Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bence eşi de hatalı burada.Eşine laf söyledikçe annesini yumuşatsa ,laf söyletmese eşine ,anne akşama kadar işte çalışıyor ,borcumuz var ,benim için idare et dese belki Şeri de kv ye bu kadar kızmayacak.
Aynı şekilde Şeriye de borcumuz bitene kadar sık dişini braz dese,biraz alttan al dese,politik davransa sorun olmayacak.

NE OLDU WAYTIMMM
Biktim banu yeminle biktim bir haftadır 7 gündür her gece balikta koca kisisi sabah 4 5 geliyor kaldırıyor beni hadi muhabbet edelim uykusuz tavan dün gece kavga ettik istemiyorum artık yeter dedim her gece her gece geldi biraz önce iki güzel söz iki özür bu son bu hafta falan aldı gitti oltalarini yine market banka ev alışveriş çocuğun dersleri banyoları ev herşey sirtimda bi akşam desem hadi dışarı çıkalım kırk bahane ama kendi zevkine sabahlara kadar balikta tamam gitsin ama 7 gündür ya 7 gün yeter bende insanım motor takılı değil bir taraflarimda bugün çocuk kucakta elimde abartısız 20 kilo market diğer oğlum kolunda soğuk hava diye koşa koşa wvw geldim market görüp

eşin çalışmıyor mu nasıl gidiyor ? zor cnm ya haklısınnn
hayat telaşında balık ne ya keyif için olurda
sürekli olacak iş degil

Bugünkü kelebekli menüm
Sabah
1 k.k peynir
1 yumurta
2 dilim ekmek
Ara 1 ema 1 soda 1 kahve
Öğlen
1 tabak zeytin yağlı prasa
Ara 1 kahve
Akşam
4 yemek yaşıgı zeytin yağlı prasa
2. Dulum Peyniri (o kadar konuşunca peynirsiz olmaz )
1 kase yogurt
Salata yerine 2 havuç peynirle birlikte ekmegin köşesi
Ara 4 kaysı cekirdegi

eşin çalışmıyor mu nasıl gidiyor ? zor cnm ya haklısınnn
hayat telaşında balık ne ya keyif için olurda
sürekli olacak iş degil
Çalışıyor hemde haftanın 7 günü gündüz işte gece balikta 1 haftadır toplam goeuatugumuz saat 5 6 saat bir hafta boyunca oda uykuda oluyoruz ayakta oldumuz ise sabah kahvaltıları sadece

Çalışıyor hemde haftanın 7 günü gündüz işte gece balikta 1 haftadır toplam goeuatugumuz saat 5 6 saat bir hafta boyunca oda uykuda oluyoruz ayakta oldumuz ise sabah kahvaltıları sadece

olmaz tabiki yaaaa aile demek birliktelik demek , tek kişi mutlu oldugu şeyleri yapacaksa sende gez toz yalnız ozman
konuşarak düzelmiyor mu waytım, al karşına konuş diycemde yapmışsındır gerçi

Tonbalığıyla ayran yakıştıramadım ama sevdin demek ki kuzum afiyet olsun vallahi harika bir menü sabah ki yumurtayı tamamlasaydın keşke gözüm kaldı bana gönder

olmaz tabiki yaaaa aile demek birliktelik demek , tek kişi mutlu oldugu şeyleri yapacaksa sende gez toz yalnız ozman
konuşarak düzelmiyor mu waytım, al karşına konuş diycemde yapmışsındır gerçi
Konuşuyorum işi çok stresli abartılı böyle atıyor stresi hafta 1 gitsin 2 gitsin ben asla bişey demem ama bu hafta gerçekten de abartı bilmiyorum bu gece sonmus geldi izin istedi bu hafta son dedi bakalım yarın ne olacak

Gayet iyi görünüyor,
Amma o kaşar peynirin amaçlı neydi? Hani salataya rendeleyip tat katması mı? Yok öylesine gelmişse bence olmasaymış da olurmuş :)

Dün bakliyat yedin mi acaba

Menum
11.00 peynirli omleti kizimla paylastik ve sut
Ara= bir avuc fistik, findik, badem ve minik portakal
16.00= 1 kase etli yemegin etinden bol sebzesinden az, suyundan yok ve yogurt
18.00 da yine yogurt yiyecegim baharatli olabilir
@MiuLego
Afiyet olsun canım bayağı az geldi nedense gözüme
Menü
Kalkınca 1 portakal
Sabah 11.30
2 dilim tb ekmek
2 tane yumurta
Az üzüm
5 zeytin
3 parça domates
Ara kahve
Akşam yok
Su 1 litre
@MiuLego
Afiyet olsun canım güzel menü
Afiyet olsun kuzum nefis pırasalı bir menü ohh kış gelmiş yahu

Yoğurt sabah kahvaltısında ne ola ki Hindi fırındayı anlamadım kuzum üzerine yumurtamı kırdın

Tonbalığıyla ayran yakıştıramadım ama sevdin demek ki kuzum afiyet olsun vallahi harika bir menü sabah ki yumurtayı tamamlasaydın keşke gözüm kaldı bana gönder

cnm yiyemeidm valla
migdem fena oldu zor yuttumm
ton balıgı ayranada ben 4 günlük aben abla diyetinde alıştım cnm iyi gidiyor
zero dan iyidir deidm

ozaman bakacaksın ilerleyen zmanlarda ses etme bakalım bugün cnm
ama kendindende özveride daha fazla bulunma waytım
kim olursa olsun kullanırlar seni

Gayet iyi görünüyor,
Amma o kaşar peynirin amaçlı neydi? Hani salataya rendeleyip tat katması mı? Yok öylesine gelmişse bence olmasaymış da olurmuş :)

ben İF diyeti yapıyorum
16 saat aç kalıyorum
peyniri çok severim her ögnüme eklerim zararı yok , tavsiye ederim.

Dün fırında hindi butu yapmıştım, ben de sabah accık et didikledim kalanından bir tavaya koyup yağsız ısıtıp üstüne 1 yumurta kırdım. Sonrasında tabağa alınca yanına iki kaşık yoğurt koydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…