Vuuuuu
İyiyim canımMunzevi Zencefil ördeğimi az mı gördüm?
Manyak diziUfak tefek cinayetler başladı
ayyy sorma mium yedim ama valla öğleden sonra hem makarna hem de vicdan azabı taş gibi oturdu böğrümeHelal be fulya eridi gitti makarnalar
Arkandayım fulya leslidaş olduk senle :) alışınca 5 mil de yaparsın inşallah ama 3-4 de gayet iyi. 5k fat burning en sevdiğim ona da bak bakmadıysanayyy sorma mium yedim ama valla öğleden sonra hem makarna hem de vicdan azabı taş gibi oturdu böğrümededim fulya yorgunum morgunum demeyecen kalkıp en azından 1 mil leslie yapacan. ama ben 4 mil ve 5 mil videolarındaki hareketleri daha çok seviyorum. daha tempolu. neyse başladım 4 mile. 1 mil geçti 2 mile geçtim. vücudum rahatlıyor devam et fulya dedim. aaaa bi baktım kendimi 3 mili bitirmiş buldum aslında 4 e başladım ama bıraktım. azcık burada yazıcam sonra az işim var. sonra da yatıcam uykusuzluk da çok etkiliyor menülerimi benim. artık daha dikkatliyim saatler konusunda
favorilere ekleyeceğim bunu. güzel bir tarife benziyorYok kuzum cıs değil acı kapya biber, domates ve patlıcanı közlüyosun içine sarımsak rendeleyip zeytinyağı narekşisi tuz ekliyosun.bi tür meze ama kahvaltıda da çok güzel gidiyo. Cıs değil yani
Evet canım öyle gördümSen beni en son 90 üzeri gördün degilmi .
tamam kuzucumYarınsaydin78 günü habersiz bırakma bizi saydınım rabbim gönlüne göre versin inşallaaaaahhhhhhhhh
Munzevi Zencefil ördeğimi az mı gördüm?
Triplim nerelerde temiz miyiz kuzum @Triplimelek Megi
Sağol Miu'mÇaysız aslaaaaaa
O ocakta hep çay olacaak
Afiyet olsun çakılımmmm
Çarşamba perşembe önemli
Karbonsuz geçsin emiii
Bugğn fena değil ama sulu yemek yok
Ayyyyy beğenmekten ölmelik menüüü
Nevom hep mi güzel menüler olur ya
Abağannuş ne oluyor pınarrrrr
Cıs değilse ben beğendim menüyü mis
Ödem inşallah yapmaz kuzum
Çarşamba perşembe karbondan uzak ödem yapmayacak şeyler ye emiii
Menğ çok güzel canım
Diren adaaaaaaaaa
Aynen ada kuzum tartıya bakmadan cumaya temiz varalım
Yarın bir yere davetliyimNevoşummmm
Ausummmm nasıldı arkadaş gezmeleriiiii
İğde nerelerde hakkat
Insaallah.tamam kuzucuminsaAllah güzel haberler veririm yarın
Ada'm insaAllah
Çok güzel fulyacım tavsiye ederimfavorilere ekleyeceğim bunu. güzel bir tarife benziyor
onu da denerim bir gün saol canım. gördüm de yapmadım.Arkandayım fulya leslidaş olduk senle :) alışınca 5 mil de yaparsın inşallah ama 3-4 de gayet iyi. 5k fat burning en sevdiğim ona da bak bakmadıysan
Adaşım merhaba hoşgeldintamam kuzucuminsaAllah güzel haberler veririm yarın
Aaaa ne guzel insallah güzel bi hediye olur sana canimmm...bende bi bayram sabahı hamile olduğumu öğrenmiştimAda'm insaAllah
Yarın Mevlid Kandilimiz
ve benim doğum günüm ayrica
Giydigim o yeşil tünik duruyor bir gün kıyaslama için çikarcagımEvet canım öyle gördümMaşaallah sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?