- 13 Ağustos 2017
- 2.612
- 14.467
- 158
Cik iyi diyil miUfak tefek cinayetler başladı
Aa bende görmüştümSen benim ölçüleri kaçırdın sabah
Yoruldum ahu sen yorulmadim mi bunları yaparkenAman işte yeni bi site var iş ilanlarında bakmamıştım hiç gece baktım heveslendim bi kaçına sabah aradım hepside mi eleman aldık der.böyle başladı olumsuz hava. annemin arabayı bırakmaya gitmiştim benim ki servisteydi.koştur koştur eve geldim markete falan uğradım.oğlanın arkadaşleı gelecekti çıkışta.oğlan ıslak kek istedi aklımda spor alelacele yemeği koyayım o pişerken sporumu yaparım dedim kurufasulye koydum haşlamaya derken ısLak keke başladım aklımda hala spor dakilalrla yarışıyom.önce küçük kaba koymuşum zar zor köpürtmeye çalıştım her yere döktüm kakaoyu katarken bi devirdim bi daha döktüm sonra devam ettim bi baktım un az,gidecek vakit yok ne olursa dedim koydum unu.koca bi bardak da kakaolu karışımdan ayırdım onu fırının önüne koydumdu.sen benim fırının kırık kapak açıl o koca bardağı olduğu gibi açık renk halıya devir sövdürdü beni heryer kakaolu karışım sildikçe bulanıyo çıkmıyo neyse keki çıkardım okula gittim geldimki kek pısmış olmuş hamur lanet ettim yaptığıma yapacağıma Zaten temizlemekle epey uğraştım. Bide kötü oldu.la havleee neysee sonra spor gitti yemekleri bari yapayım dedim baktım pirinç yok sonra kurufasulyeyi düdüklüye koyduydum piştimi diye bakayım dedim baktım düdklü buharda kalmış kapanmamış..un yok pirinç yok şeker yok bidaha markete gitrim sonra. kıza yemek tattırayım derken kızın ağzını yaktım kaşıkla bide ona moralim bozuldu yan yattı çamura battı derken offff kafayı yedim
Sağol canımAa bende görmüştüm
Eflal baya incelmissin
Yap balım benim tartı nanay diyor yapacak birşey yok senin liste var bu hafta sovv yapMoralim bozulduWhiteblacklife unuttum sanma sessiz sessiz kilo verisini en son tartı artı çıkmıştı mutlu olmustum şimdi ne durumdasin bak ben alışkanlık yaptım 3 mil işini bi de mekik çekersem dehşet
EvetCik iyi diyil mi
Ayyy ben çayın tadını unuttum dur bende iceyim be kırk yılda bir iciyorum zatenAç karnına demli çay içiyorum, çok zevk alıyorum şu an kızlar harika
Kırk yılda bir miiiAyyy ben çayın tadını unuttum dur bende iceyim be kırk yılda bir iciyorum zaten
Aman işte yeni bi site var iş ilanlarında bakmamıştım hiç gece baktım heveslendim bi kaçına sabah aradım hepside mi eleman aldık der.böyle başladı olumsuz hava. annemin arabayı bırakmaya gitmiştim benim ki servisteydi.koştur koştur eve geldim markete falan uğradım.oğlanın arkadaşleı gelecekti çıkışta.oğlan ıslak kek istedi aklımda spor alelacele yemeği koyayım o pişerken sporumu yaparım dedim kurufasulye koydum haşlamaya derken ısLak keke başladım aklımda hala spor dakilalrla yarışıyom.önce küçük kaba koymuşum zar zor köpürtmeye çalıştım her yere döktüm kakaoyu katarken bi devirdim bi daha döktüm sonra devam ettim bi baktım un az,gidecek vakit yok ne olursa dedim koydum unu.koca bi bardak da kakaolu karışımdan ayırdım onu fırının önüne koydumdu.sen benim fırının kırık kapak açıl o koca bardağı olduğu gibi açık renk halıya devir sövdürdü beni heryer kakaolu karışım sildikçe bulanıyo çıkmıyo neyse keki çıkardım okula gittim geldimki kek pısmış olmuş hamur lanet ettim yaptığıma yapacağıma Zaten temizlemekle epey uğraştım. Bide kötü oldu.la havleee neysee sonra spor gitti yemekleri bari yapayım dedim baktım pirinç yok sonra kurufasulyeyi düdüklüye koyduydum piştimi diye bakayım dedim baktım düdklü buharda kalmış kapanmamış..un yok pirinç yok şeker yok bidaha markete gitrim sonra. kıza yemek tattırayım derken kızın ağzını yaktım kaşıkla bide ona moralim bozuldu yan yattı çamura battı derken offff kafayı yedim
Canım bana yasak ayda yılda bir bardak ancak kansızlık çok çok ileri derecede ne yazıkki ben de 6 7 lere düşüyor o yüzden icniyorum bide şekersiz hayatta icemiyorum kahveyi şekersiz severim illa çaya çay kaşığını batırıp sekere koyacağımKırk yılda bir miiiçaya bu yapılır mı sabah bir demlik, bazen öğleden sonra ve bazen akşam ama sabah kesin bir demlik kansızlık var demir eksikliği var ama yok yok vazgeçemem çaydan
Aç karnına demli çay içiyorum, çok zevk alıyorum şu an kızlar harika
Şekersiz çok daha lezzetli emin olCanım bana yasak ayda yılda bir bardak ancak kansızlık çok çok ileri derecede ne yazıkki ben de 6 7 lere düşüyor o yüzden icniyorum bide şekersiz hayatta icemiyorum kahveyi şekersiz severim illa çaya çay kaşığını batırıp sekere koyacağım
Yaaa temizmiyim 2 avuc patlamış misir yedim babamin gelmesi fena olduuu fenaaageçmişin içinden çıkmadım tabii de ki , 3-5'er atlayarak ...alıntılardan anlamaya çalışarak :)) ilerledim ....
herkesler iyi :)) @Sherrysherrylady mi kv kişisi kızdırmış , bence de gitsin ..hiççç minnet etme ...
Nego bornozu bol gelmiş ayyyyyyyyyyy @malipina nın kesinlikle tartısı bozuk öyle bir 100 kilo olamaz .... mümkün değilllllllll ..... mak. 80 .
Başkaaaaaaaaa.... @igdedali ile @MiuLego atışmaları başlamışşşşşşşşşş
Nare83 tonla barışmış , ada81 bugün temizmiş :))
@deynepnaznar_cicegim tekrar geçmiş olsun çocuklarınıza
böyle işte .. heeee bi de bi yerde uzuuuuuuuuuuuun bi spor listesi gördüm ..bi baktımbegum75
Bulanmıyor da yanıyorAy eflal benim migdem bulanıyor açken çay içince
Süper spor yapmışsın gözümden kaçmadıTeşekkür ederim ausum
O sporları yaparken her bi hücrem ter attı resmen
Bu cuma o terlere değer inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?