Ada'm insaAllah
Yarın Mevlid Kandilimiz
ve benim doğum günüm ayrica
merhaba canım benim hosbuldumAdaşım merhaba hoşgeldinİnşaallah canım hakkınızda hayırlısı olsun
Tamam başladım kaynatmaya sabah içerim aç karnına.Ben çok oluyorum artık kabız akşamdan kaynatıp iç 2 bardak iç sabah gör neler oluyor
Bu arada Portekiz nasıl yer
Kıyafetler teker teker dolaplara kaldırılıyor..Giydigim o yeşil tünik duruyor bir gün kıyaslama için çikarcagım
Doğum günün kutlu olsun adaşımAda'm insaAllah
Yarın Mevlid Kandilimiz
merhaba canım benim hosbuldum
insAllah kuzucum hayırlısı
Çogunu verdim bikaç tane kaldı sadece O da 60 larımda kıyaslamak için bıraktımKıyafetler teker teker dolaplara kaldırılıyor..Hatta saklamayalım verelim. Biz hep ince kalacağız
İyi o zamanÇogunu verdim bikaç tane kaldı sadece O da 60 larımda kıyaslamak için bıraktım
insAllah bende güzel haberler alirim canımAaaa ne guzel insallah güzel bi hediye olur sana canimmm...bende bi bayram sabahı hamile olduğumu öğrenmiştim)
Simdiden iyiki doğdun canimmm
tesekkür ederim canım adaşımDoğum günün kutlu olsun adaşım
Dogum günün kutlu olsun yeni yaşın yeni mucizelerle gelsintesekkür ederim canım adaşım
Gözünüzü seveyim şu lesliemin linklerini atın bana ben 3 milden başka bulamadım youtube daayyy sorma mium yedim ama valla öğleden sonra hem makarna hem de vicdan azabı taş gibi oturdu böğrümededim fulya yorgunum morgunum demeyecen kalkıp en azından 1 mil leslie yapacan. ama ben 4 mil ve 5 mil videolarındaki hareketleri daha çok seviyorum. daha tempolu. neyse başladım 4 mile. 1 mil geçti 2 mile geçtim. vücudum rahatlıyor devam et fulya dedim. aaaa bi baktım kendimi 3 mili bitirmiş buldum aslında 4 e başladım ama bıraktım. azcık burada yazıcam sonra az işim var. sonra da yatıcam uykusuzluk da çok etkiliyor menülerimi benim. artık daha dikkatliyim saatler konusunda
Hu hu hu
Selamlar can hatunlar.
Nasilsiniz?
Bas sagligi dilekleriniz icin hepinize tek tek tesekkurler.
Cok sukur daha iyiyim.
Yarin tez yok menu vermem lazimmm.
Yarın mı gideceksin doktora canım? İnşallah hayırlı güzel haberler alırsın :) doğum günün de kutlu olsun :)Ada'm insaAllah
Yarın Mevlid Kandilimiz
Tamam başladım kaynatmaya sabah içerim aç karnına.
Portekiz çök güzel biryer. Avrupa’nın köşesinde kendi halinde takılan sevimli bir ülke. İnsanları çok sıcak ama bir o kadar da saygılı, bir de çok mütevaziler, Avrupa’da gitmediğim ülke bir elin parmaklarını geçmez en sevdiğim yer, şansa eşim de buralı oldu, buraya taşındık.
Havalar süper, kışın 4 derecenin altına düşmez, yazları 6 ay sürer, nisanda plajlara koşar herkes ekim başına kadar :)
Şehirler yemyeşil, park dolu heryer, bir de ilk geldiğimde sıkıcı geliyordu, şimdi son 3 senedir baya turist almaya başladı, heryer bir canlandı, süper oldu.
Yemekler çok iyi, Akdeniz ülkesi balık, et sebze yemekleri hep, fiyatlar diğer ülkelere göre çok uygun.
Bir de tehlikesiz, gece 11de parka gidip koşarım ben mesela bir Allah’ın kulu rahatsız etmez, gençler parkta içer, yan tarafta aileler bebekler, köpeğini gezdirenler, ördekler, benim gibi deli dana gibi koşanlar kimse de başkasına yan gözle bakmaz, çok rahat gerçekten.
Böyle sevimli biryer burası imkanı olan gelsin gezsin derim. :)
Gelin gelin burda Türk yok Türk arkadaşlarım olsun :)Gözünüzü seveyim şu lesliemin linklerini atın bana ben 3 milden başka bulamadım youtube da
Hoşgeldin canım :)
Yarın mı gideceksin doktora canım? İnşallah hayırlı güzel haberler alırsın :) doğum günün de kutlu olsun :)
Bi portekize taşınasım gelmedi değil yanii
Konusmakla olmuyor huylari degismiyorolmaz tabiki yaaaa aile demek birliktelik demek , tek kişi mutlu oldugu şeyleri yapacaksa sende gez toz yalnız ozman
konuşarak düzelmiyor mu waytım, al karşına konuş diycemde yapmışsındır gerçi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?