- 2 Ekim 2017
- 5.365
- 27.063
- 548
- 31
Atsana fotoBencede tartısi bozuk bir foto gösterim 98 kilo nasıl olur görün . Gerçi bakamadigimdan silmiş olabilirim
Bencede tartısi bozuk bir foto gösterim 98 kilo nasıl olur görün . Gerçi bakamadigimdan silmiş olabilirim
O fotolara bakamiyorum çok kötü oluyorum ben 70 e inmeden iyi olamayacagim sanırımAtsana foto
Sağol Ausum hamişim oğlanın arkadaşı gitsin spor yapmak için can atıyom yüksek seviye enerjimi kekden çıkardım tavanları Allah korudu
Aynen 60 iyihe gezmelere giderken fotolar koyulmuuuş
gayet hoş .... ama bence 60 a kadar yol var efser ... sen 80 lerde de 10 kilo az duruyordun .. şimdi kilona yakın duruyorsun ..demek sıkılaşman lazım
Olursun inşallah :)O fotolara bakamiyorum çok kötü oluyorum ben 70 e inmeden iyi olamayacagim sanırım
Aaa dur acim ozetmiUfak tefek cinayetler başladı
EvetAaa dur acim ozetmi
geçmişin içinden çıkmadım tabii de ki , 3-5'er atlayarak ...alıntılardan anlamaya çalışarak :)) ilerledim ....
herkesler iyi :)) @Sherrysherrylady mi kv kişisi kızdırmış , bence de gitsin ..hiççç minnet etme ...
Nego bornozu bol gelmiş ayyyyyyyyyyy @malipina nın kesinlikle tartısı bozuk öyle bir 100 kilo olamaz .... mümkün değilllllllll ..... mak. 80 .
Başkaaaaaaaaa.... @igdedali ile @MiuLego atışmaları başlamışşşşşşşşşş
@masumm tonla barışmış , @ada81 bugün temizmiş :))
@deynepnaz @nar_cicegim tekrar geçmiş olsun çocuklarınıza
böyle işte .. heeee bi de bi yerde uzuuuuuuuuuuuun bi spor listesi gördüm ..bi baktımbegum75
Sen benim ölçüleri kaçırdın sabahgeçmişin içinden çıkmadım tabii de ki , 3-5'er atlayarak ...alıntılardan anlamaya çalışarak :)) ilerledim ....
herkesler iyi :)) @Sherrysherrylady mi kv kişisi kızdırmış , bence de gitsin ..hiççç minnet etme ...
Nego bornozu bol gelmiş ayyyyyyyyyyy @malipina nın kesinlikle tartısı bozuk öyle bir 100 kilo olamaz .... mümkün değilllllllll ..... mak. 80 .
Başkaaaaaaaaa.... @igdedali ile @MiuLego atışmaları başlamışşşşşşşşşş
@masumm tonla barışmış , @ada81 bugün temizmiş :))
@deynepnaz @nar_cicegim tekrar geçmiş olsun çocuklarınıza
böyle işte .. heeee bi de bi yerde uzuuuuuuuuuuuun bi spor listesi gördüm ..bi baktımbegum75
Kesintisiz 16 saat, şöylekiAnladım, yani kesintisiz 16 saat değil, teşekkürler açıklamaların için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?