm ya haklısınnn
hayat telaşında balık ne ya keyif için olurda
sürekli olacak iş degil
Çalışıyor hemde haftanın 7 günü gündüz işte gece balikta 1 haftadır toplam goeuatugumuz saat 5 6 saat bir hafta boyunca oda uykuda oluyoruz ayakta oldumuz ise sabah kahvaltıları sadece
Olabilir en azından korumada alınacak kilolara karşıda önlem olmuş olur64. 65 inşallahama 60 güzel gözüm onda
Tonbalığıyla ayran yakıştıramadım ama sevdin demek ki kuzum afiyet olsun
sabah 2 tk z.yag
ılık su
kahvaltı 08:00
yarım haşlama yumurta(hepsini yiyemedim)
bol peynir
yeşillik limonlu
1 dlm denge ekmek kızarmış
10 zeytin
duble tk
yeşilçay
tarçınkaranfil çayı
1 kupa nescafe
öglen 15:00
ton balıklı salata (birazını yiyemedim )
300 ml ayran
1 dlm kaşar
yeşil çay
3 lt fazla su
Konuşuyorum işi çok stresli abartılı böyle atıyor stresi hafta 1 gitsin 2 gitsin ben asla bişey demem ama bu hafta gerçekten de abartı bilmiyorum bu gece sonmus geldi izin istedi bu hafta son dedi bakalım yarın ne olacakolmaz tabiki yaaaa aile demek birliktelik demek , tek kişi mutlu oldugu şeyleri yapacaksa sende gez toz yalnız ozman
konuşarak düzelmiyor mu waytım, al karşına konuş diycemde yapmışsındır gerçi
Gayet iyi görünüyor,
sabah 2 tk z.yag
ılık su
kahvaltı 08:00
yarım haşlama yumurta(hepsini yiyemedim)
bol peynir
yeşillik limonlu
1 dlm denge ekmek kızarmış
10 zeytin
duble tk
yeşilçay
tarçınkaranfil çayı
1 kupa nescafe
öglen 15:00
ton balıklı salata (birazını yiyemedim )
300 ml ayran
1 dlm kaşar
yeşil çay
3 lt fazla su
Dün bakliyat yedin mi acabaKızlar çok rica edicem bugünkü menumu hunharca yorumlayın, neden kilo veremiyorum belki yardım edersinşiz. Toplu olarak akşam yazıcam ama şimdilik
75 gr hindi fırında+1 yumurta (omlet yaptım)
İki kaşık yoğurt
1 kibrit kutusu beyaz peynir
Şekersiz yeşil çay
(Bu sabah menümdü)
Afiyet olsun canım bayağı az geldi nedense gözümeMenum
11.00 peynirli omleti kizimla paylastik ve sut
Ara= bir avuc fistik, findik, badem ve minik portakal
16.00= 1 kase etli yemegin etinden bol sebzesinden az, suyundan yok ve yogurt
18.00 da yine yogurt yiyecegim baharatli olabilir
@MiuLego
Afiyet olsun canım güzel menüMenü
Kalkınca 1 portakal
Sabah 11.30
2 dilim tb ekmek
2 tane yumurta
Az üzüm
5 zeytin
3 parça domates
Ara kahve
Akşam yok
Su 1 litre
@MiuLego
Afiyet olsun kuzum nefis pırasalı bir menü ohh kış gelmiş yahuBugünkü kelebekli menüm
Sabah
1 k.k peynir
1 yumurta
2 dilim ekmek
Ara 1 ema 1 soda 1 kahve
Öğlen
1 tabak zeytin yağlı prasa
Ara 1 kahve
Akşam
4 yemek yaşıgı zeytin yağlı prasa
2. Dulum Peyniri (o kadar konuşunca peynirsiz olmaz)
1 kase yogurt
Salata yerine 2 havuçpeynirle birlikte ekmegin köşesi
Ara 4 kaysı cekirdegi
Kızlar çok rica edicem bugünkü menumu hunharca yorumlayın, neden kilo veremiyorum belki yardım edersinşiz. Toplu olarak akşam yazıcam ama şimdilik
75 gr hindi fırında+1 yumurta (omlet yaptım)
İki kaşık yoğurt
1 kibrit kutusu beyaz peynir
Şekersiz yeşil çay
(Bu sabah menümdü)
Yemedim, bakliyat yulaf kepeği haricinde 1 aydır yemedimDün bakliyat yedin mi acaba
Tonbalığıyla ayran yakıştıramadım ama sevdin demek ki kuzum afiyet olsunvallahi harika bir menü sabah ki yumurtayı tamamlasaydın keşke gözüm kaldı bana gönder
Konuşuyorum işi çok stresli abartılı böyle atıyor stresi hafta 1 gitsin 2 gitsin ben asla bişey demem ama bu hafta gerçekten de abartı bilmiyorum bu gece sonmus geldi izin istedi bu hafta son dedi bakalım yarın ne olacak
Gayet iyi görünüyor,
Amma o kaşar peynirin amaçlı neydi? Hani salataya rendeleyip tat katması mı? Yok öylesine gelmişse bence olmasaymış da olurmuş :)
Dün fırında hindi butu yapmıştım, ben de sabah accık et didikledim kalanından bir tavaya koyup yağsız ısıtıp üstüne 1 yumurta kırdım. Sonrasında tabağa alınca yanına iki kaşık yoğurt koydum.Afiyet olsun canım bayağı az geldi nedense gözüme
Afiyet olsun canım güzel menü
Afiyet olsun kuzum nefis pırasalı bir menü ohh kış gelmiş yahu
Yoğurt sabah kahvaltısında ne ola kiHindi fırındayı anlamadım kuzum üzerine yumurtamı kırdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?