Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bi laf var bugün bir ağacın olsun istiyorsan 5 sene önce bir fidan dikmeliydin, 5 sene sonra bir ağacın olmasını istiyorsan o fidanı şimdi dikmelisin karamsar olup amaaan dersek köşelerde sıkışmaya dvam ederiz ama o fidanı şimdi dikip sabredersek köşelerden alnımız dik çıkarız canım bende şuan kıyafet secerken hep zayıf gösteren kilo saklayan şeyler seçmeye çalışıyorum ve mutsuzum. Çok iyi anlıyorum ama sabrın sonu selamet olacak

Kırk yılda bir miii çaya bu yapılır mı sabah bir demlik, bazen öğleden sonra ve bazen akşam ama sabah kesin bir demlik kansızlık var demir eksikliği var ama yok yok vazgeçemem çaydan
Çaysız aslaaaaaa
O ocakta hep çay olacaak
Afiyet olsun çakılımmmm
Çarşamba perşembe önemli
Karbonsuz geçsin emiii
Bugğn fena değil ama sulu yemek yok
Ayyyyy beğenmekten ölmelik menüüü
Nevom hep mi güzel menüler olur ya
Abağannuş ne oluyor pınarrrrr
Cıs değilse ben beğendim menüyü mis
Ödem inşallah yapmaz kuzum
Çarşamba perşembe karbondan uzak ödem yapmayacak şeyler ye emiii
Menğ çok güzel canım
ev yapimi turşu suyu canim cekiyorrr bugun cok savastim kendimle icmemek icin...
Diren adaaaaaaaaa
Tertemizım ama tartı sasırıyor mu ne oluyor yukarı gidiyor Bı anlamadım ama genelde hafta içi yükselip hafta sonuna dustugu İÇİN dert etmemeye calısıyorum
Aynen ada kuzum tartıya bakmadan cumaya temiz varalım

Yok kuzum cıs değil acı kapya biber, domates ve patlıcanı közlüyosun içine sarımsak rendeleyip zeytinyağı narekşisi tuz ekliyosun.bi tür meze ama kahvaltıda da çok güzel gidiyo. Cıs değil yani

Insallahhh canim direniyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…