Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

iyi akşamlar

Ben kirliyim ula
yemekten sonra çay saatinde bir takım abur cuburlar vücuduma ağız yoluyla giriş yaptılar

ariel gönderem de paklan
İnsanlık için küçük ama senin için büyük adım fulyacım

evet canım aslında metam hızlı. tabi doğru beslenirsem karataydaki haftamı hatırlatma hiç o hafta hızla inip ertesi hafta hızla geri çıktım
aslında ben o kadar ara yapmıyorum. dün öyle denk geldi. sabah ve akşam ara oldu. o da sabah 1 dilim ananas akşam 1 yk yoğurt. öğlen aram yoktu. sade kahve içtim sadece bugün hiç yok zaten. 3 öğün yedim sadece ama öğlen karbon oldu zaruretten sabah ve akşam temiz ama
7 ler gelsin artık

İyi akşamlar sevgili takımım
Menü veriyorum
Sabah
Ekmeksiz kahvaltı
Öğle
Yumurta li salata
Ara
Az çerez
Akşam
Yoğurtlu cevizli kabak
Hayırlı akşamlar

tatlım menüne bayıldım valla afiyet olsun

sana ne oldu yine pişmiş tavuğum benim
Aman işte yeni bi site var iş ilanlarında bakmamıştım hiç gece baktım heveslendim bi kaçına sabah aradım hepside mi eleman aldık der.böyle başladı olumsuz hava. annemin arabayı bırakmaya gitmiştim benim ki servisteydi.koştur koştur eve geldim markete falan uğradım.oğlanın arkadaşleı gelecekti çıkışta.oğlan ıslak kek istedi aklımda spor alelacele yemeği koyayım o pişerken sporumu yaparım dedim kurufasulye koydum haşlamaya derken ısLak keke başladım aklımda hala spor dakilalrla yarışıyom.önce küçük kaba koymuşum zar zor köpürtmeye çalıştım her yere döktüm kakaoyu katarken bi devirdim bi daha döktüm sonra devam ettim bi baktım un az,gidecek vakit yok ne olursa dedim koydum unu.koca bi bardak da kakaolu karışımdan ayırdım onu fırının önüne koydumdu.sen benim fırının kırık kapak açıl o koca bardağı olduğu gibi açık renk halıya devir sövdürdü beni heryer kakaolu karışım sildikçe bulanıyo çıkmıyo neyse keki çıkardım okula gittim geldimki kek pısmış olmuş hamur lanet ettim yaptığıma yapacağıma Zaten temizlemekle epey uğraştım. Bide kötü oldu.la havleee neysee sonra spor gitti yemekleri bari yapayım dedim baktım pirinç yok sonra kurufasulyeyi düdüklüye koyduydum piştimi diye bakayım dedim baktım düdklü buharda kalmış kapanmamış..un yok pirinç yok şeker yok bidaha markete gitrim sonra. kıza yemek tattırayım derken kızın ağzını yaktım kaşıkla bide ona moralim bozuldu yan yattı çamura battı derken offff kafayı yedim

Son düzenleme:

Pırasa bamya lahana kaysı birde ciha tohumu bende işe yarayanlar
Hepsini karıştırıp iksir yapıcam !! Şu çorbayı yapayım bitince hiç acımam yaparım şğrenç karışım olacak ama tın tın
Yapacağım çorba:
Brokoli
Karnabahar
Soğan
Az havuç
Azıcık sa pırasa
Gelsin fitaminlerrr

Bencede tartısi bozuk bir foto gösterim 98 kilo nasıl olur görün . Gerçi bakamadigimdan silmiş olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…