Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kilo bildirimi yaparken tartı fotosu da atcam farz oldu

Yoruldum ahu sen yorulmadim mi bunları yaparken

Ahu060812 beynim error verdi okurken

ahu seni okurken benim gözler hep böyle

Kimseye eyvallahim yok der gibi bi mesaj oldu
Action beni çekiyo mu napıyo arladaş hep bu işler de ne dar vakit var o arayı buluyo hep evde olduğum yüzünden bi iş bulamadım ki arkadaş kaçayım şu evden

Action beni çekiyo mu napıyo arladaş hep bu işler de ne dar vakit var o arayı buluyo hep evde olduğum yüzünden bi iş bulamadım ki arkadaş kaçayım şu evden
Kuzum dar vakitte hep öyle olur, işler çorba olur. Telaşlı oldukça aksilik çıkar

Bu hafta ben dirttim ama sonuçta 1-1 olacak illa rövanşı olur bu macin ama bana bi iki hafta mola
Ben de spora bir alisim birden çok yüklendim sanırım zorluyor suan. Spor yaparken zorlanınca moralim çok bozuldu aynada vucuduma bakamiyorum gördüğüm şey çok moralimi bozuyor. Güçsüz hissediyorum.

Ben de spora bir alisim birden çok yüklendim sanırım zorluyor suan. Spor yaparken zorlanınca moralim çok bozuldu aynada vucuduma bakamiyorum gördüğüm şey çok moralimi bozuyor. Güçsüz hissediyorum.
Zamanla aynada güzel bir beden göreceksin sabır misal göbegim hariç artık sevmeye başladım bedenimi. Ama o sarkık alt göbek

Nego
Söylemeden edemiçem içimde kalmazsın söyleyeyim

Ya sen nasıl insansın! !

Ya sen nasıl annesin

Kaldimi senin gibileri!!!

Söylemeden edwmicem

Cidden

İçinden saydirdin demi yazdiklarima

Ya sen nasıl annesin çocuklarını düşkün onlarla güzel aktiviteler yapan çocuklarına vakit ayıran annesin çok hoşuma gitti. Ingtegramdan gördüğüm kadarını söylüyorum
Cidden çok beğendim. Bana akıl verirmisin nelere dikkat ediyorsun?? Benimki 14 aylik olacak neler yapmalıyım yapmamaliyim nasıl aktiviteler yapmaliyim? ?

Zorlanmadan olmuyor ben ilk spora basladigimda oturup aglamistim her yanın agriyor diye ama pes etmedim her gün yapamaya devam ettim bak geçmişe resmim var o göbeği bir gor bide şimdiki halini arada uçurum dusun anlarsın hayatta o göbek sporsuz gitmezdim balım spor şart ve alışmak zorundasın sadece kilo vermek için değil sağlıklı dinç bi vücut için canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…