Benimde feci midem bulanır ama iyi istah keser bekarken calisma hayatinda bep boyleydim sabah ac karnina cay kahve 8cerdim sonra revirde 1 saat yatardım tansiyon 9-5 olurdu hahaAy eflal benim migdem bulanıyor açken çay içince
Benim ki alışkanlık koyduğum şeker çok az ama illa girecek içine işte mantıksız yurtta şeker vermezlerdi çayın yanına öyle için diye tiksinti oluştu galiba yada o zamanları hatırlatıyor bilemiyorum ama illa çay kaşığı ucuyla da olsa olacak o sekerŞekersiz çok daha lezzetli emin olböyle demli demli o buruk tadı var ya
Anladım canımBenim ki alışkanlık koyduğum şeker çok az ama illa girecek içine işte mantıksız yurtta şeker vermezlerdi çayın yanına öyle için diye tiksinti oluştu galiba yada o zamanları hatırlatıyor bilemiyorum ama illa çay kaşığı ucuyla da olsa olacak o seker
Nasilsın ablacim:)
Sensiz olmaz beraber şov yapacağızYap balım benim tartı nanay diyor yapacak birşey yok senin liste var bu hafta sovv yap
iyi akşamlar
ariel gönderem de paklan
evet canım aslında metam hızlı. tabi doğru beslenirsemkarataydaki haftamı hatırlatma hiç o hafta hızla inip ertesi hafta hızla geri çıktım
aslında ben o kadar ara yapmıyorum. dün öyle denk geldi. sabah ve akşam ara oldu. o da sabah 1 dilim ananas akşam 1 yk yoğurt. öğlen aram yoktu. sade kahve içtim sadecebugün hiç yok zaten. 3 öğün yedim sadece ama öğlen karbon oldu zaruretten sabah ve akşam temiz ama
7 ler gelsin artık
tatlım menüne bayıldım vallaafiyet olsun
Aman işte yeni bi site var iş ilanlarında bakmamıştım hiç gece baktım heveslendim bi kaçına sabah aradım hepside mi eleman aldık der.böyle başladı olumsuz hava. annemin arabayı bırakmaya gitmiştim benim ki servisteydi.koştur koştur eve geldim markete falan uğradım.oğlanın arkadaşleı gelecekti çıkışta.oğlan ıslak kek istedi aklımda spor alelacele yemeği koyayım o pişerken sporumu yaparım dedim kurufasulye koydum haşlamaya derken ısLak keke başladım aklımda hala spor dakilalrla yarışıyom.önce küçük kaba koymuşum zar zor köpürtmeye çalıştım her yere döktüm kakaoyu katarken bi devirdim bi daha döktüm sonra devam ettim bi baktım un az,gidecek vakit yok ne olursa dedim koydum unu.koca bi bardak da kakaolu karışımdan ayırdım onu fırının önüne koydumdu.sen benim fırının kırık kapak açıl o koca bardağı olduğu gibi açık renk halıya devir sövdürdü beni heryer kakaolu karışım sildikçe bulanıyo çıkmıyo neyse keki çıkardım okula gittim geldimki kek pısmış olmuş hamur lanet ettim yaptığıma yapacağıma Zaten temizlemekle epey uğraştım. Bide kötü oldu.la havleee neysee sonra spor gitti yemekleri bari yapayım dedim baktım pirinç yok sonra kurufasulyeyi düdüklüye koyduydum piştimi diye bakayım dedim baktım düdklü buharda kalmış kapanmamış..un yok pirinç yok şeker yok bidaha markete gitrim sonra. kıza yemek tattırayım derken kızın ağzını yaktım kaşıkla bide ona moralim bozuldu yan yattı çamura battı derken offff kafayı yedim
Canım bana yasak ayda yılda bir bardak ancak kansızlık çok çok ileri derecede ne yazıkki ben de 6 7 lere düşüyor o yüzden icniyorum bide şekersiz hayatta icemiyorum kahveyi şekersiz severim illa çaya çay kaşığını batırıp sekere koyacağım
Kimseye eyvallahim yok der gibi bi mesaj olduBen demli cay icemiyorum. Zaten siyah cay artik neredeyse hic icmiyorum. Sekere veda edeli 3 yili gecti
Olur abla severim kırmızi pancarı zatennTeşekkürler canım
Ayyy ahum geçmiş olsun kolay gelsin canım
Canım salatalarina kırmızı pancar rendele veya farklı tuket kansızlığa iyi geliyor
İyiyim canım sağol sen nasılsınNasilsın ablacim:)
Ben kolayı biraktigimdan beri önce sallama şimdi delik yapar oldum yakında Tiryaki olim görünKırk yılda bir miiiçaya bu yapılır mı sabah bir demlik, bazen öğleden sonra ve bazen akşam ama sabah kesin bir demlik kansızlık var demir eksikliği var ama yok yok vazgeçemem çaydan
Kimseye eyvallahim yok der gibi bi mesaj oldu
İnşallah bende birakirim çayı bıraktım zaten de ayda yılda bir bardak ama olsun onuda istemiyorumKimseye eyvallahim yok der gibi bi mesaj oldu
İyiyim canım sağol sen nasılsın
Ben de talasemi var ben yine de çaysız duramıyorum.Gün de en az 10-15 kupa içiyorumKırk yılda bir miiiçaya bu yapılır mı sabah bir demlik, bazen öğleden sonra ve bazen akşam ama sabah kesin bir demlik kansızlık var demir eksikliği var ama yok yok vazgeçemem çaydan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?