Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

herkes kacti bende gidip yatayim bari .yarin cok yogunum cooook.once discide esimle beraber randevumuz var.sonra yusufun kontrole goturecegiz .ordan cikip hava alanina gidecegiz abim donuyor biz alacagiz ordan .onu evine birakip.esim ise ben eve donecegim .anlayacaginiz kosusturma beni bekliyor yarin vakit kalirsa bir ikide alisveris yapacagim

yavrilerrrrr napıyonuz bakem

Napak anacım.Kendime geleyim bi dedim.Duş aldık kızımla.Giyindik süslendik.Saçlarımı yaptım,hafif bi makyaj yaptım.Eşim güzel hatun görsün dedim.Eve geldi yemek yedi ve gitti,
işi varmış.Bu kadar süslenmeye alınmayayım diye iki tatlı söz etti o kadar
Şimid kızımla oturuyoruz,Daha doğrusu o koşuyor evin içinde

valla kasık ağrısıyla uğraşıyorum tontişim.sanırım bugün 3. ağrı kesicimi içtim az önce,kendimi tutmasam daha fazla içerdim.bu mayanoz-limon kürü çok sağlam söktürücü.ne ödem kaldı ne başka şey

2011-10-03 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Armut 0.7 ADET 49
[2] Ülker Kelloggs K Bar 1 PAKET 90
[3] Pirinç Pilavı 0.3 PORSİYON 97.8
[4] Karnıyarık 0.5 PORSİYON 135
[5] çoban salata 0.5 porsiyon 57
[6] Domates Soslu Makarna 1 porsiyon 332
[7] siyah zeytin 5 adet (3gr) 40
[8] yumurta 1 adet 80
[9] Labne Peyniri 40 GRAM 80
[10] Domates 2 ADET 28
[11] Salatalık (hıyar) 2 ADET 22
Toplam : 1010.8 kal.

eveeett evdeyim artık şükürr...insanın düzeninin olması başka bişii gercektenn...
kızları polis falan yapma sakın ablacımm...
amaan olmasın derim büyük konuşurum olurlar..allah hayırlısını versin naapim.....geçen öyle üzüldüm kızı evde yalnız bırakıyoruz diyince sen...... ah yakın olsak ben bakardım valla yavruma........

yok kız dondurucu ..........buzlukta küçü-k bi iyice yerleştirdim şişeye koydum konserve gibi çoğunu da.....ben de bi tane ya alıcam yada dolabı büyük yeni alıcam ..ablam yakın onun kocaman dondurucusu var fazla bişey olursa ona götürüyorum sağolsun.......

Allah iyiliğini versin.Mahvettin beni akşam akşam

bunlar adamı yoldan çıkarır valla ...onlar neki kırmızı pembe biz hiç bilmeyiz öyle şeyler
hadi bizi boşver takımın kızllarnın da gözünü açıcak ziltoşlar......

mesaj sayım sırası...............

kırmızıgül x

saferan x

doga3 x

ganfed x

nev81 x

aysen_34

roseberry

saphira

ansaaa

ipekyol

hulya eyup

hulyaeyup= 2
kirmizigul06= 4
ansaaa= 3
saphira= 4

günaydın fıstıklar,uyandım kardeşimin dükkanına indim burası işyeri olduğu için burdan girmem çok zor,size müjdeli haberi tekrar veriyorum yaptırdığım kan tahlili sonuçları hamile olduğumu söylüyor kızlar,biz bu ay korunmayı bırakmıştık ama bu kadar erken beklemiyordum çok sevindim allahıma sonsuz şükürler olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin kızlar ne olur dua edin bana benim hamilelğim çok zor geçiyor ilk dönemlerde düşük daha sonra erken doğum tehlikesi oluyor dualarınızada eksik etmeyin....

mezun olamadım ama en azından yusufa hamile kaldığım kiloda hamile kaldım bundan sonra en az 5.aya kadar almamak için uğraşıcam desteklerinizi bekliyorum...

tebrikler canım
inşallah hamileliğin sağlıklı ve kolay geçer..ve..tabiki bebişini sağlıkla alırsın kucağına

saferan=9
doğa=12
nev=8
rosebery=1(sanırım izinli)
ganfed=8
ipekyol=11
saphira=11
anşa=18
ayşen=17

inşlh listede bir hata yoktur

safişim bi bakıver kuzum

tebrikler canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşlh

allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş. canıım....

saferan=9
doğa=12
nev=8
rosebery=1(sanırım izinli)
ganfed=8
ipekyol=11
saphira=11
anşa=18
ayşen=17

inşlh listede bir hata yoktur

safişim bi bakıver kuzum

bu arada herkese günaydınlar kızlar

ben bugün mal gibiyim nedense

ellerine sağlık canım.......doğrudur canım kontrole gerek yok merak etme............

Son düzenleme:

hayırlı olsun sağlıkla kucagına alırsın inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…