Saatler olsunDuş aldim daha iyi oldum
Rahat rahat duş almayı çok ozlemisim
Bu hafta ben dirttim ama sonuçta 1-1 olacak illa rövanşı olur bu macin ama bana bi iki hafta molaSensiz olmaz beraber şov yapacağız
Koladan iyidir canımBen kolayı biraktigimdan beri önce sallama şimdi delik yapar oldum yakında Tiryaki olim görün
Evet kirmizi pancari bende duydum ama pazarda bulamadımOlur abla severim kırmızi pancarı zatenn
Kilo bildirimi yaparken tartı fotosu da atcam farz oldugeçmişin içinden çıkmadım tabii de ki , 3-5'er atlayarak ...alıntılardan anlamaya çalışarak :)) ilerledim ....
herkesler iyi :)) @Sherrysherrylady mi kv kişisi kızdırmış , bence de gitsin ..hiççç minnet etme ...
Nego bornozu bol gelmiş ayyyyyyyyyyy malipina nın kesinlikle tartısı bozuk öyle bir 100 kilo olamaz .... mümkün değilllllllll ..... mak. 80 .
Başkaaaaaaaaa....igdedali ile @MiuLego atışmaları başlamışşşşşşşşşş
@masumm tonla barışmış ,ada81 bugün temizmiş :))
@deynepnaz @nar_cicegim tekrar geçmiş olsun çocuklarınıza
böyle işte .. heeee bi de bi yerde uzuuuuuuuuuuuun bi spor listesi gördüm ..bi baktımbegum75
Ah üstüne 1 türk kahvesiSaatler olsun
sen kalsan???
Yoruldum ahu sen yorulmadim mi bunları yaparken
Ahu060812 beynim error verdi okurken
ahu seni okurken benim gözler hep böyle
Action beni çekiyo mu napıyo arladaş hep bu işler de ne dar vakit var o arayı buluyo hep evde olduğum yüzünden bi iş bulamadım ki arkadaş kaçayım şu evdenKimseye eyvallahim yok der gibi bi mesaj oldu
Ayyy bendensinBen de talasemi var ben yine de çaysız duramıyorum.Gün de en az 10-15 kupa içiyorum
Büyük marketlerde var balım tadida fena değil bence yada ben ot hastasiyim ondan bana öyle geliyor bu araEvet kirmizi pancari bende duydum ama pazarda bulamadım
Kuzum dar vakitte hep öyle olur, işler çorba olur. Telaşlı oldukça aksilik çıkarAction beni çekiyo mu napıyo arladaş hep bu işler de ne dar vakit var o arayı buluyo hep evde olduğum yüzünden bi iş bulamadım ki arkadaş kaçayım şu evden
Onun turşusunu çok severimBüyük marketlerde var balım tadida fena değil bence yada ben ot hastasiyim ondan bana öyle geliyor bu ara
Ben de spora bir alisim birden çok yüklendim sanırım zorluyor suan. Spor yaparken zorlanınca moralim çok bozuldu aynada vucuduma bakamiyorum gördüğüm şey çok moralimi bozuyor. Güçsüz hissediyorum.Bu hafta ben dirttim ama sonuçta 1-1 olacak illa rövanşı olur bu macin ama bana bi iki hafta mola
Bakayim canim zaten demir olsun diye hersey yiyorum su kusburnu marmelati da istah yapti yaaa burakacam haftada 1 gun yiyecem sadeceBüyük marketlerde var balım tadida fena değil bence yada ben ot hastasiyim ondan bana öyle geliyor bu ara
Zamanla aynada güzel bir beden göreceksin sabırBen de spora bir alisim birden çok yüklendim sanırım zorluyor suan. Spor yaparken zorlanınca moralim çok bozuldu aynada vucuduma bakamiyorum gördüğüm şey çok moralimi bozuyor. Güçsüz hissediyorum.
Canım onun yerine kuşburnu çayı içsene. Rokayı da salatalarına koyarsınBakayim canim zaten demir olsun diye hersey yiyorum su kusburnu marmelati da istah yapti yaaa burakacam haftada 1 gun yiyecem sadece
Zorlanmadan olmuyor ben ilk spora basladigimda oturup aglamistim her yanın agriyor diye ama pes etmedim her gün yapamaya devam ettim bak geçmişe resmim var o göbeği bir gor bide şimdiki halini arada uçurum dusun anlarsın hayatta o göbek sporsuz gitmezdim balım spor şart ve alışmak zorundasın sadece kilo vermek için değil sağlıklı dinç bi vücut için canimBen de spora bir alisim birden çok yüklendim sanırım zorluyor suan. Spor yaparken zorlanınca moralim çok bozuldu aynada vucuduma bakamiyorum gördüğüm şey çok moralimi bozuyor. Güçsüz hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?