yengemle dışarı çıktık ben yine iç çamaşırı aldım asortik
ayy bu ay amma aldım yaa paralarımı iç çamaşırlarını verdim ama harikalar be yaaaa
selam kızlar,dün akşamda söylemiştim annemdeyim annemde net yok erkek kardeşimin dükkanından giriyorum,annemi hastaneye götürdüm kızlar bu akşam saat 9 dan sonra girebilirsem size büyük bir süpriz haberim var
kız ne çabukkk.....cekettendir cekettennnselam kızlar,dün akşamda söylemiştim annemdeyim annemde net yok erkek kardeşimin dükkanından giriyorum,annemi hastaneye götürdüm kızlar bu akşam saat 9 dan sonra girebilirsem size büyük bir süpriz haberim var
yok bacımm daha nelerrr dur dahaa nettinn...Benim ki halsizlik değil tembellik.Evde kala kala iyice depresif oldum çıktım.Halimi bi görseniz evde ne bulduysam taktım takıştırdım.Çingene gibi oldum valla.
Dün gece kızım uyutmadı saolsun.Sabahta ben geç kalktım.Zavallı eşim kahvaltı bile yapamadan gitti.Evde de pek fazla malzeme yok.Erken kalksam bi de kızım izin verse uğraşırım ama şimdi hiç yapasım yok.Gençlik enerjimi kayıp mı ediyorum ne!!!!!
canım eşim geldi çıkmak zorunda kaldım iyiyimm canım çok şükür sen nasılsın...selam kızlar :92:
anşa altta bi tek sen varsın nasılsın bacım
yengemle dışarı çıktık ben yine iç çamaşırı aldım asortik
ayy bu ay amma aldım yaa paralarımı iç çamaşırlarını verdim ama harikalar be yaaaa
Soğan suyu mide için tehlike teşkil edebiliyormuş bitanem.adaçyım bitti unuttum almayı bugün aliyim bari
ama bu 7 si bir aradanın içinde var sanırım biberiye civanperçemi felan var
coraspinde içeyim kuzum akşam
yok canım 3 senedir olmadıda şimdimi olacak2 aydır şaştı düzenim benim ne olduysa
regl olayım soğan suyuna başlamayı düşünüyorum canım hem zayıflatıyo hemde iltihabı felan söküyo hemde düzene koyuyo
Çıkmadan hemen önce tutup,bornoza sarıl canım,çabuk ısınırsın taş gibi olmak da hediyesiayy havada soğudu kız nasıl tutarım şimcik ben
ama bende taş olmak istiyom yumuşadım oyun hamuru gibi
Geçmiş olsun canım benim.günaydın fıstıklar
çok zor bir regl dönmei geçiriyorum.acaba maydanoz-limon kürü mü etkiledi diyorum.maydanozun söktürücü etkisi varmış.bana en fazla zararı olacak şeydir herhalde.benim zaten reglm 10 sürer,çok yoğun geçer,her ay 2 pk orkid kullanırım..bakalım şimdi nasıl olacak.bugün 3. gün karnım çok ağrıyor.yatıp dinlenemiyorum,kuzu yok su ister,yok mama ister,yok oyun ister
Canım benim,düzenine kavuşmana çok sevindim.kızlar 8-5 calışmayı özlemişim yaaaa....eve geldim şimdi ton balıklı salata yaptım yedimmmm
akşama toplaşakda iki lafın belini kıralım yaww...
Bitanem o farklılık su dengesizliğinden kaynaklanıyor.Tuttuğumuz ödemler o oranı bozsa da,genelde doğru tespitler.şekerler bir şey soracağım size.bu kas,yağ,su,kemik ölçümü yapan basküllerden almıştım diyete ilk başladığımda.çok ilginç bir şey var.benim oranlarım bir yükseliyor bir düşüyor.bu yüzden yağdan mı gidiyor sudan mı kastan mı anlayamıyorum bu konuda bilgisi olan var mı?tartım arzum fitnesense
İyi geçti bitanem,yorgunum biraz yalnızca.Sen nasılsın?nevimmm keyifler nasıl tatlım nasıl geçti günün
İyi geçti bitanem,yorgunum biraz yalnızca.Sen nasılsın?[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?