Kızlar ayıptır söylemesi kabızlık sorununu nassı çözüyorsunuz?
Ben yulaf kepeği yiyorum, Kahve içiyorum sabah, kayısı kurusu kemiriyorum arada , nikotinli öcü şeyden de kullanıyorum, bir de probiyotik çözelti aldım eczaneden onu da kullanıyorum, her gün yarım saat koşuyorum,her gün 2 litre su yine de çık bi hareketlenme yok
selamlar tüm 7. takım güzellerine
Geçmişe bak anlarsın balım bende ki gobegiSeni gobekli dusubemiyorum white
Dayanıyorsan dayan bence ama olmuyorsaCanım deli gibi kavurma çekti iyimi yanına soğan turşu ve ayran
Resmini atsam bana soverseniz
Kızlar ayıptır söylemesi kabızlık sorununu nassı çözüyorsunuz?
Ben yulaf kepeği yiyorum, Kahve içiyorum sabah, kayısı kurusu kemiriyorum arada , nikotinli öcü şeyden de kullanıyorum, bir de probiyotik çözelti aldım eczaneden onu da kullanıyorum, her gün yarım saat koşuyorum,her gün 2 litre su yine de çık bi hareketlenme yok
Hadi gel bekliyoruzEve yeni girdimmm
Şimdi hızlıca biraz yemek yiyim
Kendime geliyim gelcem
Ne sen sorrr ne ben soyleyimcozum yok
Hoşgeldin canommmmm
Dayanıyorsan dayan bence ama olmuyorsa
Havuc kemir agzını oyalar
Yarın et ögünü yok menüdeYedim valla
Hem ide koy kavurması
Istahim yok nehirim. Bogazim agriyor kac gundurAfiyet olsun canım bayağı az geldi nedense gözüme
Afiyet olsun canım güzel menü
Afiyet olsun kuzum nefis pırasalı bir menü ohh kış gelmiş yahu
Yoğurt sabah kahvaltısında ne ola kiHindi fırındayı anlamadım kuzum üzerine yumurtamı kırdın
Gecmiş olsun canım minik nasıl oldu :!Istahim yok nehirim. Bogazim agriyor kac gundur
Bugün günlerden terslik bugün günlerden aksilik
Enerjisi yerinde hanfendinin. Gunduz uyumadi birazdan ilaclarini alir dogruca uykuyaGecmiş olsun canım minik nasıl oldu :!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?