Masallah bayagi bicir bicir konusmussunuz yine.
Arada disardan girip baktim.
Gececiler grubu olusmus.
Hasta bebisler varmis gecmis olsun.
Esiyle kayinvalidesi ile sikintili olanlar varmis Rabbim aralarina muhabbet versin.
@Ausencia m hamis hamis gezmelere cikmis.
@MiuLego ile @igdedali nin yine bi yarisi baslamis.
Antepia27 ablam sporun menulerin super otesi tebrikler.
Daha daha cok ama aklima gelen suanlik bunlar.
Ev yapimi tursu sulari canim ozellikle lahana turşusunun suyu.. b12 icin de lahana turşusunu yiyin diyorlarKaçırdım, neymiş o içecek acaba?
AA :) tamam teşekkürler, ben de çok severim zaten arada içeyim :)Ev yapimi tursu sulari canim ozellikle lahana turşusunun suyu.. b12 icin de lahana turşusunu yiyin diyorlar
Ahhh sheryim elim ayagim titredi ne bicim kadin bu yahuuuu cook sinirlendim.. ver kizini krese kafan rahat olsun canimsagol ahum teşekkür ederim.
ah ah ablam beni uyarmıştı o kadını sokma evinize diye. eşimin lafına geldim bende. işte ne gerek var masrafa annem bakar ya.
anası bizi ayrılma noktasına getirdi. 3 günlük yatakları ayırdım o tokattan sonra. duvardaki resimleri indirdim. hepsini yırttım attım.
benim derdim kuzumu sabahın köründe kaldırıp kreşe götürmeye kıyamamamdı. ama böyle devam ederse kızımı bile kaçırır bunlar benden. yol yakınken bi yol bulmalı
selam kızlar nasılsınız?
beni sormuşsunuz teşekkür ederim.
akşam olayları çok büyüttüler. eşim anasının gazıyla abimi aradı. akılları sıra beni şikayet ettiler.
kv kişisi diyor ki söyle abisine cocugu bıraksın gelsin alsın şunu. hop hop dedim siz kimi yolluyorsunuz.
gitmek isteyen varsa aha kapı orda.
eşim de hatasını kabul etmek yerine daha da çirkefleşti. anasının gazıyla hepsi. tam nerdeyse hatasını kabul edecek noktaya geliyor oradan hemen müdahale.
sakın oglum sakın hatalı olan sen değilsin !
kv agzına geleni söyledi. benim ona söylediğim tek şey insan değilsin sen, o da daha önce bana soktuğu lafları söylemem. önce kabul edip sonra inkar etmesi beni çileden çıkardı.
kendisi daha önce kabul ettiği halde oğlunun yanında deyince bu bana iftira atıyor diye bi başladı bagırıp çagırmaya.
tam bir çirkefmiş.
neymiş cocuguma bakıyormuş çamaşırı yıkıyor bulasıgı yıkıyor evinin işini de yapıyormuşum da ben nankörmüşüm.
oglum aaah ah ben sana demedim mi başkasının artığından karı olmaz!!! deyince bende film koptu.
dedim ki maşallah x hanım - artık anne yok - içinizde benim için düşündüğün ne varsa döktün attın. hep beni suçlamaya calısmalar oglunu baştan çıkaran kadın olarak itham edilmeler. hiçbirini boş çevirmedim çat çat söyledim.
ama duyduklarım ve söylemek zorunda kaldıklarım beni çok üzdü utandırdı. yerin dibine girdim. derler ya çifkefe taş atma üstüne sıçrar aynen öyleymiş bunlar.
eşime de bak dedim anlaşamıyorsak boşanalım al istediğin eşyayı git. oo diyor demek senin derdin cocugu da yaptın ya benden kurtulmakmış. ben hem hakaret yiyeceğim hem eve katkım olacak hem çalışıyorum demicem - ayıplıyorlar ne alaka ise-.
eşimin istediği anasına pışpış edeyim dışardan para getireyim evde ikisinin birbirlerini oy anam of paşam laflarını yutup beni dışlamalarına musade edeyim. bu yani.
gidecekmiş . buyrun dedim aha kapı orda. ben kimseyi kovmam gidene de kal demem. inşallah gitsin.
kreşte ayarladım gibi. azıcık butceyi zorlar ama evliliğim ayakta kalır. kızım da mutlu olur oyunlar oynar arkadaş edinir.
ama eşimle bir süre sanırım ara vereceğim. aynı çatı altında nasıl olacak ama . olmak zorunda. o hakaretlerden sonra eş saygısı duymam çok zor artık.
benim melek gibi sakin eşim, mutlu yuvam ne hale geldi 5 ayda.
bu arada abim allahtan önemseyipte gelmedi, ablamda abimdeymiş onlarla da konuştum. bu kadının derdi sizi ayırmak sakin gaza gelme dediler. bende şimdi sakinim. onları dinliyorm.
offff şeri neler olmuş balım öyle
insan değil bunlar
sakin ol kuzum olunmuyor ama çocugun için sakin ol
bendede aynı dert var seni çok çok iyi anlayabiliyorum
Kızzz k.Valide k.baba geldi bile ..Deli oluom sorma . Bu kez biz çağırmadik. Pat die emirvaki gibi geldiler. He ankaradaym bakam. Kilo aldiiimm weyyuuu ben nerelere vuram kendimiVeroo hayırlı doğumların olsun inşaallah normal doğum zor ama sonrası çok rahat inşaallah normal olur doğumun hayırlısıyla sonra yine yazarsın anam geldi kv geldi oy vıy diye ama en azından bi kaç ay evde olursun.Ankaraya geldiysen bilemem tabi ozaman daha rahat olursun
şeri çalışmak zorundamısın canımsakinim canım zaten 3 gündür yaktılar beni kavurdular. gözümde yaş kalmadı aglamaktan. kurudu. artık umursamıyorum. veririm kuzumu kreşe en azından egitim alır. bu kadın ancak tv tablet. aman çirkef evimden ırak olsun..
daha gitmedi canım evde. bence ayak yapıyor bu gidicem midicem.şery cim olaylar ne kadar büyümüş öyle ama kv kişisinin bakış açısı belliydi zaten
ablan ve abine katılıyorum kadının amacı belli,kesinlikle ailen için sabret ama o kadından birdaha asla yardım dahi isteme,sen çok güçlü bir kadınsın,bütün sorunlarını çözüp eski huzurlu günlerine döndüreceğine eminim
çocuğu kime bıraktın bugün?
evet canım eşimin borcu çok. benim derdim yok ama onun borcu.şeri çalışmak zorundamısın canım
selam kızlar nasılsınız?
beni sormuşsunuz teşekkür ederim.
akşam olayları çok büyüttüler. eşim anasının gazıyla abimi aradı. akılları sıra beni şikayet ettiler.
kv kişisi diyor ki söyle abisine cocugu bıraksın gelsin alsın şunu. hop hop dedim siz kimi yolluyorsunuz.
gitmek isteyen varsa aha kapı orda.
eşim de hatasını kabul etmek yerine daha da çirkefleşti. anasının gazıyla hepsi. tam nerdeyse hatasını kabul edecek noktaya geliyor oradan hemen müdahale.
sakın oglum sakın hatalı olan sen değilsin !
kv agzına geleni söyledi. benim ona söylediğim tek şey insan değilsin sen, o da daha önce bana soktuğu lafları söylemem. önce kabul edip sonra inkar etmesi beni çileden çıkardı.
kendisi daha önce kabul ettiği halde oğlunun yanında deyince bu bana iftira atıyor diye bi başladı bagırıp çagırmaya.
tam bir çirkefmiş.
neymiş cocuguma bakıyormuş çamaşırı yıkıyor bulasıgı yıkıyor evinin işini de yapıyormuşum da ben nankörmüşüm.
oglum aaah ah ben sana demedim mi başkasının artığından karı olmaz!!! deyince bende film koptu.
dedim ki maşallah x hanım - artık anne yok - içinizde benim için düşündüğün ne varsa döktün attın. hep beni suçlamaya calısmalar oglunu baştan çıkaran kadın olarak itham edilmeler. hiçbirini boş çevirmedim çat çat söyledim.
ama duyduklarım ve söylemek zorunda kaldıklarım beni çok üzdü utandırdı. yerin dibine girdim. derler ya çifkefe taş atma üstüne sıçrar aynen öyleymiş bunlar.
eşime de bak dedim anlaşamıyorsak boşanalım al istediğin eşyayı git. oo diyor demek senin derdin cocugu da yaptın ya benden kurtulmakmış. ben hem hakaret yiyeceğim hem eve katkım olacak hem çalışıyorum demicem - ayıplıyorlar ne alaka ise-.
eşimin istediği anasına pışpış edeyim dışardan para getireyim evde ikisinin birbirlerini oy anam of paşam laflarını yutup beni dışlamalarına musade edeyim. bu yani.
gidecekmiş . buyrun dedim aha kapı orda. ben kimseyi kovmam gidene de kal demem. inşallah gitsin.
kreşte ayarladım gibi. azıcık butceyi zorlar ama evliliğim ayakta kalır. kızım da mutlu olur oyunlar oynar arkadaş edinir.
ama eşimle bir süre sanırım ara vereceğim. aynı çatı altında nasıl olacak ama . olmak zorunda. o hakaretlerden sonra eş saygısı duymam çok zor artık.
benim melek gibi sakin eşim, mutlu yuvam ne hale geldi 5 ayda.
bu arada abim allahtan önemseyipte gelmedi, ablamda abimdeymiş onlarla da konuştum. bu kadının derdi sizi ayırmak sakin gaza gelme dediler. bende şimdi sakinim. onları dinliyorm.
anladım canımevet canım eşimin borcu çok. benim derdim yok ama onun borcu.
bir de evde oturmayı sevmiyorum çalışmayı seviyorum işimi de.
Yavrum neler olmuş öyle. Ya evde başkasının varlığı çocuğa müdahaleleri çok fena bişi. Ben im daha iki gün oldu geldiler k.v. Valla eşimle biz dé bozuk attik az önce . Ve oğlumu aglattim. Sinirlerim tavan yaptı benle inatlasinca of ofsakinim canım zaten 3 gündür yaktılar beni kavurdular. gözümde yaş kalmadı aglamaktan. kurudu. artık umursamıyorum. veririm kuzumu kreşe en azından egitim alır. bu kadın ancak tv tablet. aman çirkef evimden ırak olsun..
daha gitmedi canım evde. bence ayak yapıyor bu gidicem midicem.
bi kere sen al cocugunu başına çal dedikten sonra baksa ne olur bakmasa ne olur.
ölürüm de artık o kadınla durmam. gitmek istiyor madem gitsin. bunca şeyden sonra aman oglum siz iyi olun da ben giderim demiyor mu bir de. ogluna yaltaklanıyor. midemi kaldrıyor. inşallah vazgecmeye kalkmazlar. ben kreşi ayarladım ödedim dicem kalmaya kalkarsa..
Kreş ler almio ikimizinde bebesi aynı yas. 1buçuk. Yani alan yer vardır belki istanbul da burda 3 yaş sınırı varanladım canım
ver kızını güzel bir kreşe bu arada kaç yaşında ponçiğin
biz biraz duygusal yaklaşıyoruz kreşe verme olayına falan
artık söyle düşünüyorum bir ben çalışmıyorum bir çocukta bende değil
bende çok gel git yaşadım işten ayrılcam diye ama şükür ki yapmadım
herşey yoluna giriyor
ama lütfen geri adım atma ve gönder o laneti
Yavrum neler olmuş öyle. Ya evde başkasının varlığı çocuğa müdahaleleri çok fena bişi. Ben im daha iki gün oldu geldiler k.v. Valla eşimle biz dé bozuk attik az önce . Ve oğlumu aglattim. Sinirlerim tavan yaptı benle inatlasinca of of
Yavrum neler olmuş öyle. Ya evde başkasının varlığı çocuğa müdahaleleri çok fena bişi. Ben im daha iki gün oldu geldiler k.v. Valla eşimle biz dé bozuk attik az önce . Ve oğlumu aglattim. Sinirlerim tavan yaptı benle inatlasinca of of
Çok üzüldüm ama iyi yapmışsın kendini ezdirmeyerek. Çocuk içim kreş en iyisi bence, o el kadar bebeler anlıyorlar durumu, kavgalar benle alakalı diye düşünüp üzülüyorlar, zaten babaanne istemeyerek bakarsa çocuğa faydası olmaz.daha gitmedi canım evde. bence ayak yapıyor bu gidicem midicem.
bi kere sen al cocugunu başına çal dedikten sonra baksa ne olur bakmasa ne olur.
ölürüm de artık o kadınla durmam. gitmek istiyor madem gitsin. bunca şeyden sonra aman oglum siz iyi olun da ben giderim demiyor mu bir de. ogluna yaltaklanıyor. midemi kaldrıyor. inşallah vazgecmeye kalkmazlar. ben kreşi ayarladım ödedim dicem kalmaya kalkarsa..
İyiyim ablam . Duana muhtacim . Sezeryan sonrası normal doğum denicem. BeklemedeyimMerhaba canım nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?