Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben çok oluyorum artık kabız akşamdan kaynatıp iç 2 bardak iç sabah gör neler oluyor

Bu arada Portekiz nasıl yer
Tamam başladım kaynatmaya sabah içerim aç karnına.
Portekiz çök güzel biryer. Avrupa’nın köşesinde kendi halinde takılan sevimli bir ülke. İnsanları çok sıcak ama bir o kadar da saygılı, bir de çok mütevaziler, Avrupa’da gitmediğim ülke bir elin parmaklarını geçmez en sevdiğim yer, şansa eşim de buralı oldu, buraya taşındık.
Havalar süper, kışın 4 derecenin altına düşmez, yazları 6 ay sürer, nisanda plajlara koşar herkes ekim başına kadar :)
Şehirler yemyeşil, park dolu heryer, bir de ilk geldiğimde sıkıcı geliyordu, şimdi son 3 senedir baya turist almaya başladı, heryer bir canlandı, süper oldu.
Yemekler çok iyi, Akdeniz ülkesi balık, et sebze yemekleri hep, fiyatlar diğer ülkelere göre çok uygun.
Bir de tehlikesiz, gece 11de parka gidip koşarım ben mesela bir Allah’ın kulu rahatsız etmez, gençler parkta içer, yan tarafta aileler bebekler, köpeğini gezdirenler, ördekler, benim gibi deli dana gibi koşanlar kimse de başkasına yan gözle bakmaz, çok rahat gerçekten.
Böyle sevimli biryer burası imkanı olan gelsin gezsin derim. :)

Masallah bayagi bicir bicir konusmussunuz yine.
Arada disardan girip baktim.
Gececiler grubu olusmus.
Hasta bebisler varmis gecmis olsun.
Esiyle kayinvalidesi ile sikintili olanlar varmis Rabbim aralarina muhabbet versin.
Ausencia m hamis hamis gezmelere cikmis.

@MiuLego ile igdedali nin yine bi yarisi baslamis.
Antepia27 ablam sporun menulerin super otesi tebrikler.
Daha daha cok ama aklima gelen suanlik bunlar.

İyi akşamlar kızlar çok yoğun ve Yorgunum
Çok zormuş gerçekten iki çocuğa bakmak inşallah alışcam şimdi oturdum desem abartmamış olurum
Bugün menü paylaşımı yapmasam olurmu ne yediğim belli değil zararlı şeyler olduğu kesin çünkü oturup yemek yemeye fırsatım olmadı
@MiuLego

1.300 mesaj olmuş geçmişi okumaya kalksam sızar kalırım herhalde
Yarın düzenli bir şekilde buralarda olurum inşallah
Ya kızlar ben bir türlü diyet moduna giremedim çok canım sıkılıyor söyleyemediğim bi sürü şey yedim Moralim çok bozuk çok mutsuz hissediyorum kendimi sanki hep böyle kalacak gibiyim

Çorba çok güzel oldu!! Misss gibiii, tarifi yazayım kafadan attım çünkü birdaha yaparsam burdan bakarım
İçşndekiler:
800 gr brokoli
İki soğan
Bir sap pırasa
Üç havuç
400gr karnabahar
İki diş sarımsak
Karabiber
Yarım paket süt kreması(120ml)
Azıcık zencefil
1 çorba kaşığı zeytinyağı
Yapılışı: önce soğan kavrulur, ardından pırasa ve sarımsak havuç katılır kavrulur, 700ml su konur, ardından brokoli ve karnabahar koyulup kaynamaya bırakılır, sonra el blenderı ile parçalanır, içine süt kreması konup az daha kaynatılır

Son düzenleme:
Gözünüzü seveyim şu lesliemin linklerini atın bana ben 3 milden başka bulamadım youtube da

Hu hu hu
Selamlar can hatunlar.
Nasilsiniz?
Bas sagligi dilekleriniz icin hepinize tek tek tesekkurler.
Cok sukur daha iyiyim.
Yarin tez yok menu vermem lazimmm.

Hoşgeldin canım :)

Ada'm insaAllah
Yarın Mevlid Kandilimiz
ve benim doğum günüm ayrica
Yarın mı gideceksin doktora canım? İnşallah hayırlı güzel haberler alırsın :) doğum günün de kutlu olsun :)

Bi portekize taşınasım gelmedi değil yanii

Gelin gelin burda Türk yok Türk arkadaşlarım olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…