Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hamilemisin yoksaaaa...

anşaaa ne yapıyosuuun..ne güzel nihayet evdesin demi.....

koşturmaktan canım çıktı bugün yaa...spora git markete git eve koşturrr........

kışlık hazırlıklarıda bitiremedim halaaa...habiresebze taşıyom eve ..turşular biter... domates konserveleriii amaaan daha neler hepiniz gelin bu kış anca öyle

kışlık hazırlıklarıda bitiremedim halaaa...habiresebze taşıyom eve ..turşular biter... domates konserveleriii amaaan daha neler hepiniz gelin bu kış anca öyle

senin kesin derin dondurucun var o zaman ben buzluğu doldurdum ama kurban da yakın malum kara kara duşunuyorum nereye sığdırcam diye derin dondurucu şart...batıya dönüş bu sene inşallah dönüşte kesin almam lazım zor oluyo bölee...:26:

bu arada eşimde artık zayıflamaya karar vermiş diyetisyene gidicem dedi bende dedim tamam yarın randevuyu alalım beraber gidelim hem verdiği listeyide ikimiz gidersek uygulamak daha kolay olur
tabi önce dahiliyeye gidicez öle oluyomuş bakalım o doktora gidenler çok memnun inşlh ben 10 eşim 20 kilo verir

bende kalkayım sabahtan beri 4 bardak 7 si bir arada
3 bardka yeşil çay
3 bardak adaçayı
1 bardak form çay içtim

ama benim regliden hala ses seda yok yaaaa tartıda oynamıyo ayy sinirlerim tepeme çıktı yine hatırlayınca :84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…