Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben de peynire taparımm!! İf Diyeti nedir?

Bekliyorum masum bakalım diyeceği dedim zaten artık bir daha gidersen gece kapının üstünden anahtarı almayacagim gelme eve dedim nerde aabahladiysan orada kal

Banu if mi başladın

Bekliyorum masum bakalım diyeceği dedim zaten artık bir daha gidersen gece kapının üstünden anahtarı almayacagim gelme eve dedim nerde aabahladiysan orada kal

haklısın cnm ya eşim bana onu 2 kez yaptı geçen kış 3. henüz olmadı biliyorki olsa yıkacagım ortalıgı
özgürlük olmalı iki taraftada ama makul olmalı her yük iki tarafın üzerine olmamalı çok yanlış

Islak odun lazım

Çalışıyor hemde haftanın 7 günü gündüz işte gece balikta 1 haftadır toplam goeuatugumuz saat 5 6 saat bir hafta boyunca oda uykuda oluyoruz ayakta oldumuz ise sabah kahvaltıları sadece
Valla kızlar sizlerin sabrini gordukce kendime kiziyorum esim haftaya 6 günlüğüne egitime gidecek mecbur devlet isi sonucta. Abowwe ben basladim gidemezdinde bi sen mi varsin adamın kafasini sisirdim mecbur gidecek ona bile tepkiliyim yani

Sabah 2 has yumurta domates salatalik

Ogle 4 kuzu pirzola 1 yk bulgur 1 ayran

Ara 2 hurma 5 6 fındık 1 bardak sutlu turk kahvesi

Aksam 1 tam dolu tabak tavuklu karnabahar 3 - 4 yk yogurt
Spor yok bugun cok yorgunum
@MiuLego
Ohhh tam benlik menü, hergün bakıyor musun kilona? Yarın kilo kaybın olursa bir günlük menüm yapacağım da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…