Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Helal be fulya eridi gitti makarnalar
ayyy sorma mium yedim ama valla öğleden sonra hem makarna hem de vicdan azabı taş gibi oturdu böğrüme dedim fulya yorgunum morgunum demeyecen kalkıp en azından 1 mil leslie yapacan. ama ben 4 mil ve 5 mil videolarındaki hareketleri daha çok seviyorum. daha tempolu. neyse başladım 4 mile. 1 mil geçti 2 mile geçtim. vücudum rahatlıyor devam et fulya dedim. aaaa bi baktım kendimi 3 mili bitirmiş buldum aslında 4 e başladım ama bıraktım. azcık burada yazıcam sonra az işim var. sonra da yatıcam uykusuzluk da çok etkiliyor menülerimi benim. artık daha dikkatliyim saatler konusunda

Arkandayım fulya leslidaş olduk senle :) alışınca 5 mil de yaparsın inşallah ama 3-4 de gayet iyi. 5k fat burning en sevdiğim ona da bak bakmadıysan

Yok kuzum cıs değil acı kapya biber, domates ve patlıcanı közlüyosun içine sarımsak rendeleyip zeytinyağı narekşisi tuz ekliyosun.bi tür meze ama kahvaltıda da çok güzel gidiyo. Cıs değil yani
favorilere ekleyeceğim bunu. güzel bir tarife benziyor

Sağol Miu'm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…