Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Teşekkürler canım inşallah görelim az kaldı 99

Of çok Yorgunum sabah sabah, eşşek sıpası köpeğimiz uyandırdı sabahın köründe, bir acitasyonlar, bir ağlamalar, üstümüze oyuncak atmalar, çişim var patlicam numaraları, pijamayla, gözümdeki çapakla dışarı çıkardı beni, hepsi numaraymış
Geri geldik uyumaya başladı haspam,Şimdi ben uyutmuyorum onu :)

Sabah kahvaltısı:
1 kaşık zeytinyağı
Sihirli iksir çayı
1 tabak yoğurt (1 minik mango+1 kaşık yulaf kepeği +3 kaşık yoğurt)
1 bardak şekersiz kahve
Bugün sporu sabah +akşam yapmaya karar verdim (30+30 dakika tempolu yürüyüş,koşu)

Ahhh sheryim elim ayagim titredi ne bicim kadin bu yahuuuu cook sinirlendim.. ver kizini krese kafan rahat olsun canim

şery cim olaylar ne kadar büyümüş öyle ama kv kişisinin bakış açısı belliydi zaten
ablan ve abine katılıyorum kadının amacı belli,kesinlikle ailen için sabret ama o kadından birdaha asla yardım dahi isteme,sen çok güçlü bir kadınsın,bütün sorunlarını çözüp eski huzurlu günlerine döndüreceğine eminim
çocuğu kime bıraktın bugün?

offff şeri neler olmuş balım öyle
insan değil bunlar
sakin ol kuzum olunmuyor ama çocugun için sakin ol
bendede aynı dert var seni çok çok iyi anlayabiliyorum

sakinim canım zaten 3 gündür yaktılar beni kavurdular. gözümde yaş kalmadı aglamaktan. kurudu. artık umursamıyorum. veririm kuzumu kreşe en azından egitim alır. bu kadın ancak tv tablet. aman çirkef evimden ırak olsun..

Kızzz k.Valide k.baba geldi bile ..Deli oluom sorma . Bu kez biz çağırmadik. Pat die emirvaki gibi geldiler. He ankaradaym bakam. Kilo aldiiimm weyyuuu ben nerelere vuram kendimi

şeri çalışmak zorundamısın canım

daha gitmedi canım evde. bence ayak yapıyor bu gidicem midicem.
bi kere sen al cocugunu başına çal dedikten sonra baksa ne olur bakmasa ne olur.
ölürüm de artık o kadınla durmam. gitmek istiyor madem gitsin. bunca şeyden sonra aman oglum siz iyi olun da ben giderim demiyor mu bir de. ogluna yaltaklanıyor. midemi kaldrıyor. inşallah vazgecmeye kalkmazlar. ben kreşi ayarladım ödedim dicem kalmaya kalkarsa..

Ayy canım çok üzüldüm hakkında hayırlısı
Benimde gönlüm çocuğunun yanında olmadan yana oğlumu 2 yaş civarında krese verdim inan yazarken bile kalbim çarpıyor oğlumun yaşadıkları
Eve güvenilir birini Buldan çocuk kendi ortamından ayrılmadan çok küçük
Evet araba borcumuz var ama çocuğun hiç birdaha bu yaşta olmayacak inan para bulunur araba bir gün olur ama çocuğun çocukluğu ve yuvanizdaki huzur bulunmaz
Canım yasadiklarimdan dolayı dedim sana müdahale etmek değil niyetim
Hakkında hayırlısı olsun
Bebisler anneler üzülmesin
Canım 20 yıllık görevimden ihraç edildim
İnan en çok bakıcıların kreste ağlayan çocuklarıma üzüldüm ya dedim degdimi kyzularimi aglattigima bir gün baktım ne iş ne güç nede onca emek
Uzattım canım hakkını helal et

evet canım eşimin borcu çok. benim derdim yok ama onun borcu.
bir de evde oturmayı sevmiyorum çalışmayı seviyorum işimi de.
anladım canım
ver kızını güzel bir kreşe bu arada kaç yaşında ponçiğin
biz biraz duygusal yaklaşıyoruz kreşe verme olayına falan
artık söyle düşünüyorum bir ben çalışmıyorum bir çocukta bende değil
bende çok gel git yaşadım işten ayrılcam diye ama şükür ki yapmadım
herşey yoluna giriyor
ama lütfen geri adım atma ve gönder o laneti

Yavrum neler olmuş öyle. Ya evde başkasının varlığı çocuğa müdahaleleri çok fena bişi. Ben im daha iki gün oldu geldiler k.v. Valla eşimle biz dé bozuk attik az önce . Ve oğlumu aglattim. Sinirlerim tavan yaptı benle inatlasinca of of

dün akşam erken gel gidicem ben, demelerden sonra....
dün akşam ortalığı karıştırdıktan sonra......
hala hangi yüzle ne amaçla kalıyo evinizde....
ne ilginç....
madem bas gitsin herkes yoluna baksın....
saçmalığın daniskası kadını anlamak zor....
Allah yardımcın olsun,sen gerçekten güçlü bi kadınsın yoksa böyle biriyle herkes başa çıkamaz

Kreş ler almio ikimizinde bebesi aynı yas. 1buçuk. Yani alan yer vardır belki istanbul da burda 3 yaş sınırı var

vero yine eski verooo
niye geldilerki...artık 2. bebeğin pekalada gül gibi bakarsın bebeğine,tekrar hiç bulaşma derim,olan oğluna oluyo sonra

Merhaba canım nasılsın

Çok üzüldüm ama iyi yapmışsın kendini ezdirmeyerek. Çocuk içim kreş en iyisi bence, o el kadar bebeler anlıyorlar durumu, kavgalar benle alakalı diye düşünüp üzülüyorlar, zaten babaanne istemeyerek bakarsa çocuğa faydası olmaz.
Umarım herşey düzelir bir an önce, sevgiler!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…